اینترنت فیبر نوری (تانوما)

من تا دو روز پیش طرح 1TB داشتم تو پنل مخابرات . کلآ تجاری هارو انگار برداشتن ظاهرا براشون صرف نداره
لعنت بهشون
منظورت از طرح یک ترابایت چیه ؟
حجم اضافه ؟ منظورت اینا هست ؟
1000065553.jpg

یا اینکه منظورت اینه پس پرداخت ماهانه ۱ ترا رو برداشتن؟

من پیش پرداخت یکساله گرفتم و برنگشته سرویسم
1000065554.jpg

از سرویس خانگی به ادارای تغییر دادم هرچند اسم سرویسم هنوز ftth هست تو پنل ولی سرعت آپلودم زیاد شده نسبت به قبل (تقریبا رو ۹۰۰ )

منظورت از طرح یک ترابایت چیه ؟
حجم اضافه ؟ منظورت اینا هست ؟
View attachment 421420

یا اینکه منظورت اینه پس پرداخت ماهانه ۱ ترا رو برداشتن؟

من پیش پرداخت یکساله گرفتم و برنگشته سرویسم
View attachment 421424

از سرویس خانگی به ادارای تغییر دادم هرچند اسم سرویسم هنوز ftth هست تو پنل ولی سرعت آپلودم زیاد شده نسبت به قبل (تقریبا رو ۹۰۰ )
نه یک ساله 1 ترا بود که برداشتن ولی قیمت 400 تومن افزایش داشت

• Like
Reactions: Sarvior
ftto چه مزیتی نسبت به ftth داره و من چه جوری وقتی میخوام درخواست سرویس بدم باید بگمftto میخوام؟
مزیت اصلیش تا چند هفته پیش این بود که هنوز افزایش قیمت نخورده بود
الان فکر کنم همونم گرون شده

بعضیا میگن سقف سرعت رو بهت میده

قانونیش نشون دادن جواز کسب یا مدرکی هست که نشون بده مشترک تجاری هستی
غیر رسمیش اینه با مسئول سرویس یا پیمانکار صحبت کنی برات فعال کنه

بنظرم اگر قیمتش بالا رفته خیلی دیگه توجیهی نداره

• Like
Reactions: NightKing
درود، امیدوارم حالتون خوب باشه.
من یه سوالی دارم که ممنون میشم اونایی که اطلاع دارن راهنماییم کنن.

من توی استان گیلان هستم و دارم کارای ثبت نام و کابل کشی فیبر رو انجام میدم، مودمی که خریدم هم اینه: EG8245W5
سوالی که دارم آیا ممکنه توی مناطق مختلف مثلا شهر ها و استان های مختلف خود مخابرات سرعتی که به کاربر میخواد بده رو محدود کرده باشه؟
یعنی مثلا بگه این شهر فقط تا 100 مگابیت میدیم. و مثلا وقتی توی پنل مخابرات من بریم گزینه ها همه مثلا 100 مگابیت باشه؟
یا نه اینطوری نیست و الان همه جا سرویس 1000 مگابیت هم قابل خریده از توی پنل؟
و اگه محدود هم کرده باشن واسه یسری شهر ها، آیا راهی هست که بگیم باز کنن سرعت رو؟

من توی استان گیلان هستم و دارم کارای ثبت نام و کابل کشی فیبر رو انجام میدم، مودمی که خریدم هم اینه: EG8245W5
سوالی که دارم آیا ممکنه توی مناطق مختلف مثلا شهر ها و استان های مختلف خود مخابرات سرعتی که به کاربر میخواد بده رو محدود کرده باشه؟
یعنی مثلا بگه این شهر فقط تا 100 مگابیت میدیم. و مثلا وقتی توی پنل مخابرات من بریم گزینه ها همه مثلا 100 مگابیت باشه؟
و اگه محدود هم کرده باشن واسه یسری شهر ها، آیا راهی هست که بگیم باز کنن سرعت رو؟
درود
محدودیت سرعتی بر اساس استان نیست

بسته به نحوه خرید ، جشنواره یا عادی حجم و سرعت های متفاوتی می‌بینید
سرویس های جشنواره معمولا حجم کمتری دارند

