بازگشت دوباره کریتوس به PS3

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
God of War: Ascension شاید تا 2013 در نزد ما حاضر نشود اما منابع خرده فروش نشان میدهند که PS3 قرار است بار دیگر کریتوس را در قالب God of War Saga Collection ببینند.

God-of-War-Ascension.jpg

منبعی نزدیک به Siliconera - که گفته میشود خرده فروشی داخلی است - گفته است که این بازی عنوان قرار است بر روی PS3 عرضه شود، گرچه جرئیات کمی تا کنون منتشر شده است.
همچنین این منبع گفته ست که این عنوان در زمانی در 2012 منتشر خواهد شد.
گفته می شود که این کالکشن شامل دو شماره PS2 این بازی یعنی GOW I و GOW II و شماره PS3 یعنی GOW III، دو عنوان PSP یعنی GOW: Ghost Of Sparta و GOW: Chains Of Olympus می باشد و این خبر خوبی برای طرفداران این سری خواهد بود که تا قبل از عرضه GOW: Ascension در ماه March، بتوانند تجدید خاطره ای با کریتوس داشته باشند.

منبع

من خودم طرفدار 2 اتیشه کریتوس و سونی هستم..اگه این پک واقعا صحت داشته باشه...واقعا ناامید کننده خواهد بود...
ضمنا طرفدار های این بازی اگه قرار باشه منتظر این پک باشن...مخشون معیوبه!(معذرت)خوب بجای اتظار برین همین الان اورجین و تری لوژی رو بگیرین ..خب چه کاریه...یعنی من الان باید با داشتن اون دو تا پکیج واقعا باید اینو بگیرم؟
اگه سونی شماره حسابشو بده پول برزم به حسابش از این توهین بهتره...
دوست عزیز توی این پک مجسمه ی برنز کریتوس هم هست ( یکی از دلایل من برا خریدن این پک همینه )

---------- نوشته در 02:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:42 AM ارسال شده بود ----------

اگه اون افرادی که همه میشناسیم نیان هی بگن سونی داره میلک میکنه و هی تو پاچه ی ملت میکنه و از این حرفها کار به اونجا هم کشیده نمیشه.
:arrowd::arrowd::arrowd:
اون فنی که همه ی نسخه ها رو داشته باشه بعد به خاطر آرتورک و مجسمه و این چیزا بره بقیه ی کالکشن ها رو هم بخره (به فرض اینکه اصلا همچین فن هایی وجود داشته باشن و تعدادشون انگشت شمار نباشه) براش دو حال هست:
1. یا عقل درست حسابی نداره که داره این همه پول الکی میده و بازی رو چند باره میخره که به ما ربطی نداره.
2. یا پولش اضافه کرده و میخواد اینجوری خرجش کنه. اصلا میخواد پولش رو آتیش بزنه. این هم باز به ما ربطی نداره.
اصل مسئله همونیه که تو پست قبلیم گفتم. سونی هم انقدر بدبخت نیست که بخواد از یه تعداد انگشت شمار فن های بازی که همچین پول هایی میدن درآمد کسب کنه.
دوست عزیز چرا پولمون اضافه کرده باشه . خود مجسمه ی برنزش یه عالمه ارزش داره . تازه فکر نکنم اگه سه نسخه ی دیگه ای که اومده رو بفروشم و اینو بخرم روش پول اضافه بدم .
البته مسلما اگه مجسمه ی برنزو کریتوسو جدا گیر بیارم دیگه پکو نمیخرم .

آخرین ویرایش:
اگه اون افرادی که همه میشناسیم نیان هی بگن سونی داره میلک میکنه و هی تو پاچه ی ملت میکنه و از این حرفها کار به اونجا هم کشیده نمیشه.
دوست عزيز.......
خداييش قبل اون پست مثلا خردمندانه در مورد باندل(كه خود سوني هم انجام ميده. ولي از سر بي اطلاعي بعضي فكر ميزكنن فقط جزو دسيسه هاي مايكرو) اكثراچه كساني اين كارو تقبيح كردن؟اكثر كسايي كه انتقاد كردن خودشون از طرفداران همين بازي و همين شركت سوني بودن ديگه(اسمم نميارم خودت برگرد تاپيكو از اول يه ورقي بزن)

يعني هر تاپيكي كه ميريم بيشتر از چند صفحه بحث ادامه پيدا نمي كنه علتشم به اصطلاح فنها و سهامداراي اين دو شركتن...... تازه عوض اينكه كمي هم خودشونو اصلاح كنن با حركتاشون حال مي كنن و در سرخوشي فشار آوردن به بقيه هستن
بس كنيد اين بچه بازيها رو تا از تاپيكا استفاده كنيم........

