بازي زيباي machinarium

رضا پدر یو تیوب هم نمیتونه کمکت کنه. باید اینقدر بازی کنی تا برنده بشی. خیلی هم سخته دوزش.
-------------
آقا اون مینی گیمه با ماوس سخته. با کیبورد بازی کنید راحت تره. بل اسپیس تیر بزنید جهت ها هم که دیگه تابیله:دی
-------------
اون بازی آرکیدها که با رکاب زدن روشن میشن شماره 2ش کسی تونسته بدون کمک تمامش کنه؟ لامصب خیلی بی شرفه!

تعجب میکنم من دوز رو دومین بار که باهاش بازی کردم تونست برم...
یه چیزی میگم دقت کنید...هدفتون این نباشه که برنده بشید...هدفتون این باشه که اون نبره یعنی یه کاری بکنید که مانعش بشید بعد فکر کنید می بینید 4 تا پیش هم دارید بعد پنجمیش هم بزارید تموم میشه

یه چیزی میگم دقت کنید...هدفتون این نباشه که برنده بشید...هدفتون این باشه که اون نبره یعنی یه کاری بکنید که مانعش بشید بعد فکر کنید می بینید 4 تا پیش هم دارید بعد پنجمیش هم بزارید تموم میشه
شانسیه و ربطی نداره
من سه چار دفه همین کار رو کردم صفحه پر شد و باختم!

رضا پدر یو تیوب هم نمیتونه کمکت کنه. باید اینقدر بازی کنی تا برنده بشی. خیلی هم سخته دوزش.
-------------
آقا اون مینی گیمه با ماوس سخته. با کیبورد بازی کنید راحت تره. بل اسپیس تیر بزنید جهت ها هم که دیگه تابیله:دی
-------------
اون بازی آرکیدها که با رکاب زدن روشن میشن شماره 2ش کسی تونسته بدون کمک تمامش کنه؟ لامصب خیلی بی شرفه!
خب شما از این راهنمایی استفاده بکن ! :

d=down, u=up, l=left, r=right

1: D, R, U, R, R.

2: R, D, L, U, R, R, D, D, L, U, U, L, D, R, U, L, D, D, R, R, U, U, L, D, R, R.

3: D, R, U, U, D, L, L, D, R, U, U, L, D, R, D, L, U, R, R, D, L, U, L, U, R, D, D, R, U, U, D, R.

4: U, L, L, L, R, R, D, R, U, L, L, D, R, U, L, L, D, R, U, R, D, L, U, R, R, D, L, U, L, D, L, U, R, R, R, D, U, L, L, L, D, R, U, R, D, L, L, U, R, R, R, R.

5: U, R, D, L, U, L, L, D, L, U, R, R, R, D, R, U, L, L, L, L, D, R, U, R, R, R, D, L, U, L, L, D, L, U, R, D, R, U, R, R, L, D, L, U, R, R, D, L, U, L, D, R, U, L, D, L, U, L, D, R, U, R, R, D, R, U, L, L, L, D, R, R, R, R.

دوستان ان سیم برقه که ان جغده روش هست رو چه جوری باید پاره کرد؟ جون داداش اصلا راه نداره!:biggrin1:
شما اینجا باید بری روی پل بعد جغده هم میاد روش و هی خودتو بلند و کوتاه کن اونم تکرار میکنه و میوفته روی زمین ! :biggrin1:
مینی گیم سومیه برای من ترکید برای شما هم همین طور بود
آره مدلشه !

شانسیه و ربطی نداره
من سه چار دفه همین کار رو کردم صفحه پر شد و باختم!

اتفاقا درست میگه. منم چند وقت پیش اینو نوشتم:
جالبه من اصلا با دوزش مشکل پیدا نکردم. فکر کنم سریه اول دفعه دوم سوم بردمش. بعد یکی از قطعاته فلوت رو پیدا نکردم(اونی که رو در افتاده بود). خلاصه فکر کردم باید دوباره ببرمش. این سری همون دفعه اول بردمش.
نکته دوز اینه که همونقدر که حواستون هست مهره هایه خودتونو ردیف کنین باید حواستون به حرکتهایه یارو هم باشه و سعی کنین جلویه حرکتاشو بگیرید. بقوله معروف دسته پیشو بگیرین.

مینی گیم سومیه برای من ترکید برای شما هم همین طور بود
اینو این طوری کردن تا از دومی فرار نکنید :laughing:

دوستان ان سیم برقه که ان جغده روش هست رو چه جوری باید پاره کرد؟ جون داداش اصلا راه نداره!:biggrin1:
اگه طوطی بگیم بهتره.البته 2 نکته وجود داره.
اول اینکه طوطیه باید یک قسمت از پازل که تو تیر چراغ هست رو خورده باشه تا دنبالت بیاد.
دوم این که باید وسط سیم باشه تا سیم پاره شه.

اکثر این مشکلاتو، راه حلاشون تو این پستم هست::-"
این هم رمز بمب هست(به ترتیب از چپ به راست):
D B E A C

و این هم کلید هاییست که باید در قسمت آخر بازی به ترتیب بزنید تا پله ها دربیان(از چپ به راست):

3 2 5 3 2 4 1

اینم 16 عکس راهنماست که من گرفتمشون.(در حین بازی کردن.)
حجم:2 مگابایت

ادم این بازی ها رو بازی میکنه افسوس میخوره! اینها با فلش همچین شاهکاری درست میکنن , اما بازی ساز های ایرانی با اون همه پولی که در میارن... :frown:

خداست.من اونجایی هستم که باید با 2 تا مینی گیم وحشت ناک سخت در کمد رو باز کنیم.توی اتاقی هستم که اون رباط کله گنده توش هست...:biggrin1:
دوز رو هم بار اول رد کردم.خیلی اسون بود.نزارین طرف ببره.از موقیعیت استفاده کنید و بعد برید.
یه قسمتی بود که باید برق یک پروپکتور رو با 3 تا مینی گیم راه مینداختیم.من یه روز روی اون تیکه لنگر انداختم...:biggrin1:

من اونجایی کیر کردم که تازه میره خانومشو میبینه
تو همون بالابره
نمیدونم چیکار کنم
مثل این که باید یه لوله ببری آشپزخونه باهاش سوخت بریزی تو موتور بالابر ولی من نمیدونم لوله کجاست:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or