بازگشت دوباره کریتوس به PS3

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
God of War: Ascension شاید تا 2013 در نزد ما حاضر نشود اما منابع خرده فروش نشان میدهند که PS3 قرار است بار دیگر کریتوس را در قالب God of War Saga Collection ببینند.

God-of-War-Ascension.jpg

منبعی نزدیک به Siliconera - که گفته میشود خرده فروشی داخلی است - گفته است که این بازی عنوان قرار است بر روی PS3 عرضه شود، گرچه جرئیات کمی تا کنون منتشر شده است.
همچنین این منبع گفته ست که این عنوان در زمانی در 2012 منتشر خواهد شد.
گفته می شود که این کالکشن شامل دو شماره PS2 این بازی یعنی GOW I و GOW II و شماره PS3 یعنی GOW III، دو عنوان PSP یعنی GOW: Ghost Of Sparta و GOW: Chains Of Olympus می باشد و این خبر خوبی برای طرفداران این سری خواهد بود که تا قبل از عرضه GOW: Ascension در ماه March، بتوانند تجدید خاطره ای با کریتوس داشته باشند.

منبع

کالکشنی که گیمر برای خریدش بره شرف داره به بازی هایی که مجانی عین آبنبات قیچی بندازن توی پک صرفاً برای بالا بردن آمار فروش

کسی که طرفدار واقعی سری god of war باشه اگه تمام نسخه هارو خریده باشه بازم اینم میخره . مثل من .
طرفدار واقعی نیستید مشکل از خودتونه .:d:d:d

سوني هم با اين gow خودشو كشت احتمالا چند روز ديگه هم ميان ميگن ميخواهيم نسخه full hd رو در پكي جداگانه عرضه كنيم تا طرفدارانرو به وجد بياريم.

خیلی باحالید که چند کالکشن قدیمی رو در یک کالکشن دیگه بهتون میفروشن و سونی رو دعا هم میکنید و به به و چه چه میکنید ...!
برخی هم که تف و لعنت این بنداز بنداز سونی رو ، نصیب مایکروسافت میکنند ... LOL

خیلی باحالید که چند کالکشن قدیمی رو در یک کالکشن دیگه بهتون میفروشن و سونی رو دعا هم میکنید و به به و چه چه میکنید ...!
برخی هم که تف و لعنت این بنداز بنداز سونی رو ، نصیب مایکروسافت میکنند ... LOL

بهمون ميفروشند ؟؟ الان با شاتگان گرفتند بالاي سرمون ؟؟ يعني الان بايد بخريم ؟؟؟

برو برو عزيز من سنگت رو يه جي ديگه بنداز !!

راستي :

کالکشنی که گیمر برای خریدش بره شرف داره به بازی هایی که مجانی عین آبنبات قیچی بندازن توی پک صرفاً برای بالا بردن آمار فروش

خدایی دیگه از این کالکشن ها خسته شدم ، هر چقدر سونی با آنچارتد همه رو متحیر کرد ، به همون مقدار هم با تعداد کالکشنهاش داره همه رو متحیر میکنه .

خز شد دیگه انصافا:دینگید دیگه این جمله رو:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or