اینترنت فیبر نوری (تانوما)

سلام عزیزان
امروز بالاخره پیمانکار برام لیست حجم و مدت زمان سرویس‌ها رو فرستاده.
میگه باید یکی از اینا رو انتخاب کنید تا ثبت نام نهایی دیگه صورت بگیره و مودم رو برای نصب بیاریم.
میشه بعد از راه اندازی فیبر، این طرح‌ها رو تعویض کرد؟
چون نوشته سرعت ۱۰۰ مگابیت، میترسم واقعا پدرسوخته باشن و سرعت واقعی هم همین باشه!
سرعت ۱۰۰ ها رو ۲۰۰ قفله اپلود ۲۶ مگه سرعت ۳۰۰ من داشتم یه ماه ازاد تا پونصد می‌رفت بعد فیکس کردن رو ۳۰۰ و اپلود هم همینطور شما پیش‌پرداخت یکساله چند ماهه بخری دیگه فک نکنم بتونی تغییر سرویس بدی چون پولو اول دادی ...نگاه کن به استفاده ات مصرفت دقیق انتخاب کن تموم شه بره سرعت بالای دویست برا من اضافیه انصافاً
راستی سرعت ۱۰۰۰ هم اپلودشو کردن ۱۳۰ مگ

سرعت ۱۰۰ ها رو ۲۰۰ قفله اپلود ۲۶ مگه سرعت ۳۰۰ من داشتم یه ماه ازاد تا پونصد می‌رفت بعد فیکس کردن رو ۳۰۰ و اپلود هم همینطور شما پیش‌پرداخت یکساله چند ماهه بخری دیگه فک نکنم بتونی تغییر سرویس بدی چون پولو اول دادی ...نگاه کن به استفاده ات مصرفت دقیق انتخاب کن تموم شه بره سرعت بالای دویست برا من اضافیه انصافاً
راستی سرعت ۱۰۰۰ هم اپلودشو کردن ۱۳۰ مگ
متشکرم🙏
به نظرتون همین تعرفه‌ها هم توی سامانه هستند؟
امکانش هست حالا بعد از این که یه ۳ ماهه گرفتم، ۳ ماه دیگه برم یه چیز دیگه‌ای بگیرم توی سامانه؟
(تعرفه‌ها و حجم‌ها برای همه یکسانه الان توی سایت مخابرات؟ امکانش هست اسکرینی از سامانه برام بفرستید؟)

متشکرم🙏
به نظرتون همین تعرفه‌ها هم توی سامانه هستند؟
امکانش هست حالا بعد از این که یه ۳ ماهه گرفتم، ۳ ماه دیگه برم یه چیز دیگه‌ای بگیرم توی سامانه؟
(تعرفه‌ها و حجم‌ها برای همه یکسانه الان توی سایت مخابرات؟ امکانش هست اسکرینی از سامانه برام بفرستید؟)
خواهش میکنم خیر تعرفه ها برای من این همه تنوع نداره چون پس پرداختم
بله دیگه بعد اتمام سرویس میتونی یه سرویس دیگه ایی رو بخری ولی فک نکنم تو پنل این همه تنوع داشته باشه یا سرعت ۳۰۰ هم بزارن اینو باید بچه های پیش پرداخت مخابرات بهت بگن مال من اینجوریه

خواهش میکنم خیر تعرفه ها برای من این همه تنوع نداره چون پس پرداختم
بله دیگه بعد اتمام سرویس میتونی یه سرویس دیگه ایی رو بخری ولی فک نکنم تو پنل این همه تنوع داشته باشه یا سرعت ۳۰۰ هم بزارن اینو باید بچه های پیش پرداخت مخابرات بهت بگن مال من اینجوریه
سرویس خودم که تو اسکرین شات نیس ۱۰۰ مگه ۳۲۰ گیگه ماهانه که هزینه تو یه سال با مالیات دقیقاً تو فرمی که بهت دادن یکی هست همین میشه جمع ش

Attachments

• Screenshot_20250731-174203_Chrome.png
    Screenshot_20250731-174203_Chrome.png
    272.5 KB · مشاهده: 36
سلام عزیزان
امروز بالاخره پیمانکار برام لیست حجم و مدت زمان سرویس‌ها رو فرستاده.
میگه باید یکی از اینا رو انتخاب کنید تا ثبت نام نهایی دیگه صورت بگیره و مودم رو برای نصب بیاریم.
میشه بعد از راه اندازی فیبر، این طرح‌ها رو تعویض کرد؟
چون نوشته سرعت ۱۰۰ مگابیت، میترسم واقعا پدرسوخته باشن و سرعت واقعی هم همین باشه!
سلام
تا جایی که می‌دونم طرح تا زمانی که تاریخ داره بصورت عادی نمیشه عوضش کرد و باید تماس بگیرید تا عوض کنند(شرایطش رو نمی‌دونم)
مثلا طرح ۳ ماهه تا زمانی که ۳ ماهش تموم نشه تو پنلت بقیه طرح ها رو نمیتونی ببینی و میگه شما هنوز طرح دارید

