اینترنت فیبر نوری (تانوما)

نه گفتن موردی نداره
چه مودمی پیشنهاد میدی؟
و میخوام این کابل لن رو بگیرم چطوره به نظرت ؟https://www.digikala.com/product/dkp-521309/کابل-شبکه-cat6-اوریکو-مدل-pug-c6-طول-3-متر/
مودم رو دوستان اینجا بهتر از من بلدن که راهنمایی کنن

اما درکل تاجایی که می‌دونم بعضی از مودم های هواوی و فایبر هوم ، خصوصا ارزون ها اصل نیستن، نه که بد باشن یا جواب ندن اما تو چین تو کارگاه های کوچیک مدل های ریفر و شتر گاو پلنگ رو یه نرم افزار هواوی میزنن و میفرستن این ور ، بازم میگم لزوما بد نیستن ولی داستانی که شنیدم اینه ( دوستان میتونن بگن تا چه حد درسته )

اما این مودمی که می‌خوان بهت بدن wifi5 هست بد نیست ولی خب الان wifi6 و wifi6e و حتی wifi7 اومده که سرعت های بالایی میدن
کاری که میتونی بکنی اینه که یه مودم ارزون هواوی با ساپورت پورت گیگابایتی ( که تا ۱۰۰۰ مگابیت رو با پورت لن ساپورت کنه) بگیری و یه روتر wifi6 بزنی کنارش که هزینه ت بیشتر میشه یکم ، الان شیائومی ax3000t با ۲۸۰۰ قابل خریداری هست که wifi6 هم بهت میده

یا اینکه یه مودم هواوی که wifi6 ساپورت کنه بخری ( اینم هزینه ت فریبا مثل راهکار قبل میشه)
مثل این مودم پایین البته من نمی‌دونم مودم خوبیه یا نه
1000040097.jpg

قبل از خرید با نصابت یا دوستان دیگه اینجا مشورت کن

در مورد کابل

کابله که فریتادی شیلد (sftp ) نداره و قیمتش زیاده ، ببین کابل شیلد دار شاید overkill محسوب بشه اما بنظرم بهتره کابلی بگیری که در مقابل نویز یه محافظی داره
اینا بد نیستن :
1000040094.jpg
1000040095.jpg

سلام...
من هر بار که میام این تاپیک و پست ها رو میخونم از ته دل به همتون میگم خوش به حالتون...
تو محدوده ما و میشه گفت مایلها اطرافش هیچ اپراتور یا شرکت خصوصی و نیمه خصوصی خدمات فیبر نمیده متاسفانه 🥺
منم همینطور...هر وقت این تاپیک رو میبینم تا ماتحتِ وجود حسادت میکنم :D

اینقدر پیگیری فیبر کردم و نشد که دیگه رفتم یه مودم zlt x28 خریدم بلکه 5g بتونم بگیرم یکم دلم خوش باشه ما هم سرعت داریم 😩

سلام...
من هر بار که میام این تاپیک و پست ها رو میخونم از ته دل به همتون میگم خوش به حالتون...
تو محدوده ما و میشه گفت مایلها اطرافش هیچ اپراتور یا شرکت خصوصی و نیمه خصوصی خدمات فیبر نمیده متاسفانه 🥺
امیدوارم برای شما و همه دوستان هم بزودی اوکی بشه
ادامه ارائه خدمات روی کابل مسی برای مخابرات هزینه زیادی داره ( کابل دزدی میشه و مخابرات مجبور به جایگزینی هست ، خود فیبر ارزون تر از کابل مسیه و غیره ) سر همین خود مخابرات علاقمند هست شبکشو فیبر کنه
با توجه به جو تبیلیغاتی که وزارت ارتباطات راه انداخته راجب همه گیری فیبر ، احتمال داره طی یکی دو سال آینده پروژه های فیبر کشی رشد زیادی کنند

تا اون موقع کاری که شما میتونید بکنید جمع آوری امضا و رفتن به مخابرات و ملاقات با رئیس مخابرات منطقه و درخواست فیبر هست ، همزمان اگر شهر کوچک هست میتونید برید پیش شهردار منطقه یا شهردار و نامه با امضا ها رو بدید شاید باعث بشه کارتون زودتر پیش بره
الان شاید بعضی از دوستان بخندن به پیشنهاد من اما بنظرم حتی با وجود اینکه فیبر نزدیکتون نیست اگر شانس کوچیکی هم باشه آدم باید تلاشش رو بکنه

منطقه من هم بهم فیبر نمی‌دادن ، آنقدر امضا جمع کردم و رفتم ملاقات رئیس مخابرات که بالاخره کارمو راه انداختن

اینقدر پیگیری فیبر کردم و نشد که دیگه رفتم یه مودم zlt x28 خریدم بلکه 5g بتونم بگیرم یکم دلم خوش باشه ما هم سرعت داریم 😩
حمید تو بالاشهری احتمال داره اطرافتون آدم گردن کلفت باشه ، ببین تو درو همسایه کسی تو مخابرات اشنا نداره یه شرینی بدین کارتون رو راه بندازن؟

همون بسته ی ماهی 500 گیگ بود
طرف حرفش این بود که اگه غیر از جشنواره بگیری چون زیر نظر مخابرات نیست پیمانکار گرون برات حساب میکنه
این بسته های شبانه چه ساعتی قابل استفاده هستن ؟ این بسته های ماهانه که شما میگی مگه کشوری نیستن چرا قیمتا فرق میکنن ؟
یعنی چی بنظرم آدم درستی نبوده اونکه راهنماییت کرده
من خودم خارج از جشنواره گرفتم و مشکلی هم نداشتم قیمتها هم همون که بهت گفتم بود
سحر خیز فکر کنم ۴ صبح تا ۱۲ ظهر هست
شبانه ۲ تا ۶ ( ۲ تا ۸؟)

