اینترنت فیبر نوری (تانوما)

آقا من مخابرات گرفتم ماهی ۸۰۰ گیگ هر ماه ۴۵۹ هزار تومن
سرعت حداقل ۳۰۰ مگ
اینا کحاش ارزونن 😐
سلام
اگر قیمت ها برای یک سال باشه بنظرم خیلی خوبه

یه سوال ، برای من سقف حجم ۵۰۰ گیگ بود نیازی به بیشتر هم ندارم ولی برام سوال شده میشه درخواست حجم بیشتر داد موقع تمدید ؟ یا فقط به کسب و کار ها میدن ؟

مفته من 1 ساله شاتل گرفتم
حدودا ماهی 650 برای 400 گیگ ماهانه
جالبه خیلی هم قعطی داره
واقعا بعیده از شاتل با این پولی که میگیره با اون اسم رسمش
مخابراتم تا الان یه بار قط شده تو شیش ماه اونم گفتن سراسریه دو ساعت طول کشید فقط

سلام
اگر قیمت ها برای یک سال باشه بنظرم خیلی خوبه

یه سوال ، برای من سقف حجم ۵۰۰ گیگ بود نیازی به بیشتر هم ندارم ولی برام سوال شده میشه درخواست حجم بیشتر داد موقع تمدید ؟ یا فقط به کسب و کار ها میدن ؟
ن دیگه شاید سرویس پنهانی 2020 داشته باشه اگرم نه باید ftto بری

آقا من مخابرات گرفتم ماهی ۸۰۰ گیگ هر ماه ۴۵۹ هزار تومن
سرعت حداقل ۳۰۰ مگ
اینا کحاش ارزونن 😐
حاجی حجماش رو بین اخه

مخابراتم تا الان یه بار قط شده تو شیش ماه اونم گفتن سراسریه دو ساعت طول کشید فقط

ن دیگه شاید سرویس پنهانی 2020 داشته باشه اگرم نه باید ftto بری

حاجی حجماش رو بین اخه
برای ffto مجوز خاصی میخواد و قرارداد باید عوض بشه؟

نمیدونم مشکل از منطقه امونه یا چی
چون هیچ وقت شاتل اینورا نمیومد
قطعیاش جالبه
پریروز میگفت مشکل از ما نیست و زیر ساخته ( تایم اوت داشتم )
امروز هم برق رفت بعد اومدن برق 1 ساعت قطع بود
انگار باید هفته ای 1-2 بار زنگ بزنم
ولی با این وجود از اینترنت های آغالی که داشتم بهتره

• Like
Reactions: mallo and DM.JAGUAR
دوستان کسی تجربه استفاده از این مودم Sandlight رو داره؟
پشتش هم زده made in iran

View attachment 391226
سلام
من دو ماهی هست که نت فیبر گرفتم، شرکتی که ازش سرویس گرفتم، این مودم جزء پکیجش بود و آپشن دیگه ای نداشت! داخل خود سایت سازنده مودم که بری قیمتش رو 6 میلیون زده، ولی من که روی پکیج حساب کتاب کردم، دیدم حدود 3 تومن شده!
خلاصه الان دارم ازش استفاده میکنم و از نظر سرعت هم مشکلی نداره!
سرعت وای فای 5 گیگاهرتزش تا 600 مگابیت رو میده بسته به سرور، بیشتر نمیده چون بالاتر از این سرعت باید استاندارد ax داشته باشه! یا 8 آنتنه باشن که خب این جور مودم ها گرونترن دیگه!
با کابل هم که وصل کردم به PC، با سرعت 900 مگابیت دانلود میکنه! که دیگه میشه گفت به سقف سرعت سرویس رسیده!

برای ffto مجوز خاصی میخواد و قرارداد باید عوض بشه؟
قرارداد که اره قطعاً ولی 2020 زنگ بزن مثلا بگو کار من ادیته ویدیو هست حجم بالاتر میخوام ftto برام فعال بشه ببین چی میگن 🤔😅گیمر نگو این دوستمون باید بگه چطور گرفته 800گیگ داره

سلام
من دو ماهی هست که نت فیبر گرفتم، شرکتی که ازش سرویس گرفتم، این مودم جزء پکیجش بود و آپشن دیگه ای نداشت! داخل خود سایت سازنده مودم که بری قیمتش رو 6 میلیون زده، ولی من که روی پکیج حساب کتاب کردم، دیدم حدود 3 تومن شده!
خلاصه الان دارم ازش استفاده میکنم و از نظر سرعت هم مشکلی نداره!
سرعت وای فای 5 گیگاهرتزش تا 600 مگابیت رو میده بسته به سرور، بیشتر نمیده چون بالاتر از این سرعت باید استاندارد ax داشته باشه! یا 8 آنتنه باشن که خب این جور مودم ها گرونترن دیگه!
با کابل هم که وصل کردم به PC، با سرعت 900 مگابیت دانلود میکنه! که دیگه میشه گفت به سقف سرعت سرویس رسیده!
موبارکه.دانلود گیم نداشته باشی واقعا زیاده سرعته

