شایعه اینسایدر: Death Stranding شکست تجاری خورده است

hercule-poirot

RPG Guru
کاربر فعال
Dusk Golem اینسایدر معروف و از مدیران فروم Reset Era طی پستی در مورد ریبوت Silent Hill توسط سونی وکونامی توضیحاتی داده که قسمتی از این پست در مورد عملکرد آخرین ساخته Hideo Kojima یعنی Death Stranding قابل توجه می باشد.

DS یک شکست بود. در ابتدا فروش خوبی داشت ولی شنیده ام بیش از 3 میلیون کپی از این بازی تولید شده که فروش نرفته و فروش بازی به شدت کاهش یافته. بازی به اون مقداری که طرف های درگیر (سونی و کوجیما پروداکشنز) امید داشتند فروش خوبی را تجربه نکرده است. DS در ابتدا قرار بوده بازی با تم تاریک و ترسناک و متفاوت از نسخه فعلی باشد اما یک سال و نیم قبل از عرضه، ساخت بازی ریبوت شده و تغییر کرده. سونی و کوجیما در مواردی توافق نداشتند و از طرفی استودیوهای دیگر سونی از مقدار بودجه ای که کوجیما برای این بازی دریافت کرده ابراز نارضایتی کرده اند. این عدم توافقات باعث شده بازی به عنوان یک بازی PS5 عرضه نشود. (توضیح بیشتری داده نشده که کدام طرف با این مسئله مشکل داشته)

Dusk Golem در ادامه توضح می دهد که سونی به این نتیجه رسیده که کوجیما با ساخت یک بازی ترسناک که علاقه قلبی این بازیساز مشهور است و بودجه به مراتب کمتری نسبت به Death Stranding، می تواند موفقیت بهتری کسب کند. به همین دلیل به دنبال رسیدن توافقی با کونامی برای از سرگیری ساخت عنوان Silent Hills توسط کوجیما می باشد.

منبع

آخرین ویرایش:
همون ۳ میلیون رو هم من انتظار نداشتم! :D یعنی اون‌طوری که با سرعت توی جدول‌های فروش سقوط کرد، فکر می‌کردم از این هم کمتر فروخته باشه (ویرایش: خب من اشتباه خوندم و منظور ۳ میلیون نسخه تولیدی بوده که خیلی‌هاشون هم فروش نرفته!).
البته برام تعجبی هم نداره. DS یکی از بهترین بازی‌های عمر من هست و برای کمتر بازی‌ای در این حد طومار نوشتم و از عشق و علاقه‌م بهش گفتم، ولی از اون طرف به یک نفر هم پیشنهادش نکردم و نخواهم کرد. چون واقعاً سبکش چیزی نیست که به هر سلیقه‌ای بخوره و حداقل بین افرادی که من می‌شناسم، کمتر کسی میتونه از این بازی لذت ببره.
در مجموع خوشحالم که همچین تجربه‌ی محشر و متفاوتی نصیبم شد، حالا اینکه کم فروخته باشه هم مشکلی برای من ایجاد نمی‌کنه چون سهام‌دار نبودم. :D فقط شاید از این نظر بد باشه که بازی بعدی کوجیما دیگه این حال و هوای متفاوت رو نداشته باشه و برگرده سمت همون بازی‌های قدیم که البته همون‌ها هم فوق‌العاده بودن و کلاً هرچی بسازه استقبال می‌کنم.

آخرین ویرایش:
همون ۳ میلیون رو هم من انتظار نداشتم! :D یعنی اون‌طوری که با سرعت توی جدول‌های فروش سقوط کرد، فکر می‌کردم از این هم کمتر فروخته باشه.
البته برام تعجبی هم نداره. DS یکی از بهترین بازی‌های عمر من هست و برای کمتر بازی‌ای در این حد طومار نوشتم و از عشق و علاقه‌م بهش گفتم، ولی از اون طرف به یک نفر هم پیشنهادش نکردم و نخواهم کرد. چون واقعاً سبکش چیزی نیست که به هر سلیقه‌ای بخوره و حداقل بین افرادی که من می‌شناسم، کمتر کسی میتونه از این بازی لذت ببره.
در مجموع خوشحالم که همچین تجربه‌ی محشر و متفاوتی نصیبم شد، حالا اینکه کم فروخته باشه هم مشکلی برای من ایجاد نمی‌کنه چون سهام‌دار نبودم. :D فقط شاید از این نظر بد باشه که بازی بعدی کوجیما دیگه این حال و هوای متفاوت رو نداشته باشه و برگرده سمت همون بازی‌های قدیم که البته همون‌ها هم فوق‌العاده بودن و کلاً هرچی بسازه استقبال می‌کنم.

یه مقدار ترجمم کژتابی داشت که اصلاح کردم. منظور 3 میلیون کپی از بازی شیپ شده ولی فروش نرفته.

همون ۳ میلیون رو هم من انتظار نداشتم! :D یعنی اون‌طوری که با سرعت توی جدول‌های فروش سقوط کرد، فکر می‌کردم از این هم کمتر فروخته باشه.

