شایعه اینسایدر: Death Stranding شکست تجاری خورده است

hercule-poirot

RPG Guru
کاربر فعال
Dusk Golem اینسایدر معروف و از مدیران فروم Reset Era طی پستی در مورد ریبوت Silent Hill توسط سونی وکونامی توضیحاتی داده که قسمتی از این پست در مورد عملکرد آخرین ساخته Hideo Kojima یعنی Death Stranding قابل توجه می باشد.

DS یک شکست بود. در ابتدا فروش خوبی داشت ولی شنیده ام بیش از 3 میلیون کپی از این بازی تولید شده که فروش نرفته و فروش بازی به شدت کاهش یافته. بازی به اون مقداری که طرف های درگیر (سونی و کوجیما پروداکشنز) امید داشتند فروش خوبی را تجربه نکرده است. DS در ابتدا قرار بوده بازی با تم تاریک و ترسناک و متفاوت از نسخه فعلی باشد اما یک سال و نیم قبل از عرضه، ساخت بازی ریبوت شده و تغییر کرده. سونی و کوجیما در مواردی توافق نداشتند و از طرفی استودیوهای دیگر سونی از مقدار بودجه ای که کوجیما برای این بازی دریافت کرده ابراز نارضایتی کرده اند. این عدم توافقات باعث شده بازی به عنوان یک بازی PS5 عرضه نشود. (توضیح بیشتری داده نشده که کدام طرف با این مسئله مشکل داشته)

Dusk Golem در ادامه توضح می دهد که سونی به این نتیجه رسیده که کوجیما با ساخت یک بازی ترسناک که علاقه قلبی این بازیساز مشهور است و بودجه به مراتب کمتری نسبت به Death Stranding، می تواند موفقیت بهتری کسب کند. به همین دلیل به دنبال رسیدن توافقی با کونامی برای از سرگیری ساخت عنوان Silent Hills توسط کوجیما می باشد.

منبع

آخرین ویرایش:
آره مثال خوبی بود.
سال 1941 که سیتیزن کین اومد نگاه آرتیستی به فیلم ها وجود نداشت و از نظر هنری کمتر از ادبیات بهشون بها داده میشد. در حقیقت فیلم اصلا تو زمان خودش تحویل گرفته نشد فروشش میشه گفت یه شکست کامل بود.
در مقابل DS هم همینطور. از نظر هنری به بازی ها کمتر از فیلم ها بها داده میشه در حالی که گیم پلی بازی یه چیزی مثل اولیس تو ادبیات. و همون اتفاق برای این بازی افتاد.

اخه اصن ارتباطی نداره حرفت! تو کسایی رو که با بازی حال نکردن رو متهم میکنی به اینکه یه سری آدم سطحی نگر هستن که توی دنیای تو همچین آدمایی حتما اونجرز رو به همشهری کین ترجیح میدن!

همشهری کین شکست تجاری خورد ولی سینما رو جلو برد به خاطر روایتش ولی دث استرندینگ هم همچین کاری کرده توی صنعت گیم؟

پ.ن: من خودم الان چند روزی میشه که سرگرم دث هستم. تکلیفم از روز اول با بازی مشخص بود واسه همین تو ذوقم نخورده. با کلیت بازی هم مشکلی ندارم ولی به قول اون دوستمون که بالا گفت به کسی پیشنهاد نمیکنم بازی رو چون اصلا مشخص نیست یکی با همچین بازی حال کنه!

اخه اصن ارتباطی نداره حرفت! تو کسایی رو که با بازی حال نکردن رو متهم میکنی به اینکه یه سری آدم سطحی نگر هستن که توی دنیای تو همچین آدمایی حتما اونجرز رو به همشهری کین ترجیح میدن!

