GlaDOS
کاربر سایت
مینی گیمِ چون با ماوسِ اذیت میکنه
.
.
.
دوستان دوز رو چه کنم...خیلی سخته:cheesygri
اینترنتم صلواتیِ...u تیوپنمیتونم برم!
مینی گیم رو با Arrow ها و Space هم میشه بازی کرد ! :biggrin1:
مینی گیمِ چون با ماوسِ اذیت میکنه
.
.
.
دوستان دوز رو چه کنم...خیلی سخته:cheesygri
اینترنتم صلواتیِ...u تیوپنمیتونم برم!
شانسیه و ربطی ندارهتعجب میکنم من دوز رو دومین بار که باهاش بازی کردم تونست برم...
یه چیزی میگم دقت کنید...هدفتون این نباشه که برنده بشید...هدفتون این باشه که اون نبره یعنی یه کاری بکنید که مانعش بشید بعد فکر کنید می بینید 4 تا پیش هم دارید بعد پنجمیش هم بزارید تموم میشه
خب شما از این راهنمایی استفاده بکن ! :رضا پدر یو تیوب هم نمیتونه کمکت کنه. باید اینقدر بازی کنی تا برنده بشی. خیلی هم سخته دوزش.
-------------
آقا اون مینی گیمه با ماوس سخته. با کیبورد بازی کنید راحت تره. بل اسپیس تیر بزنید جهت ها هم که دیگه تابیله
-------------
اون بازی آرکیدها که با رکاب زدن روشن میشن شماره 2ش کسی تونسته بدون کمک تمامش کنه؟ لامصب خیلی بی شرفه!
شما اینجا باید بری روی پل بعد جغده هم میاد روش و هی خودتو بلند و کوتاه کن اونم تکرار میکنه و میوفته روی زمین ! :biggrin1:دوستان ان سیم برقه که ان جغده روش هست رو چه جوری باید پاره کرد؟ جون داداش اصلا راه نداره!:biggrin1:
آره مدلشه !مینی گیم سومیه برای من ترکید برای شما هم همین طور بود
تعجب میکنم من دوز رو دومین بار که باهاش بازی کردم تونست برم...
یه چیزی میگم دقت کنید...هدفتون این نباشه که برنده بشید...هدفتون این باشه که اون نبره یعنی یه کاری بکنید که مانعش بشید بعد فکر کنید می بینید 4 تا پیش هم دارید بعد پنجمیش هم بزارید تموم میشه
شانسیه و ربطی نداره
من سه چار دفه همین کار رو کردم صفحه پر شد و باختم!
جالبه من اصلا با دوزش مشکل پیدا نکردم. فکر کنم سریه اول دفعه دوم سوم بردمش. بعد یکی از قطعاته فلوت رو پیدا نکردم(اونی که رو در افتاده بود). خلاصه فکر کردم باید دوباره ببرمش. این سری همون دفعه اول بردمش.
نکته دوز اینه که همونقدر که حواستون هست مهره هایه خودتونو ردیف کنین باید حواستون به حرکتهایه یارو هم باشه و سعی کنین جلویه حرکتاشو بگیرید. بقوله معروف دسته پیشو بگیرین.
اینو این طوری کردن تا از دومی فرار نکنید :laughing:مینی گیم سومیه برای من ترکید برای شما هم همین طور بود
اگه طوطی بگیم بهتره.البته 2 نکته وجود داره.دوستان ان سیم برقه که ان جغده روش هست رو چه جوری باید پاره کرد؟ جون داداش اصلا راه نداره!:biggrin1:

اولا که اون دوست دخترشه نه خانومش ! :biggrin1:من اونجایی کیر کردم که تازه میره خانومشو میبینه
تو همون بالابره
نمیدونم چیکار کنم
مثل این که باید یه لوله ببری آشپزخونه باهاش سوخت بریزی تو موتور بالابر ولی من نمیدونم لوله کجاست:confused: