اینترنت ملی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان اون قسمت رو بیخود هایلات نکردم!
اگر فقط تلویزیون هست پس بازی آنلاین نداره! چون تلویزیون فقط رسیو داره و سند نداره! اگر اینترنت هست و سند و رسیو داره پس باید همون اینترنت ملی باشه! چون با اینترنت جهانی اونم با سرعت ما نمیشه اینکارو کرد! و اگر اینترنت ملی هست چطوری خارجی ها هم میتونن بازی کنن؟!؟!؟!؟ نظرتون چیه؟ یعنی قراره بر بستر اینترنت جهانی ارائه بشه؟!؟

اگر فقط تلویزیون هست پس بازی آنلاین نداره! چون تلویزیون فقط رسیو داره و سند نداره! اگر اینترنت هست و سند و رسیو داره پس باید همون اینترنت ملی باشه! چون با اینترنت جهانی اونم با سرعت ما نمیشه اینکارو کرد! و اگر اینترنت ملی هست چطوری خارجی ها هم میتونن بازی کنن؟!؟!؟!؟ نظرتون چیه؟ یعنی قراره بر بستر اینترنت جهانی ارائه بشه؟!؟
خودشونم نفهمیدن چی گفتن !!! :-s

یه فرض اینه که آقای وزیر به این قضیه ی (IP -TV ) زیاد مسلط نیست .نمیدونه چی به چیه .و فکر کرده با ( IP-TV) میشه آنلاین بازی کرد.و یه چیزی همین طوری گفته.
یا اینکه ایشون می دونسته فرق این دو تا (IP-TV , گیم آنلاین چیه) و منظورش از گیم آنلاین برای خارجی ها منظورش همین بازی های ایرانی بوده که برای خارجی دسترس باشه و بتونن بازی کنن با ما. من که زیاد خوشبین نیستم.

یه فرض اینه که آقای وزیر به این قضیه ی (IP -TV ) زیاد مسلط نیست .نمیدونه چی به چیه .و فکر کرده با ( IP-TV) میشه آنلاین بازی کرد.و یه چیزی همین طوری گفته.
یا اینکه ایشون می دونسته فرق این دو تا (IP-TV , گیم آنلاین چیه) و منظورش از گیم آنلاین برای خارجی ها منظورش همین بازی های ایرانی بوده که برای خارجی دسترس باشه و بتونن بازی کنن با ما. من که زیاد خوشبین نیستم.
این ارتباط ما با خارجی ها چگونه برقرا میشه؟ مسئله اینه!

این ارتباط ما با خارجی ها چگونه برقرا میشه؟ مسئله اینه!

به فرض که ارتباط ما با خارجی ها برقرار شد.حالا چی بازی های میتونیم بازی کنیم با اونها؟ بازی های که از اسرا مجوز دارن یا بازی هایی که از تعیین مصادیق ***رینگ مجوز دارن یا بازی هایی که از وزارت فرهنگ مجوز دارن؟ کدوم؟ مسئله اینه به نظرم نه لزوما خود ارتباط.

مسعود اون قسمتي كه هايلايت كردي منظورشون On-Live نبوده ؟؟‌خداي من من دارم بال دي ميارم !‌ o:-)

این مسئله حل شدس به نظر من ! اینترنت ملی یک شبکه در کنار اینترنت کنونی برای پویا کردن کار و خصوصی کردن کارهای داخلی و ... ایناس ! :دی
به هر حال من اینطوری برداشت میکنم :دی

مسعود اون قسمتي كه هايلايت كردي منظورشون On-Live نبوده ؟؟‌خداي من من دارم بال دي ميارم !‌ o:-)
حمید جان از شما بعیده!
onlive سرویسی هست که حداقل اینترنت 20MBPS لازم داره! تازه اینترنت لازم داره نه اینترانت !
مطمئن باش تا 20 ساله دیگه هم اینترنت 20MPS تو اینجا نمیبینی

حمید جان از شما بعیده!
onlive سرویسی هست که حداقل اینترنت 20MBPS لازم داره! تازه اینترنت لازم داره نه اینترانت !
نه فکر نکنم :

خب این جدیده من عدد 20 رو از خودم در نیاوردم توی یک سایت خونده بودم که الان دقیق یادم نیست حدوده یک سال پیش بود

درافشانی جدید اقای وزیر:

هر كشوري براي استفاده از اينترنت مقررات خاص خود را دارد و در كشور ما نيز مقرراتي وجود دارد.
وزير ارتباطات تاكيد كرد: استفاده از *** و *****شكن برابر مقررات ممنوع، تخلف و جرم است به طوريكه در قانون جرايم رايانه‌يي به صراحت اين موضوع عنوان شده است و راه‌هاي مبارزه با آن نيز با توجه به توان فني موجود در کشور وجود دارد.

