فیبر اسیاتک اپلود دانلود هزار میده یه فیلتر شکن خوب بزنی هیچی برات بسته نیست با سرعت عالی ولی کسی که نت نیازش نباشه اره فیبر هزینه اضافیهمن حوصله ندارم بیوفتم دنبال پیمانکار و پیگیری و اینچیزا ، قول 1 ماه به من دادن شد 2 ماه ، الانم میگه 3 ماه دیگه ! ترجیح میدم پولمو پس بگیرم هر چند کم باش
وقتی آماده نیست چرا میگه تحت پوششی پول بریز میان وصل میکنن ؟ دو سال پیش پول ADSL گرفتن بعد یه ماه گفتن خط بیت استریم پولوو پس دادن کلا آسیاتک توی کاراش به نظرم شفاف نیست
اینترنتی که همه چیش فیلتر و پکت لاستیه بدرد خودشون میخوره
فرقشون فقط تو سرعت وای فای هست که کمی بهتره وگرنه با کابل وصل شی یه درصد فرقی نداره فقط کلاس A قیمت بالاتری دارهگویا منطقه ای که ما هستیم تحت پوشش اسیاتک هستش. دوستانی که استفاده کردند از اسیاتک خوبه بگیرم؟ این مودما ک خودشون میدن چجورن. کلس آ کلس ب
View attachment 421118
اسیاتک کلا مزخرفهمن حوصله ندارم بیوفتم دنبال پیمانکار و پیگیری و اینچیزا ، قول 1 ماه به من دادن شد 2 ماه ، الانم میگه 3 ماه دیگه ! ترجیح میدم پولمو پس بگیرم هر چند کم باش
وقتی آماده نیست چرا میگه تحت پوششی پول بریز میان وصل میکنن ؟ دو سال پیش پول ADSL گرفتن بعد یه ماه گفتن خط بیت استریم پولوو پس دادن کلا آسیاتک توی کاراش به نظرم شفاف نیست
اینترنتی که همه چیش فیلتر و پکت لاستیه بدرد خودشون میخوره
اگر بتونی از شرکت دیگه بگیری بهترهگویا منطقه ای که ما هستیم تحت پوشش اسیاتک هستش. دوستانی که استفاده کردند از اسیاتک خوبه بگیرم؟ این مودما ک خودشون میدن چجورن. کلس آ کلس ب
View attachment 421118
گویا منطقه ای که ما هستیم تحت پوشش اسیاتک هستش. دوستانی که استفاده کردند از اسیاتک خوبه بگیرم؟ این مودما ک خودشون میدن چجورن. کلس آ کلس ب
ببین پشتیبانیش کلا تو در و دیوار ، مثلا سر قصه ADSL گفتن آره میشه پولو بده یک ماه گذشت با شکایت از 195 کلی تماس اینها مشخص شد بنا به دلایلی مخابرات باهاشون همکاری نمیکنه حتی رو یه خط دیگه ADSL گرفتم اونم همینطور ،متاسفانه فیبر تو این منطقه در انحصاری اینهاست مثلا من منطقه بالا رو نگاه کردم هم مخابرات باکس داره هم آسیاتک ، تو نقشه جفتشون اینترنت ارائه میدنفیبر اسیاتک اپلود دانلود هزار میده یه فیلتر شکن خوب بزنی هیچی برات بسته نیست با سرعت عالی ولی کسی که نت نیازش نباشه اره فیبر هزینه اضافیه
شما یه بار سرعت فیبرو تجربه کنی با پینگ پایینش هیچی دیگه نمیخری
فرقشون فقط تو سرعت وای فای هست که کمی بهتره وگرنه با کابل وصل شی یه درصد فرقی نداره فقط کلاس A قیمت بالاتری داره
مودم چیه و پینگت چندهمن نزدیک یک ماهی میشه دارم و تا اینجا اوکی بوده همهچی. دوستمون حق گفت، از وقتی فیبر اومده اصلاً adsl جوکه
فقط هزینهش بالاس دیگه، دیروز 400 گیگ گرفتم با مالیاتش شد 880 تومن
ول خب سرعت خوبی داره و پینگ پایدار و خوبی میده، بدون پکت
من مودم کلاس آ رو گرفتم، کلاس ب فکر کنم برند یوتل میدن
تا 98 هم میره گاهی ولی بیشتر بین 70 تا 90 میچرخه
مودم چیه و پینگت چنده
آره. چند ماههفیبر مخابرات الان دیدم 1000گیگ رو حذف کرده! نهایت 450 گیگ میده با همون قیمت 1 تومن و 1 ترا حجم 2 تومن! برا همه همینطوره ؟!
تجاری بودی ؟من تا دو روز پیش طرح 1TB داشتم تو پنل مخابرات . کلآ تجاری هارو انگار برداشتن ظاهرا براشون صرف نداره
لعنت بهشون