شایعه اینسایدر: Death Stranding شکست تجاری خورده است

hercule-poirot

RPG Guru
کاربر فعال
Dusk Golem اینسایدر معروف و از مدیران فروم Reset Era طی پستی در مورد ریبوت Silent Hill توسط سونی وکونامی توضیحاتی داده که قسمتی از این پست در مورد عملکرد آخرین ساخته Hideo Kojima یعنی Death Stranding قابل توجه می باشد.

DS یک شکست بود. در ابتدا فروش خوبی داشت ولی شنیده ام بیش از 3 میلیون کپی از این بازی تولید شده که فروش نرفته و فروش بازی به شدت کاهش یافته. بازی به اون مقداری که طرف های درگیر (سونی و کوجیما پروداکشنز) امید داشتند فروش خوبی را تجربه نکرده است. DS در ابتدا قرار بوده بازی با تم تاریک و ترسناک و متفاوت از نسخه فعلی باشد اما یک سال و نیم قبل از عرضه، ساخت بازی ریبوت شده و تغییر کرده. سونی و کوجیما در مواردی توافق نداشتند و از طرفی استودیوهای دیگر سونی از مقدار بودجه ای که کوجیما برای این بازی دریافت کرده ابراز نارضایتی کرده اند. این عدم توافقات باعث شده بازی به عنوان یک بازی PS5 عرضه نشود. (توضیح بیشتری داده نشده که کدام طرف با این مسئله مشکل داشته)

Dusk Golem در ادامه توضح می دهد که سونی به این نتیجه رسیده که کوجیما با ساخت یک بازی ترسناک که علاقه قلبی این بازیساز مشهور است و بودجه به مراتب کمتری نسبت به Death Stranding، می تواند موفقیت بهتری کسب کند. به همین دلیل به دنبال رسیدن توافقی با کونامی برای از سرگیری ساخت عنوان Silent Hills توسط کوجیما می باشد.

منبع

آخرین ویرایش:
من دقیقا همین الان از پای DS بلند شدم و بازی تموم شد. به هیچ وجه بازی مثل فیلم‌های کوبریک و همشهری کین اورسون ولز نیس که خیلی‌ها واسش فاز آوانگارد برداشتن. اتفاقا چرا دقیقا کسی متوجه مسائل نهفته بازی نشد؟تو همین سال، بازی بیگ وینر شد و یعنی منتقدایی هم وجود دارند که با بازی حال کرده باشند، در مورد فروش هم تا صدسال آینده که حتی صنعت گیم شبیه دهه ۶۰ و ۷۰ سینما هم بشه باز نمیشه ازش انتظار فروش بالا رو داشت واقعا. همشهری کین یه فیلم فرم بود و چیزای خیلی جدیدی رو اورد که آنچنان ماندگار شد. اودیسه فضایی توی مسائل جلوه ویژه یک چیز کاملا جدید رو اورد که ماندگار شد و همین الانم به نظرم از میان‌ستاره‌ای نولان جلوتره.(حالا کاری با مسائل فلسفی فیلم ندارم)
برگردیم به بازی کوجیما و مسائلی که توی این بازی جدیدن. دقیقا چی جدیده؟ بعله خود داستان بازی یک چیز متفاوت و جدیده ولی روایت داستان بازی مشکل داره و دقیقا مشکلاتش هم شبیه روایت متال‌گیره. داستان بازی روی دو ساعت آخر سنگینی میکنه انگار که تازه دو ساعت آخر تصمیم گرفته قصه بگه.
در مورد گیم‌پلی هم بگم که من گیم‌پلی بازی رو دوس داشتم واقعا؛ عالی بود ولی یک چیز جدید و ماندگار نبود(البته این همکاری آنلاین یک چیز جالبی بود که حس خوبی میداد ولی خب یکی از دوستان گفت که تو کارای میازاکی بوده قبلا که من علاقه‌ای ندارم بهشون)
در کل المان‌های گیم پلی به صورت خورد خورد از بازی‌های متفاوت جدا شده بودند و یک چیز به ظاهر جدید رو سامان داده بودن که قادر به جریان‌سازی طی سالیان دراز نیست.

