hamid_barca
Loyal Member
احترام بیش از حدهاول یه شفافسازی کنید در مورد این واژه قطر ادب ببینیم اصلا توهینه یا ابراز محبته بعد بریم سر مسایل فنی![]()
دوستمون گفت طول ادب منم دیگه گفتم شوخی رو ادامه بدم

احترام بیش از حدهاول یه شفافسازی کنید در مورد این واژه قطر ادب ببینیم اصلا توهینه یا ابراز محبته بعد بریم سر مسایل فنی![]()
این سرعتها تا وقتی هست که مشترک زیاد نباشه.وقتی زیاد بشه تقسیمش میکنن.اینو ایرانسل به من گفت.پس m³ ادب به همتون
امروز از مخابرات زنگ زدن دردت چیه منم توضیح دادم.یارو گفت واقعا ۱ گیگابیت سرویس داری
تعجب کرده بود.منم تو دلم گفتم ببین کی رو فرستادن مشکل مارو حل کنه.طرف هنوز از دوران دایال آپ عبور نکرده بود
قطر ادب
نه اینا رو بلدم ولی قبلا سیم مستقیم نکشیده بودم و رو آپلودم نویز بود دیگه شاتل محدودش کرد و باید درخواست بدم دوباره بازش کنن وگرنه الان رو annex m گذاشتم
داداش من خودم یه عمر اینجا از ملت اسکرین شات میگرفتم تحلیلشون میکردماسکرین شات بده آنالیزت کنم قطره بارون![]()
با زنگ کارت نمیشه ، حضوری بروهر چی زنگ میزنم نمیتونن حل کنن موندم با هشتاد گیگ حجم چیکار کنم... نه میتونم تغییر سرویس بدم نه حجم ساعت خاص بخرم این است مخابرات
من رفتم مخابرات محل گفت ثبت نام کن فیبر میکشیماین سرعتها تا وقتی هست که مشترک زیاد نباشه.وقتی زیاد بشه تقسیمش میکنن.اینو ایرانسل به من گفت.
گفت نهایتا 300 مگ رو تضمین میکنیم ولی تا وقتی اطرافت خلوت باشه تا هر چی کشید میتونی استفاده کنی.....البته که نه ایرانسل نه مخابرات هیچکدوم نشده هنوز![]()
مخابرات ما هم زده بود ثبت نام فیبر، رفتم انجام دادم ولی الان 8-9 ماه گذشته.هر از گاهی زنگ میزنن میگن میشه بعد میگن نمیشه.خود ثبت نام خیلی مهم نیست اگه فیبرکشی شده و باکس هست به نظرم برو بگیر.اینترنت 16 مگ دیگه تو دنیا فحشهمن رفتم مخابرات محل گفت ثبت نام کن فیبر میکشیم
الان فیبر تا سر کوچه ما اومده نمیدونم ارزش داره یا نه واقعا چون شاتل جشنواره میگیرم مفت میافته 1 تومن میدم یک سال سرعت 16 ماهی 500 گیگ حجم
مخابرات ولی جالب بود گفت بازم یه 5 6 تومنی هزینه داره نمیدونم جز مودم منظورش سیم کشی تا داخل خونه هم بوده یعنی ؟
fat دقیقا سر کوچس یعنی کلا زیر 100 متر فاصله دارهمخابرات ما هم زده بود ثبت نام فیبر، رفتم انجام دادم ولی الان 8-9 ماه گذشته.هر از گاهی زنگ میزنن میگن میشه بعد میگن نمیشه.خود ثبت نام خیلی مهم نیست اگه فیبرکشی شده و باکس هست به نظرم برو بگیر.اینترنت 16 مگ دیگه تو دنیا فحشه
یه بازی میخواستم دانلود کنم 108 گیگ بود دهنم سرویس شد.آدم مگه چقدر زنده هست که نصفشم اینطوری هدر بده؟؟!!
یادته از دیال اپ به adsl چطوری بود؟اینم همینه و بالاخره همه باید بگیریمfat دقیقا سر کوچس یعنی کلا زیر 100 متر فاصله داره
حدود 80 متره
بنظرم بگیرfat دقیقا سر کوچس یعنی کلا زیر 100 متر فاصله داره
حدود 80 متره
بسته ی شبانه داری؟هر چی زنگ میزنم نمیتونن حل کنن موندم با هشتاد گیگ حجم چیکار کنم... نه میتونم تغییر سرویس بدم نه حجم ساعت خاص بخرم این است مخابرات
داداش حتما بگیر شک نکن اصلا یه دنیای دیگه ای هست فیبرقبول پینگ من فیک اخه نیازی نیست من بیام سنگ شاتل رو به سینه بزنم من با پینگ فیکش هم حال میکنم
از نتم راضی ام پینگمم عالیه اون v2ray هم فقط برای بتلفیلد استفاده میکنم که بندازه سرور اروپا وگرنه بازی های دیگه اونم نمیزنم
من رفتم مخابرات محل گفت ثبت نام کن فیبر میکشیم
الان فیبر تا سر کوچه ما اومده نمیدونم ارزش داره یا نه واقعا چون شاتل جشنواره میگیرم مفت میافته 1 تومن میدم یک سال سرعت 16 ماهی 500 گیگ حجم
مخابرات ولی جالب بود گفت بازم یه 5 6 تومنی هزینه داره نمیدونم جز مودم منظورش سیم کشی تا داخل خونه هم بوده یعنی ؟
داداش برا منم رفته بود تو ماه چهارم و پیمانکار هم میگفت کابل نیست تا آخر بهار هم بعید کابل برسه دستمون بکشیم برات، با همسایه ها جمع شدیم پیشنهاد 3 تومن شیرینی دادیم به پیمانکار، 4 روزه سرعتی اومد کشید، نمیدونم اگه میتونی پیمانکار رو پیدا کن یه شیرینی بهش پیشنهاد کن شاید اومد کشید راحت شدی، بعدم بگم اصلا خونه سر کوچه هم باکس نداشتیم گرفت هوایی با کابل 12 کر از کوچه ی پایینی کشید تا وسط کوچه ما، بعد یه باکس نصب کرد و از اون باکس برا ساختمون ما کشیدمخابرات ما هم زده بود ثبت نام فیبر، رفتم انجام دادم ولی الان 8-9 ماه گذشته.هر از گاهی زنگ میزنن میگن میشه بعد میگن نمیشه.خود ثبت نام خیلی مهم نیست اگه فیبرکشی شده و باکس هست به نظرم برو بگیر.اینترنت 16 مگ دیگه تو دنیا فحشه
یه بازی میخواستم دانلود کنم 108 گیگ بود دهنم سرویس شد.آدم مگه چقدر زنده هست که نصفشم اینطوری هدر بده؟؟!!