Sarvior
Gold User
به شرطی که گوشی یا pc کارت شبکه ش از استاندارد 802.11ax پشتیبانی کنه و سرعت اینترنتتون هم اجازه بده !اون باز سرعتش بیشتر میشه؟
سلامسلام عزیزان
من یه اپدیت بدم.
هنوز فیبر من وصل نشده.
پیمانکار همون روز اولی که باهاش تماس گرفتم، یک روز بعدش سیم کشی رو انجام داد.
فکر کنم بعد از دو هفته تماس گرفت گفت حجم رو خریداری کنید.
یک فرم داد، پر کردیم و حجممون رو انتخاب کردیم و واریز وجه انجام دادیم.
بعد از یک هفته پنلهامون در سایت مخابرات تعریف شد و صاحب یوزر و پسورد شدیم.
اما از ۲۱ مردادماه که پنلمون تعریف شده، sms سوم که باید از طریق مخابرات ارسال بشه که مضمونش گویا یک یوزر و پسورد مربوط به تنظیمات مودم هست!(ما هنوز مودم نداریم، اما گفتند همچین چیزیه!)
برامون ارسال نشده.
یک اسکرین شات هم از پشتیبانی و پنل مخابرات براتون میفرستم.
همه پیمانکارهاشون با مشتری راه نمیان، ما مخابرات!
دو هفتهست لنگ این sms سومیم! اگه sms سوم ارسال بشه، دیگه پیمانکار میاد مودم رو نصب میکنه و تمام...
(ناگفته نمونه، هنوز مبلغ مودمها رو هم پرداخت نکردیم. پیمانکار گفت هر وقت واریز کنید میارم.)
هزینهها تا به الان:
۲ میلیون تومان برای سیم کشی فیبر
۲ میلیون و ۳۰۰ برای ۳ ماه، ۱۵۰۰ گیگ
پ.ن:
شنبه هفته قبل به مخابرات منطقه هم مراجعه کردم. گفتند این sms سوم رو باید مخابرات مرکز ارسال کنه به ما ربطی نداره!!!
از شانس ما، همهاش خوردیم به تعطیلی...
View attachment 389872
View attachment 389873
View attachment 389874
سلام.دوستان سیم فیبر از بیرون قطعی پیدا کرده اومدن میگن کل سیم کشی رو باید عوض کنیم و هزینش هم پای خودته
الان شکایتی چیزی میشه کرد ؟
اگر از سر FAT یا spiliter تا مودم شما باشه به عهده شماستدوستان سیم فیبر از بیرون قطعی پیدا کرده اومدن میگن کل سیم کشی رو باید عوض کنیم و هزینش هم پای خودته
الان شکایتی چیزی میشه کرد ؟

مودم خودشون رو بگیر بزار. بیکاری با اینا جر و بحث کنی. یه مدت گیر الکی میدن بعد هم میفهمن که الکی بوده قانون شون بی خیالش میشنبعد از یک سال دویدن همه کار و شکایت و کابل کشی
مخابرات آب پاکی رو ریختن رو دستمون
مودم شما رو ست نمیکنیم بدلیل اینکه مودمت تحت پشتیبانی ما نیست
مشکل امنیتی داره
باید هواوی داغون رو بگیری نصب کنی مودم tp ax1800 رو برات ست نمیکنیم
الان گفتن برو مرکز شاهد خیابون کردستان مودمت رو بزارن زیر ذره بین تا چک کنن مشکل امنیتی نداشته باشه بعد نامه بگیر بیار ست کنیم
نمیدونستم از مودم فیبر نوری میتونن مملکت رو هک کنن![]()
نه اصلا به نظرم این کارو نکنیدمودم خودشون رو بگیر بزار. بیکاری با اینا جر و بحث کنی. یه مدت گیر الکی میدن بعد هم میفهمن که الکی بوده قانون شون بی خیالش میشن