اینترنت ملی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان جایی پیدا نکردم اینجا سوالمو میپرسم:
من الان وصل میشم اینترنت گوگل برام هیتلره.چرا اینجوری شده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
دوستان جایی پیدا نکردم اینجا سوالمو میپرسم:
من الان وصل میشم اینترنت گوگل برام هیتلره.چرا اینجوری شده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تکبیر - الاف کردی ...
زنک بزن ISP یت بهشون بگو شاید که گره مشکلت باز شد.
 
پروژه یک میلیارد دلاری فیبر خانگی در دست "ایرانیان نت"

گفت و گو: عبدالله افتاده
....
جناب مردانی به عنوان اولین سوال ترکیب شرکت‌های تشکیل دهنده کنسرسیوم ایرانیان نت را معرفی کنید؟
در حال حاضر این کنسرسیوم به صورت رسمی با میزان سهم صددرصدی ثبت شده که اگر اجازه بدهید به دلیل مشخص شدن مجریان این طرح و مدیرعامل شرکت، اطلاع رسانی در این زمینه را خود این عزیزان انجام دهند.
گفتید که مدیرعامل انتخاب شده، این شخص کیست و چگونه این انتخاب انجام شده است؟
از آنجا که باید برای ثبت شرکت حتما مدیرعامل و اعضای هیات مدیره کنسرسیوم انتخاب می‌شدند از میان شرکت‌هایی که اقدام به حضور در کنسرسیوم کردند، رضا شیبانی به عنوان مدیرعامل و حسین شفیع و مصطفی شاه جویی به عنوان اعضای هیات مدیره انتخاب شدند که با توجه به نهایی شدن ترکیب شرکت‌ها احتمال تغییر افراد وجود دارد.
پس با این وجود احتمال تغییر تمامی این افراد وجود دارد؟
دقیقا، از آنجا که هنوز در حال مذاکرات نهایی برای ورود شرکت‌ها و مشخص شدن سهم هر یک از آنها هستیم هر دو حالت وجود دارد که آیا این افراد در سمت‌های خود باقی بمانند یا توسط سهامداران جدید برکنار شوند.
آیا دلیل خاصی وجود دارد که اسامی شرکت‌های حاضر در این کنسرسیوم را اعلام نمی‌کنید، شاید علت آن حضور نداشتن هیچ شرکت خصوصی در این کنسرسیوم باشد؟
در این مورد آن طور که شما می‌گویید نیست و شرکت‌ها و سازمان‌های خوبی در این کنسرسیوم حضور یافته‌اند اما به دلیل ادامه داشتن مذاکرات و نهایی نشدن موضوعات و مهم‌تر از همه اینکه من نزدیک به سه هفته است کل کار را به مدیران جدید شرکت واگذار کرده‌ام اطلاع دقیقی از اتفاقات رخ داده ندارم و بهتر می‌دانم در این خصوص اظهارنظر نکنم.
آیا قرارگاه خاتم الانبیا در کنسرسیوم ایرانیان نت حضور دارد؟
‌این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد.
گفته می‌شود مبلغ 4 میلیارد دلار بودجه برای این پروژه در نظر گرفته شده است که البته این مبلغ توسط چین فاینانس شده آیا این موضوع صحت دارد؟
مبلغ در نظر گرفته شده برای اجرای این پروژه اصلا 4 میلیارد دلار نیست و در فاز اول پروژه که می‌توان از آن به عنوان اصلی‌ترین بخش سرمایه‌گذاری در آن نام برد تنها یک میلیارد دلار در نظر گرفته شده است که سهامداران هر کدام به میزان سهمی که در اختیار دارند باید نسبت به تامین آن اقدام کنند.

از آنجا که به زودی ترکیب سهامداران این کنسرسیوم نهایی می‌شود موضوع پروانه بهره‌برداری که توسط سازمان رگولاتوری باید صادر شود به کجا انجامید.
در موضوع پروانه اپراتور چهارم، سازمان تنظیم مقررات به دقت در حال بررسی تمامی جوانب است که با توجه به اطلاعات دریافتی به احتمال زیاد تا یکی دو ماه آینده پروانه این اپراتور صادر خواهد شد.
در طراحی شبکه و پیاده‌سازی آن آیا از مشاوران خارجی هم استفاده خواهد شد؟
در حال حاضر RFB و طرح تجاری آماده شده است. با کمک نزدیک به 200 تا 300 کارشناس خبره در کشور تمامی بخش‌ها از جمله امنیتی، اقتصادی و فنی به دقت ارزیابی و راهکارهای مناسب در تمامی بخش‌ها پیاده سازی شده است که احتمالا با ورود سهامداران جدید آنها قطعا این موارد را بررسی خواهند کرد و امکان تغییر برخی از موارد وجود دارد.
ضمن اینکه برای بهتر پیاده شدن هر چه بهتر این پروژه ظرف چند هفته آینده فراخوان گرفتن مشاور بین‌المللی که نزدیک به 10 تا 15 شرکت‌ هم در این رابطه تاکنون شناسایی شده‌ است داده خواهد شد.
با توجه به نهایی شدن طرح و RFB مربوطه ارایه خدمات در چه شهرهایی از کشور در فاز اول انجام خواهد شد؟
طبق طرح تجاری که آماده شده فاز اول پروژه در تهران و تعدادی از کلانشهرهای بزرگ کشور اجرایی می‌شود و طبق برنامه‌ریزی انجام شده شبکه به ترتیب در شهرهای دیگر ایجاد خواهد شد.

سرویس‌های اصلی که در این پروژه ارایه خواهد شد تاکنون مشخص شده است؟
بله. این سرویس‌ها شامل VOIP، ویدیو آندی من، IP TV، ایجاد شبکه‌های اینترانت برای ادارات و ارایه سرویس اینترنت به عنوان یکی از سرویس‌های جانبی در این شبکه قابل ارایه است.
برخی از کارشناسان معتقدند با توجه به نبود محتوای کافی در کشور حتی اگر این شبکه راه‌اندازی شود از سوی کاربران مورد استقبال قرار نمی‌گیرد و فراموش نکنیم که ما در بحث سرعت اینترنت هم‌اکنون با محدودیت‌های قانونی مواجه‌ایم برای این موارد چه راهکارهایی اندیشیده‌اید؟
در این بخش حق با شماست اما باید به این موضوع توجه داشت که در بسیاری از امور همچون پزشکی و آموزش از راه‌دور این شبکه می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد، همچنین به مرور زمان قطعا کشور در چند سال آینده دچار تحولی عظیم در بخش تولید محتوا خواهد شد و در کنار این موضوع با شروع به کار این شبکه خیلی از امور اقتصادی و جذابی که حتی در حال حاضر به ذهن طراحان این شبکه نمی‌رسد به مرور زمان شکل می‌گیرد و به هیچ وجه این شبکه بلااستفاده نخواهد ماند.
اگر آنچه که شما می‌گویید درست باشد هم اکنون شرکت مخابرات ایران به واسطه داشتن شبکه گسترده فیبرنوری در کشور قطعا برای ارایه سرویس ورود خواهد کرد چرا که این شرکت پس از خصوصی شدن به دنبال کسب سود و درآمد بیشتر است فکر نمی‌کنید ورود نکردن مخابرات تاکنون در این بخش مفهومی خاص دارد؟
این نکته که چرا مخابرات تاکنون در این بخش سرمایه‌گذاری‌ش را شروع نکرده خود مدیران این شرکت باید پاسخ دهند اما آنچه که ما در این شبکه به عنوان پیش‌نیاز دیده‌ایم مواردی است که در سند چشم‌انداز توسعه و برنامه پنجم دیده شده و کشور باید به این سمت در حرکت باشد. در موضوع بازگشت سرمایه هم جای نگرانی وجود ندارد زیرا تنوع سرویس‌ها به اندازه‌ای در این شبکه بالاست که قطعا مجریان آن به سرعت به سود ناشی از سرمایه‌گذاری خود دست خواهند یافت.
از ارایه اینترنت در این شبکه به عنوان یکی از سرویس‌های فرعی نام بردید، آگاهید که محدودیت‌های قانونی در ارایه اینترنت بیشتر از سرعت 128 کیلو بیت بر ثانیه در کشور وجود دارد. از سوی دیگر موضوع دوران حفاظت از شبکه اپراتور سوم هم‌سطح است و اینکه ارایه اینترنت با سرعت بالا به عنوان تنها مزیت رقابت با سایر اپراتورهاست. چنانچه این شبکه زودتر از زمان پایان حفاظت از شبکه اپراتور سوم آماده شود امکان ارایه اینترنت به صورت مشخص با سرعت بالا در این بخش از نظر قانونی منعی نخواهد داشت؟
همان طور که اشاره کردید برخی محدودیت‌ها در کشور درباره سرعت اینترنت وجود دارد که توسط نهادهای مرتبط این قانون وضع شده و ما در این مورد کاری نمی‌توانیم بکنیم. اما آنچه که در این شبکه طراحی خواهد شد قابلیت ارایه اینترنت با سرعت بسیار بالا را دارد حال قوانین چه چیزی را در آینده در نظر بگیرند قاعدتا همه تابع آن خواهند بود. اما در موضوع حفاظت از اپراتور سوم همان طور که می‌دانید این اپراتور با تاخیر در واگذاری سیم‌کارت به نظر می‌رسد از خردادماه امسال زمان حفاظت از بازار انحصاری‌ش آغاز شده که البته در این زمینه کمیسیون تنظیم مقررات تصمیم گیر شده است اما آنچه که پیش بینی می‌شود زمان آغاز به کار این شبکه احتمالا همزمان با پایان حفاظت از شبکه اپراتور نسل سوم باشد که در این صورت مشکلی ایجاد نخواهد شد. در ضمن فراموش نکنیم که این شبکه از مسیر زمینی و ثابت اقدام به ارایه اینترنت پرسرعت می‌کند و هم اکنون نیز وایمکسی‌ها و شرکت‌های اینترنتی در این زمینه خدمات پرسرعت می‌دهند.

