هواوی مدل Q2چه مودمی بگیرم کارمو راه بندازه واسه بازی و دانلود روی پلی استیشن؟ تازه میخوام فیبر نوری مخابرات بگیرم
پرس و جو کردم بخشنامه اومده از ۶/۲ ظاهراً قیمت ftto هم افزایش میخوره فقط امروز و احتمالا فردا وقت دارید سرویس رو از ftth تبدیل به ftto کنید
بجنبید
سلام من تغییر دادم و ftto بستم با قیمت های قبل از گرون شدنسلام
خبر دارید این اعمال شد یا نه؟ شما تغییر دادید سرویس را؟
پولی در کار نیست من الان adsl با 2/5 ترا از اسیاتکم فعال کلا با شیشصد تومن ولی ارزشی نداره با سرعت یک مگابایتی مفتم نمی ارزه یه فیلم سه گیگی سه ساعت طول میکشهپس اصلا فایده نداره که فیبر می خوام چیکار ؟ 120 مگ سرعت دارم بسمه ، بسته هاشم گرونه اینطوریه زنگ بزنم پولمو پس بگیرم
View attachment 420900
یعنی چی پولی در کار نیست ؟ برای فیبرنوری 6 تومن دادم بهشون گفت بخوای پولو پس میدیم ولی صبر کن تا آبانشما
پولی در کار نیست من الان adsl با 2/5 ترا از اسیاتکم فعال کلا با شیشصد تومن ولی ارزشی نداره با سرعت یک مگابایتی مفتم نمی ارزه یه فیلم سه گیگی سه ساعت طول میکشه
من فیبرنوری مخابرات گرفتم واقعا پشیمونمیعنی چی پولی در کار نیست ؟ برای فیبرنوری 6 تومن دادم بهشون گفت بخوای پولو پس میدیم ولی صبر کن تا آبان
تا آبانم فکر نکنم بیان وصل کنن
فیبر مخابرات با ثبات هست اتفاقا مشکل زیر ساخت هست پینگ رفته بالا چون قبلا سرور خاورمیانه وصل میشدی الان به اروپا برو ezconnect بخر سرور ترکیه بذار پینگت بهتر میشهمن فیبرنوری مخابرات گرفتم واقعا پشیمونم
کلا بازی لگ داره
12 شب به که هیچی
تست کانکشن هم فقط با. Dns میده
پینگ تو بتل اوایل 70 بود الان شده 90
تو دارک سولز 3 هم تو pvp همش لگ میشه
فیبر نکشیده بودن برا شما ؟خب من درخواست عودت وجه رو ثبت کردم کلی اطلاعات ازم گرفت و کند کند تایپ میکرد تلفن یه طوری بود انگار هر لحظه امکان داشت قطع بشه و یه جاهایی کلا صدا میرفت ، 15 دقیقه تلفنی صحبت کردم و گفت یه هفته زمان میبره الان نفر بعدی تماس میگیره وعده سر خرمن بده![]()
باکسشو پشت در زدن میگن زیرساختش فعلا آماده نیستفیبر نکشیده بودن برا شما ؟
مبین نت بود؟باکسشو پشت در زدن میگن زیرساختش فعلا آماده نیست
دلیل منصرف شدن چی بود حالاباکسشو پشت در زدن میگن زیرساختش فعلا آماده نیست
من حوصله ندارم بیوفتم دنبال پیمانکار و پیگیری و اینچیزا ، قول 1 ماه به من دادن شد 2 ماه ، الانم میگه 3 ماه دیگه ! ترجیح میدم پولمو پس بگیرم هر چند کم باشدلیل منصرف شدن چی بود حالا