اینترنت فیبر نوری (تانوما)

با سرعت همین 700، سرعت دانلود از سایت داخلی چقدر میشه حدودا؟ چون طبق ابن سرعت باید حداقل همون 70 مگا سرعت دانلود رو بده دیگه، درسته؟
تقسیم بر 8 میشه عزیز که میشه تقریبا 87 - 88 مگابایت بر ثانیه البته من تا 100 هم موقع دانلود گرفتم هم داخل استیم و هم سایتای ایرانی ، همونطوری که رفیقمون گفت یکم بالا پایین میشه ولی تو همون محدوده 650 - 700 میمونه
راستی وضعیت پینگ هم بهبود پیدا میکنه نسبت به adsl؟
بله دوستم ADSL داره پینگ اروپاش 10 تا معمولا بیشتره از من پینگ خاورمیانه هم 4 5 تا
البته این مورد خیلی ربط به سیم کشی و منطقه و البته شهری که زندگی میکنین داره

تقسیم بر 8 میشه عزیز که میشه تقریبا 87 - 88 مگابایت بر ثانیه البته من تا 100 هم موقع دانلود گرفتم هم داخل استیم و هم سایتای ایرانی ، همونطوری که رفیقمون گفت یکم بالا پایین میشه ولی تو همون محدوده 650 - 700 میمونه

بله دوستم ADSL داره پینگ اروپاش 10 تا معمولا بیشتره از من پینگ خاورمیانه هم 4 5 تا
البته این مورد خیلی ربط به سیم کشی و منطقه و البته شهری که زندگی میکنین داره
دقیقا از همین تعجب کردم! که طبق سرعت 700 یا 800 بازه سرعت دیگه خیلی بخواد کم بشه باید از 70 باشه تا 100! منتها یکی از همکاران من از مخابرات سرویس گرفته بود، سرعت دانلودش نهایت 6 یا 7 بود!!!
البته تهران نیست.
به خاطر همین از این سرعتی که گفتید تعجب کردم.
درهرحال ممنون

• Like
Reactions: Arash-S212
دقیقا از همین تعجب کردم! که طبق سرعت 700 یا 800 بازه سرعت دیگه خیلی بخواد کم بشه باید از 70 باشه تا 100! منتها یکی از همکاران من از مخابرات سرویس گرفته بود، سرعت دانلودش نهایت 6 یا 7 بود!!!
البته تهران نیست.
به خاطر همین از این سرعتی که گفتید تعجب کردم.
درهرحال ممنون
اینجا اسیاتک فیبری که تضمین سرعت 100 مگابیت داده تا 30 مگابیت هم میشه که میاد پایین سرعتش. من خودم ندارم فیبر هنوز ولی اطرافیان که دارن دیدم نوسان سرعتش رو. گاهی هم 400 500 مگابیت میده

• Like
Reactions: Uchiha Itachi
اومدن برای چند تا از همسایه های روبرویی فیبر بکشن نمیدونم چیکار کردن تو باکس fat که من نتم قطع شده ( برای بقیه اوکیه )
زنگ زدم مخابرات یه نفر اومد بررسی کرد گفت درستش میکنیم

اینم شانس ماست
کارمندان مخابرات کلا تعطیلن!
تو منطقه ما یه اتاق کارتن مودم هواوی چیدن از مدل 8346m که پورت گیگ نداره. یعنی نهایتا 100مگابیت میده. حالا سرویس چی؟ میگه تا 1000 انتخاب کن!
بیچاره مشترکی که از این جزئیات سردرنمیاره و به امور مشترکین اعتماد می‌کنه!
من هنوزم نتونستم سرویس بگیرم. فت باکس رو بردن داخل کوچه گذاشتن رو دیوار خونه‌ای که سمت چپ و راستش خالیه و هنوز ساخته نشده. به من میگن صبر کن کنارش خونه بسازن که ما بتونیم از روی دیوارش سیم بکشیم برات!
مغز آدم سوت می‌کشه از این حجم از بلاهت!

این سرویس رزرو 1 گیگابایت چیه تو پنل من!View attachment 388086

حس میکنم میخوان کتگوری یوزرم رو عوض کنن سرویس هایی که میتونم بخرم عوض بشه
دقیقا همین شد که حدس زدم. دیشب فعال شد، تغییر سرویس انجام نمیشد کلا! امروز دیدم تغییر سرویس امکانش هست ولی 1 ماهه نداره کلا، 3 ماه به بالا داره. فهمیدم تبدیل کردن به پس پرداخت محدود، امروز زنگ زدم تبدیل کرد به پیش پرداخت بعد دیدم کلا سرویس برای خرید یا تغییر نیست. دوباره زنگ زدم درست کرد.
خلاصه کل ماجرا برای اینکه از هر مشتری چند درصدی بیشتر بچاپن
یعنی رفتار غیر حرفه ای در این حد که مخابرات داره، از زمان اینترنت دایل آپ ندیدم کلا!

