اینترنت فیبر نوری (تانوما)

دوستان سلام
امروز بالاخره مودم نصب شد و ما به فیبرنوری دسترسی داریم.
نشکر می‌کنم از تمام عزیزانی که در این مدت به هر نحوی راهنمایی کردند به خصوص @Sarvior عزیز.
فعلاً یک سری مشکلات ریز وجود داره به همین دلیل مودم رو به طور مستقیم بدون کابل پچ رابط به پریز فیبر نصب کردیم.
شنبه میان و مشکل رو حل می‌کنند و مودم با همون کابل پچ تقریباً نیم متری به مودم وصل خواهد شد،
مودمی که در آخر خریداری شد یک مودم هواوی دو بانده x6 هست.
متوسط سرعتی که ازش گرفتیم بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ از طریق اتصال وایفای هست.
سوالی از عزیزان اهل فن دارم...
دیوایس‌هایی که در منزل داریم تقریباً همه قدیمی هستند،
از کامپیوترم که یه ایمک ۲۰۱۷ هست تا تلفن همراهم که یک سامسونگ نوت قدیمیه.
از سرعت کنونی بسیار راضی‌ام. اما به نظرتون برای سرعت بهتر و بیشتر برای استفاده در کامپیوتر کدام یک از دو روش زیر رو پیشنهاد میکنید؟
۱. خرید یک کابل پچ تقریباً به طول ۱۵ متر که مودم رو بیارم داخل اتاق خواب و مودم رو با یک lan کوتاه که از قبل دارم و cat6 هست به کامپیوتر وصل کنم؟
۲، خرید یک کابل lan به طول۱۵ متر که مودم در همون اتاق پذیرایی نزدیک پریز فیبر بمونه و اتصالم به کامپیوتر رو از طریق lan انجام بدم؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sarvior and mahdysh
دوستان سلام
نشکر می‌کنم از تمام عزیزانی که در این مدت به هر نحوی راهنمایی کردند به خصوص @Sarvior عزیز.
فعلاً یک سری مشکلات ریز وجود داره به همین دلیل مودم رو به طور مستقیم بدون کابل پچ رابط به پریز فیبر نصب کردیم.
شنبه میان و مشکل رو حل می‌کنند و مودم با همون کابل پچ تقریباً نیم متری به مودم وصل خواهد شد،
از سرعت کنونی بسیار راضی‌ام. اما به نظرتون برای سرعت بهتر و بیشتر برای استفاده در کامپیوتر کدام یک از دو روش زیر رو پیشنهاد میکنید؟
۱. خرید یک کابل پچ تقریباً به طول ۱۵ متر که مودم رو بیارم داخل اتاق خواب و مودم رو با یک lan کوتاه که از قبل دارم و cat6 هست به کامپیوتر وصل کنم؟
۲، خرید یک کابل lan به طول۱۵ متر که مودم در همون اتاق پذیرایی نزدیک پریز فیبر بمونه و اتصالم به کامپیوتر رو از طریق lan انجام بدم؟
سلام.
مبارک باشه.
مورد ۲.

دوستان سلام
سلام عزیز مبارک باشه
خواهش میکنم من که کاری نکردم

گزینه ۲ منطقی تره اگر بخوای روکار کار کنی چون کابل لن خیلی مقاوم تر از پچکورد فیبر هست ، کابل فیبر خیلی حساسه

متشکرم از هر دو عزیز
دوستان پچ کورد، سرش گرد و سوراخه!
و کابل‌های لن همونی هستند که تقریباً مربعی-مستطیلی هستند.
الان چرا هرچی سرچ میزنم کابل lan 15 متری، یه چیزایی میاره به اسم لن پچ کورد؟
https://cableiran.com/lan-cable-pat...tp-network-lan-cable-patch-cord-cca-30cm.html
امکانش یک کابل Lan که ۱۵ تا ۲۰ متر باشه و سرعت خوبی داشته باشه برای اتصال مودم به کامپیوتر بهم معرفی کنید؟
مرسی🙏

متشکرم از هر دو عزیز
بهترین قیمت پچ کورد کابل شبکه CAT6 UTP NEXANS نگزنس 30CM CCAM در مرکز خرید کابل ایران
امکانش یک کابل Lan که ۱۵ تا ۲۰ متر باشه و سرعت خوبی داشته باشه برای اتصال مودم به کامپیوتر بهم معرفی کنید؟
مرسی🙏
اسم اونم پچ کورد
یکی پچ کورد فیبره ، یکی پچ کورد سیم مسی یا همون لن
کلا به کابل شبکه/فیبر که دو سرش کانکتور خورده باشه میگن پچ کورد

خواستی کابل لن بگیری cat6 sftp بگیر که شیلد دار باشه و نویز روش نیوفته utp نگیر
لگراند و نگزنس خوبن ، بهتره بری جایی که لوازم دوربین مدار بسته یا تجهیزات شبکه میفروشن معمولا هر متراژی بخوای برات میبرن و خودشون برات کانکتور میزنن ، همونجا بعد زدن کانکتور تست کن
انلاین هم فکر کنم سایت‌هایی باشن که انجام بدن

• Like
Reactions: VICE and tboy2022
متشکرم از هر دو عزیز
https://cableiran.com/lan-cable-pat...tp-network-lan-cable-patch-cord-cca-30cm.html
مرسی🙏
سلام. خواهش میکنم.
برای این فاصله حتما و حتما کابل cat6a به بالا و از نوع شیلد دار رو تهیه کنید.

پروژه فیبر نوری هنوز دارن اجرایی میکنن یا کنسل شده ؟
فکر کنم فعالیت رو تو شهر های کوچیک متوقف کردن
نه من همچنان میبینم که دارن تو محله ها سیم کشی میکنن اتفاقا یکی دو هفته اخیر سریع تر هم شده،
پ.ن: شهر کوچیک هستم :D

شهرای کوچیک خیلی هاش تموم شده خیلی وقته شاید محله شما رو نکشیدن رد شدن رفتن فکر میکنی گذاشتن کنار کار نمیکنن چون اینجور اتفاقی زیاد افتاده
بعضی از شهرهای کوچیک هم که جمعیت کمی دارن دور افتادن تازه دارن زمینو میکنن براشون
شهرای بزرگ مشکل شهر داری دارن که میخواد گرون حساب کنه متری برا کندل اسفالت که اپراتورا باهاشون ب مشکل خوردن

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
صبانت چه خوب سرویسا رو ارزون کرده کاش بقیه هم اینجور قیمت و حجم بدن مردم بتونن بخرن الان جلسه برگزار میکنن که ما فیبر کشیدیم چرا خریدار نداره چرا adsl رو ترجیح میدن فلان خوب تعرفه رو درست کن مردم میخرن

Attachments

• Screenshot_20250906-120408_Chrome~2.jpg
    Screenshot_20250906-120408_Chrome~2.jpg
    143.1 KB · مشاهده: 63
صبانت چه خوب سرویسا رو ارزون کرده کاش بقیه هم اینجور قیمت و حجم بدن مردم بتونن بخرن الان جلسه برگزار میکنن که ما فیبر کشیدیم چرا خریدار نداره چرا adsl رو ترجیح میدن فلان خوب تعرفه رو درست کن مردم میخرن
این قیمت سالانه هست ؟ مفته !

هنوز دارن اجرا میکنن حداقل شیراز که اینطوره

آقا من مخابرات گرفتم ماهی ۸۰۰ گیگ هر ماه ۴۵۹ هزار تومن
سرعت حداقل ۳۰۰ مگ
اینا کحاش ارزونن 😐

• Like
Reactions: Sarvior

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or