اینترنت فیبر نوری (تانوما)

بشدت سرعت دانلود و اپلود من اومده پایین چه ساعات عادی باشه چه rush hour فیبر نوری اسکمی بیش نبود و من بشدت ناراضی هستم و کاش نمی رفتم سمتش
بسته های دانلود که نسبتا مناسب بود ( تازه اینم گرون بود ) رو الان حذف کردن و نمیشه دانلود راحتی مثل زمان adsl داشت
پینگ بازی ها هم که تازه با dns کمی خوب کار میکرد الان تفاوتی با adsl نداره و از packet loss بگیر تا jitter همشون هستن
تازه این روز های اول هست که این مشکلات به وجود اومده بزارین یکمی بگذره و زیر ساخت هاشون فرسوده بشه باز هم بدتر میشه
احتمالا باز برگردم سمت adsl
یه تست از سرعتت بزار ببینم همدردیم یا نه :(

17579942932.png

• Poker Face
Reactions: AM!R
سرور داخلی رو نزارین ملاک سنجش نیست اصلا پینگت 1 تهران باشه هم مهم سرور های خارجی هست
بحث سرعت پایین آپلوده. قبلا مثل دانلود بالا 800 اینا بود. سرور خارجی که تازه کمتره...
//
برای منم الان تست کردم سرعت آپلود محدود شده

داداش من خودم یه عمر اینجا از ملت اسکرین شات میگرفتم تحلیلشون میکردم :D

بچه ها به من میگن پدر SNR ایران ;))

والا بچه های سعدی هرچقدر هم زرنگ باشن پیش ما جنوبی ها ( لار و گراش و اوز و کوره ... ) باس چایی کرک بگردون :D

فارغ از شوخی - واسه داشتن یه پینگ و snr و پهنای باند استیبل فقط کافیه تهجیزات مرکز مخابرات فیبر باشه و شما تو شاع 1 کیلومتری مخابرات باشی اون وقت هیچ چیزی غیرممکن نیس

عزیزانی که قصد خرید فیبرنوری دارن پیشنهاد میدم به این موارد توجه ویژه کنن.

در وحله اول - ساختاری فیبرنوری با adsl زمین تا آسمون فرقه از نوع ارسال packeT گرفته تا مسیر یابی که این موارد به شدت تو مصارف گیم تاثیر گذاره !

در وحله دووم - حساسیت و مرغوبیت isp مثلا الان اندک کسی میفهمه که آسیانک و ایرانسل رو ADSL از IPV6 پشتیبانی میکنه ! ( فقط اهل دلها میدونن چقدر این مورد خوبه ^^ )

در وحله آخر - فیبرنوری فقط واسه اشخصاص حرفه ای پیشنهاد و اولویت بندی میشه فعلا چیزه بیشتری به ذهن ام نمیرسه الباقی رو شما بگین.

بحث سرعت پایین آپلوده. قبلا مثل دانلود بالا 800 اینا بود. سرور خارجی که تازه کمتره...
//
برای منم الان تست کردم سرعت آپلود محدود شده
بیا داداش اینم فیلتر نوری با پینگ عالی نوری فیلتری😁😁😁

من سرعتم رو300 هست شبا اینجوری میشه سرعت دانلود اپلود با سرور خارجی از وقتی رنج ای پی شهر ما رو گذاشتن بانه کردستان

Attachments

• IMG_20250406_235300_943.jpg
    IMG_20250406_235300_943.jpg
    744.3 KB · مشاهده: 20
  • IMG_20250406_235411_339.jpg
    IMG_20250406_235411_339.jpg
    776.6 KB · مشاهده: 19
  • IMG_20250406_235912_415.jpg
    IMG_20250406_235912_415.jpg
    708.6 KB · مشاهده: 25
والا بچه های سعدی هرچقدر هم زرنگ باشن پیش ما جنوبی ها ( لار و گراش و اوز و کوره ... ) باس چایی کرک بگردون :D
مرد حسابی یه snrی بالا پایین شده...نمیخوایم که تحریمها رو دور بزنیم که بچه کف بازار باشیم :D

من سرعتم رو300 هست شبا اینجوری میشه سرعت دانلود اپلود با سرور خارجی از وقتی رنج ای پی شهر ما رو گذاشتن بانه کردستان
آقا بحث ایده آل ترین حالتشه که میگیم محدود شده و قبلا اینطور نبود! خب سرور رو خارج بزنی که کمتر هم میشه تازه
با «زبان فارسی خیلی سخت» بگم! اینترنتمون همین الان با سرور ایران ر_ده، بعد میگی بزن سرور خارج😃

سرور داخلی رو نزارین ملاک سنجش نیست اصلا پینگت 1 تهران باشه هم مهم سرور های خارجی هست
سرور داخلی گذاشتم تا وضعیت فاجعه آپلودم بیشتر مشخص بشه.در ضمن وقتی شکایت میکنیم یا 2020 زنگ میزنیم اون خانم مهندس پشت تلفن مدام تکرار میکنه سرور خارجی ملاک نیست و تعهدی نداریم و گیم هم ملاک نیست(به صورت واضح میگن ما بیشعوریم و توقع زیادی ازمون نداشته باشید)

• Smile
Reactions: AM!R

ولی 2 شب تا ۱۲ ظهر اوضاع اینطوریه

Attachments

• IMG_20250407_115917_200.jpg
    IMG_20250407_115917_200.jpg
    681.6 KB · مشاهده: 23
سرور داخلی گذاشتم تا وضعیت فاجعه آپلودم بیشتر مشخص بشه.در ضمن وقتی شکایت میکنیم یا 2020 زنگ میزنیم اون خانم مهندس پشت تلفن مدام تکرار میکنه سرور خارجی ملاک نیست و تعهدی نداریم و گیم هم ملاک نیست(به صورت واضح میگن ما بیشعوریم و توقع زیادی ازمون نداشته باشی
درسته دقیقاً منم تجریه همین پشتیبانی رو داشتم همینه بوده و هست مخابرات ...خبر ندارین کی میتونیم مثل adsl راحت تغییر isp بدیم یا اصلا نمیشه اصلا ؟

این واسه کجاس؟ مخابراته؟ چجوری همچین سرعتی دادن بهت؟
بله مخابرات
یه مدت با مخابرات کار میکردم آشنا دارم:D
یه بار 2-3 روز محدود شد زنگ زدم اوکی کردن

اینم بگم سرعت روز اول همین بود محدود کردن باز اوکی شد

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
بله مخابرات
یه مدت با مخابرات کار میکردم آشنا دارم:D
یه بار 2-3 روز محدود شد زنگ زدم اوکی کردن

اینم بگم سرعت روز اول همین بود محدود کردن باز اوکی شد
داداش بعد چند وقت که سرویس رو گرفته بودی محدود کردن؟ بعد تو محدودیت سرعتش چند بود؟ میخوام بدونم که اگه برا منم شد بدونم محدود کردن

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or