اینترنت فیبر نوری (تانوما)

حرف دوستان درسته
ولی مس واقعا دیگه همه جای دنیا منسوخ شده مشکلات و محدودیت زیادی داشت
با وضع اقتصادی فاجعه دزدیش هم خیلی شده بود
خونه خاله من ۳ بار سیم مسیشون رو دزدیدن ، اینا هم دیگه بیخیال شدن و کلا وصلش نکردن دیگه!

درمورد خود فیبر هم من راضیم ، مشکلم قطعی هست که دوبار قطعی طولانی خوردم
یکبار یه پیمانکار فسیل که کار با فیبر رو بلد نبود اومده بود برای یکی دیگه فیبر بکشه تو باکس زده بود فیبر منو قطع کرده بود
یکبار هم یه معتاد اومده بود فندک گرفته بود ببینه اگر مس هست بدزده که کابل رو آب کرده بود ، و هم تعویضش زمان برد هم اصلاح مشکلات بعد تعویض ( باز بخاطر پیمانکار فسیل که کابل ها رو تو باکس خم کرده بود )

مشکل زمان طولانیی بود که یه کارشناس کار بلد بفرستن برای رفع مشکل ، اونم علتش اینه که فیبر جدیده و کم کار شده و کارشناس بلدکار کم دارن
و اکثر پیمانکارهای مخابرات هنوز درست بلد نیستن با فیبر بصورت استاندارد کار کنن
منم یه بار قط شدم خیابان آسفالت عوض میکرد شهرداری زد مال یه محله رو قط کردن دو روز دیگه که وصل شد قدرت نوریم 4 تا اومد پایین تازه یعنی منفعت داشت اون دو روز بی نتی😂

• Like
Reactions: Sarvior
حالا جالبه من که شمال تهرانم تمام شرکت های ممکن درخواست دادم همشون گفتن تو لیست انتظار گذشتیمت ولی دریغ از یکدونه باکس فیبر. :دی فقط یه پیشگامان تو محله ما بنرهای تبلیغاتی فیبر نصب کرده ولی ۷ ماهه از نصب این بنرها میگذره و کوچکترین پیشرفتی نکرده پروژه فیبرش.
از شانس شما شهرداری منطقه تون خیلی قیمت بالا میده برا هر متر کندن زمین با isp به توافق نمی‌رسن

باز آسیاتک تیکت من رو بسته و زده مشکل حل شده فقط نگاه کنید تورو خدا ، سامانه 195 باز نمیشه به رگولاتوری گفتم پیگیری کنه ببینم چیکار میکنه

یه قرون به این شرکت پول ندید حتی باکسم بزنن پولو میگیرن و میرن پی کارشون

Screenshot 2026-09-20 183529.png

باز آسیاتک تیکت من رو بسته و زده مشکل حل شده فقط نگاه کنید تورو خدا ، سامانه 195 باز نمیشه به رگولاتوری گفتم پیگیری کنه ببینم چیکار میکنه

یه قرون به این شرکت پول ندید حتی باکسم بزنن پولو میگیرن و میرن پی کارشون

View attachment 422882
پول دادی دو دل شدی اینا عوارضشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or