یکی دیگر از نگرانی‌هایی که در این بخش وجود دارد و اخیرا نیز مقام معظم رهبری در فرمایش‌های خود به آن تاکید داشتند استفاده از توان تولید داخلی در پروژه‌های ملی است، از آنجا که کشور در تولید فیبرنوری به خودکفایی رسیده‌ است آیا در تامین تجهیزات از داخل کشور در این شبکه استفاده خواهد شد.
در RFB پروژه به صورت شفاف به این موضوع تاکید شده است که در تمامی بخش‌هایی که می‌توان از توان داخلی استفاده کرد حتما صنایع، متخصصان و تولیدات داخلی کشور مورد استفاده قرار گیرد. نزدیک به 60 تا 70 درصد پروژه اجرای شبکه دسترسی فیبر نوری برای کاربران خانگی به حفاری و فیبرگذاری که کار پیچیده‌ای هم نیست مربوط می‌شود که تماما از توان داخلی برای آن بهره‌ خواهیم برد. در بخش تجهیزات و نرم‌افزار هم چنانچه صنایع داخلی و متخصصان داخلی بتوانند نیاز پروژه را برطرف کنند شک نکنید که از این پتانسیل‌ها در این پروژه استفاده خواهیم کرد.
جناب مردانی این موضوع در پروانه شبکه اپراتورهای تلفن همراه به صورت مکتوب تاکید شده اما بنابر ادعای صنایع داخلی تنها بخش‌های پیچ مهره‌ای و ساختمانی این شبکه‌ها به متخصصان داخلی واگذار می‌شود در این رابطه وزارت ارتباطات چه برنامه‌ای دارد؟
یکی دیگر از موفقیت‌هایی که در این پروژه کسب شده ورود افراد و شرکت‌هایی است که خود آنها از تولید کنندگان و فعالان در همین عرصه بوده‌اند. جدای از این موضوع یکی از ارکان اصلی پروانه‌ای که برای این اپراتور صادر خواهد شد همین موضوع خواهد بود و مطمئن باشید با نظارت دقیقی که دستگاه‌های نظارتی همچون سازمان تنظیم مقررات در این بخش خواهد داشت این موارد به دقت پیگیری می‌شود.
در روزهای اولیه اعلام اجرای این طرح توسط وزارت ارتباطات به شکل ایجاد یک اپراتور رقیب برای مخابرات در این عرصه بسیاری این موضوع را هدر رفت منابع داخلی و بیت‌المال عنوان کردند شما در این باره چه نظری دارید؟
ما به هیچ وجه موضوع همکاری با مخابرات را منتفی نمی‌دانیم چرا که معتقدیم اجرای این پروژه با همکاری مخابرات و استفاده از امکانات موجود این شرکت برای هر دو طرف دارای توجیه است زیرا مخابرات از یک طرف از شبکه خود که بدون استفاده مانده است بهره اقتصادی خواهد برد و مجریان این پروژه نیز با سرمایه‌گذاری کمتر می‌توانند خیلی سریع‌تر از زمان پیش‌بینی شده شبکه را راه‌اندازی کنند.در حال حاضر نیز مذاکرات بین طرفین در حال انجام است و امیدواریم طرفین سر قیمت‌ها و نحوه همکاری با هم به توافق برسند.
صحبت از تعرفه شد، با توجه به اینکه برای بسیاری از خدماتی که این اپراتور برای اولین بار در کشور ارایه خواهد داد تعرفه‌ای وجود نداشته در این زمینه خود اپراتور تصمیم گیری‌ خواهد کرد یا رگولاتوری؟
در موضوع تعرفه‌ها قطعا رگولاتوری تصمیم گیر خواهد بود اما آنچه که در حال حاضر در بزینس پلن طرح دیده شده مجریان این طرح سود خود را در ارایه سرویس به تعداد زیادی از کاربران خواهند دید به نحوی که با ارایه سرویس ارزان قیمت به کاربران فراوان سود کافی از ارایه خدمات به اپراتور برگردانده خواهد شد.
یکی دیگر از مواردی که در این شبکه از اهمیت زیادی برخوردار است دریافت مجوزهای امنیتی و هماهنگی سایر دستگاه‌ها برای بهره‌برداری هر چه سریع‌تر از این شبکه است، چه اقداماتی در این باره انجام شده است؟
رایزنی‌ها در این بخش انجام شده و بعید به نظر می‌رسد مشکل خاصی در این بخش وجود داشته باشد اما مجریان طرح باید همزمان با اجرای شبکه نسبت به دریافت مجوزهای لازم اقدام کنند.
حال که ادامه کار به سهامداران این پروژه واگذار شده است، شما از این به بعد چه نقشی در آن ایفا می‌کنید؟
براساس وظیفه‌ای که توسط وزیر ارتباطات به بنده محول شده بود ما مطالعات اولیه در این رابطه را که آیا این طرح دارای توجیه اقتصادی است یا خیر با کمک کارشناسان انجام دادیم. نقش ما بیشتر ایجاد همگرایی و جمع کردن گروهی برای اجرای این پروژه بود که خوشبختانه این موضوع با حضور شرکت‌های توانمند به سرانجام رسید و از این پس نیز چنانچه کمکی از دست ما برآید حتما برای پیشرفت سریع این پروژه انجام خواهیم داد.

طبق اطلاعات به دست آمده از روزنامه رسمی کشور در تاریخ چهارم شهریور ماه سال 1390 شرکت خدمات ارتباطی و الکترونیکی ایرانیان نت سهامی خاص با شماره ثبت 9657/ث32/90 تاسیس شده است.
شرکت فوق در تاریخ 4/4/1390 تحت شماره 407332 و شناسه ملی 10320582435 در این اداره به ثبت رسیده و در تاریخ 4/4/1390 از لحاظ امضای ذیل دفاتر تکمیل شده و خلاصه اظهارنامه آن به شرح زیر برای اطلاع عموم در روزنامه‌های رسمی و کثیرالانتشار ابرار آگهی می‌شود.
1ـ موضوع شرکت: هرگونه فعالیت مستقیم یا غیرمستقیم در خصوص واردات تاسیس راه‎اندازی اداره توسعه نگهداری فنی و دیگر خدمات تجهیزات فناوری ارتباطات در عرصه داخلی یا خارجی مستقلا و یا با مشارکت اشخاص حقیقی و حقوقی ایجاد زیرساخت‎های فنی سخت‎افزار و یا فراهم ‎کردن کاربرد با رعایت قوانین و مقررات جاری کشور ارایه آموزش‌های تخصصی به منظور توسعه مهارت‌های لازم برای پرسنل شرکت انعقاد همه انواع عقود قراردادها و ایقاعات قانونی با تمامی اشخاص حقیقی یا حقوقی انجام کلیه فعالیت‌های فنی و بازرگانی مجاز اعم از صادرات و واردات.
2ـ مدت شرکت: از تاریخ ثبت به مدت نامحدود.
3ـ مرکز اصلی شرکت:
1ـ3ـ استان تهران‌ـ شهر تهران شریعتی نرسیده به پل سیدخندان ساختمان مرکزی شرکت ارتباطات زیرساخت‎ـ کدپستی 1631713711
4ـ سرمایه شرکت: مبلغ 000/000/000/1 ریال منقسم به یک میلیون سهم 000/1 ریالی که تعداد یک میلیون سهم با نام است که مبلغ 000/000/350 ریال توسط موسسان طی گواهی بانکی شماره 6201830 مورخ 24/1/1390 نزد بانک ملت شعبه چهارراه ولیعصر پرداخت شده و الباقی سرمایه در تعهد صاحبان سهام است.
5ـ اولین مدیران شرکت:
1ـ5ـ شرکت ارتباطات زیرساخت سهامی خاص به شماره ثبت 18347 با نمایندگی مهدی کریمی‎نیسیانی به سمت رییس هیات‌مدیره
2ـ5ـ شرکت تعاونی مسکن کارکنان شرکت ارتباطات زیرساخت با نمایندگی حسین شفیع به سمت نایب رییس هیات‌مدیره
3ـ5ـ مهدی کریمی‎نیسیانی به نمایندگی از شرکت ارتباطات زیرساخت سهامی خاص به شماره ثبت 18347 به سمت مدیرعامل به مدت دو سال انتخاب شدند.
6ـ دارندگان حق امضاء: تمامی اوراق و اسناد بهادار و تعهدآور شرکت از قبیل چک، سفته، بروات قراردادها و عقود اسلامی و نیز نامه‎ها و اوراق و مکاتبات عادی اداری و مراسلات با امضای مدیرعامل با مهر شرکت معتبر است.
7ـ اختیارات مدیرعامل: طبق اساسنامه.
8ـ بازرس اصلی و علی‌البدل:
1ـ8ـ حمید نادری به شماره ملی 4899686161 به عنوان بازرس اصلی.
2ـ8ـ ناصر خالصی به شماره ملی 4569224644 به عنوان بازرس علی البدل.
اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری





