یعنی از باکس تو خیابون، تا داخل جعبه تقسیم تو پارکینگ هوایی میاد. درسته؟از باکس fat تا تو خونه هوایی ( روی دیوار ) میاد ، توی خونه میشه هم میشه تو کار کرد هم رو کار ، توکار هزینش بیشتره ولی تمیز تره ( البته اگر امکانش باشه ، تشخیصش با پیمانکاره)
شکایت ثبت کردی تو سایت ۱۹۵؟الان پنجشنبه است از یک شنبه درخواست عودت وجه دادم نه پولو پس میدن نه اینترنت میدن![]()
اره از روی دیواریعنی از باکس تو خیابون، تا داخل جعبه تقسیم تو پارکینگ هوایی میاد. درسته؟
آره 10 روز بعد گفتن تا آبان و آذر صبر کنشکایت ثبت کردی تو سایت ۱۹۵؟
اره از روی دیوار
جعبه تقسیم داخل خونتون فکر کنم برای سیم مسی هست رو کار باید تا واحد بیارن فیبر رو
در کل پیمانکار باید بگه چطور بیاد

اینا برا پنل my ftth هست برا قدیمیا همچین چیزی نیست از پنل بشی تجاریسلام
دوستانی که می گفتند طرح های ftto حذف شده، حداقل برای من اینطور نیست. تازه یک سری طرح چند ماهه هم توش اضافه شده. قیمتش هم انگار ۲۰۰ تومن گران تر شده.
من برای تبدیل به ftto هم هیچ کاری نکردم و فقط بعد از تموم شدن قرارداد قبلیم یک سرویس ftto انتخاب کردم و خریدم. خودش تبدیل شد.
تهران هم هستم. جا داره بازم بگم بگم که پنل کاربری مخابرات یکی از افتضاح ترین طراحی هایی رو داره که تا حالا دیدم. مثلا من الان ۲ ماهه دارم ftto استفاده می کنم ولی توی پنل نوشته ftth هنوز. یا مثلا وضعیت پرداخت ها رو من که سر درنمیارم. عکسش رو میزارم شما هم ببینید. شاید من خیلی کم حوصله شدم![]()
بعیده دیگه برگردن اون بسته ها. الان هم که دانلود از تمام سایتای داخلی رو تمام بها محسوب می کنن به نظربسته های شبانه رو سریع برداشتن اما 2 ماهه هنوز نتونستن جایگزین کنن
داداش منتظر شبانه نباش هزار گیو میده دو تومن دیگه گیگی دو هزار تومن کمه که قیمتش نسبت به همه چی تاریخ مصرفم تا اخر قرار دادبسته های شبانه رو سریع برداشتن اما 2 ماهه هنوز نتونستن جایگزین کنن
۱۹۵ هم زنگ بزن هم تو سامانه ثبت کنآقا من vdsl مخابرات دارم چند روزه نمیذاره تو پنل حجم اضافه یا حجم مخصوص صبح بخرم زنگ زدم میگه محله شما فیبر نوری اومده باید فیبر بگیرد . زوریه مگه ؟ من ندارم الان 10 میلیون پول مودم بدم اصلا اون برکنار نمیخوام تو خونم کسی بیاد سیم از رو در و دیوار بکشه ...
جوری میشه شکایت کرد یا یجوری اعتراض کرد ؟
واسه شما هم اینجوریه؟ انگار هیچ سایتی دیگه نیمبها نیست. از p30day و دانلودها که همیشه میگرفتم دانلود کردم، هر دو کامل حساب شدن. چه بدبختیای داریم.بعیده دیگه برگردن اون بسته ها. الان هم که دانلود از تمام سایتای داخلی رو تمام بها محسوب می کنن به نظر![]()
مودم یا صرفا روتر؟ نظری ندارم البته خودم در مورد مدلش، صرفا برای اینکه برای بقیه مشخص بشه بتونن پیشنهاد بدن...سلام دوستان .
مودم 2 بانده قیمت مناسب چی پیشنهاد میدین؟