جدا از بحث اینکه با جشنواره گرفتید یا عادی ، ممکن هست بعضی بسته ها براتون تو پنل نمایش داده نشه که باید بهشون بگید تا براتون اوکیش کنن
در کل هم محدودیت جشنواره بیشتره تو تنوع سرویس و من خیلی توصیه نمیکنم

سرعت هم تضمین کف سرعت هست نه سقف مثلا ۱۰۰ مگ باید حداقل ۱۰۰ بده
و سرویس ۳۰۰ تا ۱۰۰۰ هم باید حداقل ۳۰۰ رو بده ولی ممکنه ۱۰۰۰ نده ومثلا رو ۷۰۰ باشه

الان دیگه سرعتای مخابرات همه رفته روی هزار اسمی ولی دور بر هشتصد میده اپلود هم تا 130 میده تو شهر ما جشنواره دیگه جمع شده هفت تومن میگیرن برات سیم کشیو مودم میدن اخربن جشنواره ایی که میدادن نامردی بود ماهانه 50 گیگ سرعت 1000 مودم سیم کشی رایگان ماهی پونصد یا 400 تومن که برا برادرم گرفتیم خوب شد صاب خونه نزاشت کنسل شد ...

• Like
Reactions: Ph0eniXx
مزیت اصلیش تا چند هفته پیش این بود که هنوز افزایش قیمت نخورده بود
الان فکر کنم همونم گرون شده

بعضیا میگن سقف سرعت رو بهت میده

قانونیش نشون دادن جواز کسب یا مدرکی هست که نشون بده مشترک تجاری هستی
غیر رسمیش اینه با مسئول سرویس یا پیمانکار صحبت کنی برات فعال کنه

بنظرم اگر قیمتش بالا رفته خیلی دیگه توجیهی نداره
داداش دمت گرم که توضیح دادی.
یعنی الان اگه ftth هم بهم بدن اون سقف سرعت رو میگیرم یا محدود شده اس ؟
کلا من از زمان ADSL از مخابرات بد شنیدم ولی مثل اینکه فیبرش به اون بدی نیست (اگه درست فهمیده باشم) و تا قبل از اینم شاتل داشتم و واقعا شاتل استیبل بود چه از لحاظ پینگ چه از لحاظ سرعت و تقریبا همیشه بهم 900 - 950 رو میداد رو لن.

• Like
Reactions: Sarvior
داداش دمت گرم که توضیح دادی.
یعنی الان اگه ftth هم بهم بدن اون سقف سرعت رو میگیرم یا محدود شده اس ؟
کلا من از زمان ADSL از مخابرات بد شنیدم ولی مثل اینکه فیبرش به اون بدی نیست (اگه درست فهمیده باشم) و تا قبل از اینم شاتل داشتم و واقعا شاتل استیبل بود چه از لحاظ پینگ چه از لحاظ سرعت و تقریبا همیشه بهم 900 - 950 رو میداد رو لن.
نه من خودم بعد تغییر سرویس تغییر خاصی رو دانلود ندیدم ولی سرعت آپلودم بیشتر شد

اوایل که تازه سرویس فیبر خانگی گرفته بودم ، دانلود حدود ۷۰۰-۸۰۰ و آپلود ۹۰۰ ، بعد چند ماه ، دانلود همون سرعت موند ولی اپلود اومد رو ۲۰۰

الان که تغییر دادم سرویس رو ، دانلود همون حدود ۷۰۰-۸۰۰ ولی آپلود برگشته رو ۹۰۰

حالا نمی‌دونم قضیه اون کاهش آپلود سر چی بود و آیا این افزایش آپلود که الان دارم دائمی هست یا نه

اگر فیبر شاتل داری و راضی هستی قبل از گرفتن فیبر مخابرات قیمت ها رو چک کن اگر بطور محسوسی ارزون تره بگیر وگرنه بجز قیمت ارجعیت خاصی نداره

آخرین ویرایش:
درود
محدودیت سرعتی بر اساس استان نیست

بسته به نحوه خرید ، جشنواره یا عادی حجم و سرعت های متفاوتی می‌بینید
سرویس های جشنواره معمولا حجم کمتری دارند

