اینترنت فیبر نوری (تانوما)

تماس گرفتند گفتن امکان سنجی مثبت شده...
اما هزینه ها به این صورت است
250متر کابل باید بیرون از خانه بکشن،متری 100تومن!(25 تومن)
هزینه سیم کشی داخل آپارتمان 6 تومن
مودم هم دوتا داریم هواوی 16تومن
مودم یوتل 7.800تومن

سایر شرکت ها گفتن موقعیت شما نمی شه و فقط همین شرکت پیدا شد

می خواستم بپرسم...هزینه های کابل کشی هاش معقول و درسته؟ اگر هست،سفارش رو تایید کنم

ممنون
مخابرات هزینه کابل کشی بیرون از خونه رایگانه
درمورد مودم هم ببین کدوم مودم هواوی رو دارن میدن ۱۶ تومن خودت اگر میتونی کمتر بگیر
داخلی هم باز دارن بالاتر از بقیه میگن بنظرم

اگر میتونی حضوری برو مخابرات به مسئولش ، منطقه ت رو نشون بده ببین هیچ باکس fat نزدیکت ندارن ؟

بازی های انلاین چه طوره ؟؟ تست کردین؟
مال من نیست دوستمه خودم الان adsl اسیاتک و فیبر مخابرات دارم الان بازی ها با اسیاتکم بهتر بالا میاد تا مخابرات قند شکنا هم همین طور راحت تر وصل میشن

• Like
Reactions: alireza yellow
بچه ها من ظاهرا فیبر رفته تو پاچم . حالا تو بدترین موقعیت مالی اینا هم ظاهرا زوری میخوان فیبر بکنن تو ...
میگم جشنواره ای چیزی نمیذارن ؟ الان قیمت هاش چطوره خود مخابرات مودم میده ؟ مودمش خوب هست اصلا ؟ قسطی چکی نمیده ؟

بعد الان گیگش و اینا چطوریه ؟ من ماهی 200-300 گیگ لازم دارم فکر کنم 600-700 تومن میشه نه ؟ ( ای لعنت بهشون )
همین VDSL م انقدر خوبه گیگش و اینا هم مفت بود حیف قدر ندونستم .

بچه ها من ظاهرا فیبر رفته تو پاچم . حالا تو بدترین موقعیت مالی اینا هم ظاهرا زوری میخوان فیبر بکنن تو ...
میگم جشنواره ای چیزی نمیذارن ؟ الان قیمت هاش چطوره خود مخابرات مودم میده ؟ مودمش خوب هست اصلا ؟ قسطی چکی نمیده ؟

بعد الان گیگش و اینا چطوریه ؟ من ماهی 200-300 گیگ لازم دارم فکر کنم 600-700 تومن میشه نه ؟ ( ای لعنت بهشون )
جشنواره فیبر در خانه بود قبلاً ببین هنوزم هست؟
کابل کشی رایگان میشد ولی محدودیت انتخاب بسته داشت و دستت بسته بود فکر کنم
مودم هم هرچی میگیری یوتل نگیر بدرد نمیخوره
اجباری نیست مودم از خودشون بگیری هر مودمی گفتن قیمت بازار رو چک کن ببین اگر پایین تره خودت بگیر
ببین اگر هنوز قیمت فیبر تجاری ( ftto ) افزایش زیادی نداشته اونو بگیر
فیبر خانگی (ftth) تازگی افزایش خورده

چرا رفته تو پاچت چرا زوری!؟؟

• Like
Reactions: Scαrface
چرا رفته تو پاچت چرا زوری!؟؟
هیچی vdsl دارم خیلی هم خوبه الان دیگه نمیزاره حجم بخرم براش یا حجم مثلا صبح و تایم دار ، زنگ زدم میگن منطقه تون فیبر شده و اجباریه این قراردادتون حجمش تموم بشه یا زمانش تموم بشه فقط باید فیبر بگیرید .