دوست عزيز.......
خداييش قبل اون پست مثلا خردمندانه در مورد باندل(كه خود سوني هم انجام ميده. ولي از سر بي اطلاعي بعضي فكر ميزكنن فقط جزو دسيسه هاي مايكرو) اكثراچه كساني اين كارو تقبيح كردن؟اكثر كسايي كه انتقاد كردن خودشون از طرفداران همين بازي و همين شركت سوني بودن ديگه(اسمم نميارم خودت برگرد تاپيكو از اول يه ورقي بزن)

يعني هر تاپيكي كه ميريم بيشتر از چند صفحه بحث ادامه پيدا نمي كنه علتشم به اصطلاح فنها و سهامداراي اين دو شركتن...... تازه عوض اينكه كمي هم خودشونو اصلاح كنن با حركتاشون حال مي كنن و در سرخوشي فشار آوردن به بقيه هستن
شما اگر دقت كني و پست ها رو مطالعه بفرماييد مشاهده مي كنيد دوستان اشاره كردن كه تعداد اب نبات هاي مايكرو كبير قابل مقايسه با سوني نيست.
بعدش در مورد نگراني شما در مورد ادامه پيدا كردن بحث بايد خدمت تون بگم كه اين قضيه بيشتر به افرادي برميگرده كه ذوب در هيلو وx360 هستن و از ذخاير اين سايت بشمار ميان;)

آخرین ویرایش:
شما اگر دقت كني و پست ها رو مطالعه بفرماييد مشاهده مي كنيد دوستان اشاره كردن كه تعداد اب نبات هاي مايكرو كبير قابل مقايسه با سوني نيست.
بعدش در مورد نگراني شما در مورد ادامه پيدا كردن بحث بايد خدمت تون بگم كه اين قضيه بيشتر به افرادي برميگرده كه ذوب در هيلو وx360 هستن و از ذخاير اين سايت بشمار ميان;)

اين مقايسه با مايكرو كجاي اين تاپيك بوده؟؟؟؟؟؟ نشون بده ببينيم.... مگر نه اينكه فقط خود متعصبان سوني بحث مايكرو رو تو اين تاپيك باز كردن
منم نگران هيچ چي نيستم.......شماها بايد نگران افت سهام شركتاتون بخاطر بحثاي اين تاپيك باشيد

به بحثاي ثقيلتون ادامه بدين ما نظاره گريم

چه قدر عصباني؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد مقايسه هم كه فرموديد اگر يه چرخي تو امازون بزني همه چي دستت مياد.
من هم ترجيح مي دم ديگه با شما اينجا بحثي نداشته باشم مبادا يه موقع يه كاري دست خودت بدي.
آمازون چه ربطي به سوال من داره........بي خيال بابا

آخرین ویرایش:
اين مقايسه با مايكرو كجاي اين تاپيك بوده؟؟؟؟؟؟ نشون بده ببينيم.... مگر نه اينكه فقط خود متعصبان سوني بحث مايكرو رو تو اين تاپيك باز كردن
منم نگران هيچ چي نيستم.......شماها بايد نگران افت سهام شركتاتون بخاطر بحثاي اين تاپيك باشيد

به بحثاي ثقيلتون ادامه بدين ما نظاره گريم
چه قدر عصباني؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد مقايسه هم كه فرموديد اگر يه چرخي تو امازون بزني همه چي دستت مياد.
من هم ترجيح مي دم ديگه با شما اينجا بحثي نداشته باشم مبادا يه موقع يه كاري دست خودت بدي.

به نام خدا و درود بر شما

بنده خودم کنسول سونی 3 رو ندارم . ولی بازی هایی که برای این کنسول عرضه میشه ، دورا دور اسمشون به گوش ام میخوره .

به نظر من این کار سونی ، توهین به مغز گیمر ها محسوب میشه !