انتهاي خبر / وب سايت اطلاع رساني وايمکس نيوز / شماره: 2334


---------- نوشته در 12:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:17 PM ارسال شده بود ----------

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #deddeb, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[TD="align: right"] [TABLE="align: left"]
[TR]
[TD="align: center"] [/TD]
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: با تحقق شبکه ملي اطلاعات و زيرساخت‌هايي که در حال آماده شدن است مي‌توان اينترنت پاک را به جامعه جهاني ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، رضا تقي‌پور در نشست سالانه روز رايانه پاک که در نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتالي برگزار شد، بر ضرورت توجه به اين موضوع و بحث محتواي سالم در اين محيط تاكيد و اظهار كرد: خوشبختانه فضايي كه طي چند سال اخير در نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال شاهديم نشان داد برخلاف آن‌چه كه تصور مي‌شد، در بحث محتوا بدون دستاورد نيستيم و تاكنون محتواهاي بسياري در اين نمايشگاه معرفي شده است.

وي با اشاره به تعريف اينترنت پاك گفت: تعريف ما از اينترنت پاك فقط اسلامي بودن آن نيست بلكه انساني بودن آن است، يعني مباحثي كه انسان را به جايگاه والايي كه دارد، هدايت كند.

او با تاكيد بر اينكه توسعه اينترنت پاک بايد در دستور کار قرار بگيرد، ابراز كرد: اينترنت بايد از آسيب‌ها تهي شده و موجب شکوفايي و بالندگي استعدادهاي انساني شود؛ اينترنت نوعي ابزار اقتصادي است اما در شرايط موجود براي کسب و کارهاي نامناسب از آن استفاده مي‌شود.

تقي‌پور با بيان اينكه ايده اوليه اينترنت پاک چند ماهي است که مطرح شده و اجراي آن بايد در دستور کار قرار بگيرد گفت: آنچه که امروزه در اينترنت در حال وقوع است، جزو ماهيت اصلي آن نيست و به همين دليل يکي از برنامه‌هاي اصلي اينترنت پاک آن است که پايه اوليه اين شبکه بايد فارغ از کسب و کارهاي کثيف باشد.

او ادامه داد: علاوه بر اين، اينترنت فعلي جدا از آسيب‌هايي که به کيان خانواده وارد مي‌کند باعث خدشه‌دار شدن حريم شخصي افراد مي‌شود که در اين راستا بحث امنيت و دفاع از حريم شخصي افراد ديده شده است.

تقي‌پور گفت: اکنون اينترنتي که وجود دارد برمبنا و اساس تئوريهاي اومانيستي و ليبراليستي پايه‌گذاري شده كه براي جوامع خطرناک و به بازتعريف نيازمند است؛ در اين راستا طرح اينترنت پاک ارائه شده است.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: غربي‌ها ابزاري ساخته‌اند که مي‌دانند آسيب‌زا و خطرناک است و به همين دليل خودشان امروزه با نگراني‌هايي در اين زمينه مواجه هستند چراکه شکي نيست که تا چند سال ديگر آسيب‌هاي اينترنت براي خانواده‌ها و کودکان و جامعه بشريت نمود بيش‌تري پيدا مي‌کند.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
 
او با تاكيد بر اينكه توسعه اينترنت پاک بايد در دستور کار قرار بگيرد، ابراز كرد: اينترنت بايد از آسيب‌ها تهي شده و موجب شکوفايي و بالندگي استعدادهاي انساني شود؛ اينترنت نوعي ابزار اقتصادي است اما در شرايط موجود براي کسب و کارهاي نامناسب از آن استفاده مي‌شود.
محتوای اینترنت ملی :

z5hxhxgd7g4mg1u6sxqw.jpg
:d
 
حیف که اعتبار ته کشیده وگرنه به این 2 تا پست بالا یه اعتبار میدادم حال کنن ! :d! راستی پست من کجاست ؟ :-/ !
شوخی کردم ! ما که حرفمونو زدیم پاک کردن بهتر ! واسه امنیت خودمون و سایت بهتره ! ممنون که ناظمین اینقدر محتاط هستند :x>:d
 
گفت و گو: عبدالله افتاده
....
جناب مردانی به عنوان اولین سوال ترکیب شرکت‌های تشکیل دهنده کنسرسیوم ایرانیان نت را معرفی کنید؟
در حال حاضر این کنسرسیوم به صورت رسمی با میزان سهم صددرصدی ثبت شده که اگر اجازه بدهید به دلیل مشخص شدن مجریان این طرح و مدیرعامل شرکت، اطلاع رسانی در این زمینه را خود این عزیزان انجام دهند.
گفتید که مدیرعامل انتخاب شده، این شخص کیست و چگونه این انتخاب انجام شده است؟
از آنجا که باید برای ثبت شرکت حتما مدیرعامل و اعضای هیات مدیره کنسرسیوم انتخاب می‌شدند از میان شرکت‌هایی که اقدام به حضور در کنسرسیوم کردند، رضا شیبانی به عنوان مدیرعامل و حسین شفیع و مصطفی شاه جویی به عنوان اعضای هیات مدیره انتخاب شدند که با توجه به نهایی شدن ترکیب شرکت‌ها احتمال تغییر افراد وجود دارد.
پس با این وجود احتمال تغییر تمامی این افراد وجود دارد؟
دقیقا، از آنجا که هنوز در حال مذاکرات نهایی برای ورود شرکت‌ها و مشخص شدن سهم هر یک از آنها هستیم هر دو حالت وجود دارد که آیا این افراد در سمت‌های خود باقی بمانند یا توسط سهامداران جدید برکنار شوند.
آیا دلیل خاصی وجود دارد که اسامی شرکت‌های حاضر در این کنسرسیوم را اعلام نمی‌کنید، شاید علت آن حضور نداشتن هیچ شرکت خصوصی در این کنسرسیوم باشد؟
در این مورد آن طور که شما می‌گویید نیست و شرکت‌ها و سازمان‌های خوبی در این کنسرسیوم حضور یافته‌اند اما به دلیل ادامه داشتن مذاکرات و نهایی نشدن موضوعات و مهم‌تر از همه اینکه من نزدیک به سه هفته است کل کار را به مدیران جدید شرکت واگذار کرده‌ام اطلاع دقیقی از اتفاقات رخ داده ندارم و بهتر می‌دانم در این خصوص اظهارنظر نکنم.
آیا قرارگاه خاتم الانبیا در کنسرسیوم ایرانیان نت حضور دارد؟
‌این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد.
گفته می‌شود مبلغ 4 میلیارد دلار بودجه برای این پروژه در نظر گرفته شده است که البته این مبلغ توسط چین فاینانس شده آیا این موضوع صحت دارد؟
مبلغ در نظر گرفته شده برای اجرای این پروژه اصلا 4 میلیارد دلار نیست و در فاز اول پروژه که می‌توان از آن به عنوان اصلی‌ترین بخش سرمایه‌گذاری در آن نام برد تنها یک میلیارد دلار در نظر گرفته شده است که سهامداران هر کدام به میزان سهمی که در اختیار دارند باید نسبت به تامین آن اقدام کنند.