• Like
Reactions: hellboy1994
هیچی vdsl دارم خیلی هم خوبه الان دیگه نمیزاره حجم بخرم براش یا حجم مثلا صبح و تایم دار ، زنگ زدم میگن منطقه تون فیبر شده و اجباریه این قراردادتون حجمش تموم بشه یا زمانش تموم بشه فقط باید فیبر بگیرید .
از خودشون باید بپرسی برای منم همینکارو کردن مجبورم کردن فیبر بگیرم هم مودم هم بسته رفته تو پاچت. برای من دقیقا تا اجباری کردن بسته با مودم رایگانشونم برداشتن برای شما هم احتمال زیاد همینه. یه q2 بگیر الان ۶.۵ تا ۷.۵ شده اگه میخوای کمتر هزینه کنی مدلای تک باند باید بگیری به علاوه بسته و کابل کشی داخلی ftto هم بخوای بگیری پول کل کابل کشی داخلو میگیرن رفته تو پاچت درهرصورت

• Like
Reactions: Scαrface
در جریان نیستید ، فیبرنوری الان زوریه مگه من درخواست دادم پشت در خونه باکس زدن ؟
دورانی که باید چندتا واحد همزمان درخواست میدادن تموم شد ، اون قصه های قدیمی شما برای گرفتن فیبر تموم شده :D الان خودشون زمین میکنن میان باکس میزنن ،واسه سوپری سر کوچه باکس جدا زدن ! به طور کلی برای من صرف نداره کنسلشم نمیکنن بهانه میارن البته بیان یه قرون برای کابل کشی بهشون پول نمیدم قیمت بسته هاشوم فرقی با همراه اول نداره ، دوباره باید 195 شکایت کنم

جالبه برای فیبر نوری اینقدر له له میزنید این همیشه قطع ، کابلش فلان میشه میزدند ، میبرن ، برا یکی می خوان وصل کنن واسه تو رو قطع میکنن تهشم همه چی فیلتر پکت لاست داره نصفتونم فیبر مخابرات دارید خیلی راضی نیستید من اشتباه کردم هزینه اولیه رو دادم 2 ماه پولو پس نمیدن
Screenshot 2026-09-19 142737.png

آخرین ویرایش:
در جریان نیستید ، فیبرنوری الان زوریه مگه من درخواست دادم پشت در خونه باکس زدن ؟
دورانی که باید چندتا واحد همزمان درخواست میدادیدن تموم شد ، اون قصه های قدیمی شما برای گرفتن فیبر تموم شده :D الان خودشون زمین میکنن میان باکس میزنن ،واسه سوپری سر کوچه باکس جدا زدن ! به طور کلی برای من صرف نداره کنسلشم نمیکنن بهانه میارن البته بیان یه قرون برای کابل کشی بهشون پول نمیدم قیمت بسته هاشوم فرقی با همراه اول نداره ، دوباره باید 195 شکایت کنم

جالبه برای فیبر نوری اینقدر له له میزنید این همیشه قطع ، کابلش فلان میشه میزدند ، میبرن ، برا یکی می خوان وصل کنن واسه تو رو قطع میکنن تهشم همه چی فیلتر پکت لاست داره نصفتونم فیبر مخابرات دارید خیلی راضی نیستید من اشتباه کردم هزینه اولیه رو دادم 2 ماه پولو پس نمیدن
View attachment 422754
من خودم بنظرم ارزش adsl پر حجم خیلی بیشتر از فیبره مجبورم نمیکردن همچنان رو adsl میموندم عمرا فیبر نمیگرفتم ولی کلی نگاه کنیم باید کلا زیرساخت مسی جمع میشد و سویچ میکردن رو فیبر دیگه برای ما گرون باشه یا نخوایم و... نداره سالهاست ۱۶مگ دو تمام دنیا منسوخ شده یه زمان همه مینالیدن سرعت افتضاحه یه سری مثل ما که با حجم بالا راضی بودیم مشکل نداشتیم اون بدبختا برای سرعت بیشتر خدا تومن خرج td lte و... میکردن و دردسرای خودش. این فیبر هم اگه زور نکنن به جایی نمیرسید سالهاست میگن چند نفر جمع بشن مجانی میزنیم و... اکثر مردم سراغش نمیرن خصوصا تو شهرستانا اینجا ۵ سال شد فکر کنم فیبر کشیدن راحت کل شهر زیرساختو داره ولی اکثر جاها باکس نداره چون کسی نرفته بگیره یا رفته بگیره فقط خودش بوده هزینش بالا رفته بیخیال شده این سیستم اجباری که پیاده کردن عملا میکنن تو پاچه من و شما و کسایی که نیاز خاصی بهش ندارن تا پولش دربیاد و گسترشش بدن بهرحال داشتن سرعت بالا بد نیست زیرساخت هم به کل عوض و پیشرفته تر میشه.
اون داستان قطعی و خرابی و... هم همه جا هست تو کابلای مسی که هزار برابر فاجعه تر بود یعنی من از هرچیز این سرویس بخوام ایراد بگیرم از اونش نمیگیرم بقیه کشور به کنار فقط همین شمال کشور بخاطر رطوبت یدونه ساختمون بالای ۶-۷ سال ساخت نمیتونی ببینی کابل کشیش سالم باشه ۹۹٪ ۱۲ مگ هم کشش ندارن اینکه فیبر به کل قطع بشه بیان درستش کنن دردسر داره ولی ازون فاجعه که هر خونه و ملکی یجور داغون و نصفه نیمه ای adsl توش کشش داره بهتره و چون وصله ولی داغونه کسی نمیاد درستش کنه

