شایعه اینسایدر: Death Stranding شکست تجاری خورده است

hercule-poirot

RPG Guru
کاربر فعال
Dusk Golem اینسایدر معروف و از مدیران فروم Reset Era طی پستی در مورد ریبوت Silent Hill توسط سونی وکونامی توضیحاتی داده که قسمتی از این پست در مورد عملکرد آخرین ساخته Hideo Kojima یعنی Death Stranding قابل توجه می باشد.

DS یک شکست بود. در ابتدا فروش خوبی داشت ولی شنیده ام بیش از 3 میلیون کپی از این بازی تولید شده که فروش نرفته و فروش بازی به شدت کاهش یافته. بازی به اون مقداری که طرف های درگیر (سونی و کوجیما پروداکشنز) امید داشتند فروش خوبی را تجربه نکرده است. DS در ابتدا قرار بوده بازی با تم تاریک و ترسناک و متفاوت از نسخه فعلی باشد اما یک سال و نیم قبل از عرضه، ساخت بازی ریبوت شده و تغییر کرده. سونی و کوجیما در مواردی توافق نداشتند و از طرفی استودیوهای دیگر سونی از مقدار بودجه ای که کوجیما برای این بازی دریافت کرده ابراز نارضایتی کرده اند. این عدم توافقات باعث شده بازی به عنوان یک بازی PS5 عرضه نشود. (توضیح بیشتری داده نشده که کدام طرف با این مسئله مشکل داشته)

Dusk Golem در ادامه توضح می دهد که سونی به این نتیجه رسیده که کوجیما با ساخت یک بازی ترسناک که علاقه قلبی این بازیساز مشهور است و بودجه به مراتب کمتری نسبت به Death Stranding، می تواند موفقیت بهتری کسب کند. به همین دلیل به دنبال رسیدن توافقی با کونامی برای از سرگیری ساخت عنوان Silent Hills توسط کوجیما می باشد.

منبع

آخرین ویرایش:
والا حرفای طرف منطقی بنظر نمیاد...چون مصاحبه های کوجیما از سال های قبل هم یادتون باشه همیشه میگفت DS اکشنه و ترسناک نیست.
3 میلیون هم دیگه خیلی اغراق امیزه...اینکه موفقیت تجاری چندانی نداشته منطقیه ولی 3 میلیون یعنی دیگه چیزی در حد جوک میمونه.:-":))
حالا اینکه طرف توی ریست اراست واقعا فک نمیکنم به این معنی باشه منبع معتبری قراره باشه.
حالا سایلنت هیل اش جاهای دیگه هم مشابه این صحبت ها رو میشه شنید...که فعلا اون محتمل تره.

والا حرفای طرف منطقی بنظر نمیاد...چون مصاحبه های کوجیما از سال های قبل هم یادتون باشه همیشه میگفت DS اکشنه و ترسناک نیست.
3 میلیون هم دیگه خیلی اغراق امیزه...اینکه موفقیت تجاری چندانی نداشته منطقیه ولی 3 میلیون یعنی دیگه چیزی در حد جوک میمونه.:-":))
حالا اینکه طرف توی ریست اراست واقعا فک نمیکنم به این معنی باشه منبع معتبری قراره باشه.
حالا سایلنت هیل اش جاهای دیگه هم مشابه این صحبت ها رو میشه شنید...که فعلا اون محتمل تره.

ERA روی اینسایدر ها خیلی حساسه. اگه کسی تو خود فروم ادعایی کنه و نتونه به ادمین اصلی فروم ثابت کنه که از کجا اطلاعاتش رو میاره، درجا بن همیشگی می شه. اینو من بارها دیدم.

از آمار های فروش مشخص بود اگه نگیم شکست، موفقیت تجاری هم نداشته

سونی و کوجیما در مواردی توافق نداشتند و از طرفی استودیوهای دیگر سونی از مقدار بودجه ای که کوجیما برای این بازی دریافت کرده ابراز نارضایتی کرده اند. این عدم توافقات باعث شده بازی به عنوان یک بازی PS5 عرضه نشود. (توضیح بیشتری داده نشده که کدام طرف با این مسئله مشکل داشته)

یادش بخیر، وقتی می‌گفتم، این حمایتی که سونی داره از کوجیما میکنه که حتی استودیو داخلی نیست، میتونه باعث اختلاف و ناراحتی استودیو های دیگه بشه چه تیکه هایی که بارم نشد :D

