اینترنت فیبر نوری (تانوما)

خیلی دستگاه solid ی به نظر میاد. ولی گرونه حدود 5 تومن . من کل سیستم فیبرنوری و مودم و سیم کشی برای این قدر نیافتاد .اگر option بهتری دارید بفرمایید . پاور بانک هم بررسی کردم خیلی دردسر داره از خیرش گذشتم
اوه اوه چه گرون شده من ۳۲۰۰ خریدم چند وقت پیش !
والا مدل دیگه سراغ ندارم ولی سرچ کنی ups مودم گزینه های زیادی میان نظرات رو بخون ببین کدوماش جواب میده

سلام
من دیروز پسر عمم نت فیبر نوری گرفت برای مغازش و سرعتش رو تست کردیم به حدود ۵۰ مگابایت میرسه. طبق گفته خودش بالا بودن سرعتش بدلیل این هستش که مودمش ۵ گیگاهرتز رو ساپورت میکنه و همین سرویس رو تو خونش چون مودم ۲.۴ گیگاهرتز هست فقط میتونه ۶-۷ مگابایت سرعت بگیره. آیا این حرف درسته یا دلایل دیگه ای داره؟
چون میخواستم خودم هم بگیرم اگه درسته حتما مودم ۵ گیگاهرتز بگیرم
مودم هم هواوی مدل hg8245q2 هست

آخرین ویرایش:
دوستان یه پچ کورد میخواستم بهم معرفی کنید طولش هم هر چی کمتر بهتر اما میخوام کیفیتش خیلی خوب باشه و افت کیفیت روی فیبر نداشته باشه ، سپاس :x:x:x

سلام
من دیروز پسر عمم نت فیبر نوری گرفت برای مغازش و سرعتش رو تست کردیم به حدود ۵۰ مگابایت میرسه. طبق گفته خودش بالا بودن سرعتش بدلیل این هستش که مودمش ۵ گیگاهرتز رو ساپورت میکنه و همین سرویس رو تو خونش چون مودم ۲.۴ گیگاهرتز هست فقط میتونه ۶-۷ مگابایت سرعت بگیره. آیا این حرف درسته یا دلایل دیگه ای داره؟
بستگی به مودم داره ولی آره درسته 2.4 تا نزدیکای 10 مگ میره 5 هم تا 50 مگ. اگه با لن هم به کامپیوتر یا کنسول وصل کنی تا 90-120 مگ میره که این بازم به پورت مودم بستگی داره

دوستان یه پچ کورد میخواستم بهم معرفی کنید طولش هم هر چی کمتر بهتر اما میخوام کیفیتش خیلی خوب باشه و افت کیفیت روی فیبر نداشته باشه ، سپاس :x:x:x
داداش رنگ کانکتور رو رعایت کنی کافیه زیاد دنبال مارک نگرد مخصوصا برا متراژ کوتاه

بستگی به مودم داره ولی آره درسته 2.4 تا نزدیکای 10 مگ میره 5 هم تا 50 مگ. اگه با لن هم به کامپیوتر یا کنسول وصل کنی تا 90-120 مگ میره که این بازم به پورت مودم بستگی داره
من با باند 2.4 گیگا هرتز روی پهنای باند ۴۰ مگا هرتز که تو تنظیمات میتونید دستی عوض کنید.
از نزدیک تا ۳۰ مگابایت هم گرفتم سرعت ولی مونده به سرعتی که خریدی

داداش رنگ کانکتور رو رعایت کنی کافیه زیاد دنبال مارک نگرد مخصوصا برا متراژ کوتاه
ممنون از راهنمایی ؛ دقیقا رنگ کانکتور یعنی ورودی پورت که پشت مودم هست ؟ چون اون مشکی ـه

• Like
Reactions: Sarvior
ممنون از راهنمایی ؛ دقیقا رنگ کانکتور یعنی ورودی پورت که پشت مودم هست ؟ چون اون مشکی ـه
دوستمون داره پچ کورد فیبر رو میگه که سبز(apc) یا آبی (upc) هست
شما پچ کورد مسی یا همون کابل لن رو میگید درسته ؟
بهترین مدل موجود بدون در نظر گرفتن قیمت میشه یوگرین مدل cat8 که البته کاملا overkill محسوب میشه
یه یوگرین cat6 بگیری جوابه راحت

سلام
تقریبا درسته باند ۲.۴ تا ۱۰۰ مگابیت برای من میده حدود همون ۱۲ مگابایت ، روی باند ۵ تا ۴۲۰ مکابیت هم من گرفتم حدود ۵۲ مگابایت بشرطی که سرعتت تا ۱۰۰۰ باشه اگر مثلاً سرعت ۱۰۰ یا ۳۰۰ بگیری خب طبعا تا همون سقف میده رو باند ۵

