اینترنت فیبر نوری (تانوما)

ببخشید خارج از تاپیک ، اندروید باکس چی داری ؟ من 43 اینچ مانیتور دارم می خوام یکی براش بگیرم فیلم ببینم میگن اکثرا کُند به خوبی تلویزیون ها نیست ، فامیلمون از این TCL ها داره اندروید تلویزیونش با سرعت نور کار میکنه :D
شیائومی tv box s 3rd gen
من تا حالا راضی بودم
تنها مشکلی که داشتم وقتی خریدم تو بعضی از اپ های ایرانی استریم مثل زرفیلم بعد ۲۰ دقیقه میرفت رو اسکرین سیور که دسترسی ادمین ( تنظیمات پیشرفته ؟) رو فعال کردم و درستش کردم
البته من کار خاصی باهاش نمیکنم ، استریم فیلم و سریال و گاهی وقتا یوتوب

فکر میکنم یه نسخه جدید همین 3rd gen هم اومده که یه تغییر خیلی ریز داشته

فیلیمو باکس هم دارم ولی به وضوح ضعیف تره و توصیه نمیکنم

من با فیبرم نمیتونم بیام این سایت باید نتو عوض کنم تا وا شع....یه زمان فیبر مخابرات بدون وی پی ان یوتوب وا میکردا

100درصد
دقیقا ،قبلاً خیلی خوب بود نمی‌دونم چه دستکاری کردن که اینطور شده این چند ماهه

این سرویس های ftto عجیب به صرفه هستن.من همه ی فوتبالها رو اینترنتی میبینم،اکثرا یوتیوب بازه و همشون هم از دم 4K میبینم برا گیم هم شده فیفا رو تو یه ماه 3 بار پاک کنم بعد دوباره دانلود کنم :) ولی بعد 65 روز تازه 1.5 ترا بایت شده.دغدغه حجم نباشه مصرف هم الکی بالا نمیره و خود به خود بالانس میشی
View attachment 423424

من دقیقا همین سرویس رو دارم
میزان کم کردم حجمش واقعا خوبه و حس نمیکنم بیشتر کم کرده باشم

کلا توصیه میکنم اگر میتونید ftto بگیرید بجای ftth

• Like
Reactions: Coffee Addicted
من با فیبرم نمیتونم بیام این سایت باید نتو عوض کنم تا وا شع....یه زمان فیبر مخابرات بدون وی پی ان یوتوب وا میکردا

100درصد
مخابرات ممکنه برای 65.21.197.230 یا بخشی از رنج آی‌پی Hetzner مثل 65.21.0.0/16 مسیر نامناسب، blackhole، ACL رو مسدود کرده باشه.

نتیجه میشه: اینترنت در کل سالم است ولی یک سایت خاص timeout می‌شود؛ با عوض کردن ISP فوراً باز می‌شه.

با توجه به ایراد همزمان فیبر و ADSL مخابرات، این احتمالش از همه بیشتره.

• Like
Reactions: hellboy1994
اتفاقات عجیبی که برای من پیش میاد :
گوکل بدون وی پی ان یهو باز نمیشه
اندروید باکس میگه نت نداری
دانلود متوقف میشه

راه حل : خاموش و روشن کردن مودم
خداییش نمی‌دونم دارن چه بازی با نت در میارن
اینو به خارجی ها بگی تشتکشون میپره :-j
این خیلی شبیه مشکل خود دستگاه‌ها نیست، مخصوصاً وقتی هم گوگل می‌خوابه، هم اندرویدباکس میگه اینترنت نیست، هم دانلود قطع میشه و با ریست مودم همه‌چی برمی‌گرده.

احتمالاً یا سشن اینترنت/PPPoE گیر می‌کنه، یا DNS و مسیرهای مخابرات قاطی می‌کنن و با خاموش‌روشن کردن مودم یه IP و مسیر تازه می‌گیری و موقتاً درست میشه.

اگه دوباره اتفاق افتاد قبل از ریست مودم، یه بار 1.1.1.1 و google.com رو جدا تست کن. اگه اولی باز شد و دومی نه، بیشتر بوی DNS میده؛ اگه هیچ‌کدوم نرفتن، مشکل احتمالاً از خود اتصال یا مسیر ISP ـه.

• Cool
Reactions: Sarvior
این خیلی شبیه مشکل خود دستگاه‌ها نیست، مخصوصاً وقتی هم گوگل می‌خوابه، هم اندرویدباکس میگه اینترنت نیست، هم دانلود قطع میشه و با ریست مودم همه‌چی برمی‌گرده.

احتمالاً یا سشن اینترنت/PPPoE گیر می‌کنه، یا DNS و مسیرهای مخابرات قاطی می‌کنن و با خاموش‌روشن کردن مودم یه IP و مسیر تازه می‌گیری و موقتاً درست میشه.

اگه دوباره اتفاق افتاد قبل از ریست مودم، یه بار 1.1.1.1 و google.com رو جدا تست کن. اگه اولی باز شد و دومی نه، بیشتر بوی DNS میده؛ اگه هیچ‌کدوم نرفتن، مشکل احتمالاً از خود اتصال یا مسیر ISP ـه.
پاسخ های ai مدلی شد که راه حلم نداره

• Like
Reactions: Sarvior
این سرویس های ftto عجیب به صرفه هستن.من همه ی فوتبالها رو اینترنتی میبینم،اکثرا یوتیوب بازه و همشون هم از دم 4K میبینم برا گیم هم شده فیفا رو تو یه ماه 3 بار پاک کنم بعد دوباره دانلود کنم :) ولی بعد 65 روز تازه 1.5 ترا بایت شده.دغدغه حجم نباشه مصرف هم الکی بالا نمیره و خود به خود بالانس میشی
View attachment 423424
میگن فیلترینگش فرق داره سایتی مشکل داشتی باز نکنه ؟ پینگش و میانگین سرعتش هم نسبت به ftth چطوره ؟ چون ffth میانگین ۸۰-۱۰۰ مگابایت هست همیشه سرعتش این چنده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or