آخرین ویرایش:
از آمار های فروش مشخص بود اگه نگیم شکست، موفقیت تجاری هم نداشته

یادش بخیر، وقتی می‌گفتم، این حمایتی که سونی داره از کوجیما میکنه که حتی استودیو داخلی نیست، میتونه باعث اختلاف و ناراحتی استودیو های دیگه بشه چه تیکه هایی که بارم نشد :D
نمرات بازی وقتی اومد نیل دراکمن یه تیکه غیر مستقیمی به کوجیما انداخت که اینهمه خرج کردی آخرش این شد امیدوارم این سایلنت هیل که داره با سونی میسازه خوب در بیاد و مثل این بازی نشه اگه خراب کنه کار کوجیما دیگه تمومه و کاری از دست سونی و هرمن هالست دیگه بر نمیاد

• Like
Reactions: vaan 2
واسه فنهاش خیلی سخته قبول کنن کوجیما بدون متال گیر در همین حده :دی. با اون همه ریخت پاشی که سونی کرد با اون حجم سلبریتی که گذاشتن توی بازی و اسم سنگین کوجیما، DS زیر 10 میلیون نسخه فروش کرده باشه شکست تجاری محسوب میشه.
fextralife داشت گریه میکرد سر استریم میگفت اینقدری که توی این بازی راه رفتم توی Skyrim نرفتم!.

واسه فنهاش خیلی سخته قبول کنن کوجیما بدون متال گیر در همین حده :D. با اون همه ریخت پاشی که سونی کرد با اون حجم سلبریتی که گذاشتن توی بازی و اسم سنگین کوجیما، DS زیر 10 میلیون نسخه فروش کرده باشه شکست تجاری محسوب میشه.
fextralife داشت گریه میکرد سر استریم میگفت اینقدری که توی این بازی راه رفتم توی Skyrim نرفتم!.
131934

بازی شبیه ساز پیاده روی تو تریلر گیم پلی و نقد ها مشخص بود
اگه شبیه ساز پیاده روی دوست نداره چرا بازی استریم میکنه ؟
قرار نیست هر بازی که عرضه میشه همه ملت دوست داشته باشن
این بازی دو حالت دره
یا عاشق اش میش
یا متنفر

آخرین ویرایش:
واسه فنهاش خیلی سخته قبول کنن کوجیما بدون متال گیر در همین حده :D. با اون همه ریخت پاشی که سونی کرد با اون حجم سلبریتی که گذاشتن توی بازی و اسم سنگین کوجیما، DS زیر 10 میلیون نسخه فروش کرده باشه شکست تجاری محسوب میشه.
هیچ وقت نفهمیدم چرا MGS V اون نمرات رو گرفت و باآب و تاب از تعریف شد

• Like
Reactions: g4mer and vaan 2
هیچ وقت نفهمیدم چرا MGS V اون نمرات رو گرفت و باآب و تاب از تعریف شد
MGS V به جز اون اواخرش و تموم نشدنه ساختش از نظر داستانی و خالی بودن محیطش، واقعا گیم‌پلی فوق العاده ای داشت. همه چیز مکانیسمش عالی بود. اگر‌ درست تمومش میکردن یکی از بهترین بازی هایی بود این نسل ساخته شد

MGS V به جز اون اواخرش و تموم نشدنه ساختش از نظر داستانی و خالی بودن محیطش، واقعا گیم‌پلی فوق العاده ای داشت. همه چیز مکانیسمش عالی بود. اگر‌ درست تمومش میکردن یکی از بهترین بازی هایی بود این نسل ساخته شد
با توجه به همین کامنت شما من می تونم به درست بودن حرف قبلیم استناد کنم
V اپنینگ فوق العاده ای داشت ولی بعد از اون چیزی به جز تکرار مکررات نبود

• Love
Reactions: Kiarash_united7
خیلی خوشحال شدم که چنین چیزی رو میشنوم. وقتی تخیلات انیمه ای ژاپنی رو میخوای بیاری با ظاهر هالیوودی و غربی عرضه کنی نتیجه ای بهتر از اینی که لیافتش رو داری نمیگیری! کوجیما همیشه گفته بود که عقده فیلم سازی به دلش مونده و مثلا خواست با این شبیه ساز پیاده روی کمی به آرزوش رسیده باشه اما عملا فقط تونست سرمایه سونی رو بر باد بره. جوابشم بزودی خواهد گرفت و عملا دیگه کسی اسپانسرش نمیشه. مگه اینکه دوباره برگرده سر خونه اول که همون کونامی هست. اما اونجا هم دیگه اون ارج و قُرب سابق رو نخواهد داشت. خیت کاریهاش روی Metal Gear Rising و MGS V رو که کسی یادش نرفته. بدرود.

• Like
Reactions: Kiami
البته عرضه رو pc هم مونده.
خصوصا که فک کنم بازیش به صورت افلاین و کرکی ارزشش میاد پایین، درنتیجه افرادی که میخرن تعدادشون زیاد میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or