اینترنت فیبر نوری (تانوما)

پرس و جو کردم بخشنامه اومده از ۶/۲ ظاهراً قیمت ftto هم افزایش میخوره فقط امروز و احتمالا فردا وقت دارید سرویس رو از ftth تبدیل به ftto کنید

بجنبید

سلام
خبر دارید این اعمال شد یا نه؟ شما تغییر دادید سرویس را؟

سلام
خبر دارید این اعمال شد یا نه؟ شما تغییر دادید سرویس را؟
سلام من تغییر دادم و ftto بستم با قیمت های قبل از گرون شدن
نمی‌دونم الان افزایش رو اعمال کردن یا نه چون تو پنل نمیتونم قبل از اتمام سرویس سرویس جدید بگیرم

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
شما
پس اصلا فایده نداره که فیبر می خوام چیکار ؟ 120 مگ سرعت دارم بسمه ، بسته هاشم گرونه اینطوریه زنگ بزنم پولمو پس بگیرم
View attachment 420900
پولی در کار نیست من الان adsl با 2/5 ترا از اسیاتکم فعال کلا با شیشصد تومن ولی ارزشی نداره با سرعت یک مگابایتی مفتم نمی ارزه یه فیلم سه گیگی سه ساعت طول میکشه

شما

پولی در کار نیست من الان adsl با 2/5 ترا از اسیاتکم فعال کلا با شیشصد تومن ولی ارزشی نداره با سرعت یک مگابایتی مفتم نمی ارزه یه فیلم سه گیگی سه ساعت طول میکشه
یعنی چی پولی در کار نیست ؟ برای فیبرنوری 6 تومن دادم بهشون گفت بخوای پولو پس میدیم ولی صبر کن تا آبان
تا آبانم فکر نکنم بیان وصل کنن

یعنی چی پولی در کار نیست ؟ برای فیبرنوری 6 تومن دادم بهشون گفت بخوای پولو پس میدیم ولی صبر کن تا آبان
تا آبانم فکر نکنم بیان وصل کنن
من فیبرنوری مخابرات گرفتم واقعا پشیمونم
کلا بازی لگ داره
12 شب به که هیچی
تست کانکشن هم فقط با. Dns میده
پینگ تو بتل اوایل 70 بود الان شده 90
تو دارک سولز 3 هم تو pvp همش لگ میشه

• Like
Reactions: Coffee Addicted
من فیبرنوری مخابرات گرفتم واقعا پشیمونم
کلا بازی لگ داره
12 شب به که هیچی
تست کانکشن هم فقط با. Dns میده
پینگ تو بتل اوایل 70 بود الان شده 90
تو دارک سولز 3 هم تو pvp همش لگ میشه
فیبر مخابرات با ثبات هست اتفاقا مشکل زیر ساخت هست پینگ رفته بالا چون قبلا سرور خاورمیانه وصل میشدی الان به اروپا برو ezconnect بخر سرور ترکیه بذار پینگت بهتر میشه

خب من درخواست عودت وجه رو ثبت کردم کلی اطلاعات ازم گرفت و کند کند تایپ میکرد تلفن یه طوری بود انگار هر لحظه امکان داشت قطع بشه و یه جاهایی کلا صدا میرفت ، 15 دقیقه تلفنی صحبت کردم و گفت یه هفته زمان میبره الان نفر بعدی تماس میگیره وعده سر خرمن بده :D

خب من درخواست عودت وجه رو ثبت کردم کلی اطلاعات ازم گرفت و کند کند تایپ میکرد تلفن یه طوری بود انگار هر لحظه امکان داشت قطع بشه و یه جاهایی کلا صدا میرفت ، 15 دقیقه تلفنی صحبت کردم و گفت یه هفته زمان میبره الان نفر بعدی تماس میگیره وعده سر خرمن بده :D
فیبر نکشیده بودن برا شما ؟

دلیل منصرف شدن چی بود حالا
من حوصله ندارم بیوفتم دنبال پیمانکار و پیگیری و اینچیزا ، قول 1 ماه به من دادن شد 2 ماه ، الانم میگه 3 ماه دیگه ! ترجیح میدم پولمو پس بگیرم هر چند کم باش
وقتی آماده نیست چرا میگه تحت پوششی پول بریز میان وصل میکنن ؟ دو سال پیش پول ADSL گرفتن بعد یه ماه گفتن خط بیت استریم پولوو پس دادن کلا آسیاتک توی کاراش به نظرم شفاف نیست
اینترنتی که همه چیش فیلتر و پکت لاستیه بدرد خودشون میخوره

• Like
Reactions: Sarvior

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or