Farhad1363
کاربر سایت
دوستانی که فیبر نوری دارید ، الان میتونید آنلاین بازی کنید ؟ من الان ۲ روزه call of duty bo6 میتونم وصل بشم ولی اصلا join به هیچ match نمیشه!
Dead by daylights عملا فقط با vpn ممکنه که پینگ و پکت لاست اونقدر اذیت میکنه که بیخیال میشمدوستانی که فیبر نوری دارید ، الان میتونید آنلاین بازی کنید ؟ من الان ۲ روزه call of duty bo6 میتونم وصل بشم ولی اصلا join به هیچ match نمیشه!
منم الان هم call of duty تست کردم که اصلا match پیدا نمیکنه space marine 2 هم اصلا به سرور متصل نمیشه !Dead by daylights عملا فقط با vpn ممکنه که پینگ و پکت لاست اونقدر اذیت میکنه که بیخیال میشم
آره منم چند روزی هست نه میتونم درست چیزی دانلود کنم نه به PSN وصل میشه و نه خیلی چیزهای دیگهفیبر مخابرات سراسری مشکل داره ؟ زنگ ۲۰۲۰ که میزنم تلفن گویا میگه در حال رفع مشکل هستن
pon هم قرمز شده برات ؟ مال منم از ساعت 11 اینجوری شدهفیبر مخابرات سراسری مشکل داره ؟ زنگ ۲۰۲۰ که میزنم تلفن گویا میگه در حال رفع مشکل هستن
از بیخ قطعه ، سایت های داخلی هم قطعه
نه gpon سبز بود !pon هم قرمز شده برات ؟ مال منم از ساعت 11 اینجوری شده
تا جایی که من میدونم کار راحتی نیست برای خودشون منطقه بندی کردن فعلادرود
عزیزان اگه از یه شرکت سرویس بگیریم ولی راضی نبودیم راحت میشه راحت سوئیچ کرد رو شرکت دیگه یا هر کدوم کابل کشی جدا دارن و هزینه جداگانه ای میطلبه؟
تو منطقه آسیاتک و مخابرات هردو سرویس میدن، صحبت اینه تجهیزات یکیه یا بخوای عوض کنی کلی دنگ و فنگ و هزینه داره؟تا جایی که من میدونم کار راحتی نیست برای خودشون منطقه بندی کردن فعلا