از آنجا که به زودی ترکیب سهامداران این کنسرسیوم نهایی می‌شود موضوع پروانه بهره‌برداری که توسط سازمان رگولاتوری باید صادر شود به کجا انجامید.
در موضوع پروانه اپراتور چهارم، سازمان تنظیم مقررات به دقت در حال بررسی تمامی جوانب است که با توجه به اطلاعات دریافتی به احتمال زیاد تا یکی دو ماه آینده پروانه این اپراتور صادر خواهد شد.
در طراحی شبکه و پیاده‌سازی آن آیا از مشاوران خارجی هم استفاده خواهد شد؟
در حال حاضر RFB و طرح تجاری آماده شده است. با کمک نزدیک به 200 تا 300 کارشناس خبره در کشور تمامی بخش‌ها از جمله امنیتی، اقتصادی و فنی به دقت ارزیابی و راهکارهای مناسب در تمامی بخش‌ها پیاده سازی شده است که احتمالا با ورود سهامداران جدید آنها قطعا این موارد را بررسی خواهند کرد و امکان تغییر برخی از موارد وجود دارد.
ضمن اینکه برای بهتر پیاده شدن هر چه بهتر این پروژه ظرف چند هفته آینده فراخوان گرفتن مشاور بین‌المللی که نزدیک به 10 تا 15 شرکت‌ هم در این رابطه تاکنون شناسایی شده‌ است داده خواهد شد.
با توجه به نهایی شدن طرح و RFB مربوطه ارایه خدمات در چه شهرهایی از کشور در فاز اول انجام خواهد شد؟
طبق طرح تجاری که آماده شده فاز اول پروژه در تهران و تعدادی از کلانشهرهای بزرگ کشور اجرایی می‌شود و طبق برنامه‌ریزی انجام شده شبکه به ترتیب در شهرهای دیگر ایجاد خواهد شد.

سرویس‌های اصلی که در این پروژه ارایه خواهد شد تاکنون مشخص شده است؟
بله. این سرویس‌ها شامل VOIP، ویدیو آندی من، IP TV، ایجاد شبکه‌های اینترانت برای ادارات و ارایه سرویس اینترنت به عنوان یکی از سرویس‌های جانبی در این شبکه قابل ارایه است.
برخی از کارشناسان معتقدند با توجه به نبود محتوای کافی در کشور حتی اگر این شبکه راه‌اندازی شود از سوی کاربران مورد استقبال قرار نمی‌گیرد و فراموش نکنیم که ما در بحث سرعت اینترنت هم‌اکنون با محدودیت‌های قانونی مواجه‌ایم برای این موارد چه راهکارهایی اندیشیده‌اید؟
در این بخش حق با شماست اما باید به این موضوع توجه داشت که در بسیاری از امور همچون پزشکی و آموزش از راه‌دور این شبکه می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد، همچنین به مرور زمان قطعا کشور در چند سال آینده دچار تحولی عظیم در بخش تولید محتوا خواهد شد و در کنار این موضوع با شروع به کار این شبکه خیلی از امور اقتصادی و جذابی که حتی در حال حاضر به ذهن طراحان این شبکه نمی‌رسد به مرور زمان شکل می‌گیرد و به هیچ وجه این شبکه بلااستفاده نخواهد ماند.
اگر آنچه که شما می‌گویید درست باشد هم اکنون شرکت مخابرات ایران به واسطه داشتن شبکه گسترده فیبرنوری در کشور قطعا برای ارایه سرویس ورود خواهد کرد چرا که این شرکت پس از خصوصی شدن به دنبال کسب سود و درآمد بیشتر است فکر نمی‌کنید ورود نکردن مخابرات تاکنون در این بخش مفهومی خاص دارد؟
این نکته که چرا مخابرات تاکنون در این بخش سرمایه‌گذاری‌ش را شروع نکرده خود مدیران این شرکت باید پاسخ دهند اما آنچه که ما در این شبکه به عنوان پیش‌نیاز دیده‌ایم مواردی است که در سند چشم‌انداز توسعه و برنامه پنجم دیده شده و کشور باید به این سمت در حرکت باشد. در موضوع بازگشت سرمایه هم جای نگرانی وجود ندارد زیرا تنوع سرویس‌ها به اندازه‌ای در این شبکه بالاست که قطعا مجریان آن به سرعت به سود ناشی از سرمایه‌گذاری خود دست خواهند یافت.
از ارایه اینترنت در این شبکه به عنوان یکی از سرویس‌های فرعی نام بردید، آگاهید که محدودیت‌های قانونی در ارایه اینترنت بیشتر از سرعت 128 کیلو بیت بر ثانیه در کشور وجود دارد. از سوی دیگر موضوع دوران حفاظت از شبکه اپراتور سوم هم‌سطح است و اینکه ارایه اینترنت با سرعت بالا به عنوان تنها مزیت رقابت با سایر اپراتورهاست. چنانچه این شبکه زودتر از زمان پایان حفاظت از شبکه اپراتور سوم آماده شود امکان ارایه اینترنت به صورت مشخص با سرعت بالا در این بخش از نظر قانونی منعی نخواهد داشت؟
همان طور که اشاره کردید برخی محدودیت‌ها در کشور درباره سرعت اینترنت وجود دارد که توسط نهادهای مرتبط این قانون وضع شده و ما در این مورد کاری نمی‌توانیم بکنیم. اما آنچه که در این شبکه طراحی خواهد شد قابلیت ارایه اینترنت با سرعت بسیار بالا را دارد حال قوانین چه چیزی را در آینده در نظر بگیرند قاعدتا همه تابع آن خواهند بود. اما در موضوع حفاظت از اپراتور سوم همان طور که می‌دانید این اپراتور با تاخیر در واگذاری سیم‌کارت به نظر می‌رسد از خردادماه امسال زمان حفاظت از بازار انحصاری‌ش آغاز شده که البته در این زمینه کمیسیون تنظیم مقررات تصمیم گیر شده است اما آنچه که پیش بینی می‌شود زمان آغاز به کار این شبکه احتمالا همزمان با پایان حفاظت از شبکه اپراتور نسل سوم باشد که در این صورت مشکلی ایجاد نخواهد شد. در ضمن فراموش نکنیم که این شبکه از مسیر زمینی و ثابت اقدام به ارایه اینترنت پرسرعت می‌کند و هم اکنون نیز وایمکسی‌ها و شرکت‌های اینترنتی در این زمینه خدمات پرسرعت می‌دهند.

