اینترنت فیبر نوری (تانوما)

پارسال که فیبر کشیدن مخابرات ی سرویس داشت و تنها فقط یک سرویس سرعت 100-1000 با 500 گیگ بین الملل 400 هزار تومان سه ماهه ام هست فقط
هفته پیش زنگ زدن که سرویست داره تموم میشه و سرویسا میخوان گرون بشن بیا رزرو کن. هر چی هم میگفتم من 1000 میخوام میگفتن اصن همچین سرویسی نیست دگ دپرس شدم خیلی و مجبوری ی چیزی برداشتم
پریروز فعال شد روز بعدش رفتم تغییر سرویس و دیدم خدا رو شکر هنوز 1000 هستن
اگر همچین چیزی رخ داد پنیک نکنید و سریع هم بجنبید سرویس رو بردارید معلوم نمیکنه هنوز نگهش دارن یا ن

پارسال که فیبر کشیدن مخابرات ی سرویس داشت و تنها فقط یک سرویس سرعت 100-1000 با 500 گیگ بین الملل 400 هزار تومان سه ماهه ام هست فقط
هفته پیش زنگ زدن که سرویست داره تموم میشه و سرویسا میخوان گرون بشن بیا رزرو کن. هر چی هم میگفتم من 1000 میخوام میگفتن اصن همچین سرویسی نیست دگ دپرس شدم خیلی و مجبوری ی چیزی برداشتم
پریروز فعال شد روز بعدش رفتم تغییر سرویس و دیدم خدا رو شکر هنوز 1000 هستن
اگر همچین چیزی رخ داد پنیک نکنید و سریع هم بجنبید سرویس رو بردارید معلوم نمیکنه هنوز نگهش دارن یا ن
من الان ۱ ساله همین سرویس ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ رو میگیرم.سرعت دانلود با idm همون ۱۰۰۰ رو میده ولی آپلودش تازگیا اومده رو ۱۷
از دوستان اگه کسی همین سرویس رو داره بیزحمت یه تست بگیره ببینیم چنده

من الان ۱ ساله همین سرویس ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ رو میگیرم.سرعت دانلود با idm همون ۱۰۰۰ رو میده ولی آپلودش تازگیا اومده رو ۱۷
1744108118296.png 1744108172487.png
با دو تا سرور متفاوت
با لن تست گرفتم

خدمتت داداش

Screenshot 2025-04-08 141704.jpg

دوستان الان شروع ثبت نام فیبر نوری چجوریه؟ انلاین نداره؟ باید بری مخابرات درخواست بدی؟
همه شرکتا جز مخابرات اینترنتی میتونی ثبت نام کنی اگه محلتون فیبر کشیده باشن.مخابرات هم بستگی به مرکز مخابراتی داره با 2020 هم بعضی مراکز ثبت نام دارن با پیشخوان دولت ها با فرم پر کردن

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
برنامه ایرانسل من
من اشتباه میکردم با شماره همراهی که باهاش فیبر رو خریده بودم وارد میشدم چیزی نمی‌آورد، باید با شناسه کاربری میرفتم .
...
انصافا سرعتش عالیه، واسه من که قبلا ADSL ام واسه سیم‌کشی ضعیف بیرون ساختمون نهایت تا ۸ مگ میداد بیشتر اگه میخواستم SNR ام بالا بود و اجازه نمیداد ، بالطبع پینگ و تایم‌ اوت زیاد میشد ، این فیبر جهش خوبی بود!
واقعا اینترنت خوب حال آدم رو خوب می‌کنه:دی
...
تا یک گیگابیت بر ثانیه ، این بسته ای هست که الان دارم و بسته ی اولیه ی ایرانسل هست ، که ۳ ماه س یک ماه دیگه تموم میشه ، ولی بسته هایی که میخوام بخرم تا ۳۰۰ فقط داره ، راهی نداره همین سرعت رو بخرم؟

آخرین ویرایش:
من اشتباه میکردم با شماره همراهی که باهاش فیبر رو خریده بودم وارد میشدم چیزی نمی‌آورد، باید با شناسه کاربری میرفتم .
...
انصافا سرعتش عالیه، واسه من که قبلا ADSL ام واسه سیم‌کشی ضعیف بیرون ساختمون نهایت تا ۸ مگ میداد بیشتر اگه میخواستم SNR ام بالا بود و اجازه نمیداد ، بالطبع پینگ و تایم‌ اوت زیاد میشد ، این فیبر جهش خوبی بود!
واقعا اینترنت خوب حال آدم رو خوب می‌کنه:دی
...
تا یک گیگابیت بر ثانیه ، این بسته ای هست که الان دارم و بسته ی اولیه ی ایرانسل هست ، که ۳ ماه س یک ماه دیگه تموم میشه ، ولی بسته هایی که میخوام بخرم تا ۳۰۰ فقط داره ، راهی نداره همین سرعت رو بخرم؟
اوایل پارسال داشت ولی ظاهرا مشترکش زیاد شده ۱ گیگ رو برداشته ، همون ۱۰۰ هم بگیری بهت ۳۰۰ میده (خودم همین بسته رو میگیرم) ، نمیدونم شاید ۳۰۰ بگیری بهت بالاتر بده

• Like
Reactions: AM!R and DM.JAGUAR
اوایل پارسال داشت ولی ظاهرا مشترکش زیاد شده ۱ گیگ رو برداشته ، همون ۱۰۰ هم بگیری بهت ۳۰۰ میده (خودم همین بسته رو میگیرم) ، نمیدونم شاید ۳۰۰ بگیری بهت بالاتر بده
خداروشکر یکی رو پیدا کردم فیبر ایرانسل داشته باشه!
هرجا می‌پرسیدم هیچکس نداشت .
چطوره در کل راضی ای؟ واسه اینکه سابقه‌ ت از من‌بیشتره میگم ، چون من از بهمن تقریبا دارم.

خداروشکر یکی رو پیدا کردم فیبر ایرانسل داشته باشه!
هرجا می‌پرسیدم هیچکس نداشت .
چطوره در کل راضی ای؟ واسه اینکه سابقه‌ ت از من‌بیشتره میگم ، چون من از بهمن تقریبا دارم.
اوایل پشتیبانشون افتضاح بود ، چون تازه اومده بود پشتیبان ها پیمانکاری بودن ، الان استیبل شده وضعیتش ، اسپید هم بین ۱۰-۳۰ مگ هست بسته به سایتی که دانلود میکنی پینگ هم بین ۴۰-۹۰ اهه ، در کل خیلی خیلی بهتر از adsl و نت سیمکارتیه

طول ادب بله درسته اعلب این dns ها پیمگ دستوری میدن.

طول ادب شاتل داشتم پینگ گیمینگش فیکه عزیز - کسی که عینه من دوتا باز باشه به راحتی متوحه اش میشه فارغ از اون از CRC اررور های که مودم در طول روز ثبت میکنه هم میشه فهمید ^^

طول ادب بله کاملا حق باشماست. اعلب سرور های گیم بر پایه CloudFlare هستش اگه پینگ شما تا این سرور بدون هیچ مشکلی باشه بدون شک داخل گیم هم همینطوره.
سلام ، پروفایل گیم همون مود فست dsl (یا اینترلیو خاموش)هستش که پینگ رو تا 30 Ms پایین میاره و ارتباطی با اینترنت زیرساخت و اون پینگ فیک نداره. من هم اغلب مواقع روی بعضی از سرور های اروپا پینگ فیک دارم اما ارتباطی با پروفایل گیم isp نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or