اینترنت فیبر نوری (تانوما)

ببخشید خارج از تاپیک ، اندروید باکس چی داری ؟ من 43 اینچ مانیتور دارم می خوام یکی براش بگیرم فیلم ببینم میگن اکثرا کُند به خوبی تلویزیون ها نیست ، فامیلمون از این TCL ها داره اندروید تلویزیونش با سرعت نور کار میکنه :D
شیائومی tv box s 3rd gen
من تا حالا راضی بودم
تنها مشکلی که داشتم وقتی خریدم تو بعضی از اپ های ایرانی استریم مثل زرفیلم بعد ۲۰ دقیقه میرفت رو اسکرین سیور که دسترسی ادمین ( تنظیمات پیشرفته ؟) رو فعال کردم و درستش کردم
البته من کار خاصی باهاش نمیکنم ، استریم فیلم و سریال و گاهی وقتا یوتوب

فکر میکنم یه نسخه جدید همین 3rd gen هم اومده که یه تغییر خیلی ریز داشته

فیلیمو باکس هم دارم ولی به وضوح ضعیف تره و توصیه نمیکنم

من با فیبرم نمیتونم بیام این سایت باید نتو عوض کنم تا وا شع....یه زمان فیبر مخابرات بدون وی پی ان یوتوب وا میکردا

100درصد
دقیقا ،قبلاً خیلی خوب بود نمی‌دونم چه دستکاری کردن که اینطور شده این چند ماهه

این سرویس های ftto عجیب به صرفه هستن.من همه ی فوتبالها رو اینترنتی میبینم،اکثرا یوتیوب بازه و همشون هم از دم 4K میبینم برا گیم هم شده فیفا رو تو یه ماه 3 بار پاک کنم بعد دوباره دانلود کنم :) ولی بعد 65 روز تازه 1.5 ترا بایت شده.دغدغه حجم نباشه مصرف هم الکی بالا نمیره و خود به خود بالانس میشی
View attachment 423424

من دقیقا همین سرویس رو دارم
میزان کم کردم حجمش واقعا خوبه و حس نمیکنم بیشتر کم کرده باشم

کلا توصیه میکنم اگر میتونید ftto بگیرید بجای ftth

• Like
Reactions: Coffee Addicted
من با فیبرم نمیتونم بیام این سایت باید نتو عوض کنم تا وا شع....یه زمان فیبر مخابرات بدون وی پی ان یوتوب وا میکردا

100درصد
مخابرات ممکنه برای 65.21.197.230 یا بخشی از رنج آی‌پی Hetzner مثل 65.21.0.0/16 مسیر نامناسب، blackhole، ACL رو مسدود کرده باشه.

نتیجه میشه: اینترنت در کل سالم است ولی یک سایت خاص timeout می‌شود؛ با عوض کردن ISP فوراً باز می‌شه.

با توجه به ایراد همزمان فیبر و ADSL مخابرات، این احتمالش از همه بیشتره.

• Like
Reactions: hellboy1994
اتفاقات عجیبی که برای من پیش میاد :
گوکل بدون وی پی ان یهو باز نمیشه
اندروید باکس میگه نت نداری
دانلود متوقف میشه

راه حل : خاموش و روشن کردن مودم
خداییش نمی‌دونم دارن چه بازی با نت در میارن
اینو به خارجی ها بگی تشتکشون میپره :-j
این خیلی شبیه مشکل خود دستگاه‌ها نیست، مخصوصاً وقتی هم گوگل می‌خوابه، هم اندرویدباکس میگه اینترنت نیست، هم دانلود قطع میشه و با ریست مودم همه‌چی برمی‌گرده.

احتمالاً یا سشن اینترنت/PPPoE گیر می‌کنه، یا DNS و مسیرهای مخابرات قاطی می‌کنن و با خاموش‌روشن کردن مودم یه IP و مسیر تازه می‌گیری و موقتاً درست میشه.

اگه دوباره اتفاق افتاد قبل از ریست مودم، یه بار 1.1.1.1 و google.com رو جدا تست کن. اگه اولی باز شد و دومی نه، بیشتر بوی DNS میده؛ اگه هیچ‌کدوم نرفتن، مشکل احتمالاً از خود اتصال یا مسیر ISP ـه.

• Cool
Reactions: Sarvior
این خیلی شبیه مشکل خود دستگاه‌ها نیست، مخصوصاً وقتی هم گوگل می‌خوابه، هم اندرویدباکس میگه اینترنت نیست، هم دانلود قطع میشه و با ریست مودم همه‌چی برمی‌گرده.

احتمالاً یا سشن اینترنت/PPPoE گیر می‌کنه، یا DNS و مسیرهای مخابرات قاطی می‌کنن و با خاموش‌روشن کردن مودم یه IP و مسیر تازه می‌گیری و موقتاً درست میشه.