من خودم یکساله گرفتم و چون هنوز چند ماه از طرحم مونده بقیه طرح ها رو بهم نشون نمی‌ده
۱۰۰ میکنیم سرعتی هست که باید ارائه بدم زیر این میتونید ازشون شکایت کنید ولی معمولا بالاتر از این سرعت میدن
من چون طرحم ۱۰۰۰ (ماکسیمم) هست نمیتونم نظر بدم راجب بقیه طرح ها و سرعت واقعیشون (سرعت واقعیم ۷۰۰ هست )

اومدن برای چند تا از همسایه های روبرویی فیبر بکشن نمیدونم چیکار کردن تو باکس fat که من نتم قطع شده ( برای بقیه اوکیه )
زنگ زدم مخابرات یه نفر اومد بررسی کرد گفت درستش میکنیم

اینم شانس ماست
دقیقا برای منم همین مورد پیش اومد از آخر مجبور شدم شیتیل بدم نفر قبلی که کارش خوب بود تا بیاد فیکسش کنه
یک مشت آدم بی سواد رو گذاشتن طرف اومده بود میخواست کابل اترنت رو بزاره تو دستگاه تست rx power بگیره :))

دقیقا برای منم همین مورد پیش اومد از آخر مجبور شدم شیتیل بدم نفر قبلی که کارش خوب بود تا بیاد فیکسش کنه
یک مشت آدم بی سواد رو گذاشتن طرف اومده بود میخواست کابل اترنت رو بزاره تو دستگاه تست rx power بگیره :))
با این اوضاعی که من میبینم فکر کنم منم مجبور میشم همین کار رو بکنم

سلام
دوستان اینجا کسی از پیشگامان سرویس گرفته؟
ممنون میشم اگه کسی هست وضعیت کیفیت خط رو بگه
و اینکه من الان میرم داخل سایتش زده سرعت 100 الی 1000!
این یعنی چی؟ بلاخره سرعتش چقدر میشه؟!
View attachment 388054
یعنی کف سرعتتون 100 عه ولی تا 1000 هم خط باز هستش ولی معمولا همه ی ISP ها بیشتر از 700 800 نمیدن خصوصا بعد اتفاقات اخیر
اپلود هم محدود کردن به 100 تا 150 مگابیت

دوستانی که مخابرات هستن میشه سرعت دانلود و اپلودشون رو بگن؟

نت خود من قطع هست ولی طبقه بالا همزمان با قطعی من سرعت دانلود به ۱۶۰-۱۸۰ و اپلود به ۵۰۰-۶۰۰ کاهش پیدا کرده

برای کار خودم هم کارمند مخابرات منطقه نتونست و قرار شد یه گروه که کارشون اینه از خود مخابرات بیان مشکلم رو حل کنن

آخرین ویرایش:
دوستانی که مخابرات هستن میشه سرعت دانلود و اپلودشون رو بگن؟
Screenshot 2025-08-05 161936.png
سرور داخلی
Screenshot 2025-08-05 162041.png
آلمان
Screenshot 2025-08-05 162200.png
امستردام هلند
البته پینگ اروپای من یه چند روزیه 10 12 تا رفته بالا ، فکر میکنم مخابرات منطقه به مشکل خورده :D
آپلود هم که از بعد جنگ و این حرفا کلا رو 100 - 150 هستش قبلا 800-900 بود

یعنی کف سرعتتون 100 عه ولی تا 1000 هم خط باز هستش ولی معمولا همه ی ISP ها بیشتر از 700 800 نمیدن خصوصا بعد اتفاقات اخیر
اپلود هم محدود کردن به 100 تا 150 مگابیت
خب به عنوان مثال
با سرعت همین 700، سرعت دانلود از سایت داخلی چقدر میشه حدودا؟ چون طبق ابن سرعت باید حداقل همون 70 مگا سرعت دانلود رو بده دیگه، درسته؟
راستی وضعیت پینگ هم بهبود پیدا میکنه نسبت به adsl؟

• Like
Reactions: TheGodfather
View attachment 388063
سرور داخلی
View attachment 388062
آلمان
View attachment 388061
امستردام هلند
البته پینگ اروپای من یه چند روزیه 10 12 تا رفته بالا ، فکر میکنم مخابرات منطقه به مشکل خورده :D
آپلود هم که از بعد جنگ و این حرفا کلا رو 100 - 150 هستش قبلا 800-900 بود
پینگ منم اینجوری شده منطقت مشکلی نداره

خب به عنوان مثال
با سرعت همین 700، سرعت دانلود از سایت داخلی چقدر میشه حدودا؟ چون طبق ابن سرعت باید حداقل همون 70 مگا سرعت دانلود رو بده دیگه، درسته؟
راستی وضعیت پینگ هم بهبود پیدا میکنه نسبت به adsl؟
بله درسته میده ولی فیکس واینمیسه نوسان داره سرعت تو idm
پینگ اروپا تقریباً بهتر میشه آسیا نه هنونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or