دكتر رضا تقي‌پور - وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات - در گفت‌وگو با «ايسنا» اظهار كرد: هر كشوري براي استفاده از اينترنت مقررات خاص خود را دارد و در كشور ما نيز مقرراتي وجود دارد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: مقررات را نهادهاي مختلف مثل مجلس محترم و بخش‌هاي قانون‌گذاري تنظيم و ابلاغ مي‌كنند و در اجرا هم دستگاه‌هاي مختلف بايد همكاري كنند و اين‌كه *** در كشور قطع شد به اين خاطر بود كه اين كار يك تخلف قانوني است و طبيعتا از نظر فني هم ما هر موقع كه لازم باشد با هماهنگي مبادي قانوني مي‌توانيم اين اقدام را انجام دهيم.

تقي‌پور تاكيد كرد: بحث استفاده از *****شكن هم يك اقدام غيرقانوني است و اين‌كه حالا *****شكن‌هاي جديد بوجود بيايد طبيعي است كه راه‌هاي مبارزه با آن به سرعت و با توجه به توان فني كه در كشور وجود دارد، ايجاد مي شود زيرا ما وظيفه قانوني داريم كه وقتي مساله‌اي به ما ابلاغ شد، از نظر فني بايد وظيفه خود را انجام دهيم.

وزير ارتباطات در پاسخ به اين سوال كه بخشي از مبادلات اطلاعات در سيستم بانكي هم از طريق *** انجام مي‌شود و آيا براي اين موضوع تمهيداتي انديشيده‌ايد، گفت: بله؛ پروتكل‌هاي آن‌ها جدا شده و اكنون هيچ خدشه‌اي براي تبادلات بانكي به وجود نيامده و به دستگاه‌هاي اجرايي نيز اعلام كرديم و اين آمادگي در زيرساخت ما وجود دارد كه پروتكل‌ها را منتقل كند.

وي افزود: متاسفانه اين حوزه، حوزه جنگ نرم است و هر اقدامي كه صورت مي‌گيرد كشورمان خوشبختانه توان فني بالايي دارد و مي‌تواند از نظر فني مقابله كند و بعضا ملاحظات اجتماعي است كه محدود مي‌كند ولي هر چه كه كارگروه جرايم رايانه‌يي تصميم بگيرد ما طبيعتا آن را عملي مي‌كنيم.

انتهاي پيام
منبع : تابناک

آقایون همه جمع شید میخوایم بریم زندون ...!

حمید جان از شما بعیده!
نه اینترنت 5 یا 6 مگابیتی ! من مقالشو خوندم ! :d

بفرما دوستمون هم گفتن :

ابهام در اینترنت ملی

n00020080-b.jpg

رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعیین اعضای کنسرسیوم مجری اپراتور چهارم برای اجرای پروژه دسترسی فیبر نوری را به یک ماه آینده موکول کرد.

به گزارش ايتنا از عصر ارتباط، در حالی که این پروژه از زمان روی کار آمدن تقی‌پور با نام وی و مهدی اخوان بهابادی که در روزهای نخست قائم‌مقامی‌اش پر از سر و صدای رسانه‌ای بود و امروز کمتر خبری از آن به میان می‌آید، گره خورده اما هنوز سرنوشت آن مشخص نشده است.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توانست با اختیاراتی که در کارگروه فاوا دارد، به‌منظور تعیین هرچه سریع‌تر موضوع پروژه اپراتور چهارم مجوز ترک تشریفات واگذاری این پروژه و سهم ۲۰ درصدی شرکت ارتباطات زیرساخت به‌عنوان نماینده سهام دولت در این پروژه را دریافت کند اما هنوز نتوانسته پازل سرمایه‌گذاران اصلی این پروژه را تکمیل کند.

تقی‌پور درباره تعیین اعضای این کنسرسیوم به خبرنگار ما گفت: «این موضوع به زمان بستگی دارد. ما اهداف زمان‌بندی را تعیین می‌کنیم اما بستگی به زمان نهایی شده توافقات دارد.»

در حالی که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هنوز نتوانسته میان مدعیان اجرای این پروژه هماهنگی به عمل آورد و هنوز شهرداری، صدا و سیما، صاایران و شرکت مخابرات ایران هر یک به‌عنوان طرفین مدعی کسب سهمی از این پروژه حضور دارند، نام‌های قرارگاه خاتم، شرکت مبین ایران، گروه پیشگامان کویر یزد و توسعه ارتباطات سپهر شبکه اسپادانا نیز شنیده می‌شود.

تقی‌پور با اشاره به اینکه اعضای کنسرسیوم ایرانیان نت مشخص شده‌اند، گفت: «در این باره با گروه‌های مختلفی مذاکره شده و خیلی‌ها دلشان می‌خواهد در این پروژه مشارکت کنند اما نمی‌توانند سرمایه آن را تامین کنند.»

او افزود: «موضوع عدم امکان تامین سرمایه نیز در این بین اتفاق می‌افتد به‌طوریکه درصدی از شرکت‌هایی نیز که خواستار مشارکت در این پروژه هستند اما با تاخیری که در بحث تامین سرمایه آنها پیش می‌آید، کنار گذاشته می‌شوند.»