• Like
Reactions: Sarvior
من خودم بنظرم ارزش adsl پر حجم خیلی بیشتر از فیبره مجبورم نمیکردن همچنان رو adsl میموندم عمرا فیبر نمیگرفتم ولی کلی نگاه کنیم باید کلا زیرساخت مسی جمع میشد و سویچ میکردن رو فیبر دیگه برای ما گرون باشه یا نخوایم و... نداره سالهاست ۱۶مگ دو تمام دنیا منسوخ شده یه زمان همه مینالیدن سرعت افتضاحه یه سری مثل ما که با حجم بالا راضی بودیم مشکل نداشتیم اون بدبختا برای سرعت بیشتر خدا تومن خرج td lte و... میکردن و دردسرای خودش. این فیبر هم اگه زور نکنن به جایی نمیرسید سالهاست میگن چند نفر جمع بشن مجانی میزنیم و... اکثر مردم سراغش نمیرن خصوصا تو شهرستانا اینجا ۵ سال شد فکر کنم فیبر کشیدن راحت کل شهر زیرساختو داره ولی اکثر جاها باکس نداره چون کسی نرفته بگیره یا رفته بگیره فقط خودش بوده هزینش بالا رفته بیخیال شده این سیستم اجباری که پیاده کردن عملا میکنن تو پاچه من و شما و کسایی که نیاز خاصی بهش ندارن تا پولش دربیاد و گسترشش بدن بهرحال داشتن سرعت بالا بد نیست زیرساخت هم به کل عوض و پیشرفته تر میشه.
اون داستان قطعی و خرابی و... هم همه جا هست تو کابلای مسی که هزار برابر فاجعه تر بود یعنی من از هرچیز این سرویس بخوام ایراد بگیرم از اونش نمیگیرم بقیه کشور به کنار فقط همین شمال کشور بخاطر رطوبت یدونه ساختمون بالای ۶-۷ سال ساخت نمیتونی ببینی کابل کشیش سالم باشه ۹۹٪ ۱۲ مگ هم کشش ندارن اینکه فیبر به کل قطع بشه بیان درستش کنن دردسر داره ولی ازون فاجعه که هر خونه و ملکی یجور داغون و نصفه نیمه ای adsl توش کشش داره بهتره و چون وصله ولی داغونه کسی نمیاد درستش کنه
کاملا درسته هر چیزی تاریخ مصرفی داره adsl تاریخش تموم شده بود فقط مردم توان خرج کردن اضافی رو ندارن رفتن یه جاهایی فیبر کشیدن مناطق دور افتاده فک کردن مردمش میان مودم بخرن با این اوضاع قرونی این فیبرو باید وقتی که درامد یه خانواده سه برابر بیشتر از الان بود میدادن همه می‌گرفتند نه الان که دیگه مردم گیر گور زیاد دارن...کوچه ما همون سه سال پیش فیبر اومد سه نفر خریدیم همون سه نفر مونده افزایش مشترک نداشته تازه بعد از جنگ که پلاستیک خیلی نایاب شد کابل فیبرم قرون شده تو شهر ما میگن تمام پول سیمو میگیریم میاییم میکشیم
خیلی دیر اجرا کردن فیبرو اوضاع اقتصادی بد شده تازه جلسات برگزار میکنن که چرا مردم نمیخرن 😐 این برگردان کابل مسی الان در جریانه چندین شرکت پیمانکاری دارن تو تهران برگردان انجام میدن اگه تموم بشه هر کودوم میان یه استان دیگه رو به دست میگیرن وقراره کل سیما رو بکنن بدن مخابرات بفروشه با پولش نمیدونم چیکار کنه رییس مخابرات خودش میگفت سیما مال ماس قراره جمع کنیم به همه ب جاش فیبر بدیم هر کی هم نخواد فیبر میمونه بی تلفن و بی شماره هر کی هم نتشو نخواد عب نداره فقط براش فیبر میکشیم مودم فیبر نوری میزاریم شمارشو فعال میکینم بدون نت