دقیقا همین شد که حدس زدم. دیشب فعال شد، تغییر سرویس انجام نمیشد کلا! امروز دیدم تغییر سرویس امکانش هست ولی 1 ماهه نداره کلا، 3 ماه به بالا داره. فهمیدم تبدیل کردن به پس پرداخت محدود، امروز زنگ زدم تبدیل کرد به پیش پرداخت بعد دیدم کلا سرویس برای خرید یا تغییر نیست. دوباره زنگ زدم درست کرد.
خلاصه کل ماجرا برای اینکه از هر مشتری چند درصدی بیشتر بچاپن
یعنی رفتار غیر حرفه ای در این حد که مخابرات داره، از زمان اینترنت دایل آپ ندیدم کلا!
الان برا خرید یا تغییر سرویس تو پنلت چیا هست !؟

سلام.الان هزینه خرید مودم + سرویس فیبر نوری و کابل کشی و ..... از ایرانسل چقدر میشه؟
تو سایتش زده سرعت تا 1000 مگ. بعد میبینی این 1000 رو فقط 3 ماه اول و روی سرویس ابتدایی میده. بعدا رو تمدید چیزی که ارائه میده سرویس تا 50 مگ و 100 مگ و 300 مگ هست. پس 1000 مگ کجا رفت؟!!
و خانواده از شاتل تو اردیبهشت گرفتن با تعرفه پارسال نصب کردن و هزینه کابل کشی اینا نداشت.با سرویس 1200 گیگ 1 ساله شد 5 و خورده ای.با مودم و همه چی.و سرعتشون تا 700-800 میره. الان شده 7 تومن ظاهرا.
ایرانسل فقط مودمش به تنهایی 7/5 تومن هست و 4 تومن هزینه نصب داره؟ با این سرعت خیلی گرون میفته که!

• Like
Reactions: hellboy1994
سلام این اینترنت فیبر نوری هزینش حدودا چنده؟
کسی اطلاع داره به سرورای xbox و ps برای دانلود و انلاین بازی کردن نهایت با زدن DNS ادمیزادی وصل میشه یا کلا وصل نمیشه بهشون؟ یا باید برای این جور کارا حتما مودم با قند شکن ست کرد؟

دوستان مخابرات اومده دسترسی ادمین مودم هواوی رو خود به خود تغییر داده
یعنی قبلا با admintelecom/telecomadmin وارد میشد ولی دیگه نمیشه
حالا اگر بخوام ریستش کنم برای کانفیگش باید خود پشتیبانی کاری کنه؟

• Like
Reactions: darkfall
بالاخره بعد ۲۰ روز مسئول خرابی فیبر اومد و مشکل اینترنتم رو پیدا کرد
پیمانکار که اومده برای بقیه فیبر بکشه زده کابلمو لای در کاست باکس fat قطع کرده
فقط هم مال من قطع شده :|
گفت من تجهیزات فیوژن ندارم فردا برو مخابرات بگو مشکلت چیه بیان فیوژن بزنن:|
شانسو ببین تو رو خدا

دوستان مخابرات اومده دسترسی ادمین مودم هواوی رو خود به خود تغییر داده
یعنی قبلا با admintelecom/telecomadmin وارد میشد ولی دیگه نمیشه
حالا اگر بخوام ریستش کنم برای کانفیگش باید خود پشتیبانی کاری کنه؟
باید زنگ بزنی بیست بیست vlan id رو بخوای و یوزر پست رو که اگه بلد نیستی دست نزن یا بعضی از مخابراتا از دور مودم رو کانفیگ میکنن یا هم ورداری مودمو ببری مخابرات کانفیگ بزنن

بالاخره بعد ۲۰ روز مسئول خرابی فیبر اومد و مشکل اینترنتم رو پیدا کرد
پیمانکار که اومده برای بقیه فیبر بکشه زده کابلمو لای در کاست باکس fat قطع کرده
فقط هم مال من قطع شده :|
گفت من تجهیزات فیوژن ندارم فردا برو مخابرات بگو مشکلت چیه بیان فیوژن بزنن:|
شانسو ببین تو رو خدا
🫨 من اصلا حوصله اینچیزا رو ندارم ، مخصوصا کارمندای گاو مخابرات که باید بری از آبدار خونه پیداشون کنی ، همین الان خط بیت استریم هست ADSL کار نمیکرد درخواست جمع آوری دادم ، اصلا حوصله مخابراتو ندارم یدونه خط می خواستم بگیرم با کلی شکایت تو سامانه و دعوا اینچیزا تونستم بگیرم
کل هفته رو باید بدویی دنبالشون معلوم نیست چه خبره

🫨 من اصلا حوصله اینچیزا رو ندارم ، مخصوصا کارمندای گاو مخابرات که باید بری از آبدار خونه پیداشون کنی ، همین الان خط بیت استریم هست ADSL کار نمیکرد درخواست جمع آوری دادم ، اصلا حوصله مخابراتو ندارم یدونه خط می خواستم بگیرم با کلی شکایت تو سامانه و دعوا اینچیزا تونستم بگیرم
کل هفته رو باید بدویی دنبالشون معلوم نیست چه خبره
البته من تا قبل از این داستان مشکلی نداشتم ولی سر این قطعی خیلی اذیت شدم
آخرش نیروی متخصص خرابی فیبر اومد مشکلمو پیدا کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or