شایعه اینسایدر: Death Stranding شکست تجاری خورده است

hercule-poirot

RPG Guru
کاربر فعال
Dusk Golem اینسایدر معروف و از مدیران فروم Reset Era طی پستی در مورد ریبوت Silent Hill توسط سونی وکونامی توضیحاتی داده که قسمتی از این پست در مورد عملکرد آخرین ساخته Hideo Kojima یعنی Death Stranding قابل توجه می باشد.

DS یک شکست بود. در ابتدا فروش خوبی داشت ولی شنیده ام بیش از 3 میلیون کپی از این بازی تولید شده که فروش نرفته و فروش بازی به شدت کاهش یافته. بازی به اون مقداری که طرف های درگیر (سونی و کوجیما پروداکشنز) امید داشتند فروش خوبی را تجربه نکرده است. DS در ابتدا قرار بوده بازی با تم تاریک و ترسناک و متفاوت از نسخه فعلی باشد اما یک سال و نیم قبل از عرضه، ساخت بازی ریبوت شده و تغییر کرده. سونی و کوجیما در مواردی توافق نداشتند و از طرفی استودیوهای دیگر سونی از مقدار بودجه ای که کوجیما برای این بازی دریافت کرده ابراز نارضایتی کرده اند. این عدم توافقات باعث شده بازی به عنوان یک بازی PS5 عرضه نشود. (توضیح بیشتری داده نشده که کدام طرف با این مسئله مشکل داشته)

Dusk Golem در ادامه توضح می دهد که سونی به این نتیجه رسیده که کوجیما با ساخت یک بازی ترسناک که علاقه قلبی این بازیساز مشهور است و بودجه به مراتب کمتری نسبت به Death Stranding، می تواند موفقیت بهتری کسب کند. به همین دلیل به دنبال رسیدن توافقی با کونامی برای از سرگیری ساخت عنوان Silent Hills توسط کوجیما می باشد.

منبع

آخرین ویرایش:
شما حساب کن بخوای به کسایی که عشق اونجرزن بیای همشهری کین نشون بدی نتیجه چیزی جز کامنت های بالایی نمیشه :D
جالب که همشهری کین مثال زدم اونم زمان خودش یه شکست تجاری بود :D
حالا اونو که به طرفدارای سینمای کلاسیک هم نشون بدی ممکنه وسطش خوابشون ببره.
من دث رو الان به دوساعت آخرش رسیدم و امروز تمومش می‌کنم. حقیقتش خیلی با گیم‌پلی بازی مشکل ندارم و به نظرم خیلی جذابه به جز اواخر بازی که میگه از غرب به شرق برگرد. مشکلی که من دارم بیشتر سر بعضی کات‌سین‌های بازیه که حس می‌کنم زیاد خوب کات نمیده بعضی جاها. ازونور بعضی شیطونی‌های کوجیما یکم آدم رو از جو جدی بازی دور می‌کنه. حالا شیطونی‌های تو پرایوت روم که دیوار چهارم رو میشکنه مشکل نداره ولی یکی دوجا وسط کات‌سین جدی رفتن رو مخم این حرکات، شبیه بچه‌بازی‌های تارانتینو هم نیستن یکم فرق دارن.
ولی خب آدم باید بدونه که از بازی چه انتظاری باید داشته باشه بعد بره سراغش. مثلا من قبل دث، کاملا خودمو آماده کرده بودم که یه چیز خیلی متفاوت ببینم و اذیتم نکرد این تفاوت گیم‌پلی.