• Like
Reactions: Sarvior
همه این حرفا درسته مسئله بعدیشم انحصاری بودن سرویس فیـبـر که هر جوری دلشون بخواد سرویس میدن شاید تهران یه محله چندتا اپراتور باشه من چندتا شهرستان نگاه کردم هر بخش دست یکیه ، کاریم نمیتونی بکنی ، تو این کشور شما اینترنت با تکنولوژی ناسا هم داشته باشی وقتی اینقدر اختلال داره وضع همینه چه فیبر چه 5G به چه درد میخوره ؟ شاید بدرد کسی بخوره که هر شب چندترا فیلم هایhub دانلود میکنه :D

از طرفی خیلی دیر اینکار رو شروع کردن و هزینه ها هر روز بالاتر میره و برای من صرف نداره جدا از اینم شفاف نبودن مراحل راه اندازیشم عصابمو خورد کرده یه جوریایی افتادم رو دور لج بازی ...چندبارم زنگ زدنا ولی پول پس نمیدن پنجنشبه گفته تا شب دیگه واریز میکنم خب شنبه هم که تموم شد

نباید تو تله اینا میوفتادم حتی اگه اومدن نصب کردن من نمیگیرم سالی که نیکوست از بهارش پیداست ، هنوز نصب نکرده هزارتا بهانه میاره فردا با رطوبت 80% اینجا کابلش خراب شی هیچی گردن نمیگیره
در ضمن فیبر آسیاتک قطعی ها چند روزه همینطوریم داره دیروز اینستاگرام دیدم

تلفن و شماره تلفن اینها بخوره تو سرشون کی الان تلفن ثابت استفاده میکنه

کاملا درسته هر چیزی تاریخ مصرفی داره adsl تاریخش تموم شده بود فقط مردم توان خرج کردن اضافی رو ندارن رفتن یه جاهایی فیبر کشیدن مناطق دور افتاده فک کردن مردمش میان مودم بخرن با این اوضاع قرونی این فیبرو باید وقتی که درامد یه خانواده سه برابر بیشتر از الان بود میدادن همه می‌گرفتند نه الان که دیگه مردم گیر گور زیاد دارن...کوچه ما همون سه سال پیش فیبر اومد سه نفر خریدیم همون سه نفر مونده افزایش مشترک نداشته تازه بعد از جنگ که پلاستیک خیلی نایاب شد کابل فیبرم قرون شده تو شهر ما میگن تمام پول سیمو میگیریم میاییم میکشیم
خیلی دیر اجرا کردن فیبرو اوضاع اقتصادی بد شده تازه جلسات برگزار میکنن که چرا مردم نمیخرن 😐 این برگردان کابل مسی الان در جریانه چندین شرکت پیمانکاری دارن تو تهران برگردان انجام میدن اگه تموم بشه هر کودوم میان یه استان دیگه رو به دست میگیرن وقراره کل سیما رو بکنن بدن مخابرات بفروشه با پولش نمیدونم چیکار کنه رییس مخابرات خودش میگفت سیما مال ماس قراره جمع کنیم به همه ب جاش فیبر بدیم هر کی هم نخواد فیبر میمونه بی تلفن و بی شماره هر کی هم نتشو نخواد عب نداره فقط براش فیبر میکشیم مودم فیبر نوری میزاریم شمارشو فعال میکینم بدون نت
مشکل قیمت خود اینترنت زیاد بد نیست به مرور ارزون میشه قیمت اینترنت هیچوقت با تورم همراه نبوده نمونش های وب هست که فیبر گلستانو تو مزایده برنده شد قشنگ فکر کنم از سال ۱۴۰۰ تا الان اون صفحه مربوط به فیبرشون عوض نشده همون اول هم ۵۳۰۰ قیمت گرونترین بسته اولیش بود الانم بعد این همه سال و این همه گرونی همچنان همونه
درکل درست نیست از جیب مردم زیرساختو درست کنن مشکل اصلی و نارضایتی اینه که دارن بزور از مردم پول میگیرن چیزی که خودشون باید سرمایه گذاری کننو درست کنن ولی خب راهیه که فعلا پیش گرفتن درکل این دست تو جیب مردم کردنو فاکتور بگیریم اینکه دارن سریعتر گسترشش میدن حرکت خوبیه کابلای تلفن و زیرساختشون تو کل کشور فاجعس متاسفانه.

