اینترنت فیبر نوری (تانوما)

پس m³ ادب به همتون :)
امروز از مخابرات زنگ زدن دردت چیه منم توضیح دادم.یارو گفت واقعا ۱ گیگابیت سرویس داری 😳
تعجب کرده بود.منم تو دلم گفتم ببین کی رو فرستادن مشکل مارو حل کنه.طرف هنوز از دوران دایال آپ عبور نکرده بود

• Like
Reactions: hamid_barca
پس m³ ادب به همتون :)
امروز از مخابرات زنگ زدن دردت چیه منم توضیح دادم.یارو گفت واقعا ۱ گیگابیت سرویس داری 😳
تعجب کرده بود.منم تو دلم گفتم ببین کی رو فرستادن مشکل مارو حل کنه.طرف هنوز از دوران دایال آپ عبور نکرده بود
این سرعتها تا وقتی هست که مشترک زیاد نباشه.وقتی زیاد بشه تقسیمش میکنن.اینو ایرانسل به من گفت.
گفت نهایتا 300 مگ رو تضمین میکنیم ولی تا وقتی اطرافت خلوت باشه تا هر چی کشید میتونی استفاده کنی.....البته که نه ایرانسل نه مخابرات هیچکدوم نشده هنوز 😩

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
هر چی زنگ‌ میزنم نمیتونن حل کنن موندم با هشتاد گیگ حجم چیکار کنم... نه میتونم تغییر سرویس بدم نه حجم ساعت خاص بخرم این است مخابرات

Attachments

• Screenshot_20250405-190618_Chrome.png
    Screenshot_20250405-190618_Chrome.png
    291.2 KB · مشاهده: 27
  • Screenshot_20250405-190605_Chrome.png
    Screenshot_20250405-190605_Chrome.png
    227.6 KB · مشاهده: 25
قبول پینگ من فیک اخه نیازی نیست من بیام سنگ شاتل رو به سینه بزنم من با پینگ فیکش هم حال میکنم
از نتم راضی ام پینگمم عالیه اون v2ray هم فقط برای بتلفیلد استفاده میکنم که بندازه سرور اروپا وگرنه بازی های دیگه اونم نمیزنم

این سرعتها تا وقتی هست که مشترک زیاد نباشه.وقتی زیاد بشه تقسیمش میکنن.اینو ایرانسل به من گفت.
گفت نهایتا 300 مگ رو تضمین میکنیم ولی تا وقتی اطرافت خلوت باشه تا هر چی کشید میتونی استفاده کنی.....البته که نه ایرانسل نه مخابرات هیچکدوم نشده هنوز 😩
من رفتم مخابرات محل گفت ثبت نام کن فیبر میکشیم
الان فیبر تا سر کوچه ما اومده نمیدونم ارزش داره یا نه واقعا چون شاتل جشنواره میگیرم مفت میافته 1 تومن میدم یک سال سرعت 16 ماهی 500 گیگ حجم
مخابرات ولی جالب بود گفت بازم یه 5 6 تومنی هزینه داره نمیدونم جز مودم منظورش سیم کشی تا داخل خونه هم بوده یعنی ؟

الان فیبر تا سر کوچه ما اومده نمیدونم ارزش داره یا نه واقعا چون شاتل جشنواره میگیرم مفت میافته 1 تومن میدم یک سال سرعت 16 ماهی 500 گیگ حجم
مخابرات ولی جالب بود گفت بازم یه 5 6 تومنی هزینه داره نمیدونم جز مودم منظورش سیم کشی تا داخل خونه هم بوده یعنی ؟
مخابرات ما هم زده بود ثبت نام فیبر، رفتم انجام دادم ولی الان 8-9 ماه گذشته.هر از گاهی زنگ میزنن میگن میشه بعد میگن نمیشه.خود ثبت نام خیلی مهم نیست اگه فیبرکشی شده و باکس هست به نظرم برو بگیر.اینترنت 16 مگ دیگه تو دنیا فحشه :D

یه بازی میخواستم دانلود کنم 108 گیگ بود دهنم سرویس شد.آدم مگه چقدر زنده هست که نصفشم اینطوری هدر بده؟؟!!

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
مخابرات ما هم زده بود ثبت نام فیبر، رفتم انجام دادم ولی الان 8-9 ماه گذشته.هر از گاهی زنگ میزنن میگن میشه بعد میگن نمیشه.خود ثبت نام خیلی مهم نیست اگه فیبرکشی شده و باکس هست به نظرم برو بگیر.اینترنت 16 مگ دیگه تو دنیا فحشه :D

یه بازی میخواستم دانلود کنم 108 گیگ بود دهنم سرویس شد.آدم مگه چقدر زنده هست که نصفشم اینطوری هدر بده؟؟!!
fat دقیقا سر کوچس یعنی کلا زیر 100 متر فاصله داره
حدود 80 متره

fat دقیقا سر کوچس یعنی کلا زیر 100 متر فاصله داره
حدود 80 متره
بنظرم بگیر
تو گیم شاید خیلی فرق نکنه ولی تو دانلود/آپلود یه دنیای دیگست
ولی خب هزینش بیشتره من برای ۵۰۰ گیگ ماهانه ۴۰۰ تومن دادم که کاملا ارزشش رو داشت بنظرم

بشدت سرعت دانلود و اپلود من اومده پایین چه ساعات عادی باشه چه rush hour فیبر نوری اسکمی بیش نبود و من بشدت ناراضی هستم و کاش نمی رفتم سمتش
بسته های دانلود که نسبتا مناسب بود ( تازه اینم گرون بود ) رو الان حذف کردن و نمیشه دانلود راحتی مثل زمان adsl داشت
پینگ بازی ها هم که تازه با dns کمی خوب کار میکرد الان تفاوتی با adsl نداره و از packet loss بگیر تا jitter همشون هستن
تازه این روز های اول هست که این مشکلات به وجود اومده بزارین یکمی بگذره و زیر ساخت هاشون فرسوده بشه باز هم بدتر میشه
احتمالا باز برگردم سمت adsl

قبول پینگ من فیک اخه نیازی نیست من بیام سنگ شاتل رو به سینه بزنم من با پینگ فیکش هم حال میکنم
از نتم راضی ام پینگمم عالیه اون v2ray هم فقط برای بتلفیلد استفاده میکنم که بندازه سرور اروپا وگرنه بازی های دیگه اونم نمیزنم

داداش حتما بگیر شک نکن اصلا یه دنیای دیگه ای هست فیبر

داداش برا منم رفته بود تو ماه چهارم و پیمانکار هم میگفت کابل نیست تا آخر بهار هم بعید کابل برسه دستمون بکشیم برات، با همسایه ها جمع شدیم پیشنهاد 3 تومن شیرینی دادیم به پیمانکار، 4 روزه سرعتی اومد کشید، نمیدونم اگه میتونی پیمانکار رو پیدا کن یه شیرینی بهش پیشنهاد کن شاید اومد کشید راحت شدی، بعدم بگم اصلا خونه سر کوچه هم باکس نداشتیم گرفت هوایی با کابل 12 کر از کوچه ی پایینی کشید تا وسط کوچه ما، بعد یه باکس نصب کرد و از اون باکس برا ساختمون ما کشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or