همشهری کین شکست تجاری خورد ولی سینما رو جلو برد به خاطر روایتش ولی دث استرندینگ هم همچین کاری کرده توی صنعت گیم؟

پ.ن: من خودم الان چند روزی میشه که سرگرم دث هستم. تکلیفم از روز اول با بازی مشخص بود واسه همین تو ذوقم نخورده. با کلیت بازی هم مشکلی ندارم ولی به قول اون دوستمون که بالا گفت به کسی پیشنهاد نمیکنم بازی رو چون اصلا مشخص نیست یکی با همچین بازی حال کنه!
بله درسته همچین فکری میکنم

راجع به DS الان نمیتونید این مدلی صحبت کنیم. بذارید گذر زمان مشخص میکنه ارزش بازی رو.

• Like
Reactions: Cait Sith

راجع به DS الان نمیتونید این مدلی صحبت کنیم. بذارید گذر زمان مشخص میکنه ارزش بازی رو.
صنعت بازی همیشه بر پایه گیم پلی (کلیه المان‌های مربوط به این بخش) استوار بوده. DS نه اینکه گیم پلی خوبی نداشته باشه ولی در مجموع این بخش از بازی چیزی نیست که بخواد صنعت گیم رو جلو ببره! بحث کیفیت بازی به کنار ولی به نظر نمیاد DS بتونه یه عنوان جریان ساز تو این صنعت باشه، نهایتا یه بازی متفاوت خواهد بود :دی

این کوجیما هیترها DS متای 96 هم میگرفت همینا رو میگفتن:D تو همین سایت تاپیک نمرات mgs4 یه Edge هشت داده بود همونو تا آخر کوبیدن تو سر بازی

DS برای من پرفکت نبود بهترین بازی عمرمم نبود ولی تجربه خاصی بود هیچ بازی شبیهش تا الان ندیده بودم
اگه بتونه بقیه بازیسازها رو سوق بده به این مسیر که بازیهای متفاوت بسازن عالیه و خیلی بیشتر از متای بالا ارزش داره.
وگرنه با فرمول تکراری بازی ساختن هیچ کاری نداشت برای کوجیما. ریسکی که کرد واقعا قابل ستایش بود.
ربطی به هیت کوجیما نداره، من خودم شدیدا از متال گیر 3 و 4 خوشم اومد، 3 جز بهترین بازی های عمرمه، ولی فانتوم پین رو چند ساعت بیشتر نتونستم تحمل کنم .... DS هم که هیچی اصلا...

ربطی به هیت کوجیما نداره، من خودم شدیدا از متال گیر 3 و 4 خوشم اومد، 3 جز بهترین بازی های عمرمه، ولی فانتوم پین رو چند ساعت بیشتر نتونستم تحمل کنم .... DS هم که هیچی اصلا...
خب الان خودت رو تو رسته هیترها جا دادی؟ :D معلومه که نیستی
ارتباط برقرار نکردن طبیعیه

ولی اینایی که کلا با بازیهای کوجیما مشکل دارن نه. طرف جوری هیت میورزه انگار چه خبره :))
بابا مجبور که نیستی بازیو بخری. جوری میگن خدا رو شکر بازی نکردیم یا بدترین بازیه انگار اجباری بوده برن سراغش
با این چرت و پرتها که بازی اورریت شده و... هم آبی گرم نمیشه حالا تا میتومید بگید واقعیت تغییر نمیکنه. دقیقا نمره ش همون حدود هست. من خودم هشت از ده بهش میدم

فنتوم پین گیم پلی واقعا عالیی داره که اصلا همچین گیم پلی عالیی خیلی کم یابه اپیزود ۴۳ بازی هم شاهکاره حرفت خیلی عجیبه

برام عجیبه کوجیمایی که متال گیر 3 و حتی فنتوم پین رو ساخته و حتی فرصت ساخت سایلنت هیل رو هم داشته چرا اعتبارشو با DS زیر سوال برد ... چند ساعت ابتدایی بازی که عملا هیچ و پوچه رسما یه توهین به گیمر و وقتش هست ... ای کاش استاد بعد این دیگه همچین ایده های رو تو بازی پیاده نکنه و بره سمت مین استریم دیگه .. مثلا تلویزیون یا سینما ...