طبق گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، یکی از دلایل اصلی مطرح شدن پروژه اپراتور چهارم برای اجرای طرح اتصال فیبر نوری به منازل، واگذاری نادرست شبکه دسترسی به شرکت مخابرات ایران در خصوصی‌سازی مخابرات است که در اثر این واگذاری عدم بهبود در کیفیت خدمات ارتباطی، عدم کاهش قیمت‌ها، عدم توسعه شبکه و رقابت نابرابر با بخش خصوصی در ارایه خدمات اینترنت در چند سال اخیر در کشور رخ داده است. هرچند که این پروژه خود نیز انحصار جدیدی را ایجاد خواهد کرد.

در سوی دیگر این ماجرا نام شبکه ملی اطلاعات قرار دارد که تامین پهنای باند ۲۰ مگابیتی آن به ازای هر کاربر ارتباط مستقیمی با اجرای پروژه دسترسی فیبر نوری در درب منازل دارد به‌طوریکه قرار است روی شبکه فیبرنوری ایجاد شده، پهنای باند اینترانتی فراهم شود تا دسترسی کاربران به خدمات شبکه ملی اطلاعات تسهیل شود.

بر همین اساس به موازات تاخیر در اجرای پروژه اپراتور چهارم، در راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات که موتور جست‌وجوی ملی، سرویس ایمیل بومی و دیتاسنترهای ملی و استانی از الزامات آن هستند، تاخیر به‌وجود آمده است.

در حالی که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده داده بود تا پایان شهریور ماه سال ۹۰ فاز نخست شبکه ملی اطلاعات به بهره‌برداری می‌رسد اما این نیز در موعد مقرر محقق نشد.

تقی‌پور در این باره نیز گفت: «ما فازبندی‌های مختلفی برای شبکه ملی اطلاعات داریم، اساسا شبکه ملی اطلاعات شبکه‌ای است که در داخل از تجمیع و هماهنگی همه شبکه‌های موجود به علاوه زیرساخت‌های جدید که مورد نیاز است، به‌وجود می‌آید.»
او افزود: «هنوز آغاز به کار فاز اول این پروژه که قول داده بودیم، اعلام نشده است چون در کل سطح کشور باید برای تفکیک شبکه‌ها اقداماتی انجام می‌دادیم که از نظر اجرایی این اقدامات قدری به تاخیر افتاده است.»

تقی‌پور با اشاره به اینکه موضوع کار روشن است و طراحی‌های آن نیز انجام شده است، ابراز امیدواری کرد که اجرای این کار نیز هرچه سریع‌تر انجام شود و ویژگی‌های این شبکه در زمان آغاز به کار آن اعلام خواهد شد.»

وزیر ارتباطات زمان اجرا و راه‌اندازی فاز اول شبکه ملی اطلاعات را نیز تقریبا همزمان با پروژه اپراتور چهارم عنوان کرد و گفت: «البته زمان جدید نیز به هماهنگی‌های اجرایی با استان‌ها نیاز دارد و گرچه زمان‌بندی مشخص شده از نظر ما اکنون گذشته است اما بیشتر به هماهنگی‌های عملیاتی نیاز دارد که حداکثر ظرف سه هفته آینده انجام خواهد شد.»

اعلام آمادگی مخابرات ایران برای حضور در اپراتور چهارم

وایمکس نیوز- صابر فیضی در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه در شرایط حاضر هیچ خبری از اپراتور چهارم نیست و نمی توان در این خصوص اظهار نظر کرد، گفت: مخابرات ایران از این آمادگی برخوردار است که در اپراتور چهارم حضور داشته باشد.
وی با بیان اینکه شرکت مخابرات ایران اپراتور اول کشور محسوب می شود، ادامه داد: با توجه به مقررات موجود، مخابرات مجاز نیست که در اپراتور چهارم سرمایه گذاری کند.
فیضی بیان کرد: اگر ممانعت قانونی در این زمینه وجود نداشته باشد، مخابرات می تواند در این اپراتور حضور داشته باشد.
چندی پیش مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به سهم 20 درصدی این شرکت در کنسرسیوم ایرانیان نت به عنوان اپراتور چهارم ارتباطات کشور که قرار است پروژه فیبرنوری منازل را اجرایی کند گفت: مصوبه کنسرسیوم ایرانیان نت در هیات دولت به تصویب رسیده و 20 درصد سهم دولت در این پروژه قرار است توسط شرکت ارتباطات زیرساخت سرمایه گذاری شود اما هنوز سایر شرکت‌ها نهایی نشده اند.
وی افزود: مجری پروژه در بخش ارتباطات زیرساخت تعیین شده و از نظر انتخاب تکنولوژی و روش ایجاد FTTX و بیزینس پلن – طرح تجاری- اقدامات آغاز شده است همچنین چهارچوب پروانه اپراتور چهارم نیز در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نهایی شده و این سازمان در انتظار مصوبات بعدی دولت است.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or