جدا از بحث اینکه با جشنواره گرفتید یا عادی ، ممکن هست بعضی بسته ها براتون تو پنل نمایش داده نشه که باید بهشون بگید تا براتون اوکیش کنن
در کل هم محدودیت جشنواره بیشتره تو تنوع سرویس و من خیلی توصیه نمیکنم

سرعت هم تضمین کف سرعت هست نه سقف مثلا ۱۰۰ مگ باید حداقل ۱۰۰ بده
و سرویس ۳۰۰ تا ۱۰۰۰ هم باید حداقل ۳۰۰ رو بده ولی ممکنه ۱۰۰۰ نده ومثلا رو ۷۰۰ باشه
خیلی ممنون بابت توضیحات
جسارتا یه سوال دیگه هم داشتم اینجا کسی پیمانکار فیبرنوری هست که به صورت آزاده هم بتونه کار کنه؟ یا کسی میشناسه؟
چون یه مشکلی پیش اومده برای فیوژن کردن باکس فیبر نوری شهرمون، زمانی که داشتن جاده هارو میکندن تو شهرمون منطقه ای که من توش بودم توی طرح نبود و من هزینه شخصی دادم به پیمانکار که یه قسمت جاده رو هم برای من بکنن، کندن کابل هم ازش رد کردن.
منتهی الان نیازه که اون کابل به باکس فیبرنوری فیوژن بشه.
یه پیمانکاری اومد چک کرد، گفت این کابل تو جادس (یه قسمت خاص) گفت اینو باید بکنی که من بتونم فیوژن کنم، این پیمانکار رفت، من با هزینه شخصی بازم یه نفرو آوردم اون قسمت جاده رو کند و کابل رو آوردیم بیرون و دورش علامت خطر هم زدیم که اونجایی که کندیم معلوم باشه.
بعد هرچی به پیمانکار زنگ میزدیم می میگفت من الان فلان جا کار دارم بیسار جا هستم فلان روز میام و هی میام، آخر دیروز اومد. ولی از شانس من شهرداری رفته اون قسمتی که من کنده بودم رو دوباره پر کرده :|
این پیمانکار هم بدون گفتن به ما رفته چک کرده دیده هنوز کابل تو جادس زده رفته.
الان هم هرچی زنگ میزنیم و .. جوابگو نیست.(حتی بهش گفته بودم هزینه شخصی هم نیاز باشه من میدم مشکلی نیست)
الان دنبال یه پیمانکار هستم که بتونه کارو انجام بده(من تو استان گیلانم)
اگه کسی کلا از تهران یا جاهای نزدیک به گیلان پیمانکاری سراغ داره ممنون میشم یه اطلاعی بهم بده.

الان دیگه سرعتای مخابرات همه رفته روی هزار اسمی ولی دور بر هشتصد میده اپلود هم تا 130 میده تو شهر ما جشنواره دیگه جمع شده هفت تومن میگیرن برات سیم کشیو مودم میدن اخربن جشنواره ایی که میدادن نامردی بود ماهانه 50 گیگ سرعت 1000 مودم سیم کشی رایگان ماهی پونصد یا 400 تومن که برا برادرم گرفتیم خوب شد صاب خونه نزاشت کنسل شد ...
ممنون که گفتید🫡

دوستان من اماتورم و دوتا سوال دارم

۱ـ برای فیبر زنگ زدم مخابرات. گفت باید از جعبه تقسیم به داخل منزل کابل کشی بشه. سوالم اینه این کابل کشی رو کاره یا تو کار؟ جعبه تقسیم ما تو پارکینگه و ما هم طبقه اولیم.