صنعت بازی همیشه بر پایه گیم پلی (کلیه المان‌های مربوط به این بخش) استوار بوده. DS نه اینکه گیم پلی خوبی نداشته باشه ولی در مجموع این بخش از بازی چیزی نیست که بخواد صنعت گیم رو جلو ببره! بحث کیفیت بازی به کنار ولی به نظر نمیاد DS بتونه یه عنوان جریان ساز تو این صنعت باشه، نهایتا یه بازی متفاوت خواهد بود :D
درست به نظرم نقطه قوت DS اتفاقا گیم پلیش نه داستانش. جریان سازی به این معنی نیست که بازی هایی تو این سبک در آینده ببنیم همونطور که فیلمی دیگه مثل سیتیزن کین ساخته نشد. کوجیما به حدی به مفهوم گیم پلی تو این بازی اشراف داشته که به نظرم باید کلاس درس باشه برای بقیه بازی ساز ها و طریقه ی استفاده از خلاقیت با توجه به قوانین گیم پلی در آینده خیلی بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت.

• Like
Reactions: Dinosaur
صنعت بازی همیشه بر پایه گیم پلی (کلیه المان‌های مربوط به این بخش) استوار بوده. DS نه اینکه گیم پلی خوبی نداشته باشه ولی در مجموع این بخش از بازی چیزی نیست که بخواد صنعت گیم رو جلو ببره! بحث کیفیت بازی به کنار ولی به نظر نمیاد DS بتونه یه عنوان جریان ساز تو این صنعت باشه، نهایتا یه بازی متفاوت خواهد بود :D
اتفاقا برعکس من فکر میکنم این بازی در گذر زمان میتونه تاثیرش رو روی یه سری بازیها و حتی دیگر مدیوم ها بزاره. کلا مقایسه این بازی از منظر گیم پلی با عناوین مین استریم این صنعت کار درستی نیست و برای دیدن تاثیرش جاهای دیگه ای رو بگردیم در آینده:دی البته خودش هم به نوعی ادامه یه سری جریانهای دیگه هستش که به اینجا رسیده. یکی از این جریانها میتونه بازیهایی مثل journey(روایت وابسته به همکاری آنلاین) یا Inside( روایت وابسته به اتمسفر) باشن. جفتشون هم اتفاقا پیاده روی بیس هستن ولی در ابعاد کوچیکتر:دی
جالبه که DS بین گیمرها شاید کمتر از حد انتظار مورد توجه قرار گرفته باشه ولی بین خیلی از آرتیستها و دیزاینرهایی که من فالو میکنم بسیار مورد استقبال قرار گرفته.

اتفاقا برعکس من فکر میکنم این بازی در گذر زمان میتونه تاثیرش رو روی یه سری بازیها و حتی دیگر مدیوم ها بزاره. کلا مقایسه این بازی از منظر گیم پلی با عناوین مین استریم این صنعت کار درستی نیست و برای دیدن تاثیرش جاهای دیگه ای رو بگردیم در آینده:D البته خودش هم به نوعی ادامه یه سری جریانهای دیگه هستش که به اینجا رسیده. یکی از این جریانها میتونه بازیهایی مثل journey(روایت وابسته به همکاری آنلاین) یا Inside( روایت وابسته به اتمسفر) باشن. جفتشون هم اتفاقا پیاده روی بیس هستن ولی در ابعاد کوچیکتر:D
جالبه که DS بین گیمرها شاید کمتر از حد انتظار مورد توجه قرار گرفته باشه ولی بین خیلی از آرتیستها و دیزاینرهایی که من فالو میکنم بسیار مورد استقبال قرار گرفته.
شبیه ساز راه رفتن دقیقا چه تاثیری میتونه روی بقیه صنعت بزاره ...؟ اگه این رو درباره سیستم کانکت یا روایت داستانش بگی درسته ولی گیم پلی بازی رو مخالفم ...

