اینترنت فیبر نوری (تانوما)

بسته های مخابرات مگه محدود نیست چه صرفی داره براشون که سرعت رو محدود کنن ؟ :دی
منطقی نیست.
یه چند صفحه رو چک کردم دیدم یه سریا گفتن که سرعت اولش اوکیه ولی بعد کم میشه واقعا اینطوریه یا صرفا زاییده ذهنه؟
من الان ماهی نزدیک به ۹۰۰ تومن پول میدم و نامحدود پوینت تو پوینت دارم از لحاظ پینگ و استیبل بودن واقعا خوبه و تقریبا هیچ مشکلی نداشتم تو این ۷ ۸ سالی که دارم ولی خب مشکل دانلود دارم یعنی وارزون یه اپدیت میده یه شب تا صبح طول میکشه و دارم فک میکنم به فیبر سرعت دانلود از سایت های خارجی نهایتا ۱.۵ هستش. ضمن اینکه هزینم هم خب کمتر میشه .
نه محدود نکردن(حداقل برای من). چند وقت پیش فقط دیدم آپلود خیلی اومده پایین که الان مشکلی نداره

دوستان دیروز در پنل من سرویس های سرعت هزار گرون شده بودن مثلا 500 گیگ ماهانه 400 تومن شده بود 675000تومن ولی امروز تمامی سرویس ها از پنل حذف شدن و هیچ سرویسی حتی سرویس زماندار هم وجود نداره برای شما هم سرویسها حذف شدن؟

• Poker Face
Reactions: GameMasterr
دوستان دیروز در پنل من سرویس های سرعت هزار گرون شده بودن مثلا 500 گیگ ماهانه 400 تومن شده بود 675000تومن ولی امروز تمامی سرویس ها از پنل حذف شدن و هیچ سرویسی حتی سرویس زماندار هم وجود نداره برای شما هم سرویسها حذف شدن؟
اره گرون شده دیروز نگا کردم ۶۷۵۰۰۰ بود برا من علاوه بر سه ماهش شیش ماهه و یک ساله اضافه شده بود الان دیدم فقط یکساله هست😕

تو شهر ما صبا نت هم فیبر میده یک ماه ۳۰۰ مگ ۴۰۰ گیگ ۶۸۰ تومن مخابرات دید خیلی ارزونه ب نسبت گفته بابا برا اونا اینترنته برا ما هندونس بزار مام افزایش بدیم 😁

• Like
Reactions: mps882
سمت ما سه ساله هنوز فیبر نکشیدن. جالبه تا یه امامزاده 2 تا خیابون کناری کشیدن و بعدش دیگه به خودشون زحمت ندادن.
3 ساله من میرم تو این سامانه iranfttx هنوز تحت پوشش نیستیم. چیکار کنم بنظرتون؟ تو 195 شکایت کنم؟
تو خود سایت مخابرات تهران میزنه نیاز به توسعه. 3 سال گذشته هنوز 2 تا خیابون نتونستن توسعه بدن.

• Smile
Reactions: ALI PUNKER
سمت ما سه ساله هنوز فیبر نکشیدن. جالبه تا یه امامزاده 2 تا خیابون کناری کشیدن و بعدش دیگه به خودشون زحمت ندادن.
3 ساله من میرم تو این سامانه iranfttx هنوز تحت پوشش نیستیم. چیکار کنم بنظرتون؟ تو 195 شکایت کنم؟
تو خود سایت مخابرات تهران میزنه نیاز به توسعه. 3 سال گذشته هنوز 2 تا خیابون نتونستن توسعه بدن.
کدوم امامزاده؟ 😃

احساس میکنم باغ فیض هستی 😅

هم دردیم

• Like
Reactions: UnHoLy666
باید عرض خیابون رو رد کنه تا به شما برسه ؟

• Like
Reactions: UnHoLy666
کدوم امامزاده؟ 😃
قاضی الصابر.
احساس میکنم باغ فیض هستی 😅

هم دردیم
نه باغ فیض نیستم. ده ونکم.
باید عرض خیابون رو رد کنه تا به شما برسه ؟

نه عرضی نیست. فکر کنید یه میدونه. اونور میدون داره ولی اینطرفش نداره.

• Like
Reactions: mohsen_mzh
قاضی الصابر.

نه باغ فیض نیستم. ده ونکم.

نه عرضی نیست. فکر کنید یه میدونه. اونور میدون داره ولی اینطرفش نداره.
اینا چون باید مجوز شهر داری بگیرن برای کندن آسفالت زورشون میاد پیگیری کنن
خودت اول شکایت کن بعدم یه سری امضا اهالی محل رو مبتنی بر درخواست فیبر نوری جمع کن ببر مخابرات

همسایمون شاتل گرفت این ریسکو کنم برم شاتل با قیمتایه فضاییش ؟
اول ببین الان اونجا شاتل سرویس داده مخابرات می‌تونه سرویس بده اصلا ؟

• Like
Reactions: VICE
اینا چون باید مجوز شهر داری بگیرن برای کندن آسفالت زورشون میاد پیگیری کنن
خودت اول شکایت کن بعدم یه سری امضا اهالی محل رو مبتنی بر درخواست فیبر نوری جمع کن ببر مخابرات

سوال منم کلا همین بود. ببینم اصلا فایده ای داره 195 شکایت کنم؟
امضا هم بعید میدونم ربطی داشته باشه. تو همین سامانه iranfttx کلی درخواست دادن برا همین نطقه.

سوال منم کلا همین بود. ببینم اصلا فایده ای داره 195 شکایت کنم؟
امضا هم بعید میدونم ربطی داشته باشه. تو همین سامانه iranfttx کلی درخواست دادن برا همین نطقه.
اون سایته رو کلا بیخیال شو
فایده که قطعا داره ثبت شکایت ، براشون پوئن منفی هست
همون ماه هم نیان همین که ببین کسی پیگیره و هی شکایت می‌کنه باعث میشه یکم تنگ کنن و اون منطقه رو تو الویت بزارن
اگر چند تا آپارتمان اونجا باشه که درخواست بدن قطعا تاثیر داره

ضرر که نداره شکایت رو بکن حوصله کردی امضا هم جمع کن ببر

آقا اینجا کسی از ماهان نت فیبرنوری گرفته؟
الان دیدم سرکوچه بنر زدن که فیبرنوری میدن و تماس که گرفتم، امکان ارائه داشتن.
ولی می‌خواستم ببینم کسی تجربه کار با ماهان نت رو داشته؟ برم سمتش یا صبر کنم بقیه شرکت ها هم بیان محله ما؟

سلام

ما کوچه پایینیمون داره، کوچه پایینیمون داره، کوچه روبروییمونم داره، فقط کوچه ی ماعه که تحت پوشش نیست :/
پدرم رفته مخابرات پرسیده گفتند 3 هفته دیگه جواب میدیم!

باید چیکار کنم؟ تجربیات و راه حلتون رو بفرمایید لطفا.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or