Holy diver و رفقا منظورت Holy diver و بیست تا منتقدی که بازی نمره کامل دادن (جالبه گفتی یوزر اسکور چون بیشترین یوزر اواردها رو برده:D) و ۸۰ تا منتقدی که بهترین بازی سالشون DS بوده؟:-/
منظورم که کاملا واضحه و تو همون پست اولی که تو این تاپیک دادم و فشارتون رفت بالا توضیح دادم :D همون پست که هی ویرایشش می کردی :D ببین یه چیزی داریم به اسم‌متا و میانگین که توش گلچین نمی کنن ! همه نمره ها از جمله نمره های درخشان ۳ و ۴ و ۵ و۶ که پرس های معتبر اروپایی مثل edge دادن ! تا کسایی که ۱۰ دادن رو در نظر می گیرن. می شه متا و میانگین . بعدم کلی شرکت بدون اجازه از شما میان فراخوان می دن بازیساز می خوایم‌که رو ip حداقل متای ۸۵ کار کرده باشه . تا اینجا متوجه شدی ؟ تاثیر این نمرات در موفقیت کارنامه بازیساز رو ؟ خوب وقتی با اینهمه هزینه و سر و صدا متا میاد رو ۸۲ و از اونطرف یوزر اسکورش پر می شه از قرمز و زرد ، فروشش اینقدر افتضاح می شه و تو گیم‌اوارد هم بازی سال رو می دن به یه ip دیگه . مشخصا ip موفقی نبوده . اینکه بر حسب سلیقه هر کسی می تونه با هر ip ارتباط برقرار کنه یه امر بدیهی ، و انکار عدم موفقیت ip با اینهمه نکات منفی یه موضوع خنده دار محسوب می شه .

در مورد تنها سوراخ دعای شما هم قبلا توضیح داده شد که حتی تو همون هم در تعداد رای منتقد ها شکست خورده اونم از یه ریمیک سال ۱۹۹۸ ! قطعا اگر همچین ip با این وضع داغون متا ، یا بازی های دیگه ای مثل واکینگ دد که چنین شابقه ای در سال های خشکسالی داشتن . مثلا تو یک سال می خوردن به بایوشاک و تلو و جی تی ای پودر می شدن ! چون گیم واقعی رو امثال کن لیواین و برادران هاوسر و نیل دراکمن ساختن با متای های ۹۶ و ۹۷ نه ip که ۱۵ نمره اختلاف داره با بزرگان این صنعت !

منظورم که کاملا واضحه و تو همون پست اولی که تو این تاپیک دادم و فشارتون رفت بالا توضیح دادم :D همون پست که هی ویرایشش می کردی :D ببین یه چیزی داریم به اسم‌متا و میانگین که توش گلچین نمی کنن ! همه نمره ها از جمله نمره های درخشان ۳ و ۴ و ۵ و۶ که پرس های معتبر اروپایی مثل edge دادن ! تا کسایی که ۱۰ دادن رو در نظر می گیرن. می شه متا و میانگین . بعدم کلی شرکت بدون اجازه از شما میان فراخوان می دن بازیساز می خوایم‌که رو ip حداقل متای ۸۵ کار کرده باشه . تا اینجا متوجه شدی ؟ تاثیر این نمرات در موفقیت کارنامه بازیساز رو ؟ خوب وقتی با اینهمه هزینه و سر و صدا متا میاد رو ۸۲ و از اونطرف یوزر اسکورش پر می شه از قرمز و زرد ، فروشش اینقدر افتضاح می شه و تو گیم‌اوارد هم بازی سال رو می دن به یه ip دیگه . مشخصا ip موفقی نبوده . اینکه بر حسب سلیقه هر کسی می تونه با هر ip ارتباط برقرار کنه یه امر بدیهی ، و انکار عدم موفقیت ip با اینهمه نکات منفی یه موضوع خنده دار محسوب می شه .

در مورد تنها سوراخ دعای شما هم قبلا توضیح داده شد که حتی تو همون هم در تعداد رای منتقد ها شکست خورده اونم از یه ریمیک سال ۱۹۹۸ ! قطعا اگر همچین ip با این وضع داغون متا ، یا بازی های دیگه ای مثل واکینگ دد که چنین شابقه ای در سال های خشکسالی داشتن . مثلا تو یک سال می خوردن به بایوشاک و تلو و جی تی ای پودر می شدن ! چون گیم واقعی رو امثال کن لیواین و برادران هاوسر و نیل دراکمن ساختن با متای های ۹۶ و ۹۷ نه ip که ۱۵ نمره اختلاف داره با بزرگان این صنعت !
واقعا حوصله داری از اول همه اینا رو تکرار میکنی ها :D

• Like
Reactions: asi_1447
شبیه ساز راه رفتن دقیقا چه تاثیری میتونه روی بقیه صنعت بزاره ...؟ اگه این رو درباره سیستم کانکت یا روایت داستانش بگی درسته ولی گیم پلی بازی رو مخالفم ...
همون تاثیری که شبیه ساز راه رفتن ارجینال یعنی Heavy Rain رو صنعت گیم گذاشت:D
البته بازیهای کیج بد بود فیلم درجه سه بود ولی سری واکینگ دد یا لایف ایز استرنج که تقلید از رو همونا بود بدون مشکل...:D
اینم پسفردا یه بازی با گیم پلی متفاوت و پر کات سین با بازیگرهای حرفه ای میاد مثلا متای 90 میگیره افتخارات میرسه به اون:دی