همه این حرفا درسته مسئله بعدیشم انحصاری بودن سرویس فیـبـر که هر جوری دلشون بخواد سرویس میدن شاید تهران یه محله چندتا اپراتور باشه من چندتا شهرستان نگاه کردم هر بخش دست یکیه ، کاریم نمیتونی بکنی ، تو این کشور شما اینترنت با تکنولوژی ناسا هم داشته باشی وقتی اینقدر اختلال داره وضع همینه چه فیبر چه 5G به چه درد میخوره ؟ شاید بدرد کسی بخوره که هر شب چندترا فیلم هایhub دانلود میکنه :D

از طرفی خیلی دیر اینکار رو شروع کردن و هزینه ها هر روز بالاتر میره و برای من صرف نداره جدا از اینم شفاف نبودن مراحل راه اندازیشم عصابمو خورد کرده یه جوریایی افتادم رو دور لج بازی ...چندبارم زنگ زدنا ولی پول پس نمیدن پنجنشبه گفته تا شب دیگه واریز میکنم خب شنبه هم که تموم شد

نباید تو تله اینا میوفتادم حتی اگه اومدن نصب کردن من نمیگیرم سالی که نیکوست از بهارش پیداست ، هنوز نصب نکرده هزارتا بهانه میاره فردا با رطوبت 80% اینجا کابلش خراب شی هیچی گردن نمیگیره
در ضمن فیبر آسیاتک قطعی ها چند روزه همینطوریم داره دیروز اینستاگرام دیدم

تلفن و شماره تلفن اینها بخوره تو سرشون کی الان تلفن ثابت استفاده میکنه
هر استان دست یه شرکت افتاده چون از اول پول نداشتن برای فیبر کشی مزایده گذاشتن. صرفا مخابرات سرویس میده به علاوه شرکتی که مزایده رو برنده شده. اینجا های وب برنده شد ظرف ۶ ماه کل شهرو کند فیبر کشید بعدم رفتن نشستن یه گوشه با انحصارشون پول دربیارن. رسما ۵ ساله نه جشنواره ای گذاشتن نه تخفیف. هیچی

الان سه بار با آسیاتک تماس گرفتم تو صف بودم که قطعش کرد ، خلاصه بررسی کرد گفت آره از تاریخ 7 روزه گذشته ولی ایمیلا ارسال شده در حال پیگیریه ، من یه تیکت تسریع در پیگیری براتون ثبت میکنم 😃

حالا جالبه من که شمال تهرانم تمام شرکت های ممکن درخواست دادم همشون گفتن تو لیست انتظار گذشتیمت ولی دریغ از یکدونه باکس فیبر. :دی فقط یه پیشگامان تو محله ما بنرهای تبلیغاتی فیبر نصب کرده ولی ۷ ماهه از نصب این بنرها میگذره و کوچکترین پیشرفتی نکرده پروژه فیبرش.

• Like
Reactions: UnHoLy666
حرف دوستان درسته
ولی مس واقعا دیگه همه جای دنیا منسوخ شده مشکلات و محدودیت زیادی داشت
با وضع اقتصادی فاجعه دزدیش هم خیلی شده بود
خونه خاله من ۳ بار سیم مسیشون رو دزدیدن ، اینا هم دیگه بیخیال شدن و کلا وصلش نکردن دیگه!

درمورد خود فیبر هم من راضیم ، مشکلم قطعی هست که دوبار قطعی طولانی خوردم
یکبار یه پیمانکار فسیل که کار با فیبر رو بلد نبود اومده بود برای یکی دیگه فیبر بکشه تو باکس زده بود فیبر منو قطع کرده بود
یکبار هم یه معتاد اومده بود فندک گرفته بود ببینه اگر مس هست بدزده که کابل رو آب کرده بود ، و هم تعویضش زمان برد هم اصلاح مشکلات بعد تعویض ( باز بخاطر پیمانکار فسیل که کابل ها رو تو باکس خم کرده بود )

مشکل زمان طولانیی بود که یه کارشناس کار بلد بفرستن برای رفع مشکل ، اونم علتش اینه که فیبر جدیده و کم کار شده و کارشناس بلدکار کم دارن
و اکثر پیمانکارهای مخابرات هنوز درست بلد نیستن با فیبر بصورت استاندارد کار کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or