درست به نظرم نقطه قوت DS اتفاقا گیم پلیش نه داستانش. جریان سازی به این معنی نیست که بازی هایی تو این سبک در آینده ببنیم همونطور که فیلمی دیگه مثل سیتیزن کین ساخته نشد. کوجیما به حدی به مفهوم گیم پلی تو این بازی اشراف داشته که به نظرم باید کلاس درس باشه برای بقیه بازی ساز ها و طریقه ی استفاده از خلاقیت با توجه به قوانین گیم پلی در آینده خیلی بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت.
من هم نگفتم که گیم پلی نقطه ضعف هست، ولی به نظرم چیز خیلی بولد و تاثیرگذاری هم نیست. خیلی واضح بگم به نظرم این بازی مثلا ۵ سال دیگه فراموش میشه :دی
اتفاقا برعکس من فکر میکنم این بازی در گذر زمان میتونه تاثیرش رو روی یه سری بازیها و حتی دیگر مدیوم ها بزاره. کلا مقایسه این بازی از منظر گیم پلی با عناوین مین استریم این صنعت کار درستی نیست و برای دیدن تاثیرش جاهای دیگه ای رو بگردیم در آینده:D البته خودش هم به نوعی ادامه یه سری جریانهای دیگه هستش که به اینجا رسیده. یکی از این جریانها میتونه بازیهایی مثل journey(روایت وابسته به همکاری آنلاین) یا Inside( روایت وابسته به اتمسفر) باشن. جفتشون هم اتفاقا پیاده روی بیس هستن ولی در ابعاد کوچیکتر:D
خیلی بعیده :دی ممکنه طی چند سال آینده یه سری بازی بیان که از DS الگو بگیرن، ولی این سبک و شیوه پیش‌برد بازی چیزی نیست که بخواد در دراز مدت رو بقیه عناوین تاثیر بزاره. البته خب گذر زمان بهتر مشخص می‌کنه :دی

شبیه ساز راه رفتن دقیقا چه تاثیری میتونه روی بقیه صنعت بزاره ...؟ اگه این رو درباره سیستم کانکت یا روایت داستانش بگی درسته ولی گیم پلی بازی رو مخالفم ...
بخش آنلاینش که قطعا تاثیر میزاره ولی همون بخشی که میگید شبیه ساز راه رفتن اونم بنظرم تاثیر میزاره احتمالا:دی آخه چیز خیلی عمیق تری از این شبیه ساز راه رفتن که میگید هستش:دی چه از نظر گیم دیزاین و مایکرومنیجمنتش و چه از نظر روایت.
من هم نگفتم که گیم پلی نقطه ضعف هست، ولی به نظرم چیز خیلی بولد و تاثیرگذاری هم نیست. خیلی واضح بگم به نظرم این بازی مثلا ۵ سال دیگه فراموش میشه :D

خیلی بعیده :D ممکنه طی چند سال آینده یه سری بازی بیان که از DS الگو بگیرن، ولی این سبک و شیوه پیش‌برد بازی چیزی نیست که بخواد در دراز مدت رو بقیه عناوین تاثیر بزاره. البته خب گذر زمان بهتر مشخص می‌کنه :D
میگم که، توی جریان مین استریم نباید دنبال این تاثیر باشیم، توی جریانهای ایندی تر و هنری تر احتمالا تاثیرش رو ببینیم:دی البته بخش آنلاینش شانس بیشتری داره که توی جریان مین استریم هم تاثیر بزاره. DS کلا یجور بازی ایندی هست که با بودجه AAA ساخته شده برا همین نمیشه با جریانهای آنچارتد و GOW و هیلو مقایسش کرد.

