اینترنت فیبر نوری (تانوما)

بنظرم دارن یه تست هایی / اقداماتی میکنن که اگر شرایط دوباره از دست خارج شدن اعمال محدودیت کنن

واقعا تضمینی نیست
به ذاته فیبر باید وضعیت رو بهبود بده اما این برای جایی هست که تعمدا اینترنت رو خراب نمیکنن

شما هزینه کنی ممکنه بهتر بشه ممکن هم هست فرق زیادی نکنه

فیبر رو بیشتر برای سرعت خوب دانلود/ آپلود توصیه میکنن
شما میدونید که ISP ها با همدیگه فرق به خصوصی دارن یا همشون تو یه رنج هستن؟ من الان مال آسیاتک رو بخوام بگیرم با ماهان نت یا شاتل تفاوتی دارن تو سرویسی که ارایه میدن؟ مثلا ماهان نت الان سرویس گیمینگ گذاشته، واقعا تاثیر خواهد داشت؟

شما میدونید که ISP ها با همدیگه فرق به خصوصی دارن یا همشون تو یه رنج هستن؟ من الان مال آسیاتک رو بخوام بگیرم با ماهان نت یا شاتل تفاوتی دارن تو سرویسی که ارایه میدن؟ مثلا ماهان نت الان سرویس گیمینگ گذاشته، واقعا تاثیر خواهد داشت؟
نه حقیقتش اطلاع ندارم
@VICE فکر کنم فیبر شاتل داره میتونی ازش بپرسی

• Like
  • Smile
Reactions: rosoneri9 and VICE
قضیه چیه؟ تو تهران هم دیدم بعضیا این مشکل و دارن
والا قضیه رو نمیدونم چی هست
ولی حدود 40 روزه اینطور شده قبل اون مشکلی نداشتم با همون وی پی ان داخلی مرورگر فایرفاکس یوتوب 4k باز میشد بدون هیچ مشکلی الان اصلا وصل نمیشه

• Like
Reactions: Destro
عزیزان من الان نزدیک 5-6 ساله دارم از VDSL مخابرات استفاده میکنم ولی اخیرا دیگه خیلی پینگ داره اذیتم میکنه.
با سرورهای داخلی 30-40 هست و با سرور های فرانکفورت معمولا به 115-105 میرسه.
گفتم بپرسم ازتون که اگه سوییچ کنم روی فیبر شاتل یا آسیاتک بهتر میشه؟
اگه فقط برای پینگ میخوای پول دور نریز. اون پینگ بخاطر فاصله هست محدودیت زیرساخت و سرویس نیست. شما بسته به شهری که توش هستی و سالم بودن کابلات میانگین همون ۹۰ تا ۱۲۰ رو سرورای اروپا میگیری adsl هم همینه vdsl هم همینه فیبرم همینه تنها سرویسی که میتونه پینگ متفاوتی بهت بده استارلینکه که داستانش فرق میکنه کلا. رو نت ثابت از ۱۰ مگ تا ۱۰ گیگ سرعت هیچ تاثیری رو پینگت نداره

• Like
Reactions: Coffee Addicted
میگن فیلترینگش فرق داره سایتی مشکل داشتی باز نکنه ؟ پینگش و میانگین سرعتش هم نسبت به ftth چطوره ؟ چون ffth میانگین ۸۰-۱۰۰ مگابایت هست همیشه سرعتش این چنده ؟
نه من مشکلی نداشتم.فیلتر شکن هم روش راحت کار میکنه.من surfshark استفاده میکنم و سرعت دانلود 40-50 مگابایت رو میده از یوتیوب.سرعت عادیش هم از سایتهای دانلود داخلی 80-100 رو میده ولی از psn باید چندبار پاش ریزوم کنم تا 40-50 بده.با ftth که قبلا داشتم از لحاظ پینگ و سرعت فرقی احساس نکردم

• Like
Reactions: Solidsnake_1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or