TheGodfather
Gold User
دوستان سلام
امروز بالاخره مودم نصب شد و ما به فیبرنوری دسترسی داریم.
نشکر میکنم از تمام عزیزانی که در این مدت به هر نحوی راهنمایی کردند به خصوص @Sarvior عزیز.
فعلاً یک سری مشکلات ریز وجود داره به همین دلیل مودم رو به طور مستقیم بدون کابل پچ رابط به پریز فیبر نصب کردیم.
شنبه میان و مشکل رو حل میکنند و مودم با همون کابل پچ تقریباً نیم متری به مودم وصل خواهد شد،
مودمی که در آخر خریداری شد یک مودم هواوی دو بانده x6 هست.
متوسط سرعتی که ازش گرفتیم بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ از طریق اتصال وایفای هست.
سوالی از عزیزان اهل فن دارم...
دیوایسهایی که در منزل داریم تقریباً همه قدیمی هستند،
از کامپیوترم که یه ایمک ۲۰۱۷ هست تا تلفن همراهم که یک سامسونگ نوت قدیمیه.
از سرعت کنونی بسیار راضیام. اما به نظرتون برای سرعت بهتر و بیشتر برای استفاده در کامپیوتر کدام یک از دو روش زیر رو پیشنهاد میکنید؟
۱. خرید یک کابل پچ تقریباً به طول ۱۵ متر که مودم رو بیارم داخل اتاق خواب و مودم رو با یک lan کوتاه که از قبل دارم و cat6 هست به کامپیوتر وصل کنم؟
۲، خرید یک کابل lan به طول۱۵ متر که مودم در همون اتاق پذیرایی نزدیک پریز فیبر بمونه و اتصالم به کامپیوتر رو از طریق lan انجام بدم؟
امروز بالاخره مودم نصب شد و ما به فیبرنوری دسترسی داریم.
نشکر میکنم از تمام عزیزانی که در این مدت به هر نحوی راهنمایی کردند به خصوص @Sarvior عزیز.
فعلاً یک سری مشکلات ریز وجود داره به همین دلیل مودم رو به طور مستقیم بدون کابل پچ رابط به پریز فیبر نصب کردیم.
شنبه میان و مشکل رو حل میکنند و مودم با همون کابل پچ تقریباً نیم متری به مودم وصل خواهد شد،
مودمی که در آخر خریداری شد یک مودم هواوی دو بانده x6 هست.
متوسط سرعتی که ازش گرفتیم بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ از طریق اتصال وایفای هست.
سوالی از عزیزان اهل فن دارم...
دیوایسهایی که در منزل داریم تقریباً همه قدیمی هستند،
از کامپیوترم که یه ایمک ۲۰۱۷ هست تا تلفن همراهم که یک سامسونگ نوت قدیمیه.
از سرعت کنونی بسیار راضیام. اما به نظرتون برای سرعت بهتر و بیشتر برای استفاده در کامپیوتر کدام یک از دو روش زیر رو پیشنهاد میکنید؟
۱. خرید یک کابل پچ تقریباً به طول ۱۵ متر که مودم رو بیارم داخل اتاق خواب و مودم رو با یک lan کوتاه که از قبل دارم و cat6 هست به کامپیوتر وصل کنم؟
۲، خرید یک کابل lan به طول۱۵ متر که مودم در همون اتاق پذیرایی نزدیک پریز فیبر بمونه و اتصالم به کامپیوتر رو از طریق lan انجام بدم؟
آخرین ویرایش: