بالاخره دوز رد شد!ولی این قسمته دوزش از مزخرف ترین معماهایی هست که تا بحال توی ادونچر ها وجود داشته!شانسیه و الان یه عکس هم گرفتم از یه باگش که کامپیوتر یه ردیف 6 تایی درست کرده ولی من بازنده نشدم!دایل آپ دارم و الا میزاشتم
باید اول با چکش شیشه رو یشکونی کلید رو بگیری بعد توی آسانسور سمت راست ازش استفاده کنی بهت یه آیتم میده که خودت متوجه میشی باید باهاش چیکار کنی.اقا من الان با اسانسور رفتم طبقه ی پایین ولی گیر کردم
با انجام اون مینی گیم بالای صفحه اگه گیر کردید میتونید راه حل هر قسمت رو ببینید.به هر حال.من تو اون قسمتی که باید بری زیر زمین ابو قطع کنی گیر کردم.اچارو چجوری باید بدست بیاری .تازه بعدشم یه جا دیگه اون طوطی یه قطعه از پازلو برداشته چجوری بگیرم ازش؟
با انجام اون مینی گیم بالای صفحه اگه گیر کردید میتونید راه حل هر قسمت رو ببینید.به هر حال.
اونجایی که آبو قطع کنی:
اون قسمت طوطی هم:دو تا آچار دیگه لازم داری.اولی رو با یک سیخ از توی اون چاه سمت چپ در میاری. دومی هم تو صفحه ی آخر اون کتابی هستش که تو کمده. بعد با یه ترتیب خاصی باید جا بزاریش.
باید اول بکشیدش روی سیم بعد به صورت ریتمی بالا و پایین برید تا اون هم ادای شما رو در بیاره تا بالاخره سیم پاره شه.
مرسی.من اون 2 تا اچارو که پیدا کردم اون اچار دیگه که اون بالا چرت می زنرو منظورم بود اگه نه ابو قطع کردم ولی مخزنو چجوری باید خالی کنم شاید به حل او پازل ربط داره.لعنتی انقد سخته بعضی جاهاش که با راهنما هم متوجه نمی شم باید چیکار کنم.