اینترنت فیبر نوری (تانوما)

اره تا ۳۰ مشکلی پیش نمیاره مشکل یا از سیمه یا از جوشا هستش یا پچ کورد زرد رنگه لح شده خم شده
سرعت چی با این افت بالا سرعت باز همونه؟
اره سرعت اوکیه تا ۷۵۰ هم گرفتم پایین هم بعضی وقتها میاد
تو گیم آنلاین هم پینگ نگرفتم ولی اوکی بوده

چندجا سیم زاویه داره ولی نشکسته
نمی‌دونم از چی میتونه باشه

اره سرعت اوکیه تا ۷۵۰ هم گرفتم پایین هم بعضی وقتها میاد
تو گیم آنلاین هم پینگ نگرفتم ولی اوکی بوده

چندجا سیم زاویه داره ولی نشکسته
نمی‌دونم از چی میتونه باشه
نمیتونه چیزی دیگه جز سیم باشه چون تا باکس ۲۵ شایدم باکسو اسپیلیترو انگول کردن برا بقیه خواستن فیبر بکشن

منطقه ما اسیاتک و فکر کنم مخابرات پوشش داره فقط
پس کیفیت بهتر سرعت همیشه بالا ترپینگ با ثبات تر ولی گران تر میخای اسیاتک پشنیبانی هم بهتره چیز شکنا هم خوب تر جواب میدن رو اسیاتک
خوش قیمت تر حجم شبانه فیلمو رایگان پینگ گاهی اوقات نوسانی پشتیبانی بد
مخابرات

مخابرات طبق بخشنامه ای از 18 شهریور هزینه فیبر را رایگان کرد. الان هم تو سایت مخابرات تهران لااقل بخشنامه اش هست و یک جورهایی جشنواره فیبر در خانه احیا شده و یک سری دستورالعمل هم به پیمانکارها ابلاغ شده برای این موارد از جمله تحویل سریع و اطلاع رسانی جشنواره بابت هزینه رایگان فیبرکشی و ... / البته مثل همیشه ممکنه پیمانکارها سخت و دیر با بخشنامه ها کنار بیان و پیگیری میخواد طبیعتا شاید در مواردی

پ ن: قبلا دولت مشوق میداد به پیمانکار چیزی در حود 2 تا 3 میلیون بابت هر اتصال، در سال جدید این مبلغ را افزایش دادند به 5 تا 7 میلیون برای هر اتصال. پس پیمانکارها یک جورهایی هزینه ها را دریافت میکنند بابت هر اتصال.

• Like
Reactions: mallo and DM.JAGUAR
نمیتونه چیزی دیگه جز سیم باشه چون تا باکس ۲۵ شایدم باکسو اسپیلیترو انگول کردن برا بقیه خواستن فیبر بکشن

پس کیفیت بهتر سرعت همیشه بالا ترپینگ با ثبات تر ولی گران تر میخای اسیاتک پشنیبانی هم بهتره چیز شکنا هم خوب تر جواب میدن رو اسیاتک
خوش قیمت تر حجم شبانه فیلمو رایگان پینگ گاهی اوقات نوسانی پشتیبانی بد
مخابرات
خیلی ممنونم مرسی زنگ زدم ثبت کرد گفت تا 48 ساعت زنگ می زنیم ثبت سفارش کنید اما چند روز گذشته و خبری نیست

چراغ gpon قرمز و سبز میشد و افت قدرت سیگنال داشتم رئیس مخابرات منطقه خودش اومد خونه برام دستگاه گذاشت و چک کرد B-) خداییش دمش گرم
تو باکس ۲۵ بود و تو خونه ۲۹ و مرزی بود اما نتم مشکل خاصی نداره گفت شاید تو مسیر خونه جایی پیچی چیزی خورده
قرار شد یکی بیاد چک کنه
برای منم شنبه همینجوری شد قدرت رفت رو -30 ولی اینترنت اوکی بود. اعلام خرابی کردم فرداش زنگ زدن گفتن کابل خاکی خراب شده و داریم درستش میکنیم. امروز درست شد و قدرت سیگنال شد -23.
عجیب بود خود مخابرات هم زنگ زد پیگیری کنه که درست شده یا نه.
دوستان من قبلا یکی دوبار این سوال رو همینجا پرسیدم ولی کماکان مشکلم حل نشده من فیبر مخابرات دارم سرعت دانلودم از خود پلی استیشن خیلی پایینه تقریبا با adsl فرقی نمیکنه یه آپدیت 2 گیگی رو یک ساعت طول میده دانلود کنه با این حال سرعت دانلودم با لپ تاپ خیلی خوبه مثلا فیلم 20-15 گیگی رو حداکثر نیم ساعته دانلود میکنم اگر کسی از دوستان راه حلی داره لطفا بگه یا حداقل بدونم مشکل از چیه
از این سرویس استفاده کن مشکلت حل میشه.

اینترنت یک ساله جشنواره 300 مگ پرداخت ماهانه که هر ماه 80 گیگابایت بود تموم شده
الان یک ساله 1400 گیگابایت تا صد مگ سرعت یک میلیون و هشتصد خوبه ؟ پرداخت کامل

یک عده از آسیاتک ریختن تو کوچه و داشتن ثبت نام میکردن برای فیبر نوری منم دیدم ظاهر به صرفه هست پول دادم که برای من هم بکشند
اینجور که گفتن یک مودم + هزینه کل نصب و کابل کشی + اشتراک 1 ساله 800 گیگ شد دو میلیون 600 تومن
حالا نمیدونم قضیه درسته یا کلاه رفته سرم؟

دوستان کسی با اتصال وایفای فیبر تانوما به ps5 مشکل نداره؟من میخوام متصل بشم این ارور رو بهم میده.مودمم یوتل ه

Attachments

• IMG_20251008_234506.jpg
    IMG_20251008_234506.jpg
    580.6 KB · مشاهده: 31
دوستان کسی با اتصال وایفای فیبر تانوما به ps5 مشکل نداره؟من میخوام متصل بشم این ارور رو بهم میده.مودمم یوتل ه
مودم چیه ؟ ایا دو بانده هست؟

یک عده از آسیاتک ریختن تو کوچه و داشتن ثبت نام میکردن برای فیبر نوری منم دیدم ظاهر به صرفه هست پول دادم که برای من هم بکشند
اینجور که گفتن یک مودم + هزینه کل نصب و کابل کشی + اشتراک 1 ساله 800 گیگ شد دو میلیون 600 تومن
حالا نمیدونم قضیه درسته یا کلاه رفته سرم؟
قیمتش که خوبه ، زنگ بزن اسیاتک شهرتون بپرس ببین محلتون رو قراره خودشون فیبر بدن یا نه و داستان رو تعریف کن

• Like
Reactions: Terova
یوتل مودم خوبی نیست
با هردو باند این مشکل رو داری ؟
این مودمو خود مخابرات داد بهم و تحقیق کردم تو سایتا نوشته بود مدل G442 جزو بهترین مودمای مخابراته که میده به مشتریاش😏اره روی هر دو باند این مشکلو دارم...از تنظیمات مودم channel number رو از auto برمیدارم و میزارم رو عددای دیگه وصل میشه ولی بعد یک ساعت دوباره دیسکانکت میشم و هنگام اتصال مجدد همون ارور بالارو میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or