قیمت بسته جشنواره با عادی فکر کنم فرق داره
من برج ۷ پارسال بسته گرفتم ولی مخابرات افزایش قیمت نداده ، تو سایتشون که قیمتها هنوز همونه
والا بنظرم یه سر به بازرسی مخابرات مرکزی شهرتون بزن ! با حداقل برو پیش یه کارمند دیگه یا زنگ بزن ۲۰۲۰ ببین داستان چیه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hamid_barca
مبارک باشه مودم رو از خودشون گرفتی
کلا هزینه هات چقدر شدن؟

ممنون من مودم huwei x6 خریده بودم کلا شد 9 تومن هزینم همش

اما این دیوسا برام مودم یوتل ارزون اوردن و الان زنگ زدم شکایت کردم پیگیری کنن

عجب دزدایی هستن اینا

• Like
Reactions: mikami.pro

آخه اونم غیر قابل دسترسه...در بهترین حالت و با TD یه اینترنت بخور نمیری هست ...

امیدوارم برای شما و همه دوستان هم بزودی اوکی بشه
ممنون..منم امیدورام..

حمید تو بالاشهری احتمال داره اطرافتون آدم گردن کلفت باشه ، ببین تو درو همسایه کسی تو مخابرات اشنا نداره یه شرینی بدین کارتون رو راه بندازن؟
همه از این بازاریا هستن که نهاتا اینترنت رو برای تلگرام میخوان :D

و منی که حداکثر سرعت دانلودم به زور به ۸ مگابیت میرسه...

• Like
Reactions: Homay00n
و منی که حداکثر سرعت دانلودم به زور به ۸ مگابیت میرسه...
ما هم الان adsl داریم یکیش 8 مگابیت یکیش هم 13 مگابیت نهایتشه 😐

دیگه واقعا تو قرن 21 و دوران هوش مصنوعی این سرعتها جوابگو نیست :D
من برای کارم مثلا 300-400 مگابایت فایل باید آپلود کنم بعد سرعت آپلود 1مگابیته 😩

• Like
Reactions: MoonD
قیمت بسته جشنواره با عادی فکر کنم فرق داره
من برج ۷ پارسال بسته گرفتم ولی مخابرات افزایش قیمت نداده ، تو سایتشون که قیمتها هنوز همونه
والا بنظرم یه سر به بازرسی مخابرات مرکزی شهرتون بزن ! با حداقل برو پیش یه کارمند دیگه یا زنگ بزن ۲۰۲۰ ببین داستان چیه
بعد از عید که همه جا افزایش قیمت داشتن مثلا شاتل صدو خورده ای گرون کرد ولی برای تمدید دوره ی بعد حتما از بچه ها استعلام قیمت میگیرم
دوست عزیز دوتا سوال:
شما بعد از اتصال به ف یلتر شکن چقدر افت سرعت دارید ؟
پینگتون با اروپا چنده؟

بعد از عید که همه جا افزایش قیمت داشتن مثلا شاتل صدو خورده ای گرون کرد ولی برای تمدید دوره ی بعد حتما از بچه ها استعلام قیمت میگیرم
دوست عزیز دوتا سوال:
شما بعد از اتصال به ف یلتر شکن چقدر افت سرعت دارید ؟
پینگتون با اروپا چنده؟
بدون قند شکن
دانلود حدود ۶۰۰ آپلود حدود ۵۰۰
البته تو شبانه روز تا ۱۰۰ تا هم بالا و پایین میشه

با قندشکن (بسته به سرور )
دانلود حدود ۱۵۰-۲۰۰ آپلود حدود ۸۰-۵۰

پینگ با قند شکن (سرور وین) چیزی که تو اسپید تست میزنه ( که احتمالا متفاوت از توی بازی هست )
حدود ۱۰۰
بدون قند شکن (سرور وین)
حدود۸۵

• Like
Reactions: MoonD and ezio252
مودم رو دوستان اینجا بهتر از من بلدن که راهنمایی کنن

اما درکل تاجایی که می‌دونم بعضی از مودم های هواوی و فایبر هوم ، خصوصا ارزون ها اصل نیستن، نه که بد باشن یا جواب ندن اما تو چین تو کارگاه های کوچیک مدل های ریفر و شتر گاو پلنگ رو یه نرم افزار هواوی میزنن و میفرستن این ور ، بازم میگم لزوما بد نیستن ولی داستانی که شنیدم اینه ( دوستان میتونن بگن تا چه حد درسته )

کلا مودم های فیبری که تو بازار ما تحت برند هواووی فروخته میشه همگی تقلبی هستن، تنها مدلی که اصلی هست 8546m-mgm1 هست که استوک و ریفرش هست بعضا بعضیاشون روشون خط و خش داره و همینجا کارتون میشه.
مودم اصلی هوواوی منو هاش چند برابر مودم های کپی هست. خیلی از feature های توی منو ها، بعضا کار نمیکنه !
شاتل به بعضی مشتری هاش مودمی فروخته با مدل shg 110 که طرح مدل 8010 هواووی هست، جالبی این مدل اینه که وقتی Bridgeش میکنی، هر دفعه که برق میره یا خاموشش میکنید مجبورید ریست فکتوری کنید و دوباره کانفیگ کنید. نمیدونم براش آپدیت فریمور داده یا نه ...

• Like
Reactions: Sarvior
برای اون دسته از عزیزانی که مطمئن میگن مودم تاثیری توی سرعت نداره

من چندین بار دوباره تست کردم امروز و کاملا متفاوته
سرعت اپلودم که رسما دوبرابر میشه

مودم هواوی :

View attachment 384613

مودم معمولی :
View attachment 384614
درود مدل مودم هوای رو میگی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