یکی دیگر از نگرانی‌هایی که در این بخش وجود دارد و اخیرا نیز مقام معظم رهبری در فرمایش‌های خود به آن تاکید داشتند استفاده از توان تولید داخلی در پروژه‌های ملی است، از آنجا که کشور در تولید فیبرنوری به خودکفایی رسیده‌ است آیا در تامین تجهیزات از داخل کشور در این شبکه استفاده خواهد شد.
در RFB پروژه به صورت شفاف به این موضوع تاکید شده است که در تمامی بخش‌هایی که می‌توان از توان داخلی استفاده کرد حتما صنایع، متخصصان و تولیدات داخلی کشور مورد استفاده قرار گیرد. نزدیک به 60 تا 70 درصد پروژه اجرای شبکه دسترسی فیبر نوری برای کاربران خانگی به حفاری و فیبرگذاری که کار پیچیده‌ای هم نیست مربوط می‌شود که تماما از توان داخلی برای آن بهره‌ خواهیم برد. در بخش تجهیزات و نرم‌افزار هم چنانچه صنایع داخلی و متخصصان داخلی بتوانند نیاز پروژه را برطرف کنند شک نکنید که از این پتانسیل‌ها در این پروژه استفاده خواهیم کرد.
جناب مردانی این موضوع در پروانه شبکه اپراتورهای تلفن همراه به صورت مکتوب تاکید شده اما بنابر ادعای صنایع داخلی تنها بخش‌های پیچ مهره‌ای و ساختمانی این شبکه‌ها به متخصصان داخلی واگذار می‌شود در این رابطه وزارت ارتباطات چه برنامه‌ای دارد؟
یکی دیگر از موفقیت‌هایی که در این پروژه کسب شده ورود افراد و شرکت‌هایی است که خود آنها از تولید کنندگان و فعالان در همین عرصه بوده‌اند. جدای از این موضوع یکی از ارکان اصلی پروانه‌ای که برای این اپراتور صادر خواهد شد همین موضوع خواهد بود و مطمئن باشید با نظارت دقیقی که دستگاه‌های نظارتی همچون سازمان تنظیم مقررات در این بخش خواهد داشت این موارد به دقت پیگیری می‌شود.
در روزهای اولیه اعلام اجرای این طرح توسط وزارت ارتباطات به شکل ایجاد یک اپراتور رقیب برای مخابرات در این عرصه بسیاری این موضوع را هدر رفت منابع داخلی و بیت‌المال عنوان کردند شما در این باره چه نظری دارید؟
ما به هیچ وجه موضوع همکاری با مخابرات را منتفی نمی‌دانیم چرا که معتقدیم اجرای این پروژه با همکاری مخابرات و استفاده از امکانات موجود این شرکت برای هر دو طرف دارای توجیه است زیرا مخابرات از یک طرف از شبکه خود که بدون استفاده مانده است بهره اقتصادی خواهد برد و مجریان این پروژه نیز با سرمایه‌گذاری کمتر می‌توانند خیلی سریع‌تر از زمان پیش‌بینی شده شبکه را راه‌اندازی کنند.در حال حاضر نیز مذاکرات بین طرفین در حال انجام است و امیدواریم طرفین سر قیمت‌ها و نحوه همکاری با هم به توافق برسند.
صحبت از تعرفه شد، با توجه به اینکه برای بسیاری از خدماتی که این اپراتور برای اولین بار در کشور ارایه خواهد داد تعرفه‌ای وجود نداشته در این زمینه خود اپراتور تصمیم گیری‌ خواهد کرد یا رگولاتوری؟
در موضوع تعرفه‌ها قطعا رگولاتوری تصمیم گیر خواهد بود اما آنچه که در حال حاضر در بزینس پلن طرح دیده شده مجریان این طرح سود خود را در ارایه سرویس به تعداد زیادی از کاربران خواهند دید به نحوی که با ارایه سرویس ارزان قیمت به کاربران فراوان سود کافی از ارایه خدمات به اپراتور برگردانده خواهد شد.
یکی دیگر از مواردی که در این شبکه از اهمیت زیادی برخوردار است دریافت مجوزهای امنیتی و هماهنگی سایر دستگاه‌ها برای بهره‌برداری هر چه سریع‌تر از این شبکه است، چه اقداماتی در این باره انجام شده است؟
رایزنی‌ها در این بخش انجام شده و بعید به نظر می‌رسد مشکل خاصی در این بخش وجود داشته باشد اما مجریان طرح باید همزمان با اجرای شبکه نسبت به دریافت مجوزهای لازم اقدام کنند.
حال که ادامه کار به سهامداران این پروژه واگذار شده است، شما از این به بعد چه نقشی در آن ایفا می‌کنید؟
براساس وظیفه‌ای که توسط وزیر ارتباطات به بنده محول شده بود ما مطالعات اولیه در این رابطه را که آیا این طرح دارای توجیه اقتصادی است یا خیر با کمک کارشناسان انجام دادیم. نقش ما بیشتر ایجاد همگرایی و جمع کردن گروهی برای اجرای این پروژه بود که خوشبختانه این موضوع با حضور شرکت‌های توانمند به سرانجام رسید و از این پس نیز چنانچه کمکی از دست ما برآید حتما برای پیشرفت سریع این پروژه انجام خواهیم داد.

طبق اطلاعات به دست آمده از روزنامه رسمی کشور در تاریخ چهارم شهریور ماه سال 1390 شرکت خدمات ارتباطی و الکترونیکی ایرانیان نت سهامی خاص با شماره ثبت 9657/ث32/90 تاسیس شده است.
شرکت فوق در تاریخ 4/4/1390 تحت شماره 407332 و شناسه ملی 10320582435 در این اداره به ثبت رسیده و در تاریخ 4/4/1390 از لحاظ امضای ذیل دفاتر تکمیل شده و خلاصه اظهارنامه آن به شرح زیر برای اطلاع عموم در روزنامه‌های رسمی و کثیرالانتشار ابرار آگهی می‌شود.
1ـ موضوع شرکت: هرگونه فعالیت مستقیم یا غیرمستقیم در خصوص واردات تاسیس راه‎اندازی اداره توسعه نگهداری فنی و دیگر خدمات تجهیزات فناوری ارتباطات در عرصه داخلی یا خارجی مستقلا و یا با مشارکت اشخاص حقیقی و حقوقی ایجاد زیرساخت‎های فنی سخت‎افزار و یا فراهم ‎کردن کاربرد با رعایت قوانین و مقررات جاری کشور ارایه آموزش‌های تخصصی به منظور توسعه مهارت‌های لازم برای پرسنل شرکت انعقاد همه انواع عقود قراردادها و ایقاعات قانونی با تمامی اشخاص حقیقی یا حقوقی انجام کلیه فعالیت‌های فنی و بازرگانی مجاز اعم از صادرات و واردات.
2ـ مدت شرکت: از تاریخ ثبت به مدت نامحدود.
3ـ مرکز اصلی شرکت:
1ـ3ـ استان تهران‌ـ شهر تهران شریعتی نرسیده به پل سیدخندان ساختمان مرکزی شرکت ارتباطات زیرساخت‎ـ کدپستی 1631713711
4ـ سرمایه شرکت: مبلغ 000/000/000/1 ریال منقسم به یک میلیون سهم 000/1 ریالی که تعداد یک میلیون سهم با نام است که مبلغ 000/000/350 ریال توسط موسسان طی گواهی بانکی شماره 6201830 مورخ 24/1/1390 نزد بانک ملت شعبه چهارراه ولیعصر پرداخت شده و الباقی سرمایه در تعهد صاحبان سهام است.
5ـ اولین مدیران شرکت:
1ـ5ـ شرکت ارتباطات زیرساخت سهامی خاص به شماره ثبت 18347 با نمایندگی مهدی کریمی‎نیسیانی به سمت رییس هیات‌مدیره
2ـ5ـ شرکت تعاونی مسکن کارکنان شرکت ارتباطات زیرساخت با نمایندگی حسین شفیع به سمت نایب رییس هیات‌مدیره
3ـ5ـ مهدی کریمی‎نیسیانی به نمایندگی از شرکت ارتباطات زیرساخت سهامی خاص به شماره ثبت 18347 به سمت مدیرعامل به مدت دو سال انتخاب شدند.
6ـ دارندگان حق امضاء: تمامی اوراق و اسناد بهادار و تعهدآور شرکت از قبیل چک، سفته، بروات قراردادها و عقود اسلامی و نیز نامه‎ها و اوراق و مکاتبات عادی اداری و مراسلات با امضای مدیرعامل با مهر شرکت معتبر است.
7ـ اختیارات مدیرعامل: طبق اساسنامه.
8ـ بازرس اصلی و علی‌البدل:
1ـ8ـ حمید نادری به شماره ملی 4899686161 به عنوان بازرس اصلی.
2ـ8ـ ناصر خالصی به شماره ملی 4569224644 به عنوان بازرس علی البدل.
اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری






انتهاي خبر / وب سايت اطلاع رساني وايمکس نيوز / شماره: 2334


---------- نوشته در 12:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:17 PM ارسال شده بود ----------

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #deddeb, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[TD="align: right"] [TABLE="align: left"]
[TR]
[TD="align: center"] [/TD]

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: با تحقق شبکه ملي اطلاعات و زيرساخت‌هايي که در حال آماده شدن است مي‌توان اينترنت پاک را به جامعه جهاني ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، رضا تقي‌پور در نشست سالانه روز رايانه پاک که در نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتالي برگزار شد، بر ضرورت توجه به اين موضوع و بحث محتواي سالم در اين محيط تاكيد و اظهار كرد: خوشبختانه فضايي كه طي چند سال اخير در نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال شاهديم نشان داد برخلاف آن‌چه كه تصور مي‌شد، در بحث محتوا بدون دستاورد نيستيم و تاكنون محتواهاي بسياري در اين نمايشگاه معرفي شده است.

وي با اشاره به تعريف اينترنت پاك گفت: تعريف ما از اينترنت پاك فقط اسلامي بودن آن نيست بلكه انساني بودن آن است، يعني مباحثي كه انسان را به جايگاه والايي كه دارد، هدايت كند.

