بازگشت دوباره کریتوس به PS3

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
God of War: Ascension شاید تا 2013 در نزد ما حاضر نشود اما منابع خرده فروش نشان میدهند که PS3 قرار است بار دیگر کریتوس را در قالب God of War Saga Collection ببینند.

God-of-War-Ascension.jpg

منبعی نزدیک به Siliconera - که گفته میشود خرده فروشی داخلی است - گفته است که این بازی عنوان قرار است بر روی PS3 عرضه شود، گرچه جرئیات کمی تا کنون منتشر شده است.
همچنین این منبع گفته ست که این عنوان در زمانی در 2012 منتشر خواهد شد.
گفته می شود که این کالکشن شامل دو شماره PS2 این بازی یعنی GOW I و GOW II و شماره PS3 یعنی GOW III، دو عنوان PSP یعنی GOW: Ghost Of Sparta و GOW: Chains Of Olympus می باشد و این خبر خوبی برای طرفداران این سری خواهد بود که تا قبل از عرضه GOW: Ascension در ماه March، بتوانند تجدید خاطره ای با کریتوس داشته باشند.

منبع

یه چنین پکی به نظرم برای مثل من خوبه که به شخصه از سری GOW فقط شماره 3 رو بازی کردم. و این پک میتونه یه استارت خوبی باشه برای افرادی مثل من که بازی رو از صفر شروع کنند و تا اخرش برن.

اینکه پول حرف اول رو درباره این کالکشن های کالکشن شده (!)(:دی) میزنه شکی نیست ولی خب این پک مناسب و مطلوب هست واسه من که :
1-این کالکشن رو کامل ندارم .
2-کامل دارم ولی هر کدوم مال یه ریجن متفاوت هست .
3-ناقص دارم .
4-اصلا هیچکدوم رو ندارم .
5-اصلا هیچکدوم رو بازی نکردم و میخوام از ابتدا با این مجموعه آشنا بشم و بازیش کنم .
6-همش رو دارم ولی دیوونه God of War ام میخوام هرچی عنوان و کالکشن و ... ازش هست داشته باشم .
7-کلا آرشیو بازم و... دلیل های دیگه ای مربوط به فراهم کردن امکانات برای قشر های مختلف گیمر هم هست نه فقط پول .

نکته : واژه من در این متن مثال می باشد ! :دی

اما خب من خودم خداييش خودم قبول دارم سوني پدر سري GOW رو سرويس كرد ولي خب جز پرفروش ترين IP هاش هست و بايد اين خز بازي ها رو در بياره :d

منطق:
نسخه های کلاسیک رو در زمان خودشون یکبار روی پلتفورماشون بفروش
نسخه ی جدید رو یکبار بفروش
نسخه های کلاسیک رو اچ دی کن یکبار دیگه بفروش
اچ دی شده ی نسخه های کلاسیک رو + نسخه ی جدید بکن توی یک پک باز دولا پهنا بفروش !!!!!!
حالا میدونی نکته جالبش چیه!؟
همشونم عین چی میفروشن!
حالا شما هی حرص بوخورین!

مثلا وقتی موقع عرضه یه بازی 3 تا پک مختلف بیاد شما باید هر 3 پک رو بخرید ؟
هر کسی نسبت به وضعیت و علاقه ای که داره پک مورد دلخواه شو میخره !
این عنوان هم یکی از محبوب ترین سری تو آمریکا هست
و بهترین فروششو تو آمریکا داره
غیر از سونی ، هر شرکت دیگه ای هم بود همین کار رو میکرد

مثلا وقتی موقع عرضه یه بازی 3 تا پک مختلف بیاد شما باید هر 3 پک رو بخرید ؟
هر کسی نسبت به وضعیت و علاقه ای که داره پک مورد دلخواه شو میخره !
این عنوان هم یکی از محبوب ترین سری تو آمریکا هست
و بهترین فروششو تو آمریکا داره
غیر از سونی ، هر شرکت دیگه ای هم بود همین کار رو میکرد
عزیز اگر سه بسته ی متفاوت یکجا عرضه بشه این میشه حرف شما
هر کدوم رو خواستی بردار ...
اما این ...

ولی دور از شوخی هدف سونی از انتشار این کالکشن ها رقابت با SE و Tekmo هست. مثلا دقت کنید دیگه کنسولی نمونده که SE براش FFI تا FFVI رو منتشر نکرده باشه و یا اهداف بلند مدت Tekmo این هست که در آینده فقط روی Ninja Gaiden 1 متمرکز بشه و این بازی رو برای هر کنسولی که میاد در انواع طرح ها و رنگ های مختلف بفروشه. خوب سونی چیش از اینا کمتره؟

ولی جدا خدا به داد نسل بعد برسه. دو حالت بیشتر وجود نداره:

یا سونی از اول PS3 رو معرفی میکنه و همه بازی هاش رو دوباره میفروشه.

یا ما کاکلشن هایی نظیر موارد زیر و حتما خواهیم دید:

God of War I&II Super HD Collection

God of War Trilogy + Ye God of War Dige Collection

God of War: Collection of Collection

و همینطور در ادامه:

Collection of Collection of Collection

Collection of Collection of Collection of Collection of...

محش تنوع هر کالکشن هم یه اکشن فیگور جدید و یه عالمه ارت ورک داره. آخه ما بازی هارو میخریم برای آرت ورک روش. مثل انایی که بازی رو بخاطر عکس رو جلدش میخرن.

فکر کنید برای PS4 یه عنوان GOW (دقت کنید یک عنوان باشه) بذارن از ابتدا داستان بازی (فکر کنم GOW: Ascension باشه) شروع بشه تا آخرین خط داستان که فکر میکنم تو GOW III اتفاق بیفته.
حتی نسخه های مخصوص PSP هم داشته باشه. همه با گرافیک بی نظیر :دی عجب رویایی بودا :))

نه این کالکشن عرضه شد تا پول بیاد توی جیب تا اَسِّنشِن بیاد
اون که اومد فروشاشو کرد چی ارائه میشه ؟
اچ دی کالکشن با اَسِّنشِن !!
بعد اچ دی کالکشن با اسنشن و گاو 3 !!!!!
به امید خدا نسل تموم میشه تا اون موقع !!!!!!!!!!!!!
البته ما که اسلحه پَس کلمون نذاشتن واسه خرید اینا !!!!! میتونیم نخریم !!!!!!!!! :tongue:

میخوایین بخرین، میخوایین .....:-"
"کاسه داغ تر از آش"

بدون شوخی، اینو خرده فروشا اعلام کردن. هنوز معلوم نیست وجود خارجی داشته باشه این کالکشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or