• Like
Reactions: Tolkien
خبر رو من ترجمه کردم ولی خود من day 1 این بازی خریدم و تا الان ۵۸ ساعت بازی کردم. (البته هنوز تموم نکردم). به شخصه از گیم پلی بازی خوشم اومده. چون بعد ۳ ۴ ساعت بازی کردن به این نتیجه رسیدم که death stranding در واقع یه زاویه تازه برای ژانر survival.
تعدادی موانع سر راه گیمر هست که این موانع کیفیت بار (معادل health تو بازی های survival معمول) تهدید می کنند. در مقابل این موانع که میتونه یه رودخانه، دره، کوهستان برفی، BT و یا افراد دزد باشه شما تعدادی آپشن دارین و آمادگی قبلی (preperation) می تونه کار رو راحت کنه. در نهایت مثل یه بازی survival که شما یه fast travel پیدا می کنین یا مثلا یه shortcut ، تو death stranding می تونین یه پل بزنین یا خیلی کار های دیگه.
در واقع به جای یه دره شما یه زامبی در نظر بگیری مثل یه بازی survival معمول. شما یا میتونی به این زامبی حمله کنی، یا راهتو دور کنی و دورش بزنی، یا هم با حوصله stealthy کار کنی. در واقع شما همین آپشن هارو در مواجه با این دره فرضی هم داری. و بستگی به خود شما و item preparation داره.
حالا تفاوت اینجاس death stranding بر عکس بازی های survival که حالت استرس زا و هیجانی دارن، در اکثر مواقع یه فاز ملو و آرامش بخش داره.
به نظر من کوجیما به خوبی تونسته این spin جالب رو به ژانر survival بده. ولی اینکه هر کسی از بازی خوشش نیاد کاملا قابل درک. چون survival aspec بازی به صورت سنتی با فاز بازی در تناقض و بازی pace خیلی خیلی کندی داره.
در آخر می خوام بگم گیم پلی بازی خیلی دقیق و عموما بالانس. ولی یه چیز معمول نیست‌. در واقع گیم پلی چیزیه که دقیقا کوجیما می خواسته.
اینکه بازی قرار چیز تاثیر گذاری باشه در آینده یا نه به شخصه فکر نمی کنم. ایده های شیرینگ بازی جالب و ممکنه بعدا مورد استفاده قرار بگیره ولی این که ژانر survival در آینده حس و حالی مثل death stranding بگیره بعید می دونم. فروش بازی نشون می ده اکثریت این combination رو دوست نداشتن.

برام عجیبه کوجیمایی که متال گیر 3 و حتی فنتوم پین رو ساخته و حتی فرصت ساخت سایلنت هیل رو هم داشته چرا اعتبارشو با DS زیر سوال برد ... چند ساعت ابتدایی بازی که عملا هیچ و پوچه رسما یه توهین به گیمر و وقتش هست ... ای کاش استاد بعد این دیگه همچین ایده های رو تو بازی پیاده نکنه و بره سمت مین استریم دیگه .. مثلا تلویزیون یا سینما ...
پشت دستشو داغ کرده ظاهرا که یک ماه بعد از انتشار death پروژه ی بعدیشو شروع کرد

• Like
Reactions: Tolkien
اتفاقا برعکس من فکر میکنم این بازی در گذر زمان میتونه تاثیرش رو روی یه سری بازیها و حتی دیگر مدیوم ها بزاره. کلا مقایسه این بازی از منظر گیم پلی با عناوین مین استریم این صنعت کار درستی نیست و برای دیدن تاثیرش جاهای دیگه ای رو بگردیم در آینده:D البته خودش هم به نوعی ادامه یه سری جریانهای دیگه هستش که به اینجا رسیده. یکی از این جریانها میتونه بازیهایی مثل journey(روایت وابسته به همکاری آنلاین) یا Inside( روایت وابسته به اتمسفر) باشن. جفتشون هم اتفاقا پیاده روی بیس هستن ولی در ابعاد کوچیکتر:D
جالبه که DS بین گیمرها شاید کمتر از حد انتظار مورد توجه قرار گرفته باشه ولی بین خیلی از آرتیستها و دیزاینرهایی که من فالو میکنم بسیار مورد استقبال قرار گرفته.
چه دیزاینر و آرتیستهایی مثلا؟؟

من هم نگفتم که گیم پلی نقطه ضعف هست، ولی به نظرم چیز خیلی بولد و تاثیرگذاری هم نیست. خیلی واضح بگم به نظرم این بازی مثلا ۵ سال دیگه فراموش میشه :D

خیلی بعیده :D ممکنه طی چند سال آینده یه سری بازی بیان که از DS الگو بگیرن، ولی این سبک و شیوه پیش‌برد بازی چیزی نیست که بخواد در دراز مدت رو بقیه عناوین تاثیر بزاره. البته خب گذر زمان بهتر مشخص می‌کنه :D
داداش یک هفته بعد از عرضش بازی فراموش شد تو میگی ۵ سال بعد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or