اینترنت فیبر نوری (تانوما)

لینک میدی من وارد اون سایت که میشم ازم
شماره میخواد نه کد ملی

لینک کدوم؟
اون آدرس قبلی که همیشه باهاش وارد پنل میشدم internet.tci.ir/panel هست که دیگه الان واردش نمیشه و میگه برین تو سایت جدید. جدیده هم که myftth.tci.ir هست که با اونم نمیتونم وارد بشم.

لینک کدوم؟
اون آدرس قبلی که همیشه باهاش وارد پنل میشدم internet.tci.ir/panel هست که دیگه الان واردش نمیشه و میگه برین تو سایت جدید. جدیده هم که myftth.tci.ir هست که با اونم نمیتونم وارد بشم.
لینک اونجایی که کد ملی رو میزنن

لینک اونجایی که کد ملی رو میزنن

همین سایت myftth.tci.ir هست برای من وقتی بازش میکنی مثل این عکسه هست به صورت پیشفرض ورود با شماره موبایل و کد یکبار مصرفه از قسمت پایین میتونی بذاریش روی ورود به پنل با نام کاربری.

Screenshot 2026-09-30 123932.png

لینک کدوم؟
دقیقا مشکل منم همینه الان نمی تونم ببینم چقدر از حجمم مونده.کسی راهی پیدا کرد بگه :D

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
View attachment 424188
سلام دوستان اینو بخرم هر ماه 945 گیگ شارژ میشه یا تقسیم بر 12 میشه ؟؟
اغا صبر کن جور در نمیاد نوشته پیش‌پرداخت در پیش پرداختا کل حجمو یکجا میده این چرا نوشته شارژ ماهیانه این یع فریبه😁

• Like
Reactions: milad.ps4
هر روز آدم با دزدی های جدید آشنا میشه
تو پنل جدید من 3 روز زودتر تمدید کردم که به صورت رزرو ثبت بشه. دیدم بلافاصله تمدید شد و هم 3 روزم پرید و هم 300 گیگ. سرویسی که هم حجم داره هم زمان رو بلافاصله فعال کردن!!
اونجا تاریخ فعال شدن داشت ولی رو حساب اینکه در این حد دیگه دزد و شارلاتان نمیتونن باشن کلا چکش نکردم
خلاصه حواستون باشه
ادیت: زنگ زدم میگه سامانه اختلال داره حتی نمیتونن بررسی کنن

آخرین ویرایش:
سلام
سایت فیبر مخابرات قدیمی که جواب نمیده جدید هم میگه یوزر و پس اشتباه هست
2020 هم زنگ میزنم میگه فعلا فقط تهران درسته
العان ما شهرستانی ها چکار باید بکنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or