قیمت این مودم EDGE خیلی گرونه، با ۱۰۰ تومن میرم یه گوشی جدید میگیرم!!
حالا من میخوام یه گوشی بگیرم و اولویتم رو استفاده از اینترنت و تبدیل شدن به مودم برای نوت بوک هست چون معمولن جاهایی که میرم دسترسی به اینترنت ندارم ولی برق و دکل BTS فراونه!
حالا چ گوشی ژیشنهاغد میکنید با توجه به اینکه این گوشی ۸۰ درصد فقط به خاطر استفاده از اینترنت و تبدیل شدن به مودم میخوام و اینکه گوئشی زپرتی نباشه که بخوام لای پر قو نگهداریش کنم! من مدت زمان زیادی به اینترنت وصل میشم و میخوام زیاد براش مشکلی ایجاد نکنه ۵ ۶ ساعت یا بیشتر ازش به عنوان مودم استفاده کنم!!
راستش من همین الان سه تا گوشی دارم با ۴تا خط مختلف که هر کدوم برای یه کاریهست دارم ( البته همشون گوشی ساده هست چون فقط باهاش زنگ میزنم )راستش ما یه رفیقی داریم 7510 نوکیا فکر کنم(اشتباه که نیست مدلش هست؟سوپرنووا) استفاده میکنه!سرویس رایگان شبانهی ایرانسل!از 11 تا صبح 5 6 آن هست و با سرعت 30 35 دانلود میکنه!قیمت گوشی خیلی ارزونه! طبق تجربه گوشی دست دوم واسه اینکار نخر! آنتن و مودمش معلوم نیست چه بلایی سرشون اومده!مگر اینکه به شرط سرعت بالا بودن بخری که یارو میفروشه؟
من یه گشتی زدم و از چند جا پرسیدم, همین گوشی های دست دوم سری N هم گرون میفروشن (مگر اینکه معامله بی واسته با خود فروشنده انجام بدی )خب من بازم نظرم رو همون گوشی هست که هم سرعت خوبی داره و هم ارزونه! البته بهتره بیشتر تحقیق کنی.
دوست عزیز سوءتفاهم نشه!
نسل سول پوشش بسیار محدودی داره!
شاید 30 یا فوق فوقش 40 درصد مردم بهش دسترسی داشته باشن!
میدونم، درست میگید ولی من فکر آینده رو کردم که دیگه مجبور نشم دوباره یه پولی بابت خرید مودم یا گوشی جدید بدم که از 3G پشتیبانی کنه!راستش به نظرم کو تا نسل 3 بیاد و کو تا پشتیبانیش شروع بشه! شما اگه 1 سال وقت داری منتظر نسل 3 باشه!:d چون اینطور به نظر میرسه که برای الان میخوای گوشی رو نه یه سال بعد!