اینترنت فیبر نوری (تانوما)

باید زنگ بزنی بیست بیست vlan id رو بخوای و یوزر پست رو که اگه بلد نیستی دست نزن یا بعضی از مخابراتا از دور مودم رو کانفیگ میکنن یا هم ورداری مودمو ببری مخابرات کانفیگ بزنن
راهی نداره مودم رو ریست کنم و از اول کانفیگش کنم؟

مجبورم دوباره کانفیگش کنم. سریال که تو مخابرات ثبت شده فقط vlan id رو باید بگیرم قبلش
آخه چاره ای ندارم. زدن یوز پسورد مودم رو تغییر دادند هیچ کاری نمیتونم بکنم
ار اونو. داشته باشی با یوزر پس کانفیگ مودم که پیامک شده به گوشیت میتونی ولی فک کنم dns های مخابرات شهرت رو هم باید داشته باشی مال شهر ما dns هم ست کردن رو مودم

• Like
Reactions: sinart7
کسی اطلاع داره که اگر بتونیم با پاوربانک مودم فیبر نوری رو روشن کنیم ( با تبدیل و کابل مربوطه ) آیا در زمان قطعی برق به اینترنت وصل میشیم یا نه ؟

کسی اطلاع داره که اگر بتونیم با پاوربانک مودم فیبر نوری رو روشن کنیم ( با تبدیل و کابل مربوطه ) آیا در زمان قطعی برق به اینترنت وصل میشیم یا نه ؟
اینو پیمانک کار که پسیو کار میکنه میدونه یا از پلیس +۱۰ ها بپرس همشون الان ups دارن موقع برقا میره از باتری استفاده میکنن حتی دشت مودم منم یه کانکتور هست ups نوشته

من ups مودم دارم و روشن میمونه نت و میتونم استفاده کنم فیبر مخابراتم
البته بسته به مرکز هم هست احتمالش خیلی کمه ولی اگر مرکز باتری یا ژنراتور نداشته باشه اگر برق بره نت قطع میشه یکی از بچه ها این مشکل رو داشت همینجا ظاهراً

اگر پاور بانک جواب داد که هیچی اگر نه و خواستی ups مودم بگیری
یه ups بگیر که امپر و ولتاژش جوابگو باشه من از برند wgp مدل ۱۰۹ رو گرفتم خیلی ازش راضیم من از دیجیکالا گرفتم فروشنده دیبا فام ، خودشون سایت دارن با شماره تو سایتش تماس بگیر راهنماییت میکنه البته یکم گرون تر از پاور بانک پات میوفته ولی خوبیش اینه اتومات خودش سوییچ می‌کنه و نت قطع نمیشه

بالاخره نتم وصل شد !
یه نادون یه سنگ میندازه تو چاه ۱۰۰ تا عاقل لازمه که درش بیارن
۳ هفته طول کشید و خیلی اذیت شدم تا یکی گردن بگیره خرابی پیمانکار فیبرکشی همسایه رو و هزینه از جیبم ندم
سرعت هم فعلا ظاهراً اوکی هست

چیزی که فهمیدم اینه که تو مبحث فیبر مخابرات باید سمج باشی ، هر روز زنگ میزدم بهشون

بالاخره نتم وصل شد !
یه نادون یه سنگ میندازه تو چاه ۱۰۰ تا عاقل لازمه که درش بیارن
۳ هفته طول کشید و خیلی اذیت شدم تا یکی گردن بگیره خرابی پیمانکار فیبرکشی همسایه رو و هزینه از جیبم ندم
سرعت هم فعلا ظاهراً اوکی هست

چیزی که فهمیدم اینه که تو مبحث فیبر مخابرات باید سمج باشی ، هر روز زنگ میزدم بهشون
باید تو سامانه 195 شکایت میکردی

• Like
Reactions: Sarvior
باید تو سامانه 195 شکایت میکردی
تو فکرش بودم منتها رابطه م با رئیسه خوبه می‌خوام سر سرعت باهاش چونه بزنم حداکثر رو بگیرم الان سرعتم رو ۶۰۰-۷۰۰ هست می‌خوام اگر بشه بیشتر بگیرم :D
می‌دونم الان خیلیا اینجا فحشم میدن :D

تو فکرش بودم منتها رابطه م با رئیسه خوبه می‌خوام سر سرعت باهاش چونه بزنم حداکثر رو بگیرم الان سرعتم رو ۶۰۰-۷۰۰ هست می‌خوام اگر بشه بیشتر بگیرم :D
می‌دونم الان خیلیا اینجا فحشم میدن :D
ای فلان فلان

• Smile
Reactions: TheGodfather
من ups مودم دارم و روشن میمونه نت و میتونم استفاده کنم فیبر مخابراتم
البته بسته به مرکز هم هست احتمالش خیلی کمه ولی اگر مرکز باتری یا ژنراتور نداشته باشه اگر برق بره نت قطع میشه یکی از بچه ها این مشکل رو داشت همینجا ظاهراً

اگر پاور بانک جواب داد که هیچی اگر نه و خواستی ups مودم بگیری
یه ups بگیر که امپر و ولتاژش جوابگو باشه من از برند wgp مدل ۱۰۹ رو گرفتم خیلی ازش راضیم من از دیجیکالا گرفتم فروشنده دیبا فام ، خودشون سایت دارن با شماره تو سایتش تماس بگیر راهنماییت میکنه البته یکم گرون تر از پاور بانک پات میوفته ولی خوبیش اینه اتومات خودش سوییچ می‌کنه و نت قطع نمیشه
خیلی دستگاه solid ی به نظر میاد. ولی گرونه حدود 5 تومن . من کل سیستم فیبرنوری و مودم و سیم کشی برای این قدر نیافتاد .اگر option بهتری دارید بفرمایید . پاور بانک هم بررسی کردم خیلی دردسر داره از خیرش گذشتم

• Like
Reactions: Sarvior
خیلی دستگاه solid ی به نظر میاد. ولی گرونه حدود 5 تومن . من کل سیستم فیبرنوری و مودم و سیم کشی برای این قدر نیافتاد .اگر option بهتری دارید بفرمایید . پاور بانک هم بررسی کردم خیلی دردسر داره از خیرش گذشتم
شما میخوای مودم روشن کنی؟ یه تبدیل بخر ۳۰۰ ۴۰۰ تومن یه پاوریانک هم ۱ و نیم، تمام

دردسر هم نداره. من خودم با همین روش مودم ‌adsl روشن میکنم

• Like
Reactions: mahdysh
لینک تبدیلی که شما خریدید رو ارسال می کنید ؟
مدلی که من خریدم ساده ترین مدل هست. عکسشو ضمیمه میکنم. فقط شما پشت مودمت نگاه کن ببین ۱۲ ولته یا ۹ ولت. تبدیل برق ۵ به مثلن ۹ یا ۱۲ [ بسته به مدل مودمت ] بگیر. این سایته الان موجود داره و جالبه که قیمتش هم ۸۵ زده. من خودم چند ماه پیش ۱۶۰ خریدم!!!

Attachments

• Screenshot_20250820_100556_Chrome.jpg
    Screenshot_20250820_100556_Chrome.jpg
    91 KB · مشاهده: 31

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or