اینترنت فیبر نوری (تانوما)

سلام دوستان
من یه مودم فایبر هوم مدل an5506-02-f1g دارم
بعد ریست شده الان تنظیماتش بهم ریخته... اگر کانفیگش را میدونید برام بفرستید
ممنون
زنگ بزن ISP معمولا فایبرهوم رو خودشون ریموتی با tr069 کانفیگ میکنن !
اگر نکردن VLAN ID و یوزر پسورد pppoeت رو بگیر، خودت کانفیگ کن، در نهایت اگر نتونستی pm بده !

زنگ بزن ISP معمولا فایبرهوم رو خودشون ریموتی با tr069 کانفیگ میکنن !
اگر نکردن VLAN ID و یوزر پسورد pppoeت رو بگیر، خودت کانفیگ کن، در نهایت اگر نتونستی pm بده !
مرسی
امروز زنگ زدم خودشون اوکی کردن

17630291832.png

17630287622.png

بعد از 3 ماه پیگیری، سرویس من وصل شد و از شر مشکلات ADSL راحت شدم. برای گرفتن سرعت دانلود 1 گیگ از سرور های خارجی هم از این سرویس استفاده میکنم.
برای پینگ هم بستگی به IP که مودم میگیره داره اما بهترین پینگی که دیدم با سرور اروپا 68 و سرور بحرین 25 بوده.

اگه حجم سرویس زودتر تموم بشه، باید حتما ترافیک خرید؟ نمی‌شه دوباره یک سرویس مثلا ۱ ساله خرید؟
چون اینطور که پیش می‌ریم ۲۴۰۰ گیگ رو در عرض ۴ ماه تموم می‌کنیم به جای یک سال :D
توی ADSL اینجوری بود که تموم شد، می‌تونستم همونجا یک سرویس دیگه بخرم و بزنم در آن واحد شروع بشه و سرویس قبلی که حجم تموم شده، پاک بشه.
فیبر نوری اینطور نیست؟ چون تو سایت مخابرات که زده انگار ۵ روز مونده به پایان سرویس می‌شه. انگار فقط باید حجم خرید که اونم ۵۰۰ گیگ ماهی ۹۴۰ هزارتومن بدون مالیات هست،
یعنی من باید ۸ ماه، ماهی ۱ میلیون بدم هی ۵۰۰ گیگ بخرم؟ کار دیگه‌ای نمی‌شه کرد؟

اگه حجم سرویس زودتر تموم بشه، باید حتما ترافیک خرید؟ نمی‌شه دوباره یک سرویس مثلا ۱ ساله خرید؟
چون اینطور که پیش می‌ریم ۲۴۰۰ گیگ رو در عرض ۴ ماه تموم می‌کنیم به جای یک سال :D
توی ADSL اینجوری بود که تموم شد، می‌تونستم همونجا یک سرویس دیگه بخرم و بزنم در آن واحد شروع بشه و سرویس قبلی که حجم تموم شده، پاک بشه.
فیبر نوری اینطور نیست؟ چون تو سایت مخابرات که زده انگار ۵ روز مونده به پایان سرویس می‌شه. انگار فقط باید حجم خرید که اونم ۵۰۰ گیگ ماهی ۹۴۰ هزارتومن بدون مالیات هست،
یعنی من باید ۸ ماه، ماهی ۱ میلیون بدم هی ۵۰۰ گیگ بخرم؟ کار دیگه‌ای نمی‌شه کرد؟
چرا بسته شبانه و صبحانه نمی‌گیری برای دانلود ؟ مفته
۱۵۰ گیگ ۴ صبح تا ۱۲ ظهر فکر کنم ۶۶ تومان اینا بود

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
چرا بسته شبانه و صبحانه نمی‌گیری برای دانلود ؟ مفته
۱۵۰ گیگ ۴ صبح تا ۱۲ ظهر فکر کنم ۶۶ تومان اینا بود
وقتی می‌رم واسه خرید ترافیک شبانه،‌ هیچی نمیاره.
بعدم من اصلا چیزی دانلود نکردم هنوز. یعنی بازی که هیچی دانلود نکردم، یکی دو قسمت سریال.
حجم مصرفی ۵ نفرمون تو خونه می‌شه روزی ۱۸-۲۰ گیگ! یعنی ماهی ۵۵۰-۶۰۰ گیگ همینجوری دورهمی مصرف داریم :D

وقتی می‌رم واسه خرید ترافیک شبانه،‌ هیچی نمیاره.
بعدم من اصلا چیزی دانلود نکردم هنوز. یعنی بازی که هیچی دانلود نکردم، یکی دو قسمت سریال.
حجم مصرفی ۵ نفرمون تو خونه می‌شه روزی ۱۸-۲۰ گیگ! یعنی ماهی ۵۵۰-۶۰۰ گیگ همینجوری دورهمی مصرف داریم :D
مخابراتی درسته؟ زنگ بزن پشتیبانی بگو دستی برات فعال کنن اگر با سیستم نمیشه

خواستی هم بسته بگیری حواست باشه یه بسته ماهی ۵۰۰ گیگ هست که ۴۰۰ تومان در ماهه بگو اونو برات بزنن

مخابراتی درسته؟ زنگ بزن پشتیبانی بگو دستی برات فعال کنن اگر با سیستم نمیشه

خواستی هم بسته بگیری حواست باشه یه بسته ماهی ۵۰۰ گیگ هست که ۴۰۰ تومان در ماهه بگو اونو برات بزنن
خدا خیرت بده فکر کردم کلا نداره! الان زنگ زدم 5 بسته اضافه کردن به پنل

آره مخابراتم. پس این رو باید زنگ بزنم.

