H hellboy1994 کاربر سایت دوشنبه at 1:09 PM #3,136 کسی اینجا تانوما اتصال ماهانه دو کیگ دوازده ماهه ماهی پنجاه تومن با بسته ترافیکی های مخصوص و بصرفه رو دیده شنیده؟ تو سایت tci.ir میتونید ببینید
کسی اینجا تانوما اتصال ماهانه دو کیگ دوازده ماهه ماهی پنجاه تومن با بسته ترافیکی های مخصوص و بصرفه رو دیده شنیده؟ تو سایت tci.ir میتونید ببینید
only sony プレイステーション کاربر فعال دوشنبه at 5:59 PM #3,137 بستههای شبانه اینترنت مخابرات هم گران میشود! معاون مخابرات: بستههای جدید شبانه در حال طراحی است و پس از تأیید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، به مشترکان ارائه خواهد شد. Reactions: SHAYAN1999, masoud101 and MoonD
بستههای شبانه اینترنت مخابرات هم گران میشود! معاون مخابرات: بستههای جدید شبانه در حال طراحی است و پس از تأیید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، به مشترکان ارائه خواهد شد.
aha2012 کاربر سایت لحظاتی قبل #3,138 دوستان چراغ LOS مودم قرمز شده. اینترنتم قطع شده. زنگ زدم 2020 اعلام خرابی ثبت کرد. رفتم بیرون خونه سیم رو چک کردم تا سر جعبه فیبر نوری، قطعی ندیدم، مشکل چیه؟
دوستان چراغ LOS مودم قرمز شده. اینترنتم قطع شده. زنگ زدم 2020 اعلام خرابی ثبت کرد. رفتم بیرون خونه سیم رو چک کردم تا سر جعبه فیبر نوری، قطعی ندیدم، مشکل چیه؟