اینترنت GPRS همراه اول و ایرانسل

در مورد سوال اول من دقیقا نمیدونم. و در مورد سوال دوم اگر دکل edge داشته باشه بالا ی انتن موبایل گوشی یک علامت E می اید و اگر GPRS باشه که G می اید.
در مورد سوال سوم فکر کنم پاسخ رو کامل توضیح دادم و اون مودم فقط مثل یک فلش مموری هست و سیم کارت میره توش بعضی از این EDGE مودم ها قابلیت ارسان و دریافت sms را هم دارند و این موضوع کاملا بستگی به سلیقه داره و در بعضی موارد افراد برای نیاز میخرن در کل قیمتش هم از 70 تا 90 و حتی تا 100 هزار تومان توی بازار یافت میشن البته من این قیمت ها رو حدودی گفتم. از نظر سرعت هم میگن خوبه چون تا به حال خودم استفاده نکردم نمی تونم درست به شما سرعتشون رو بگم:d
خوب با این قیمت نجومی همون موبایلم به عنوان مودم استفاده کنم به صرفه تره!
c8908497.gif

خوب الان که با این Omnia II نگاه کردم یه "E" اومده پس دکل نزدیکمون EDGE هست
th_102_.gif

دستت درد نکنه بابت راهنماییت
088.gif

دقیقا:((.......
گوشی شما مشکلات تنظیم gprs داره! نزد یکی از تعمیرگاه های موبایل ببرید زود براتون درستش میکنن.
البته میتونید به فروم سایت ir-tci.org مراجعه کنید.
یقینن مشکل شما حل خواهد شد.

گوشی شما مشکلات تنظیم gprs داره! نزد یکی از تعمیرگاه های موبایل ببرید زود براتون درستش میکنن.
البته میتونید به فروم سایت ir-tci.org مراجعه کنید.
یقینن مشکل شما حل خواهد شد.

پس چرا با ircell همچین مشکلی نداشت؟؟؟؟؟:|)x:((

بله متاسفانه سر این قضیه خیلی بحث و درگیری شد!
جوابشون هم این بود:
سیستم های مشترکین اعتباری و دائمی جدا هستند و بنا به دلایلی (؟!) نمیتونن این بسته هارو در این جشنواره در اختیار دائمی ها بذارن!
چون نمیشه کنترل صحیحی روی بسته هاشون داشت و... :-/

بله متاسفانه سر این قضیه خیلی بحث و درگیری شد!
جوابشون هم این بود:
سیستم های مشترکین اعتباری و دائمی جدا هستند و بنا به دلایلی (؟!) نمیتونن این بسته هارو در این جشنواره در اختیار دائمی ها بذارن!
چون نمیشه کنترل صحیحی روی بسته هاشون داشت و... :-/
یعنی چی نمیتونن کنترل کنن ؟! :دی

یعنی چی نمیتونن کنترل کنن ؟! :دی

چون نامحدوداش ، محدودیت داره !! به یه حجمی که رسید (فکر میکنم 18گیگ) از اعتبارت کم میکنه ولی برای دائمی از کجا کم کنه ؟!
کسی هم نیست بره بهشون بگه بلخره نامحدوده یا نامحدوده محدوده !!!
شاتل هم الان چندروزیه اینکارو میکنه سرویساشو نامحدوده محدود کرده !!

آقا ما یه مشکلی برامون پیش اومد :| (مدرسه :|:|:|) این ADSLـمون جمع شد :دی به طور ناگهانی (یُوهُویی :دی ) حالا با GPRS اومدم ! چقدر سرعتش کمه !!! سرعت دانلود 7 KB :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or