دوستمون داره پچ کورد فیبر رو میگه که سبز(apc) یا آبی (upc) هست
شما پچ کورد مسی یا همون کابل لن رو میگید درسته ؟
بهترین مدل موجود بدون در نظر گرفتن قیمت میشه یوگرین مدل cat8 که البته کاملا overkill محسوب میشه
یه یوگرین cat6 بگیری جوابه راحت
سپاس ، همون پچ کورد فیبر رو میگم که از فیوژن به مودم میخوره ، سبز باید بگیرم یا آبی ؟ از کجا بفهمم apc باید بگیرم یا upc ؟

سپاس ، همون پچ کورد فیبر رو میگم که از فیوژن به مودم میخوره ، سبز باید بگیرم یا آبی ؟ از کجا بفهمم apc باید بگیرم یا upc ؟
اگر مودم هواوی هست احتمال زیاد آبی باید بگیری ولی قاعدتاً از روی رنگ کانکتور باید بگیری که باید سبز یا آبی باشه نه مشکی ؟ حتما از فروشنده بپرس چون اگر به کانکتور سبز اشتباهی آبی بزنی کانکتور رو خراب می‌کنه و بلعکس

مثلا برای من مودم ایسکراتل رنگ کانکتور سبز بود و پچکورد هم سبز ، اگر دقت کنی کانکتور سبز بوده

1000043575.jpg

اگر مودم هواوی هست احتمال زیاد آبی باید بگیری ولی قاعدتاً از روی رنگ کانکتور باید بگیری که باید سبز یا آبی باشه نه مشکی ؟ حتما از فروشنده بپرس چون اگر به کانکتور سبز اشتباهی آبی بزنی کانکتور رو خراب می‌کنه و بلعکس

مثلا برای من مودم ایسکراتل رنگ کانکتور سبز بود و پچکورد هم سبز ، اگر دقت کنی کانکتور سبز بوده

View attachment 389605
ممنون از راهنمایی ، عکس رو که دیدم کاملا متوجه شدم ، اون پوشش کانکتور رو بر نداشته بودم ، بله آبی بود :x:x:x

ممنون از راهنمایی ، عکس رو که دیدم کاملا متوجه شدم ، اون پوشش کانکتور رو بر نداشته بودم ، بله آبی بود :x:x:x
پوشش رو بزار اصلا نباید گرد و غبار بگیره فقط وقتی خواستی نصب کنی پوشش رو بردار

اگر کانکتور ابیه پس قاعدتاً باید پچکورد آبی بگیری و نظرات رو بخون هر جنسی خواستی بخری

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and A-L-I

تقریبا درسته باند ۲.۴ تا ۱۰۰ مگابیت برای من میده حدود همون ۱۲ مگابایت ، روی باند ۵ تا ۴۲۰ مکابیت هم من گرفتم حدود ۵۲ مگابایت بشرطی که سرعتت تا ۱۰۰۰ باشه اگر مثلاً سرعت ۱۰۰ یا ۳۰۰ بگیری خب طبعا تا همون سقف میده رو باند ۵
ممنونم بابت راهنمایی
خودم اگه خواستم مودم بگیرم همین مودم خوبه یا مدل دیگه ای پیشنهاد میکنین؟ و اینکه از کجا بگیرم بهتره؟

• Like
تو فکرش بودم منتها رابطه م با رئیسه خوبه می‌خوام سر سرعت باهاش چونه بزنم حداکثر رو بگیرم الان سرعتم رو ۶۰۰-۷۰۰ هست می‌خوام اگر بشه بیشتر بگیرم :D
می‌دونم الان خیلیا اینجا فحشم میدن :D
هععیییی من اصلا اینترنت ندارم ، بعد تو با 600 مگت فخر میفروشی:D این زندگی عادلانه نیست:cry2:

• Sad
ممنونم بابت راهنمایی
خودم اگه خواستم مودم بگیرم همین مودم خوبه یا مدل دیگه ای پیشنهاد میکنین؟ و اینکه از کجا بگیرم بهتره؟
بستگی داره تا چقدر بخواید هزینه کنید ، مودم هایی که wifi6 دارن بهتر هستند و گرون تر مثل x6 هواوی

هععیییی من اصلا اینترنت ندارم ، بعد تو با 600 مگت فخر میفروشی:D این زندگی عادلانه نیست:cry2:
عوضش ۲ تا دو ساعت و نیم در روز برقم می‌ره ، یعنی ۵ ساعت ( کاملا جدی و بدون اغراق)

کلا اجازه نمیدن به کسی خیلی خوش بگذره ، باید همیشه به چیزیش لنگ باشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or