اگه دوباره اتفاق افتاد قبل از ریست مودم، یه بار 1.1.1.1 و google.com رو جدا تست کن. اگه اولی باز شد و دومی نه، بیشتر بوی DNS میده؛ اگه هیچ‌کدوم نرفتن، مشکل احتمالاً از خود اتصال یا مسیر ISP ـه.
پاسخ های ai مدلی شد که راه حلم نداره

• Like
این سرویس های ftto عجیب به صرفه هستن.من همه ی فوتبالها رو اینترنتی میبینم،اکثرا یوتیوب بازه و همشون هم از دم 4K میبینم برا گیم هم شده فیفا رو تو یه ماه 3 بار پاک کنم بعد دوباره دانلود کنم :) ولی بعد 65 روز تازه 1.5 ترا بایت شده.دغدغه حجم نباشه مصرف هم الکی بالا نمیره و خود به خود بالانس میشی
View attachment 423424
میگن فیلترینگش فرق داره سایتی مشکل داشتی باز نکنه ؟ پینگش و میانگین سرعتش هم نسبت به ftth چطوره ؟ چون ffth میانگین ۸۰-۱۰۰ مگابایت هست همیشه سرعتش این چنده ؟

میگن فیلترینگش فرق داره سایتی مشکل داشتی باز نکنه ؟ پینگش و میانگین سرعتش هم نسبت به ftth چطوره ؟ چون ffth میانگین ۸۰-۱۰۰ مگابایت هست همیشه سرعتش این چنده ؟
دو تا سرعت اراعه میده 100 تا 300
300 تا 1000

• Like
Reactions: Solidsnake_1
۱۹۵ هم زنگ بزن هم تو سامانه ثبت کن
داداش سلام خوبی؟ دیدم خیلی به همه کمک کردی گفتم یه لطف کنی منو یه راهنمایی کنی حقیقتا من adsl دارم تهران مرکز مخابرات سر خیابونه خیلی فاصله نیست اینترنت رو از اسیاتک اوردم رو مخابرات تقریبا یک هفته الی 10 روز نت اوکی بود پینگم تو بازی تقریبا 80-90 بود و packet lost و هیچی نداشتم الان تو هفته سوم افتادیم که نت رو گرفتم از 2 شنبه هفته قبل اینترنت شروع کرد به قطع و وصل شدن بهتره بگم چراغ adsl و اینترنت خاموش میشد adsl مجدد روشن میشد اینترنت اوکی نمیشد انقدر طول میکشید که دوباره adsl خاموش میشد تا با اینترنت sync بشه فیفا بازی میکنم پینگ 100 هم بگیرم بدون packet و jitter و اینا اوکیه و قطع نشه ثابت باشه اینم نمیدونم چرا یهو اینجوری شد اوایل اصلا انقدر قطع نمیشد اسیاتک که قبلا داشتم هم مشکلش همین بود البته چند روز قبل یکی از مخابرات اومد سیم کشی هیا دم ساختمون رو چک کرد یه تغییراتی داد زنگ زدن گفتن اوکی شده و اینا ولی از اون روز اصلا بدتر شد در واقع اینترنت پوشش فیبر نداریم و stable ترین اینترنت adsl هستش بعد فیبر چیکار کنم؟ واقعا 30 تومن پول بازیو دادم ولی اینترنت ندارم بازی کنم و واقعا به ادم زور میاد الانم دوباره درخواست خرابی زدن که بیان چک کنن! مشکل کجاس به نظرت؟ نرم افزار مودم اپدیت کردم هرکار بگی کردم ولی اوکی نمیشه