او با تاكيد بر اينكه توسعه اينترنت پاک بايد در دستور کار قرار بگيرد، ابراز كرد: اينترنت بايد از آسيب‌ها تهي شده و موجب شکوفايي و بالندگي استعدادهاي انساني شود؛ اينترنت نوعي ابزار اقتصادي است اما در شرايط موجود براي کسب و کارهاي نامناسب از آن استفاده مي‌شود.

تقي‌پور با بيان اينكه ايده اوليه اينترنت پاک چند ماهي است که مطرح شده و اجراي آن بايد در دستور کار قرار بگيرد گفت: آنچه که امروزه در اينترنت در حال وقوع است، جزو ماهيت اصلي آن نيست و به همين دليل يکي از برنامه‌هاي اصلي اينترنت پاک آن است که پايه اوليه اين شبکه بايد فارغ از کسب و کارهاي کثيف باشد.

او ادامه داد: علاوه بر اين، اينترنت فعلي جدا از آسيب‌هايي که به کيان خانواده وارد مي‌کند باعث خدشه‌دار شدن حريم شخصي افراد مي‌شود که در اين راستا بحث امنيت و دفاع از حريم شخصي افراد ديده شده است.

تقي‌پور گفت: اکنون اينترنتي که وجود دارد برمبنا و اساس تئوريهاي اومانيستي و ليبراليستي پايه‌گذاري شده كه براي جوامع خطرناک و به بازتعريف نيازمند است؛ در اين راستا طرح اينترنت پاک ارائه شده است.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: غربي‌ها ابزاري ساخته‌اند که مي‌دانند آسيب‌زا و خطرناک است و به همين دليل خودشان امروزه با نگراني‌هايي در اين زمينه مواجه هستند چراکه شکي نيست که تا چند سال ديگر آسيب‌هاي اينترنت براي خانواده‌ها و کودکان و جامعه بشريت نمود بيش‌تري پيدا مي‌کند.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
جوجه رو اخر پاییز میشمارن
 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه هم اکنون اینترنتی که وجود دارد بر مبنا و اساس تئوریهای اومانیستی و لیبرالیستی پایه گذاری شده خاطرنشان کرد: این اینترنت برای جوامع خطرناک است و نیاز به باز تعریف دارد در این راستا طرح اینترنت پاک ارائه شده است.


به گزارش جام نیوز به نقل از بالاترین در تایخ 14 اکتبر 2011 (22 مهر) وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه ایده اولیه "اینترنت پاک" چند ماهی است که مطرح شده و اجرای آن باید در دستور کار قرار گیرد گفت: اینترنت پاک مراقب خواهد بود تا تنها محتوای مفید و پاک در فضای اینترنت توسعه پیدا کند.

رضا تقی پور در نشست سالانه بین المللی روز "رایانه پاک" که در نمایشگاه رسانه های دیجیتال برگزار شد با اشاره به توسعه فناوری اطلاعات در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشورها اظهار داشت: امروزه نظریه ای بر دنیا حاکم است که از آن به "زندگی دوم" تعبیر می شود و به این معنا است که افراد امروزه بر روی شبکه ها و فضای سایبر زندگی می کنند اما این نوع زندگی انسان را در اسارات مدرن حبس کرده و برای رهایی از آن باید چاره ای اندیشیده شود.

وی با تاکید بر نقش فناوری اطلاعات در عرصه های مختلف به نقش فناوری در حکومت کشورها و انقلابهای رنگی و اقتصاد کشورهایی مانند کره، چین و مالزی اشاره کرد و گفت: امروزه فناوری اطلاعات در تشکیل شبکه های اجتماعی و فرهنگی بیشتر نمود پیدا کرده به نحوی که به عنوان ابزاری در اختیار مکاتب اومانیستی و لیبرالیسمی قرار گرفته است.


اینترنتی که وجود دارد بر مبنا و اساس تئوریهای اومانیستی و لیبرالیستی است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه هم اکنون اینترنتی که وجود دارد بر مبنا و اساس تئوریهای اومانیستی و لیبرالیستی پایه گذاری شده خاطرنشان کرد: این اینترنت برای جوامع خطرناک است و نیاز به باز تعریف دارد در این راستا طرح اینترنت پاک ارائه شده است.

تقی پور با تاکید براینکه هم اکنون بسیاری از کاربردهای اولیه اینترنت با اینترنت فعلی توسعه یافته در تعارض است تصریح کرد: به همین دلیل توسعه اینترنت پاک باید در دستور کار قرار گیرد.

تعریف از اینترنت پاک تنها محتوای اسلامی آن نیست بلکه محتوای انسانی نیز مطرح است.

وی با بیان اینکه برخلاف آنچه تصور می شود کشور ما در تولید محتوای دیجیتال خالی از ذهن و بدون دستاورد نیست گفت: تعریف ما از اینترنت پاک تنها محتوای اسلامی آن نیست بلکه محتوای انسانی نیز در این طرح مطرح است.


اینترنت غربی ها ابزاری است آسیب زا و خطرناک

این مقام مسئول اظهار داشت: غربی ها ابزاری ساخته اند که می دانند آسیب زا و خطرناک است و به همین دلیل خودشان امروزه با نگرانیهایی در این زمینه مواجه هستند. چرا که شکی نیست که تا چند سال دیگر آسیب های اینترنت برای خانواده ها و کودکان و جامعه بشریت نمود بیشتری پیدا می کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به مطرح شدن ایده اینترنت پاک تاکید کرد: فضای اینترنت باید از این آسیبها تهی شده و سبب شکوفایی و بالندگی استعدادهای انسانی شود.


اینترنت پاک را به جامعه جهانی ارائه می کنیم

تقی پور با بیان اینکه اینترنت نوعی ابزار اقتصادی است اما در شرایط موجود برای کسب و کارهای کثیف از آن استفاده می شود یادآورشد: با تحقق شبکه ملی اطلاعات و زیرساختهایی که در حال آماده شدن است می توان اینترنت پاک را به جامعه جهانی ارائه کرد.

وی در مورد جزئیات اینترنت پاک نیز گفت: آنچه که امروزه در اینترنت در حال وقوع است جزء ماهیت اصلی آن نیست به همین دلیل یکی از برنامه های اصلی اینترنت پاک آن است که پایه اولیه این شبکه باید فارغ از کسب و کارهای کثیف باشد. علاوه براین اینترنت فعلی جدا از آسیب هایی که به کیان خانواده وارد می کند باعث خدشه دار شدن حریم شخصی افراد می شود که در این راستا بحث امنیت و دفاع از حریم شخصی افراد در شبکه اینترنت پاک دیده شده است.

به تعبیری اینترنت پاک مراقبت خواهد کرد که تنها محتوای مفید و پاک در فضای اینترنت توسعه پیدا کند.
منبع

---------- نوشته در 04:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:00 PM ارسال شده بود ----------
همون چیزی که می ترسیدیم داره اتفاق میفته .... اینترنت جای خودش رو به اینترانت میده !
 
صد هزار مدرسه به شبکه ملی اینترنت متصل می شوند

تا پایان برنامه پنجم؛ صد هزار مدرسه به شبکه ملی اینترنت متصل می شوند
مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات ایران گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده 100 هزار مدرسه فیزیکی تا پایان برنامه پنجم توسعه به شبکه ملی اینترنت یا همان اینترانت داخلی متصل خواهند شد.


وایمکس نیوز - سعید مهدیون در گفت و گو با خبرنگار ما از پیشرفت مثبت پروژه اتصال مدارس به شبکه ملی اطلاعات طبق زمان بندی های انجام شده خبرداد و گفت: طبق برنامه ریزی های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، قرار است در هر فاز این طرح 20 هزار مدرسه کشور تحت پوشش این شبکه قرار گیرند.
وی با بیان اینکه شبکه ملی اینترنت تمامی نیازهای مدارس به اینترنت را تامین خواهد کرد، ادامه داد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برنامه ای برای اتصال مدارس به شبکه اینترنت جهانی ندارد و لزوما نیز نیازی به اتصال مدارس به شبکه جهانی اینترنت به صورت مستقیم وجود ندارد.
به گفته مهدیون هم اکنون طرح اتصال مدارس به شبکه ملی اطلاعات یا همان اینترانت ملی در دست انجام است که این شبکه می تواند تمامی نیازها را پاسخ دهد.
به این ترتیب دسترسی لازم به اطلاعات و کاربردهای مورد استفاده آن از طریق شبکه ملی اینترنت ممکن می شود و دیگر نیازی نیست که مدارس به صورت مستقیم به شبکه اینترنت متصل شوند.
مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه این شبکه برای پاسخگویی به نیاز کادر آموزشی و محصلان در مدارس در نظر گرفته شده، ادامه داد: با اتصال مدارس به شبکه ملی اینترنت، امکان ارایه دروس الکترونیکی و ایجاد مدارس هوشمند فراهم شده و برنامه هایی از سوی وزارت آموزش و پرورش برای کاربردی شدن در این شبکه تدوین خواهد شد.
وی با بیان اینکه ابزارهای فنی این طرح آماده اجرا است، اضافه کرد: بخشی از دسترسی اینترنت از طریق شبکه رشد که مسوولیت آن برعهده آموزش و پرورش است نیز تامین می شود.