• Like
Reactions: sajjad++
خیلی خوشحال شدم کوجیما کله پا شد
کاش به جای سونی این بازی انحصاری مایکی میبود (سورم تکمیل میشد)
متاسفانه کوجیما تو جایگاهی نیست که باید باشه (لیاقتش رو داشته باشه)
من یکی نه با بازیهاش حال میکنم نه با شخصیت خودش

فروش پایین ، متا و یوزر اسکور پایین ، برنده نشدن تو گیم اوارد و ... اصلا مهم‌نیست . فقط و فقط با اختلاف رای چند تا خواننده بیشتر از یه بازی ریمیک سال ۹۸ رای اوردن مهمه :D
مهم این که شما هیترا ول نمیکنید این بازی رو :D یعنی هنوزم یه چیزی راجع بهش عذابتون میده و این من راضی نگه میداره:D
والا شما پست منو نقل قول کردی و این نشون می ده فشار رو امثال شماها خیلی بالاتره :D حالا دیدتون کوته بوده نتونستید خوب پیش بینی کنید گیم موفقی از اب در نیومده . دیگه به در و دیوار کوبیدن و اینو و اونو متهم کردن نیازی نیست که :D وضع فروش ، متا و یوزر اسکور با توجه به اونهمه هزینه و تبلیغات کاملا مشخصه و نیازی به بحث نداره . فشارتون رو کنترل کنید :D
ادامه بده :D
p.s : قطعا ادامه می دم‌ که بیشتر حرص بخوری :D
به هر حال هر کسی یه جوری باید سر خودش گرم کنه دیگه :D

آخرین ویرایش:
مهم این که شما هیترا ول نمیکنید این بازی رو :D یعنی هنوزم یه چیزی راجع بهش عذابتون میده و این من راضی نگه میداره:D
والا شما پست منو نقل قول کردی و این نشون می ده فشار رو امثال شماها خیلی بالاتره :D حالا دیدتون کوته بوده نتونستید خوب پیش بینی کنید گیم موفقی از اب در نیومده . دیگه به در و دیوار کوبیدن و اینو و اونو متهم کردن نیازی نیست که :D وضع فروش ، متا و یوزر اسکور با توجه به اونهمه هزینه و تبلیغات کاملا مشخصه و نیازی به بحث نداره . فشارتون رو کنترل کنید :D

p.s : قطعا ادامه می دم‌ که بیشتر حرص بخوری :D

p.s 2 : از این مدل ویرایش زدنات کاملا واضحه حرفم در مورد فشار درسته :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ARTHUR WESKER
این کوجیما هیترها DS متای 96 هم میگرفت همینا رو میگفتن:D تو همین سایت تاپیک نمرات mgs4 یه Edge هشت داده بود همونو تا آخر کوبیدن تو سر بازی

DS برای من پرفکت نبود بهترین بازی عمرمم نبود ولی تجربه خاصی بود هیچ بازی شبیهش تا الان ندیده بودم
اگه بتونه بقیه بازیسازها رو سوق بده به این مسیر که بازیهای متفاوت بسازن عالیه و خیلی بیشتر از متای بالا ارزش داره.
وگرنه با فرمول تکراری بازی ساختن هیچ کاری نداشت برای کوجیما. ریسکی که کرد واقعا قابل ستایش بود.

شما حساب کن بخوای به کسایی که عشق اونجرزن بیای همشهری کین نشون بدی نتیجه چیزی جز کامنت های بالایی نمیشه :D
بابا هنر فهم
بابا گیم فهم
بابا دانشمند
ببخش افراد پاپ کرنی پسند و نفهم هایی مثل ما رو ای بزرگترین فهمیده ی زمان ها و تاریخ ها
همین که یکی مثل شما بیاد برای نشون دادن خوب بودن DS به بخش بزرگی از صنعت گیم بگه نفهم و اونجرز پسند نشون میده اوضاع DS چرا اینقدر داغونه و کوجیما چرا داره هر روز پسرفت می کنه.تا شماها رو داره هیتر نیاز نداره اصلا

بعد از تاپیک بازی، امتیازات بازی، گیم اواردز، بازی سال از نگاه مراجع و سه چهار تا تایپک خبری دیگه راجب کوجیما،
حس من وقتی باز اینجا هم همون بحث دعوای همیشگی عشاق/هیتر های کوجیما و دث رو میبینم :D:
131949

خوب برای اینکه فن های کوجیما کلا هر چرندی جلوش بذاره می خرن حتی اگر مشابه ds بدترین بازی دنیا هم باشه می گن بهترین تجریم بوده بازی های درپیتی مشابه این بازی قطعا لایق شکست هستن.

