اینترنت فیبر نوری (تانوما)

من حوصله ندارم بیوفتم دنبال پیمانکار و پیگیری و اینچیزا ، قول 1 ماه به من دادن شد 2 ماه ، الانم میگه 3 ماه دیگه ! ترجیح میدم پولمو پس بگیرم هر چند کم باش
وقتی آماده نیست چرا میگه تحت پوششی پول بریز میان وصل میکنن ؟ دو سال پیش پول ADSL گرفتن بعد یه ماه گفتن خط بیت استریم پولوو پس دادن کلا آسیاتک توی کاراش به نظرم شفاف نیست
اینترنتی که همه چیش فیلتر و پکت لاستیه بدرد خودشون میخوره
فیبر اسیاتک اپلود دانلود هزار میده یه فیلتر شکن خوب بزنی هیچی برات بسته نیست با سرعت عالی ولی کسی که نت نیازش نباشه اره فیبر هزینه اضافیه
شما یه بار سرعت فیبرو تجربه کنی با پینگ پایینش هیچی دیگه نمیخری

گویا منطقه ای که ما هستیم تحت پوشش اسیاتک هستش. دوستانی که استفاده کردند از اسیاتک خوبه بگیرم؟ این مودما ک خودشون میدن چجورن. کلس آ کلس ب
View attachment 421118
فرقشون فقط تو سرعت وای فای هست که کمی بهتره وگرنه با کابل وصل شی یه درصد فرقی نداره فقط کلاس A قیمت بالاتری داره

من حوصله ندارم بیوفتم دنبال پیمانکار و پیگیری و اینچیزا ، قول 1 ماه به من دادن شد 2 ماه ، الانم میگه 3 ماه دیگه ! ترجیح میدم پولمو پس بگیرم هر چند کم باش
وقتی آماده نیست چرا میگه تحت پوششی پول بریز میان وصل میکنن ؟ دو سال پیش پول ADSL گرفتن بعد یه ماه گفتن خط بیت استریم پولوو پس دادن کلا آسیاتک توی کاراش به نظرم شفاف نیست
اینترنتی که همه چیش فیلتر و پکت لاستیه بدرد خودشون میخوره
اسیاتک کلا مزخرفه
من همون مخابرات رو با تمام مشکلاتش به اسیاتک ترجیح میدم

گویا منطقه ای که ما هستیم تحت پوشش اسیاتک هستش. دوستانی که استفاده کردند از اسیاتک خوبه بگیرم؟ این مودما ک خودشون میدن چجورن. کلس آ کلس ب
View attachment 421118
اگر بتونی از شرکت دیگه بگیری بهتره
فکر کنم حتی با گرونی هنوز تعرفه مخابرات پایین تر باشه

دوست بالایی توضیح داد
اختلاف قیمتش مهمه چقدر باشه
فرق سرعت شون فقط تو حالت wifi هست
ولی من بخوام بگیرم همون wifi6 رو میگیرم ، البته اگر نخوای روتر جداگانه
بگیری
بپرس مودمشون چه برند و مدلی هست

• Like
Reactions: Coffee Addicted

من نزدیک یک ماهی میشه دارم و تا اینجا اوکی بوده همه‌چی. دوستمون حق گفت، از وقتی فیبر اومده اصلاً adsl جوکه :D
فقط هزینه‌ش بالاس دیگه، دیروز 400 گیگ گرفتم با مالیاتش شد 880 تومن
ول خب سرعت خوبی داره و پینگ پایدار و خوبی میده، بدون پکت
من مودم کلاس آ رو گرفتم، کلاس ب فکر کنم برند یوتل میدن

تا 98 هم میره گاهی ولی بیشتر بین 70 تا 90 میچرخه

• Like
Reactions: ehsan11 and Sarvior
فیبر اسیاتک اپلود دانلود هزار میده یه فیلتر شکن خوب بزنی هیچی برات بسته نیست با سرعت عالی ولی کسی که نت نیازش نباشه اره فیبر هزینه اضافیه
شما یه بار سرعت فیبرو تجربه کنی با پینگ پایینش هیچی دیگه نمیخری

فرقشون فقط تو سرعت وای فای هست که کمی بهتره وگرنه با کابل وصل شی یه درصد فرقی نداره فقط کلاس A قیمت بالاتری داره
ببین پشتیبانیش کلا تو در و دیوار ، مثلا سر قصه ADSL گفتن آره میشه پولو بده یک ماه گذشت با شکایت از 195 کلی تماس اینها مشخص شد بنا به دلایلی مخابرات باهاشون همکاری نمیکنه حتی رو یه خط دیگه ADSL گرفتم اونم همینطور ،متاسفانه فیبر تو این منطقه در انحصاری اینهاست مثلا من منطقه بالا رو نگاه کردم هم مخابرات باکس داره هم آسیاتک ، تو نقشه جفتشون اینترنت ارائه میدن
الانم باکس زده میگه از داخلش سیم رد نشده یه سری چیزای دیگه گفت من سر در نیاوردم یاد تجربه قبلیم افتادم ، اینا تا 6 ماه دیگه هم اینترنت نمیدن من اگه مثلا 20 سالم بود میوفتادم دنبال اینچیزا :D14 سال پیش یه خونه بودم خطش PCM بود با کلی پیگیری از مخابرات درستش کردم الان دیگه حوصله اینچیزا ندارم برام مهم نیست ، من نه چیزی دانلود میکنم نه اپلود

من نزدیک یک ماهی میشه دارم و تا اینجا اوکی بوده همه‌چی. دوستمون حق گفت، از وقتی فیبر اومده اصلاً adsl جوکه :D
فقط هزینه‌ش بالاس دیگه، دیروز 400 گیگ گرفتم با مالیاتش شد 880 تومن
ول خب سرعت خوبی داره و پینگ پایدار و خوبی میده، بدون پکت
من مودم کلاس آ رو گرفتم، کلاس ب فکر کنم برند یوتل میدن

تا 98 هم میره گاهی ولی بیشتر بین 70 تا 90 میچرخه
مودم چیه و پینگت چنده

درود دوستان عزیز

تنها شرکتی که محدود منزل مارو در حال حاضر ساپورت می کنه،همین ایرانسل برای فیبر هست!!!

می خواستم بپرسم کسی تجربه داره؟
و ایا حتما مودم رو باید از اینا تهیه کنیم؟
و اگر بله هست... ایا مودم های خوبی هستند؟

• Like
Reactions: S0NY
مودم چیه و پینگت چنده

مودم x6 هست
پینگ توی فیفا با dns روی 80-90 میچرخه
توی مارول رایولز هم با الیت پینگ سرور آلمان وصل میشم و همین حدود 80-90 هست و بالای 100 اصلا نمیشه
نسبت به پینگ سیم کارت ایرانسل که روی 130-140 میچرخید با تنظیمات یکسان، خیلی بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or