انتهاي خبر / وب سايت اطلاع رساني وايمکس نيوز / شماره:
 
دوستان تبریک میگم ما ماشین زمان کشف کردیم داریم به دوران باستان برمیگردیم دیگه هرچیزی که بخوایم باید صبر کنیم یکی پیداشه اصلشو بیاره ما هم از روش کپی کنیم دوران نوار و فیلم ویدئو رو یادتون هست:d
 
[h=3]وزیر ارتباطات:[/h] [h=2]قراردادهای مركز داده ملی در 11 استان كشور منعقد شد
باید همه راهبردها برروی شبكه ملی اطلاعات متمركز شوند[/h]رضا تقی‌پور در این همایش با بیان این‌كه باید بیش‌تر به مباحث عملی و كاربردی توجه شود اظهار كرد: آنچه كه امروز نیاز داریم، این است كه راهكارهای عملی را شناسانده و معرفی كنیم و امیدواریم خروجی این همایش‌ها نقشه راهی باشد كه در زمینه تجارت و اقتصاد الكترونیكی در كشور دنبال كنیم.

او ادامه داد: حوزه تجارت و اقتصاد از دیرباز با مباحث فناوری اطلاعات درگیر بوده و این حوزه‌ یكی از پیش‌ران‌هایی بوده كه مرتبا حوزه فناوری اطلاعات را به جلو هدایت كرده است.

تقی‌پور با بیان این‌كه ما در برنامه پنجم توسعه سعی كردیم به صورت یكپارچه به موضوع زیرساخت‌های فنی و ارتباطی بپردازیم گفت: شبكه ملی اطلاعات هدف اصلی ماست و همه راهبردها را باید برروی آن متمركز كنیم.

وی اظهار كرد: همه راهبردها را باید برروی شبكه ملی اطلاعات متمركز كنیم كه در این راستا بخش اعظمی از اهداف ما برای تامین زیرساخت‌های فنی و ارتباطی برای حداكثر حوزه‌ها همین موضوع شبكه ملی اطلاعات است.

وزیر ارتباطات با بیان این‌كه امیدواریم نتایج این همایش دستیابی به همان نقشه راه باشد كه البته تا امروز نیز به آن موضوع پرداخته شده است تصریح كرد: یكی از اهدافی مهمی كه در برنامه پنجم توسعه باید به آن پرداخت و در واقع عملیاتی كرد، این است كه 80 درصد پرداخت‌ها باید تا پایان برنامه پنجم توسعه به صورت الكترونیكی انجام دهیم كه البته طی سه یا چهار سال گذشته شاهدیم كه در پرداخت‌ها، دریافت‌ها و در قبوض توسعه خوبی داشته‌ایم ولی نیاز به توسعه داریم.

تقی‌پور گفت: محور دوم این است كه 30 درصد تجارت خارجی و 20 درصد تجارت داخلی باید به صورت الكترونیكی انجام شود كه این هدف سختی است كه باید ببینیم چقدر از تجارت و اقتصاد ما الكترونیكی شده است؛ متاسفانه یكی از بحث‌هایی كه مطرح بوده، عدم اطلاع‌رسانی صحیح اطلاعات است كه در این زمینه كارهایی در حال انجام است.

او اظهار كرد: باید به سمت مدیریت یكپارچه و تعاملی در این شبكه پیش برویم و در این ارتباط بحث شبكه‌های بی‌سیم و موبایل جایگاه خاصی دارند؛ شاهدیم در مناطق محروم روستایی این راه‌حل به عنوان راهكار اساسی برای توسعه تجارت الكترونیكی در نظر گرفته شده و هم رگولاتوری و هم اپراتورها به آن توجه خاصی دارند.

وی ادامه داد: امروزه بسیاری از اپراتورهای وایمكس به تناسب توسعه، كارهایی انجام داده‌اند و خود وزارت بازرگانی هم شبكه بزرگی را از این طریق و با همكاری یكی از اپراتورها راه‌اندازی كرده كه در حال گسترش است.

وزیر ارتباطات با بیان این كه باید دسترسی به شبكه و بحث پهنای باند را جدی بگیریم گفت: بحث شبكه دسترسی فیبر نوری كه امیدواریم بخش اعظمی از آن را در برنامه پنجم توسعه ایجاد كنیم، از مباحث مهم و مورد توجه است.

او ادامه داد: بحث زیرساخت‌های امنیتی كه در همایش بعدی به تفصیل به آن پرداخته خواهد شد، از دیگر مواردی است كه باید مورد توجه قرار بگیرد و مباحث اقتصادی و مالی كه یكی از موضوعات اصلی آن توجه به امنیت است هم باید بیش از گذشته مورد توجه قرار داده شود.

تقی‌پور اظهار كرد: باید به بحث امنیت هم‌دوش توسعه شبكه توجه شود تا مردم به آن اعتماد داشته باشند زیرا بعضا ذهنیت جامعه این است كه پرداخت از شبكه امن نیست و باید به جایی برسیم كه بحث گواهی الكترونیكی این اعتماد را به مردم بدهد.

وزیر ارتباطات در ادامه با اشاره به بحث توسعه مراكز داده در كشور اظهار كرد: امروز در 11 استان كشور قراردادهای مركز داده ملی منعقد شده و یا رو به اتمام است كه به واسطه آن بتوانیم میزبانی داده‌ها را در كشور داشته باشیم زیرا هرچه مسیر بیش‌تر شده، خطر نیز بیش‌تر می‌شود؛ بنابراین باید مسیر را كم كنیم تا خطرات نیز كاهش یابند.

او با بیان این كه یكی از اهداف اصلی ما در این برنامه و به‌طور كلی توسعه تجارت الكترونیكی، حل مساله بیكاری و ایجاد اشتغال است گفت: امروز یك نیاز جدی و واقعی در جامعه داریم كه باید الگوهای كسب و كار در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدل‌های كسب و كار در این حوزه تدوین شود.

وزیر ICT در پایان گفت:‌ از نظر فنی و تخصصی هدف اصلی ما در این حوزه باید دسترسی به هوش تجاری باشد تا بتوانیم از نظر اطلاعات كاربردی به شركت‌های كوچك خودمان كمك كنیم.

...............
[h=3] عضو كمیسیون صنایع و معادن مجلس هشتم:
[/h][h=2] ایده اینترنت پاك شبیه به یك نوع خیال پردازی است [/h]
احمد رضا دستغیب با اشاره به پیشنهاد اینترنت پاك كه چندی پیش از سوی وزیر ارتباطات مطرح شد، گفت: با توجه به سرعت بالای پیشرفت تكنولوژی تحقق چنین طرحی در چنین فضایی به نظر امكان پذیر نمی رسد و وجود خارجی پیدا نخواهد كرد.
وی با بیان اینكه تاكنون وزارت ارتباطات در این زمینه هیچ گونه طرح كارشناسی شده به مجلس ارایه نكرده است، افزود: این طرح بیشتر شبیه به یك نوع خیال پردازی می ماند.
دستغیب با اشاره به *****ینگ بسیاری از سایت های اینترنتی گفت: چنین اقدامی با خود منع قوانین بین المللی دارد و با خود مشكلاتی را به همراه داشته كه باید مورد رسیدگی قرار بگیرد.
عضو كمیسیون صنایع و معادن با بیان اینكه شبكه اینترنت به‌صورت مشترك در دسترس تمامی مردم دنیا است، گفت: این شبكه محدود به كشور یا فرهنگ خاصی نیست و گرچه برخی از محتوای این شبكه با مناسبات فرهنگی و اجتماعی ما همخوانی ندارد، اما دسته‌بندی این شبكه، به شیوه‌ای كه از اصطلاح اینترنت پاك برمی‌آید،عملی نیست.
ایده "اینترنت پاك" برای اولین بار از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آذرماه سال 89 مطرح شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینكه لكه سیاهی در شبكه اینترنت وجود دارد كه به دغدغه جدی در میان جوامع تبدیل شده و براین اساس باید انسان‌ها را از آسیب‌های آن حفاظت كرد، ضمن اشاره به اهداف بشردوستانه و صلح جویانه پیدایش شبكه‌های ارتباطی اعلام كرد: اگر پیش‌بینی لازم از سوی مدیران شبكه اینترنت از ابتدا برای حفاظت از كاربران در برابر آسیب‌های این شبكه انجام می‌شد، امروز با مشكلی با نام اینترنت ناپاك روبرو نبودیم.
به گفته وی به همین دلیل استراتژی‌های اینترنت باید برای پاكسازی فضای آن سرفصل مشخصی ایجاد كند تا شاهد نقش بیش از پیش فناوری اطلاعات در جوامع باشیم كه در این زمینه ایده اینترنت پاك مطرح می‌شود.
 
