saman_far
کاربر سایت
منطقه ما اسیاتک و فکر کنم مخابرات پوشش داره فقطانتخاب دیگه داری؟ شرکت دیگه ایی میتونی بخری؟نسبت به کودوم اینترنت میپرسی خوبه؟
منطقه ما اسیاتک و فکر کنم مخابرات پوشش داره فقطانتخاب دیگه داری؟ شرکت دیگه ایی میتونی بخری؟نسبت به کودوم اینترنت میپرسی خوبه؟
اره سرعت اوکیه تا ۷۵۰ هم گرفتم پایین هم بعضی وقتها میاداره تا ۳۰ مشکلی پیش نمیاره مشکل یا از سیمه یا از جوشا هستش یا پچ کورد زرد رنگه لح شده خم شده
سرعت چی با این افت بالا سرعت باز همونه؟
نمیتونه چیزی دیگه جز سیم باشه چون تا باکس ۲۵ شایدم باکسو اسپیلیترو انگول کردن برا بقیه خواستن فیبر بکشناره سرعت اوکیه تا ۷۵۰ هم گرفتم پایین هم بعضی وقتها میاد
تو گیم آنلاین هم پینگ نگرفتم ولی اوکی بوده
چندجا سیم زاویه داره ولی نشکسته
نمیدونم از چی میتونه باشه
پس کیفیت بهتر سرعت همیشه بالا ترپینگ با ثبات تر ولی گران تر میخای اسیاتک پشنیبانی هم بهتره چیز شکنا هم خوب تر جواب میدن رو اسیاتکمنطقه ما اسیاتک و فکر کنم مخابرات پوشش داره فقط
خیلی ممنونم مرسی زنگ زدم ثبت کرد گفت تا 48 ساعت زنگ می زنیم ثبت سفارش کنید اما چند روز گذشته و خبری نیستنمیتونه چیزی دیگه جز سیم باشه چون تا باکس ۲۵ شایدم باکسو اسپیلیترو انگول کردن برا بقیه خواستن فیبر بکشن
پس کیفیت بهتر سرعت همیشه بالا ترپینگ با ثبات تر ولی گران تر میخای اسیاتک پشنیبانی هم بهتره چیز شکنا هم خوب تر جواب میدن رو اسیاتک
خوش قیمت تر حجم شبانه فیلمو رایگان پینگ گاهی اوقات نوسانی پشتیبانی بد
مخابرات
باید حضوری بری مخابراتخیلی ممنونم مرسی زنگ زدم ثبت کرد گفت تا 48 ساعت زنگ می زنیم ثبت سفارش کنید اما چند روز گذشته و خبری نیست
برای منم شنبه همینجوری شد قدرت رفت رو -30 ولی اینترنت اوکی بود. اعلام خرابی کردم فرداش زنگ زدن گفتن کابل خاکی خراب شده و داریم درستش میکنیم. امروز درست شد و قدرت سیگنال شد -23.چراغ gpon قرمز و سبز میشد و افت قدرت سیگنال داشتم رئیس مخابرات منطقه خودش اومد خونه برام دستگاه گذاشت و چک کردخداییش دمش گرم
تو باکس ۲۵ بود و تو خونه ۲۹ و مرزی بود اما نتم مشکل خاصی نداره گفت شاید تو مسیر خونه جایی پیچی چیزی خورده
قرار شد یکی بیاد چک کنه
از این سرویس استفاده کن مشکلت حل میشه.دوستان من قبلا یکی دوبار این سوال رو همینجا پرسیدم ولی کماکان مشکلم حل نشده من فیبر مخابرات دارم سرعت دانلودم از خود پلی استیشن خیلی پایینه تقریبا با adsl فرقی نمیکنه یه آپدیت 2 گیگی رو یک ساعت طول میده دانلود کنه با این حال سرعت دانلودم با لپ تاپ خیلی خوبه مثلا فیلم 20-15 گیگی رو حداکثر نیم ساعته دانلود میکنم اگر کسی از دوستان راه حلی داره لطفا بگه یا حداقل بدونم مشکل از چیه
مودم چیه ؟ ایا دو بانده هست؟دوستان کسی با اتصال وایفای فیبر تانوما به ps5 مشکل نداره؟من میخوام متصل بشم این ارور رو بهم میده.مودمم یوتل ه
قیمتش که خوبه ، زنگ بزن اسیاتک شهرتون بپرس ببین محلتون رو قراره خودشون فیبر بدن یا نه و داستان رو تعریف کنیک عده از آسیاتک ریختن تو کوچه و داشتن ثبت نام میکردن برای فیبر نوری منم دیدم ظاهر به صرفه هست پول دادم که برای من هم بکشند
اینجور که گفتن یک مودم + هزینه کل نصب و کابل کشی + اشتراک 1 ساله 800 گیگ شد دو میلیون 600 تومن
حالا نمیدونم قضیه درسته یا کلاه رفته سرم؟
مودمم utel...اره دو باندس 2.4 و 5مودم چیه ؟ ایا دو بانده هست؟
یوتل مودم خوبی نیستمودمم یوتله...اره دو باندس 2.4 و 5
این مودمو خود مخابرات داد بهم و تحقیق کردم تو سایتا نوشته بود مدل G442 جزو بهترین مودمای مخابراته که میده به مشتریاشیوتل مودم خوبی نیست
با هردو باند این مشکل رو داری ؟