نگفته 3 میلیون فروخته ، گفته 3 میلیون نسخه تولید کردن که فروش نرفته و مونده رو دست سونی

یه مقدار ترجمم کژتابی داشت که اصلاح کردم. منظور 3 میلیون کپی از بازی شیپ شده ولی فروش نرفته.
نگفته 3 میلیون فروخته ، گفته 3 میلیون نسخه تولید کردن که فروش نرفته و مونده رو دست سونی
درست میگین! گفتم تعجب داره اون ۳ میلیون! :دی

به اخبار منفی دور سونی رحم هم نمی کنید :دی
دیدم اینو تو ریست اِرا (تو همون تاپیک شایعه سایلنت هیل دیدمش) فکر نمی کردم پاش به این جا هم وا شه :دی

اینا به کنار، فعلا ببینیم برنامه سونی و کونامی و تیم سایلنت و کوجیما چیه و میخوان چه Foursome ـی رو هم پیاده کنن این چهار تا :-"

اينايي كه الان از سوني انتقاد ميكنن تو تاپيك دث خودشون رو واسه اينكه بگن بازي خيلي عاليه خودشون به چند قسمت مساوي تقسيم كردن :D
خوب شد HZD ااومد رو پي سي كه الباد رو توصيف كنه
حزب الباد كه ميگن :-"

کوجیما یک بازیساز بزرگه ولی باید یاد بگیره با بزرگها هم همکاری کنه. نه اینکه برا تاپ بودن افراد ضعیفو بیاره پیشش تا فقط بگن چشم.
باید این بازی کوتاهتر و جذابتر میشد.به ما گفتن ترولر ولی فکر کنم این فروش ،خودش یه ترول اساسی بود .

• Like
Reactions: g4mer and vaan 2
به اخبار منفی دور سونی رحم هم نمی کنید :D
دیدم اینو تو ریست اِرا (تو همون تاپیک شایعه سایلنت هیل دیدمش) فکر نمی کردم پاش به این جا هم وا شه :D

اینا به کنار، فعلا ببینیم برنامه سونی و کونامی و تیم سایلنت و کوجیما چیه و میخوان چه Foursome ـی رو هم پیاده کنن این چهار تا :-"
باور کن چرت و پرتم هست:D مگه ای تیه؟ :D
حتما اون سه میلیون نسخه هم سونی یه جا خاک داره میکنه:D
تغییرات هم از روز اول همین بوده 100%
کسایی که بازی رو رفتن و نمایشهاش رو هم از اول دیدن میدونن چرا.
در کل اسمش شایعه هم نیست به نظرم:D

این ریبوت سایلنت هیل هم امیدوارم بیخیال شن. یه آی پی ترسناک جدید بهترین گزینه س. حالا اگه بتونن سازنده های قبلیشو بیارن که هیچ. چون بازی خیلی خاصی بود و امتحانم کردن هیچ جوره ادامه ساختن ها جواب نداد

باور کن چرت و پرتم هست:D مگه ای تیه؟ :D
حتما اون سه میلیون نسخه هم سونی یه جا خاک داره میکنه:D
تغییرات هم از روز اول همین بوده 100%
کسایی که بازی رو رفتن و نمایشهاش رو هم از اول دیدن میدونن چرا.
در کل اسمش شایعه هم نیست به نظرم:D

این ریبوت سایلنت هیل هم امیدوارم بیخیال شن. یه آی پی ترسناک جدید بهترین گزینه س. حالا اگه بتونن سازنده های قبلیشو بیارن که هیچ. چون بازی خیلی خاصی بود و امتحانم کردن هیچ جوره ادامه ساختن ها جواب نداد

با این غلظتی که میگه بعید میدونم، ولی خب مسلما پدیده تجاری ای که باید می شد هم نشد... ما آیپی جدید مثل Horizon و Splatoon هم داشتیم که هم انحصاری باشن این نسل هم عین بمب ترکونده باشه فروششون.
به هر حال این یارو سابقه اش این قدره خراب نیست که بگیم رو هوا یه چی گفته، ارزش بحث داره :دی

در مورد بازی ترسناک... عمرا!!!
یعنی انتظار داری دو تا ناشر غول با هم جمع شن آیپی "ترسناک" جدید بزنن؟
فروختن همچین چیزی از دث استرندینگ هم سخت تره باور کن :دی... به اسم سایلنت هیل شدیدا احتیاج دارن

از گوشه کنار شنیدم این آماری که داسک داده، ممکنه درست نباشه و یه خرده دور از ذهنه. درسته که بازی سریع از چارت های فروش بیرون رفت، ولی 3 میلیون نسخه یه خرده غیر منطقی نیست به نظرتون؟:D یه آمار دقیق باید بدن ببینیم چقدر شیپ کردن و چقدرشون فروش رفته.

از گوشه کنار شنیدم این آماری که داسک داده، ممکنه درست نباشه و یه خرده دور از ذهنه. درسته که بازی سریع از چارت های فروش بیرون رفت، ولی 3 میلیون نسخه یه خرده غیر منطقی نیست به نظرتون؟:D یه آمار دقیق باید بدن ببینیم چقدر شیپ کردن و چقدرشون فروش رفته.
۳ میلیون نفروخته این ۳ میلیون در واقع رو دست سونی مونده

۳ میلیون نفروخته این ۳ میلیون در واقع رو دست سونی مونده
میدونم. الان معلوم نیست آمار شیپ اولیه چند نسخه بوده که 3 میلیون نسخه-ش باقی مونده. یا شایدم سونی اضافه بر سازمان وارد بازار کرده (که این یه خرده غیر منطقیه). به خاطر همین قضیه یه خرده مبهمه.

• Like
Reactions: arash1996

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or