۲ـ گفت باید مودم مخصوص بخری. سوالم اینه برای سرعت ۱ گیگ، مودم مخصوصش چنده؟

الان داشتم از دانلود ها دانلود میکردم دیدم شرکت عزیز مخابرات همشو تمام بها حساب کرده! با تمام وقاحت هم تو پنل نوشته مقدار ترافیک داخلی ۲.۷ برابر بین الملله :)) جالبه ک دانلود ها تا همین چن وقت پیش ترافیک داخلی داشت.
الان دقیقا دانلود از چه سایتایی رو داخلی محسوب می کنه؟

خیلی ممنون بابت توضیحات
جسارتا یه سوال دیگه هم داشتم اینجا کسی پیمانکار فیبرنوری هست که به صورت آزاده هم بتونه کار کنه؟ یا کسی میشناسه؟
چون یه مشکلی پیش اومده برای فیوژن کردن باکس فیبر نوری شهرمون، زمانی که داشتن جاده هارو میکندن تو شهرمون منطقه ای که من توش بودم توی طرح نبود و من هزینه شخصی دادم به پیمانکار که یه قسمت جاده رو هم برای من بکنن، کندن کابل هم ازش رد کردن.
منتهی الان نیازه که اون کابل به باکس فیبرنوری فیوژن بشه.
یه پیمانکاری اومد چک کرد، گفت این کابل تو جادس (یه قسمت خاص) گفت اینو باید بکنی که من بتونم فیوژن کنم، این پیمانکار رفت، من با هزینه شخصی بازم یه نفرو آوردم اون قسمت جاده رو کند و کابل رو آوردیم بیرون و دورش علامت خطر هم زدیم که اونجایی که کندیم معلوم باشه.
بعد هرچی به پیمانکار زنگ میزدیم می میگفت من الان فلان جا کار دارم بیسار جا هستم فلان روز میام و هی میام، آخر دیروز اومد. ولی از شانس من شهرداری رفته اون قسمتی که من کنده بودم رو دوباره پر کرده :|
این پیمانکار هم بدون گفتن به ما رفته چک کرده دیده هنوز کابل تو جادس زده رفته.
الان هم هرچی زنگ میزنیم و .. جوابگو نیست.(حتی بهش گفته بودم هزینه شخصی هم نیاز باشه من میدم مشکلی نیست)
الان دنبال یه پیمانکار هستم که بتونه کارو انجام بده(من تو استان گیلانم)
اگه کسی کلا از تهران یا جاهای نزدیک به گیلان پیمانکاری سراغ داره ممنون میشم یه اطلاعی بهم بده.

ممنون که گفتید🫡
باید بری مخابرات شهرتون لیست پیمانکارهاشونن رو بگیری و زنگ بزنی
یا اگر خیلی نزدیک رشت هستی از رشت کسی رو بیاری

دوستان من اماتورم و دوتا سوال دارم

۱ـ برای فیبر زنگ زدم مخابرات. گفت باید از جعبه تقسیم به داخل منزل کابل کشی بشه. سوالم اینه این کابل کشی رو کاره یا تو کار؟ جعبه تقسیم ما تو پارکینگه و ما هم طبقه اولیم.

۲ـ گفت باید مودم مخصوص بخری. سوالم اینه برای سرعت ۱ گیگ، مودم مخصوصش چنده؟
از باکس fat تا تو خونه هوایی ( روی دیوار ) میاد ، توی خونه میشه هم میشه تو کار کرد هم رو کار ، توکار هزینش بیشتره ولی تمیز تره ( البته اگر امکانش باشه ، تشخیصش با پیمانکاره)

مودمت باید پورت گیگابیتی داشته باشه برای اینکه بتونی حداکثر سرعت رو بگیری با کابل
باید ببینی wifi6 هم میخوای یا نه ( بنظرم مودمی بگیر که داشته باشه)
تو مدل های مودم فیبر نوری هواوی بگرد

الان داشتم از دانلود ها دانلود میکردم دیدم شرکت عزیز مخابرات همشو تمام بها حساب کرده! با تمام وقاحت هم تو پنل نوشته مقدار ترافیک داخلی ۲.۷ برابر بین الملله :)) جالبه ک دانلود ها تا همین چن وقت پیش ترافیک داخلی داشت.
الان دقیقا دانلود از چه سایتایی رو داخلی محسوب می کنه؟
یکی دیگه از بچه ها هم گفت بنظر میاد خیلی ( شایدم همه ی) سایت های دانلود تمام بها شدن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or