کونامی که انداختش بیرون سونی هم پرتش کنه بیرون بره دیگه دنبال زندگیش

بعد از تاپیک بازی، امتیازات بازی، گیم اواردز، بازی سال از نگاه مراجع و سه چهار تا تایپک خبری دیگه راجب کوجیما،
حس من وقتی باز اینجا هم همون بحث دعوای همیشگی عشاق/هیتر های کوجیما و دث رو میبینم :D:
View attachment 131949
ما عشاق کوجیما هستیم قبول:D
ولی توصیه میکنم اون تاپیک که گفتم سرچ کنی پیدا کنی، اصلا چند نفر هیترهای ثابت الان اونجا هم بودن یا الان با یوزرهای دیگه هستن (که از سبک پست معلومه) بخاطر purge های عظیم این دوازده سال:D
حرف اونا برای اون بازیم همین بوده.
مشکل هیترها با نمره حل نمیشه:D = فکت :D بخاطر همین بی منطقی اونا تو یه لول دیگه ای سیر میکنه. اینجا فقط یه آریا گفت بهترین بازی عمرش بوده دقت کنی ولی این عزیزان صد در صد میگن بدترین بازیه بدون استثنا. درواقع ما داریم با منطق بحث میکنیم همیشه، هیترها بدون منطق:دی

آخرین ویرایش:
ما عشاق کوجیما هستیم قبول:D
ولی توصیه میکنم اون تاپیک که گفتم سرچ کنی پیدا کنی، اصلا چند نفر هیترهای ثابت الان اونجا هم بودن یا الان با یوزرهای دیگه هستن (که از سبک پست معلومه) بخاطر purge های عظیم این دوازده سال:D
حرف اونا برای اون بازیم همین بوده.
عاشق یه سازنده یا بازی بودن طبیعیه.
همه هم بالاخره عاشق یه چیزی هستیم.
ولی هیت ورزی کلا کار عبث و بیهوده ایه.
حالا هیتر بزرگ تاپیک امتیازات که چند وقتیه پیداش نیست ولی کلا کوجیما نمیدونم چرا هیتر پروره. :D
هرکی میره، یکی دیگه جاشو میگیره.

خلاصه همین بحثتا جمعا ۱۰۰ صفحه رو راحت رد کرده مجموعا تو تاپیک های مختلف که رکوردیه برا خودش.
یادم نمیاد یه بازی اینقدر ۲ دستگی ایجاد کنه.

• Like
Reactions: Cait Sith

الان دث استرندینگ همشهری کین دنیای گیم محسوب میشه؟ خودت خنده‌ات نگرفت از این مثال مزخرفی که زدی :)))

الان دث استرندینگ همشهری کین دنیای گیم محسوب میشه؟ خودت خنده‌ات نگرفت از این مثال مزخرفی که زدی :)))
آره مثال خوبی بود.
سال 1941 که سیتیزن کین اومد نگاه آرتیستی به فیلم ها وجود نداشت و از نظر هنری کمتر از ادبیات بهشون بها داده میشد. در حقیقت فیلم اصلا تو زمان خودش تحویل گرفته نشد فروشش میشه گفت یه شکست کامل بود.
در مقابل DS هم همینطور. از نظر هنری به بازی ها کمتر از فیلم ها بها داده میشه در حالی که گیم پلی بازی یه چیزی مثل اولیس تو ادبیات. و همون اتفاق برای این بازی افتاد.

• Like
Reactions: Sepi_60

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or