بازگشت دوباره کریتوس به PS3

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
God of War: Ascension شاید تا 2013 در نزد ما حاضر نشود اما منابع خرده فروش نشان میدهند که PS3 قرار است بار دیگر کریتوس را در قالب God of War Saga Collection ببینند.

God-of-War-Ascension.jpg

منبعی نزدیک به Siliconera - که گفته میشود خرده فروشی داخلی است - گفته است که این بازی عنوان قرار است بر روی PS3 عرضه شود، گرچه جرئیات کمی تا کنون منتشر شده است.
همچنین این منبع گفته ست که این عنوان در زمانی در 2012 منتشر خواهد شد.
گفته می شود که این کالکشن شامل دو شماره PS2 این بازی یعنی GOW I و GOW II و شماره PS3 یعنی GOW III، دو عنوان PSP یعنی GOW: Ghost Of Sparta و GOW: Chains Of Olympus می باشد و این خبر خوبی برای طرفداران این سری خواهد بود که تا قبل از عرضه GOW: Ascension در ماه March، بتوانند تجدید خاطره ای با کریتوس داشته باشند.

منبع

اجباری نیست که ...
مگه زور کرده که بخر؟
ببخشیدا ولی حرفتون بی منطقه
منطق:
نسخه های کلاسیک رو در زمان خودشون یکبار روی پلتفورماشون بفروش
نسخه ی جدید رو یکبار بفروش
نسخه های کلاسیک رو اچ دی کن یکبار دیگه بفروش
اچ دی شده ی نسخه های کلاسیک رو + نسخه ی جدید بکن توی یک پک باز دولا پهنا بفروش !!!!!!
طرز فکر جوونای مارو باش ... به چی میگن منطق به چی میگن بی منطق، اخر سر هم: مجبور که نیستی، نخر، بازی نکن !!!

ببخشيد ولي هيچ زوري پشت شما نيست كه اين بازي ها رو بخري . مني كه هم گاد اف وار كالكشن رو دارم و هم اريجين و هم 3 رو مغز خر كه نخوردم برم اين پك رو هم بخرم !! اين براي افرادي هست كه هيچكدوم از اينا رو ندارند و ميخوان يكجا داشته باشند . بحث منطق و بي منطقي نيست !! از يه چيز خوشتون مياد ميخريد ، خوشتون نمياد نميخريد !!
من مشکلی ندارم با قضیه
نظرمو دادم
دانشجویان رشته ی الهیات و فلسفه ی سایت بهشون برخورد و نظر من رو بی منطق شمردن !!!
منم جواب دادم
دَتس اُل :d

آخرین ویرایش:
منطق:
اچ دی شده ی نسخه های کلاسیک رو + نسخه ی جدید بکن توی یک پک باز دولا پهنا بفروش !!!!!!
طرز فکر جوونای مارو باش ... به چی میگن منطق به چی میگن بی منطق، اخر سر هم: مجبور که نیستی، نخر، بازی نکن !!!

ببخشيد ولي هيچ زوري پشت شما نيست كه اين بازي ها رو بخري . مني كه هم گاد اف وار كالكشن رو دارم و هم اريجين و هم 3 رو مغز خر كه نخوردم برم اين پك رو هم بخرم !! اين براي افرادي هست كه هيچكدوم از اينا رو ندارند و ميخوان يكجا داشته باشند . بحث منطق و بي منطقي نيست !! از يه چيز خوشتون مياد ميخريد ، خوشتون نمياد نميخريد !!

منطق:
حالا شما چرا اینقدر جوش میارید؟

آخر نسل سونی همه کالکشن هارو در غالب یه کالکشن دیگه میفروشه.

=))=))=))
Ultimate HD Collections
JuneMadaram Akharishe Collections

===

الآن باز یکی از برادران پست من رو نقل قول می کنه و میگه : آقا مجبور نیستی بخری !

===

من خودم از HD Collections شدیدا استقبال می کنم اما این که چیز رو n بار به ملت بفروشن شورش در اومده دیگه ...

منطق:

من مشکلی ندارم با قضیه
نظرمو دادم
دانشجویان رشته ی الهیات و فلسفه ی سایت بهشون برخورد و نظر من رو بی منطق شمردن !!!
منم جواب دادم
دَتس اُل :d

من دانشجو رشته الهایاتم؟:d
16 سالمه
شاید هنوز نمیفهمم
ولی خودت هیچ کدومو نداشته باشی این پک برات فوقالعاده نیست
ولی من یا شما که بازی کردیم بریم دوباره بخریم اشتباهه

اين پك براي كساني كه هيچكدوم از نسخه هارو ندارن واقعا مناسبه شما نگاه كن طرف يه بار بايد HD نسخه هاي PS2 يه بار HD نسخه هاي PSP و يه بارم خود GOW رو بخره پس ميره پول يدونه از اونا رو ميده و همه رو در يك پك كامل داره نه براي من و شما كه همه ي نسخه هارو بازي كرديم( البته بعضي از دوستان خوردن:d )

ولی خودت هیچ کدومو نداشته باشی این پک برات فوقالعاده نیست
ولی من یا شما که بازی کردیم بریم دوباره بخریم اشتباهه

باور كن خيلي اوقات كسايي كه همه نسخه ها رو بازي كردن و حتي اچ دي شم گرفتن باز مي رن ميخرن بازي رو(مخصوصا اگه فيگوري دفترچه اي چيزي بهش اضافه كنن)......يعني يه عده سوپر فن كه تمام بازيهاي بزرگ به تعداد قابل توجه و مورد نياز دارن ازشون:d
در نتيجه اون عده رو ميشه بارها مجاب به خريد بازي كرد

ولي واسه اونايي كه تا حالا بازي نكردن(كه كم هستند فكر كنم)چيز خوبيه اين كالكشن اندر كالكشن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or