خودم بازی کردم ولی یادم رفته:dدر آن قسمت که باید قطعه ی پارل رو از طوطی بگیریم گیر کردم
همه جور کاری روا هم امتحان کردم
1. نیم ساعت - قد روبات دراز شده و زیر سیم - به سمت چپ و راست رفتم و طوطی هم در وسط هی راست و چپ می رفت
2.هم سمت راست - زیر سیم - هم سمت چپ هی خودم بالا و پایین کردم آنهم با نظم به صورتی که سیم بالا و پایین بره
3. در سمت راست بالا و پایین کردم و بعد ایستاده به آن یکی طرف رفتم
4. همه ی این کار ها رو نشسته - قد روبات کوچک شده - نیز کردم
و در آخر نشد که نشد
اینجا باید سیمو قطع کنی.من یادمهدر آن قسمت که باید قطعه ی پارل رو از طوطی بگیریم گیر کردم
1. نیم ساعت - قد روبات دراز شده و زیر سیم - به سمت چپ و راست رفتم و طوطی هم در وسط هی راست و چپ می رفت
2.هم سمت راست - زیر سیم - هم سمت چپ هی خودم بالا و پایین کردم آنهم با نظم به صورتی که سیم بالا و پایین بره
و در آخر نشد که نشد
عزیز شما تو اون قسمت وقتی میری سمته طوطی از جاش میپره و میره روی سیم...در آن قسمت که باید قطعه ی پارل رو از طوطی بگیریم گیر کردم
و در آخر نشد که نشد
يعني چي رايتش كنم رو سي دي كه چي ؟پس از دانلود با فایلی با پسوند .bin مواجه می شوید که باید یا آن را بر روی سی دی رایت نمایید یا اینکه با نرم افزار هایی نظیر Daemon Tools آن را بر روی یک درایو مجازی mount کنید و سپس نصب نمایید.