بعید میدونم تو گذر زمان اتفاق خاصی برای DS بیفته. حداقل چهار پنج تا مثال مشابه از بازی های قدیمیتر غیر موفق بزنید که به مرور از خاکستری که زیرش خاک شدد بلند شدند تازه اون وقت میشه امید بست به این قضیه
چون من فکر نمی کنم الان تو وضعیتی باشیم که به صنعت بازی های ویدیویی نگاه هنری نباشه وقتی کارهایی مثل Journey و Zelda:Botw این قدر موفق میشن. بعد این دوتا تازه یه بخش ریزی از Art Form اند. این که یه سری بازی دیگه مثل Persona و Dark Souls و Hollow Knight و... مورد بحث اند در مورد موارد دیزاین شون هنوز بحث میشه نشون میده این نگاه هنریه خیلی وقته هست، این نسل هشتمی اتفاقا به دلایل متعدد بیشتر هم شده

از اون طرف گیم پلی یه بازی "دیزاین" میشه و من نمیدونم شاید این نظر من باشه ولی بخش دیزاین یا طراحی هر محصول از یه سیلندر ماشین تا گیم پلی یه بازی AAA مثل دث استرندینگ هم جزو بخش هنریش محسوب میشه.
Death Stranding هر چقدر هم زمان بگذره و موارد مثبت اش درک شن هیچ وقت نمیتونه خطاهای دیزاین گیم پلی اش رو بپوشونه، اون ها هم باهاش تا ته دنیا میان... صرف بحث "باهاش حال نکردم" هم نیست. اون هایی که باهاش حال نکردن دلایلی میارن که تا ابد به هویت این بازی می چسبه

تازه این در صورتیه که زمان تاثیر برعکس نذازه:-?? دث استرندینگ با تمام اوصاف بیگ وینر 2019 شد و با این که کلا 3 4 ماه گذشته، الان تو اینترنت و ریست ارا و... این موضوع مطرحه که "آقا اصن کوجیما از پس پروژه تو ابعاد MGS V و DS برمیاد کلا؟ عرضه اش رو داره"
نمیدونم اساسا باید همچین چیزهایی کم شن نه زیاد

• Like
Reactions: Kiarash_united7
بخش آنلاینش که قطعا تاثیر میزاره ولی همون بخشی که میگید شبیه ساز راه رفتن اونم بنظرم تاثیر میزاره احتمالا:D آخه چیز خیلی عمیق تری از این شبیه ساز راه رفتن که میگید هستش:D چه از نظر گیم دیزاین و مایکرومنیجمنتش و چه از نظر روایت.

میگم که، توی جریان مین استریم نباید دنبال این تاثیر باشیم، توی جریانهای ایندی تر و هنری تر احتمالا تاثیرش رو ببینیم:D البته بخش آنلاینش شانس بیشتری داره که توی جریان مین استریم هم تاثیر بزاره. DS کلا یجور بازی ایندی هست که با بودجه AAA ساخته شده برا همین نمیشه با جریانهای آنچارتد و GOW و هیلو مقایسش کرد.
البته اگه بازی رو بعد از 6- 7 ساعت ابتداییش شروع کنیم حرف شما تایید میشه ... بهترین نکته بازی همون سیستم کانکتی هست و که باعث تعامل گیمرها میشه ... خیلی نسبت بهش هیجان زدم

دقیقا همین فکری که می کنی باعث خوشحالی جامعه گیمرهاست :D این که کلی منتقد اروپایی ! کلی گیمر تو دنیا و ... نتونستن ارزش واقعی و نهفته این بازی رو درک کنن و این شد نتیجه نمرات و یوزر اسکور ها و فروش بازی ولی Holy Diver و رفقا تونستن فقط به اعجاز این ip پی ببرن نشون دهنده دید وسیعی هست که در رابطه با این صنعت دارید :)

p.s : برای بار هزارم ، سیستم انلاینی که در این بازی می بینید قبلا در سری سولزبورن و به همین شکل بر اساس دنیای اساطیری خودش ساخته شده بوده . کمک به بقیه پلیر های برای از بین بردن دشمن ها و باس ها ، اطلاع رسانی به همدیگه برای لوکیشن بونفایر ها و راه های مخفی و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or