ایشون اگه زیاد محبت داره به گیمر ها ، بفرمایند که ما این پک رو حاضر کردیم ، اونایی که خدای جنگنده 3 رو اورجینال دارن ، اینم مفتکی ببرن بازی کنن ...

سونی فقط بلده کاربران و خریدارانش رو از لحاظ اقتصادی به خاک سیاه بنشونه ... ( سونی = عامل فروپاشی اقتصاد غرب و بدهی 2 میلیارد دلاری یونان)

البته این نظر شخصیمه ! امیدوارم بتونیم تو این انجمن که بهترین انجمن گیم در کل ایران هست ، نظرات خودمون رو به اشتراک بزاریم .

من در مورد بازی باندل بگم که این مورد برای خیلی از بازی های بزرگ وجود داره و خیلی هم حرکت خوبی هست، از Geow و Halo و Forza و Fable بگیر تا MGS4 و Uncharted و Little Big Planet و inFamous و کلی بازی کوچک و بزرگ دیگه. تو بحث فروش که از Modern Warfare گنده تر نداریم، اینم باندل MW3 :دی
Amazon.com: Playstation 3 320GB HW Bundle - Call of Duty: Modern Warfare 3: PlayStation 3;: Video Games
کلا باندل با بازی رایگان یه حرکت عالی از سوی ناشر تلقی میشه، هم فروش کنسول بالا میره و هم اینکه اونی که میخره یه نسخه رایگان از بازی مورد علاقه ـش رو دریافت میکنه.

دوست عزيز.......

ببین آقای غیر فن یا هر اسم دیگه ای که روی خودت میزاری ! یکبار صفحه ی قبل انواع فن و غیره به پست من چسبوندی چیزی نگفتم الان دوباره اینجا باز پای پست من رو وسط کشیدی , پست مثلاً خردمندانه داری بهش می چسبونی و اون چیزهایی که توی پرانتز ول دادی اینم ندید میگیرم دفعه ی دیگه تیکه به پست من بندازی برام مهم نیست بن بشم یا نه ولی مطمئن باش جوابت رو میدم , خیلی سنگین هم میدم !
پ.ن 1 : واقعاً بعضی دوستان برای چی می خوان جواب بدن ؟! آقا کالکشن گاو بده بذارید تا 100 صفحه اینو پست کنن ! از قدیم گفتن در دروازه رو میشه بست ولی ....v
راستی شما که انقدر ادعای دانایی میکنی و بقیه رو بی اطلاع خطاب میکنی لازم به یاد آوری نیست که توی تاپیک خبر فاینال پست گهر باری دادی و سخن از بچه های زیر 13 سال و بدست گرفتن شمشیر 2 متری به میون آوردی ؟ یادته که ؟
پ.ن 2 : مرگ بر سونی جهانخوار
اینم پست هایی که بچه بازی نیستن و باعث استفاده ی مفید توی تاپیک میشن :
گیر اورده ملت رو سونی !!!
سونی با GOW داره رکورد دوشیدن رو میزنه
واقعا جای سدوال داره..

کم کم داره تعداد کالکشنهای از فروش کلی سری بیشتر میشه..
دیگه این مسخرست کالکشن رو یکبار داده بود بیرون این معنیش چیز دیگست
آخر نسل سونی همه کالکشن هارو در غالب یه کالکشن دیگه میفروشه.
باور كن خيلي اوقات كسايي كه همه نسخه ها رو بازي كردن و حتي اچ دي شم گرفتن باز مي رن ميخرن بازي رو(مخصوصا اگه فيگوري دفترچه اي چيزي بهش اضافه كنن)......يعني يه عده سوپر فن كه تمام بازيهاي بزرگ به تعداد قابل توجه و مورد نياز دارن ازشون
yahoo_4.gif

در نتيجه اون عده رو ميشه بارها مجاب به خريد بازي كرد

ولي واسه اونايي كه تا حالا بازي نكردن(كه كم هستند فكر كنم)چيز خوبيه اين كالكشن اندر كالكشن
yahoo_4.gif
باید مسئوالان گینس رو خبر کنیم. از 3 تا بازی 7-8 تا پکیج ساختن خودش هنره
biggrin1.gif
.
اینا ماحصل یه صفحه و نیمه !!!! تا تهش رو خودتون برید .