• Like
داداش سلام خوبی؟ دیدم خیلی به همه کمک کردی گفتم یه لطف کنی منو یه راهنمایی کنی حقیقتا من adsl دارم تهران مرکز مخابرات سر خیابونه خیلی فاصله نیست اینترنت رو از اسیاتک اوردم رو مخابرات تقریبا یک هفته الی 10 روز نت اوکی بود پینگم تو بازی تقریبا 80-90 بود و packet lost و هیچی نداشتم الان تو هفته سوم افتادیم که نت رو گرفتم از 2 شنبه هفته قبل اینترنت شروع کرد به قطع و وصل شدن بهتره بگم چراغ adsl و اینترنت خاموش میشد adsl مجدد روشن میشد اینترنت اوکی نمیشد انقدر طول میکشید که دوباره adsl خاموش میشد تا با اینترنت sync بشه فیفا بازی میکنم پینگ 100 هم بگیرم بدون packet و jitter و اینا اوکیه و قطع نشه ثابت باشه اینم نمیدونم چرا یهو اینجوری شد اوایل اصلا انقدر قطع نمیشد اسیاتک که قبلا داشتم هم مشکلش همین بود البته چند روز قبل یکی از مخابرات اومد سیم کشی هیا دم ساختمون رو چک کرد یه تغییراتی داد زنگ زدن گفتن اوکی شده و اینا ولی از اون روز اصلا بدتر شد در واقع اینترنت پوشش فیبر نداریم و stable ترین اینترنت adsl هستش بعد فیبر چیکار کنم؟ واقعا 30 تومن پول بازیو دادم ولی اینترنت ندارم بازی کنم و واقعا به ادم زور میاد الانم دوباره درخواست خرابی زدن که بیان چک کنن! مشکل کجاس به نظرت؟ نرم افزار مودم اپدیت کردم هرکار بگی کردم ولی اوکی نمیشه
سلام عزیز
اینترنت مخابرات حتی فیبر (و احتمالا بقیه ارائه دهنده های اینترنت ) چند وقته خیلی بازی در میارن
اینکه شما قبلاً مشکلی نداشتی ولی الان به مشکل خوردی احتمال اینکه از سیم‌کشی باشه کمه ( مگر اینکه تو این فاصله جایی تو مسیرت سرقت شده باشه و وصله پینه کرده باشن که اگر شده بود نتت قطع میشد و می‌فهمیدی یا اینکه جایی ساخت و ساز کرده باشن به سیم آسیب رسانده باشن که بازم متوجه میشدی )

احتمال زیاد از سمت خود مخابراته
با این حال کاری که میتونی بکنی ، با توجه به نزدیکی به مرکز مخابراتی و اینکه adsl خود مخابرات رو داری میتونی درخواست vdsl بدی به خود مخابرات بشرطی که مودمت vdsl رو ساپورت کنه ، تو نت مدل مودمت رو چک کن ببین ساپورت می‌کنه یا نه
اگر نمیکنه بنظرم نرو رو vdsl چون ممکنه مشکل پینگت حل نشه و فقط هزینه کرده باشی
حالا اینکه آیا vdsl پینگ رو بهبود بده یا نه باید از کسایی که vdsl دارن بپرسی ، ولی سرعتت قطعا بیشتر میشه

بنظرم بازم درخواست کارشناس بده تا بیاد بررسی کنه ، با وجود اینکه فکر نمیکنم از سیم کشیت باشه بازم بنظرم بگو کارشناس بیاد
اگر حل نشد با پشتیبانی تماس بگیر بگو شاخص ها رو دستکاری کنه( مثلا سرعت رو کمتر کنه ببینه پایدار میشه یا نه )

فیبر مخابرات رسما نابود شده
در تبریز که عملا هیچی وصل نمیشه فقط سایفون بعد یه ربع با سرعت دیزلی وصل میشه گوگل چند بار رفرش باید کرد همین بازی سنتر بعد چند بار رفرش میاره

• Like
در تبریز که عملا هیچی وصل نمیشه فقط سایفون بعد یه ربع با سرعت دیزلی وصل میشه گوگل چند بار رفرش باید کرد همین بازی سنتر بعد چند بار رفرش میاره
اره پروکسی که دیگه وصل نمیشه

قضیه چیه؟ تو تهران هم دیدم بعضیا این مشکل و دارن

عزیزان من الان نزدیک 5-6 ساله دارم از VDSL مخابرات استفاده میکنم ولی اخیرا دیگه خیلی پینگ داره اذیتم میکنه.
با سرورهای داخلی 30-40 هست و با سرور های فرانکفورت معمولا به 115-105 میرسه.
گفتم بپرسم ازتون که اگه سوییچ کنم روی فیبر شاتل یا آسیاتک بهتر میشه؟

بنظرم دارن یه تست هایی / اقداماتی میکنن که اگر شرایط دوباره از دست خارج شدن اعمال محدودیت کنن

عزیزان من الان نزدیک 5-6 ساله دارم از VDSL مخابرات استفاده میکنم ولی اخیرا دیگه خیلی پینگ داره اذیتم میکنه.
با سرورهای داخلی 30-40 هست و با سرور های فرانکفورت معمولا به 115-105 میرسه.
گفتم بپرسم ازتون که اگه سوییچ کنم روی فیبر شاتل یا آسیاتک بهتر میشه؟
واقعا تضمینی نیست
به ذاته فیبر باید وضعیت رو بهبود بده اما این برای جایی هست که تعمدا اینترنت رو خراب نمیکنن

شما هزینه کنی ممکنه بهتر بشه ممکن هم هست فرق زیادی نکنه

فیبر رو بیشتر برای سرعت خوب دانلود/ آپلود توصیه میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or