اینترنت فیبر نوری (تانوما)

View attachment 424188
سلام دوستان اینو بخرم هر ماه 945 گیگ شارژ میشه یا تقسیم بر 12 میشه ؟؟
من خودم العان این طرح دارم که توی سایت جدید العان اینطور نوشته

a.jpg

این طرحی که العان شما گذاشتین 2 برابر ترافیک داره با قیمت تقریبا 1/3
اگر اینطور باشه که عالیه

View attachment 424188
سلام دوستان اینو بخرم هر ماه 945 گیگ شارژ میشه یا تقسیم بر 12 میشه ؟؟
این سرویس های ftto رو الان دیدم تو پنل
چرا اینطوریه اینا
من الان 450 گیگ گرفتم 900(990 با مالیات) با عنوان تانوما استاندارد
بعد این سرویس های ftto نوشته 900 گیگ ماهیانه 3500 واسه 12 ماه
یعنی سرویسی که گرفتم 4 ماهش میشه 3600 با نصف ترافیک
همون چیزی که sham نوشته دقیقا
هم این هست هم اون!

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
این سرویس های ftto رو الان دیدم تو پنل
چرا اینطوریه اینا
من الان 450 گیگ گرفتم 900(990 با مالیات) با عنوان تانوما استاندارد
بعد این سرویس های ftto نوشته 900 گیگ ماهیانه 3500 واسه 12 ماه
یعنی سرویسی که گرفتم 4 ماهش میشه 3600 با نصف ترافیک
همون چیزی که sham نوشته دقیقا
هم این هست هم اون!
والا الان خودم دو دل هستم بخرم این رو یا نه اگه ماهیانه 3600 باشه دیوانگیه خریدش
یعنی چیزی حدود 50 تومن میشه سالانه

• Like
Reactions: mohsen_mzh
والا الان خودم دو دل هستم بخرم این رو یا نه اگه ماهیانه 3600 باشه دیوانگیه خریدش
یعنی چیزی حدود 50 تومن میشه سالانه
نه ماهیانه نمیتونه باشه اصلا
حدسم اینه احتمال خیلی زیاد انقدر بی در و پیکر هست در جریان نیستن این قیمتا با اون قیمتا تانوما استاندارد نمیخونه
من اگر زودتر میدیدم میخریدم اینو
زنگ زدم به قسمت فروش که چرا سرویس من بلافاصله فعال شده. میگه تاریخ نزنی همینه. قبلش اسکرین شات گرفته بودم از توضیحاتش نوشته اگر تاریخ نزنی باید دستی خودت فعال کنی
بعد انقدر از لحنش شاکی بودم مدام ازش سوال میکردم که به عنوان کارشناس فروش توضیحات رو نخوندی؟ هیچی نمیگفت فقط گفت زنگ بزن کد 4 رو بگیر! کد 4 هم زنگ زدم گفت ارتباطی به ما نداره که حق هم داشت ولی گفت ثبت کرد مشکل رو

سه روز پیش تموم شده بود یک ماهش پایین پنل سرویس رزرو همین ماه برای ماه اینده اماده بود که اتوماتیک فعال بشه
شاید فعال نشده سر همین به هم ریختگی های سایتشون

من این کیلوبیتی شدن سرویس رو وقتی داشتم که رو adsl مخابرات بودم و بسته م تموم شده بود بجای قطع کامل کیلوبیتی کرده بود که بتونم برم سایتش و بسته بخرم

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
شاید فعال نشده سر همین به هم ریختگی های سایتشون

من این کیلوبیتی شدن سرویس رو وقتی داشتم که رو adsl مخابرات بودم و بسته م تموم شده بود بجای قطع کامل کیلوبیتی کرده بود که بتونم برم سایتش و بسته بخرم
الان وارد پنل جدید شدم سرویسم بیست روز مونده بود
اینم از سرویسای تغییر سرویس که قیمتای قدیمم هست

Attachments

• Screenshot_20261002-103344_Chrome.png
    Screenshot_20261002-103344_Chrome.png
    1.3 MB · مشاهده: 12
  • Like
Reactions: Sarvior
سلام دوستان وار اکانت شدم 20 رو اضافه شده الان سرویس 12 ماهه بخرم تاریخ رو از کی بزنم از امروز بزنم این 20 روز حذف میشه ؟؟؟ 10 مهر
پیش پرداخت هم دیگه تا پایان پول نمیدم ؟
حجم ماهانه هم هر ماه اون حجم شارژ میشه استفاده هم نشه حذف میشه ؟؟

دیشب یه قطعی و سرعت کاهش خیلی شدید اتفاق افتاد که گویا سراسری بوده و برای خیلیا پیش اومده. الان برای من سرعتش اومده رو کیلوبایت و سایتا رو هم حتی به زور باز میکنه. برای کس دیگه ای هم اینجوری شده؟

دیشب یه قطعی و سرعت کاهش خیلی شدید اتفاق افتاد که گویا سراسری بوده و برای خیلیا پیش اومده. الان برای من سرعتش اومده رو کیلوبایت و سایتا رو هم حتی به زور باز میکنه. برای کس دیگه ای هم اینجوری شده؟
دیروز منم نوشتم اینجا نگاه نکردی اره دو روزه برا من تست سرعت میزنم پینگا سر جاشه هم داخلی هم خارجی سرعت ۶ صدم مگابیت
اصلا یه چیز عجیبیه سرعت اینقدر پایین مایل به صفر پینگا درست...

دوستان تو این پنل جدید از کجا میشه حجم باقی مونده رو دید؟:| :D
درصد نشون میده حجم نه 😂

از کودوم استانید شما

• Like
Reactions: mahyarxbox
دیروز منم نوشتم اینجا نگاه نکردی اره دو روزه برا من تست سرعت میزنم پینگا سر جاشه هم داخلی هم خارجی سرعت ۶ صدم مگابیت
اصلا یه چیز عجیبیه سرعت اینقدر پایین مایل به صفر پینگا درست...

درصد نشون میده حجم نه 😂

از کودوم استانید شما

استان فارس شهر شیراز :D برای من از دیشب اینجوری شده در حدیه که مجبور شدم از نت سیم کارت استفاده کنم.

بالاخره تونستم وارد پنل بشم یک ساعته هرچی میگردم نمیتونم حجم باقی مونده رو پیدا کنم نمیدونم چه مرضی دارن که یه چیزی که داره کار میکنه رو عوض کنن و بیان بدترش کنن و کلی مشکل برای ملت درست کنن.

• Like
Reactions: hellboy1994

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or