آخرین ویرایش:
من در مورد بازی باندل بگم که این مورد برای خیلی از بازی های بزرگ وجود داره و خیلی هم حرکت خوبی هست، از Geow و Halo و Forza و Fable بگیر تا MGS4 و Uncharted و Little Big Planet و inFamous و کلی بازی کوچک و بزرگ دیگه. تو بحث فروش که از Modern Warfare گنده تر نداریم، اینم باندل MW3
biggrin1.gif

Amazon.com: Playstation 3 320GB HW Bundle - Call of Duty: Modern Warfare 3: PlayStation 3;: Video Games
کلا باندل با بازی رایگان یه حرکت عالی از سوی ناشر تلقی میشه، هم فروش کنسول بالا میره و هم اینکه اونی که میخره یه نسخه رایگان از بازی مورد علاقه ـش رو دریافت میکنه.
فقط تو ایران میتونی ببینی بازی مجانی رو بد حساب میکنن...:دی انگار مثلا بازی مجانی بدن ارزش سهام دوستان میاد پایین:-/ :دی

لازم به یاد آوری نیست که توی تاپیک خبر فاینال پست گهر باری دادی و سخن از بچه های زیر 13 سال و بدست گرفتن شمشیر 2 متری به میون آوردی ؟ یادته که ؟
اين چه ربطي به بحث داره؟ من قبلا گفتم حالا هم ميگم از سبك بازيهاي ژاپني و مخصوصا فاينال بدم مياد و در موردشون اطلاع چنداني ندارم....ولي اين حرفو با ايراد گرفتن و پرسيدن از خود بازي و كاراكتراش انجام ميدم نه اينكه با مايكرو و سوني و فلاني مقايسه كنم و بهشون تيكه بندازم

در مورد شما هم كسايي كه پستاي من و شما رو خووندن قضاوت مي كنن .......

يه عده اومدن از سوني بخاطر اينكارش انتقاد كردن يا بد گفتن يا اصلا فحش دادن . در جواب ميشه از اينكار سوني با علت دفاع كرد .آوردن اسم مايكرو و مسخره كردنش هيچ دردي دوا نمي كنه و بيشتر باعث بهم خوردن جو تاپيك و نتيجه اي بجز تابلو شدن بين ملت نداره

آخرین ویرایش:
بابا بس کنید دیگه ، خسته شدیم ، هر کی داره 100 بار نظرشو تکرار میکنه تا بلکه بتونه اونو تحمیل کنه .
من دل خوشی از این کالکشن ها ندارم ولی دیگه ضرری هم بهم نزده که اینقدر از اینکار متنفر باشم .
فقط بلدین به هم بپرین .

اين چه ربطي به بحث داره؟ من قبلا گفتم حالا هم ميگم از سبك بازيهاي ژاپني و مخصوصا فاينال بدم مياد و در موردشون اطلاع چنداني ندارم....ولي اين حرفو با ايراد گرفتن و پرسيدن از خود بازي و كاراكتراش انجام ميدم نه اينكه با مايكرو و سوني و فلاني مقايسه كنم و بهشون تيكه بندازم

در مورد شما هم كسايي كه پستاي من و شما رو خووندن قضاوت مي كنن .......

يه عده اومدن از سوني بخاطر اينكارش انتقاد كردن يا بد گفتن يا اصلا فحش دادن . در جواب ميشه از اينكار سوني با علت دفاع كرد .آوردن اسم مايكرو و مسخره كردنش هيچ دردي دوا نمي كنه و بيشتر باعث بهم خوردن جو تاپيك و نتيجه اي بجز تابلو شدن بين ملت نداره
ربطش برمیگرده به ربط بحثی که اون موقع راه انداختی با متن خبرش !!! که بسی جای تفکر داشت حالا اینجا دنبال ربط پست های ملت می گردی
یه چیزی بگو بگنجه ! کی اسم ماکرو آورد ؟ اینکه شما توی تخیلاتتون اسم ماکرو به پست من اضافه میکنید مشکل من نیست !
پ.ن : بحث از طرف من تموم شده ـس به جشن و پایکوبی و ترول گاو ادامه بدید , هی دیوید جفی چه میراثی به جا گذاشتی که هنوز بعد از یه نسل ... ولش کن دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or