عضو كمیسیون صنایع و معادن مجلس هشتم:


ایده اینترنت پاك شبیه به یك نوع خیال پردازی است

احمد رضا دستغیب با اشاره به پیشنهاد اینترنت پاك كه چندی پیش از سوی وزیر ارتباطات مطرح شد، گفت: با توجه به سرعت بالای پیشرفت تكنولوژی تحقق چنین طرحی در چنین فضایی به نظر امكان پذیر نمی رسد و وجود خارجی پیدا نخواهد كرد.
وی با بیان اینكه تاكنون وزارت ارتباطات در این زمینه هیچ گونه طرح كارشناسی شده به مجلس ارایه نكرده است، افزود: این طرح بیشتر شبیه به یك نوع خیال پردازی می ماند.
دستغیب با اشاره به *****ینگ بسیاری از سایت های اینترنتی گفت: چنین اقدامی با خود منع قوانین بین المللی دارد و با خود مشكلاتی را به همراه داشته كه باید مورد رسیدگی قرار بگیرد.
عضو كمیسیون صنایع و معادن با بیان اینكه شبكه اینترنت به‌صورت مشترك در دسترس تمامی مردم دنیا است، گفت: این شبكه محدود به كشور یا فرهنگ خاصی نیست و گرچه برخی از محتوای این شبكه با مناسبات فرهنگی و اجتماعی ما همخوانی ندارد، اما دسته‌بندی این شبكه، به شیوه‌ای كه از اصطلاح اینترنت پاك برمی‌آید،عملی نیست.
ایده "اینترنت پاك" برای اولین بار از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آذرماه سال 89 مطرح شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینكه لكه سیاهی در شبكه اینترنت وجود دارد كه به دغدغه جدی در میان جوامع تبدیل شده و براین اساس باید انسان‌ها را از آسیب‌های آن حفاظت كرد، ضمن اشاره به اهداف بشردوستانه و صلح جویانه پیدایش شبكه‌های ارتباطی اعلام كرد: اگر پیش‌بینی لازم از سوی مدیران شبكه اینترنت از ابتدا برای حفاظت از كاربران در برابر آسیب‌های این شبكه انجام می‌شد، امروز با مشكلی با نام اینترنت ناپاك روبرو نبودیم.
به گفته وی به همین دلیل استراتژی‌های اینترنت باید برای پاكسازی فضای آن سرفصل مشخصی ایجاد كند تا شاهد نقش بیش از پیش فناوری اطلاعات در جوامع باشیم كه در این زمینه ایده اینترنت پاك مطرح می‌شود.
اگه من بدونم این آقای دست غیب کیه تا یک عمر نوکری شو میکنم و مطمئنم بقیه هم میان ! این شد یه حرف درست و حسابی ! فک کنم اولین بای هست که یه حرف منطقی تو این مملکت شنیدم :d>:d< ! مسعود خوشحالم کردی داداش :x ! حالا چه عملی بشه چه نشه فرقی برام نداره مهم اینه که من یه حرف درست و حسابی به گوشم خورده ! :)
 
راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی در كشور

IP-TV یا همان تلویزیون اینترنتی به ارسال و پخش برنامه‌های تلویزیونی برای مشتركان از طریق زیرساخت باند وسیع و توسط پروتكل اینترنت گفته می شود.
همگامی ایران در دسترسی به پدیده جهانی IP-TV

پدیده جهانی تلویزیون اینترنتی فرصتی برای شركت‌های مخابراتی در جهت استفاده بهتر از زیرساخت‌های خود به منظور ارسال ویدئو و محتوای دیجیتال روی شبكه‌های IP فراهم كرده است و به همین دلیل امروزه بسیاری از سرویس‌دهندگان باند وسیع، ارائه سرویس‌های نوین تلویزیونی را روی شبكه‌های IP آغاز كرده‌اند.

در اكثر كشورها به علت توسعه باند وسیع و پیشرفت‌های چشمگیر در ارائه فناوریهایی چون ADSL+ 2 كه توان پخش محتوای چند‌رسانه‌ای را با كیفیت بالا دارند بازار IP-TV پتانسیل بسیار خوبی برای رشد پیدا كرده است.

پخش دیجیتالی تلویزیون، ویدئو برطبق تقاضا، فیلم بر طبق تقاضا كه كاربران از یك" بانك فیلم" فیلم مورد علاقه خود را انتخاب می‌كنند، برنامه‌ها و محتواهای ذخیره ‌شده‌ای كه لزومی به مشاهده بهنگام آنها نیست و كاربر می‌تواند آنها را دانلود و سپس مشاهده كند، سرویس‌های تلفنی گوناگون، دسترسی به اینترنت و آموزش از راه دور از جمله كاربردهای IP-TV عنوان شده كه قرار است همگام با دیگر كشورها در ایران نیز راه اندازی شود.

تلویزیون اینترنتی برای 7 میلیون ایرانی

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طبق توافقهای صورت گرفته با سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی اجرای پروژه تلویزیون اینترنتی مبتنی بر شبكه باند وسیع را آغاز كرده كه قرار است براساس این توافقات، سازمان صدا و سیما مسئولیت تولید محتوای این تلویزیون كابلی را عهده دار شود.

در این راستا رضا تقی پور - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی این وزارتخانه برای راه اندازی تلویزیون باند پهن در كشور اظهار داشت: براساس اهداف مندرج در برنامه پنجم توسعه، تلویزیون كابلی باید تا پایان این برنامه در كشور راه اندازی شود كه با توجه به اقدامات صورت گرفته پیش بینی می شود این امر تا سال چهارم برنامه پنجم توسعه محقق شود.

وی با پیش بینی اینكه بیش از 7 میلیون نفر مشترك تلویزیون كابلی خواهند بود، اضافه كرد: با راه اندازی این تلویزیون تمامی محتواهای اینترنتی، ویدیو درخواستی – VOD – و انواع بازیهای رایانه ای برای كاربران قابل استفاده خواهد بود. به این معنی كه امكان استفاده از بازیهای رایانه ای به صورت آنلاین برای مشتركان و كاربران فراهم شده و سایر كاربران از دیگر كشورها نیز می توانند از آن استفاده كنند.

تقی پور با تاكید بر راه اندازی مراكز رایانش ابری در كشور تصریح كرد كه خدمات IPTV دو سال بعد از راه اندازی در ایران از طریق این مراكز ابری برای سایر كشورها نیز خدمات ارائه خواهد كرد.

راه اندازی تلویزیون اینترنتی از دو سال پیش در دست مخابرات

مقدمات راه اندازی تلویزیون اینترنتی به عنوان یكی از سرویس های ACS – خدمات ارتباطی پیشرفته – از اواخر سال 88 در دستور كار شركت مخابرات ایران قرار گرفت و حتی گفته شده بود كه كانالهای انتقال تصویر شبكه برای ارائه این سرویس آماده شده و مذاكرات با صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای تولید محتوا بر روی این شبكه آغاز شده است.

گفته می شود كه ارائه IP-TV مستلزم تهیه محتوا برای انتشار، مدیریت محتوا و رساندن آن با كیفیت و امنیت مناسب به كاربر نهایی است و براین اساس سازمان صدا و سیما باید نقش كلیدی در تامین محتوا در این پروژه ایفا كند.
 
راه اندازی این تلویزیون تمامی محتواهای اینترنتی، ویدیو درخواستی – VOD – و انواع بازیهای رایانه ای برای كاربران قابل استفاده خواهد بود.
حالا بازم بگید اینترنت رو قطع نمیکن... ویدیو درخواستی...؟
اون موقع دیگه باید بازی ها رو با چاپار بیارن :|
سال دیگه همین موقع با اینترنت ملی :
ما : شما رو به جانه هر کی دوست دارین آلبومه جدیده disturbed رو بزارید! به خدا 7 ماهه دارم مکاتبه میکنم
!
 
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or