ایول اون بسته رو ندیدم. حتما اونم باید زنگ بزنم :دی چون فقط اون ۵۰۰ گیگی ۹۴۰ هزار تومنی هست.
البته من ۵ ماه پیش این بسته رو گرفتم ولی قیمتش نباید خیلی فرقی کرده باشه
موقعی که مودم و اینا اوکی شد میخواستم بگیرم می‌گفت موجود نیست و فقط ۴۰۰ گیگی هست که ماهی ۴۲۰ تومن بود ! من چون میدونستم کد قرارداد داره این بسته اصرار کردم که باز نگاه کنه بعد نیم ساعت زنگ زد گفت آره موجوده بسته ۵۰۰ گیگی ۴۰۰ تومن !
البته من پیش پرداخت یک ساله گرفتم که یه چیزیش هم کم شد ولی با مالیات همون ماهی ۴۰۰ شد فکر کنم

برای دانلودم بسته ۱۵۰ گیگی صبحانه رو بزن و از بسته اصلی مصرف نکن

خدا خیرت بده فکر کردم کلا نداره! الان زنگ زدم 5 بسته اضافه کردن به پنل
قربانت ، اره خیلی عجیبه که اتومات همه بسته ها نیست و باید بهشون بگی تا اضافه کنن !

البته من ۵ ماه پیش این بسته رو گرفتم ولی قیمتش نباید خیلی فرقی کرده باشه
موقعی که مودم و اینا اوکی شد میخواستم بگیرم می‌گفت موجود نیست و فقط ۴۰۰ گیگی هست که ماهی ۴۲۰ تومن بود ! من چون میدونستم کد قرارداد داره این بسته اصرار کردم که باز نگاه کنه بعد نیم ساعت زنگ زد گفت آره موجوده بسته ۵۰۰ گیگی ۴۰۰ تومن !
البته من پیش پرداخت یک ساله گرفتم که یه چیزیش هم کم شد ولی با مالیات همون ماهی ۴۰۰ شد فکر کنم

برای دانلودم بسته ۱۵۰ گیگی صبحانه رو بزن و از بسته اصلی مصرف نکن

آقا خیلی عجیبن. به ۲۰۲۰ - ۴ - ۱ زنگ زدم که پشتیبانی اینترنت بود، گفت شما خرید می‌خوای باید زنگ بزنی به ۲۰۲۰ - ۱.
به اون‌ها زنگ زدم می‌گن شما خیلی از طرحت مونده چرا می‌خوای هزینه کنی :)) گفتم بابا ما مصرفمون زیاده حداقل بسته شبانه رو اضافه کن. گفت نه زنگ بزن به ۲۰۲۰ - ۴ - ۱! لنگ در هوا موندم
هنوز فرصت نشده بگم اون حجم ۵۰۰ گیگی ۴۰۰ تومن رو اضافه کنن

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
آقا خیلی عجیبن. به ۲۰۲۰ - ۴ - ۱ زنگ زدم که پشتیبانی اینترنت بود، گفت شما خرید می‌خوای باید زنگ بزنی به ۲۰۲۰ - ۱.
به اون‌ها زنگ زدم می‌گن شما خیلی از طرحت مونده چرا می‌خوای هزینه کنی :)) گفتم بابا ما مصرفمون زیاده حداقل بسته شبانه رو اضافه کن. گفت نه زنگ بزن به ۲۰۲۰ - ۴ - ۱! لنگ در هوا موندم
اگر کارت با ۲۰۲۰ نشد برو مرکز مخابراتی ( محلی نه ها اون اصلی )
یا تو ۱۹۵ شکایت کن بگو برام بسته شبانه رو حذف کردن

اگر کارت با ۲۰۲۰ نشد برو مرکز مخابراتی ( محلی نه ها اون اصلی )
یا تو ۱۹۵ شکایت کن بگو برام بسته شبانه رو حذف کردن
یه مرکز نزدیک خونه‌مون هست اتفاقا. فردا دوباره زنگ می‌زنم شاید یه کارشناس‌های با اعصاب گیرم افتادن. اگه نشد بعد می‌رم.
فعلا دانلود خاصی ندارم ولی خب فکر کن این ترافیک شبانه رو اینجوری شد، با خودم گفتم اگه بگم اون حجم زیاد رو بذارین من رو کتک بزنن :))

آره منم زنگ زدم پشتیبانی گفت قسمت فروش یا همون 1 بگو
بهش گفتم میخوام بسته های با ترافیک زمان خاص بیاد تو پنل. بعد چند دقیقه و دادن کد ملی اضافه کرد بهش

• Like
Reactions: Khashayar91
بسته های مخابرات مگه محدود نیست چه صرفی داره براشون که سرعت رو محدود کنن ؟ :دی
منطقی نیست.
یه چند صفحه رو چک کردم دیدم یه سریا گفتن که سرعت اولش اوکیه ولی بعد کم میشه واقعا اینطوریه یا صرفا زاییده ذهنه؟
من الان ماهی نزدیک به ۹۰۰ تومن پول میدم و نامحدود پوینت تو پوینت دارم از لحاظ پینگ و استیبل بودن واقعا خوبه و تقریبا هیچ مشکلی نداشتم تو این ۷ ۸ سالی که دارم ولی خب مشکل دانلود دارم یعنی وارزون یه اپدیت میده یه شب تا صبح طول میکشه و دارم فک میکنم به فیبر سرعت دانلود از سایت های خارجی نهایتا ۱.۵ هستش. ضمن اینکه هزینم هم خب کمتر میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or