نمیدونم مشکل از منطقه امونه یا چی
چون هیچ وقت شاتل اینورا نمیومد
قطعیاش جالبه
پریروز میگفت مشکل از ما نیست و زیر ساخته ( تایم اوت داشتم )
امروز هم برق رفت بعد اومدن برق 1 ساعت قطع بود
انگار باید هفته ای 1-2 بار زنگ بزنم
ولی با این وجود از اینترنت های آغالی که داشتم بهتره
خدا کنه دستگاه ها با این برقا تو مراکز مخابراتی نیم سوز نشه

برای مودم فیبرنوری به هیچ وجه سراغ مودم های گرون قیمت نرید که همه مودم ها تو ایران مونتاژ میشن و قابلیت خاصی ندارن.
بهترین کار برای فیبرنوری یه مودم معمولی هوآوی مثل Q2 بگیرید که تا سرعت 1000 هم راحت جواب میده و در کنارش یه روتر خوب openwrt که wifi 6 هم داره بگیرید. openwrt خیلی دستتون رو باز میذاره و همه کاری میتونید روش بکنید.
کلا ترکیب این 2 تا نزدیکترین تجربه به اینترنت آزاد رو میتونه براتون داشته باشه. به خصوص برای کنسول ها دیگه از شر dns راحت میشید و مستقیم به v.p.n وصل میشن.
میشه لطفا یه روتر خوب با همین مشخصاتی که فرمودی معرفی کنی؟
روتر همون کار اکسس پوینت رو هم میکنه؟ چون من مودم از اتاقم دوره و خوب آنتن نمیده تو اتاقم و قصد خرید اکسس پوینت داشتم

میشه لطفا یه روتر خوب با همین مشخصاتی که فرمودی معرفی کنی؟
روتر همون کار اکسس پوینت رو هم میکنه؟ چون من مودم از اتاقم دوره و خوب آنتن نمیده تو اتاقم و قصد خرید اکسس پوینت داشتم
اره اگر یه کابل لن بلند بزنی به روتر میتونه هرجایی که بخوای رو پوشش بده
من خودم Xiaomi ax3000t گرفتم راضیم وای فای ۶ داره باید ببینی چه سرعتی میخوای و چقدر میخوای هزینه کنی

اره اگر یه کابل لن بلند بزنی به روتر میتونه هرجایی که بخوای رو پوشش بده
من خودم Xiaomi ax3000t گرفتم راضیم وای فای ۶ داره باید ببینی چه سرعتی میخوای و چقدر میخوای هزینه کنی
بدون کابل لن نمیشه یا سرعتش پایینتر میاد؟
وی پی ان هم میشه رو این مدل شیر کرد؟

روتر کابل لن میخواد که اینترنت رو بهش بده تا اون باسیم و بی سیم توزیع ش کنه
اکسس پوینت اینترنت رو با لن میگیره و بصورت بی سیم توزیع میکنه و اکستندر بصورت بی سیم نت میگیره و توزیع میکنه ولی سرعت پایین تری دارن

تا جایی که می‌دونم فقط روی روتر میشه وی پی ان ست کرد

شیرینگ وی پی ان روی این مدلی که گفتم میشه ولی داستان داره باید روش openwrt بزنی و سخته ، مدل های دیگه روتر هستن که میشه روشون راحت وی پی ان شیر کرد ولی قیمت بالاتری هم دارن

درود
چرا میشه رو Openwrt میتونی وای‌فای اطراف رو بگیری و روش فیلشکن بزنی و با وای‌فای خود روتر پخش کنی! خودم روتر Google Wifi دارم و به همین صورت استفاده میکنم

دوستان کسی تجربه استفاده از فیبر پیشگامان رو داره؟
الان قیمت با مودم و بسته تخفیف ویژه گذاشته حدود ۴۵۰۰. این شامل کابل کشی هم میشه؟

صبانت چه خوب سرویسا رو ارزون کرده کاش بقیه هم اینجور قیمت و حجم بدن مردم بتونن بخرن الان جلسه برگزار میکنن که ما فیبر کشیدیم چرا خریدار نداره چرا adsl رو ترجیح میدن فلان خوب تعرفه رو درست کن مردم میخرن
این قیمت ها شما زدین تازه برای فیبر خیلی هم پایینه

ولی نسبت به adsl هنوز خیلی بالاست اشتراک 12 ترا سالانه گرفتم 1500 العان همان سرویس شد 3 میلیون با توجه به مصرفم حتما باید طرح 7500 بگیرم
یعنی باید 4500 اضافه پرداخت کنم اصلا قیمت فیبر نسبت به adsl به صرفه نیست

جعبه تقسیم فیبر شرکت مخابرات دقیق برابر خانه هست و همسایه ها بعضی ها گرفتن ولی با این قیمت ها به شخصه نمیگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or