TheGodfather
Gold User
همون مخابراته!من دارم فناپ
این شرکت جدیده؟
سرعت 1000 نباید رو طرح ماهیانه هم اعمال بشه؟؟؟!!!
من از سمت مخابرات درخواست فیبر دادم و این پیدیاف رو امروز پیمانکار فرستاده.
همون مخابراته!من دارم فناپ
این شرکت جدیده؟
سرعت 1000 نباید رو طرح ماهیانه هم اعمال بشه؟؟؟!!!
سرعت ۱۰۰ ها رو ۲۰۰ قفله اپلود ۲۶ مگه سرعت ۳۰۰ من داشتم یه ماه ازاد تا پونصد میرفت بعد فیکس کردن رو ۳۰۰ و اپلود هم همینطور شما پیشپرداخت یکساله چند ماهه بخری دیگه فک نکنم بتونی تغییر سرویس بدی چون پولو اول دادی ...نگاه کن به استفاده ات مصرفت دقیق انتخاب کن تموم شه بره سرعت بالای دویست برا من اضافیه انصافاًسلام عزیزان
امروز بالاخره پیمانکار برام لیست حجم و مدت زمان سرویسها رو فرستاده.
میگه باید یکی از اینا رو انتخاب کنید تا ثبت نام نهایی دیگه صورت بگیره و مودم رو برای نصب بیاریم.
میشه بعد از راه اندازی فیبر، این طرحها رو تعویض کرد؟
چون نوشته سرعت ۱۰۰ مگابیت، میترسم واقعا پدرسوخته باشن و سرعت واقعی هم همین باشه!
متشکرمسرعت ۱۰۰ ها رو ۲۰۰ قفله اپلود ۲۶ مگه سرعت ۳۰۰ من داشتم یه ماه ازاد تا پونصد میرفت بعد فیکس کردن رو ۳۰۰ و اپلود هم همینطور شما پیشپرداخت یکساله چند ماهه بخری دیگه فک نکنم بتونی تغییر سرویس بدی چون پولو اول دادی ...نگاه کن به استفاده ات مصرفت دقیق انتخاب کن تموم شه بره سرعت بالای دویست برا من اضافیه انصافاً
راستی سرعت ۱۰۰۰ هم اپلودشو کردن ۱۳۰ مگ
خواهش میکنم خیر تعرفه ها برای من این همه تنوع نداره چون پس پرداختممتشکرم
به نظرتون همین تعرفهها هم توی سامانه هستند؟
امکانش هست حالا بعد از این که یه ۳ ماهه گرفتم، ۳ ماه دیگه برم یه چیز دیگهای بگیرم توی سامانه؟
(تعرفهها و حجمها برای همه یکسانه الان توی سایت مخابرات؟ امکانش هست اسکرینی از سامانه برام بفرستید؟)
سرویس خودم که تو اسکرین شات نیس ۱۰۰ مگه ۳۲۰ گیگه ماهانه که هزینه تو یه سال با مالیات دقیقاً تو فرمی که بهت دادن یکی هست همین میشه جمع شخواهش میکنم خیر تعرفه ها برای من این همه تنوع نداره چون پس پرداختم
بله دیگه بعد اتمام سرویس میتونی یه سرویس دیگه ایی رو بخری ولی فک نکنم تو پنل این همه تنوع داشته باشه یا سرعت ۳۰۰ هم بزارن اینو باید بچه های پیش پرداخت مخابرات بهت بگن مال من اینجوریه
سلامسلام عزیزان
امروز بالاخره پیمانکار برام لیست حجم و مدت زمان سرویسها رو فرستاده.
میگه باید یکی از اینا رو انتخاب کنید تا ثبت نام نهایی دیگه صورت بگیره و مودم رو برای نصب بیاریم.
میشه بعد از راه اندازی فیبر، این طرحها رو تعویض کرد؟
چون نوشته سرعت ۱۰۰ مگابیت، میترسم واقعا پدرسوخته باشن و سرعت واقعی هم همین باشه!
دقیقا برای منم همین مورد پیش اومد از آخر مجبور شدم شیتیل بدم نفر قبلی که کارش خوب بود تا بیاد فیکسش کنهاومدن برای چند تا از همسایه های روبرویی فیبر بکشن نمیدونم چیکار کردن تو باکس fat که من نتم قطع شده ( برای بقیه اوکیه )
زنگ زدم مخابرات یه نفر اومد بررسی کرد گفت درستش میکنیم
اینم شانس ماست

با این اوضاعی که من میبینم فکر کنم منم مجبور میشم همین کار رو بکنمدقیقا برای منم همین مورد پیش اومد از آخر مجبور شدم شیتیل بدم نفر قبلی که کارش خوب بود تا بیاد فیکسش کنه
یک مشت آدم بی سواد رو گذاشتن طرف اومده بود میخواست کابل اترنت رو بزاره تو دستگاه تست rx power بگیره![]()
یعنی کف سرعتتون 100 عه ولی تا 1000 هم خط باز هستش ولی معمولا همه ی ISP ها بیشتر از 700 800 نمیدن خصوصا بعد اتفاقات اخیرسلام
دوستان اینجا کسی از پیشگامان سرویس گرفته؟
ممنون میشم اگه کسی هست وضعیت کیفیت خط رو بگه
و اینکه من الان میرم داخل سایتش زده سرعت 100 الی 1000!
این یعنی چی؟ بلاخره سرعتش چقدر میشه؟!
View attachment 388054
خب به عنوان مثالیعنی کف سرعتتون 100 عه ولی تا 1000 هم خط باز هستش ولی معمولا همه ی ISP ها بیشتر از 700 800 نمیدن خصوصا بعد اتفاقات اخیر
اپلود هم محدود کردن به 100 تا 150 مگابیت
پینگ منم اینجوری شده منطقت مشکلی ندارهView attachment 388063
سرور داخلی
View attachment 388062
آلمان
View attachment 388061
امستردام هلند
البته پینگ اروپای من یه چند روزیه 10 12 تا رفته بالا ، فکر میکنم مخابرات منطقه به مشکل خورده
آپلود هم که از بعد جنگ و این حرفا کلا رو 100 - 150 هستش قبلا 800-900 بود
بله درسته میده ولی فیکس واینمیسه نوسان داره سرعت تو idmخب به عنوان مثال
با سرعت همین 700، سرعت دانلود از سایت داخلی چقدر میشه حدودا؟ چون طبق ابن سرعت باید حداقل همون 70 مگا سرعت دانلود رو بده دیگه، درسته؟
راستی وضعیت پینگ هم بهبود پیدا میکنه نسبت به adsl؟