اینترنت فیبر نوری (تانوما)

ایشون بالاخره اومدن تو کوچمون
باید داخلی رو انجام بدم و اونام بیان باکس fat بزنن

فقط مشکلی که هست برای همسایه روبرویی هامون که در به حیاط هستن میگن نمیکشیم و اگرم بکشیم باید تعهد بدن که درصورت دزدیده شدنش خودشون باید هزینه تعمیر رو بدن ! حالا این بندگان خدا هزینه ثبت نام رو هم دادن
رفتم مخابرات امروز پیگیر کار این همسایه هامون بشم قرار شد کارشناسشون بیاد بازدید...
بیرون از ملک هر خرابی باشه با خود مخابراته داخلی با مشترک قانونش اینه
اون پیمانکار پول خرابی از مخابرات میگیره از خود مخابرات پیگیری کن که پیمانکار همچین چیزی گفته

بیرون از ملک هر خرابی باشه با خود مخابراته داخلی با مشترک قانونش اینه
اون پیمانکار پول خرابی از مخابرات میگیره از خود مخابرات پیگیری کن که پیمانکار همچین چیزی گفته
خود رئیس مخابرات منطقه اینو به من گفت ، گفت این دست کوچه که خونه ما هست مشکلی نیست
ولی اون دست کوچه چون خونه ها در به حیاط هستن و کابل هم هوایی هست نمیشه براشون بکشه ! ، اگر هم بکشه ازشون تعهد میگیره که با مسئولیت خودتونه و در صورت سرقت خودشون باید هزینه فیوژن بدن
بنظرم حرفش اصلا منطقی نبود رفتم مخابرات مرکزی و قرار شد مسئولس بیاد بررسی کنه کوچه رو

آخه اصلا منطقی نیست یک طرف کوچه فیبر باشه و طرف دیگه ش بگن نمیشه !

• Poker Face
Reactions: hamid_barca
دوستانی که از فیبر نوری مخابرات استفاده می کنن همچنان این مشکلات رو تو بازی ها دارن ؟؟؟
پکت لاس ، جیتر ، تاخیر
سلام منم فیبر مخابرات دارم (استان بوشهر) lag، packet loss وصل نشدن به سرورهای بازی همه اینا رو داره.

سلام منم فیبر مخابرات دارم (استان بوشهر) lag، packet loss وصل نشدن به سرورهای بازی همه اینا رو داره.
سرعت شما چند هست ؟؟
مودم رو با کابل لن وصل کردی به سیستم یا بصورت وایرلس ؟؟ کابل لنت ورژن چند هست ؟؟
کابل کشی درست انجام شده ؟؟
نباید مشکلی باشه روی فیبر
با دن اس و اپ اینا هم تست کن

سرعت شما چند هست ؟؟
مودم رو با کابل لن وصل کردی به سیستم یا بصورت وایرلس ؟؟ کابل لنت ورژن چند هست ؟؟
کابل کشی درست انجام شده ؟؟
نباید مشکلی باشه روی فیبر
با دن اس و اپ اینا هم تست کن
سرویس ۵۰ مگابیت گرفتم با کابل شبکه وصلم. کابل کشی مشکلی نداره

مخابرات
اول نقد ۱.۵ میگیرن ماهانه هم ۳۰۰ تومن به مدت یک سال هر ماه هم ۸۰ گیگ
سرعت مشخص نیست ولی طبق معمول میزارن رو ۱۰۰
داداش رسما کلاه برداری دیگه واسه شما
من ماهی ۳۰۰ خورده ای میدم ۵۰۰ گیگ حجمشه. به قول خودت ۸۰ واسه اوایل adsl هم کم حساب میشد. چجوری حساب کردن. تو پنل برو شاید بتونی تغییر سرویس بدی

منم امروز رفتم رسما فیبر مخابرات ثبت نام کردم ولی گفت اول مهندس فلانی باید بیاد ببینه که شرایطش رو داری یا نه
گفتم خب تا سرکوچه که فیبر اومده...گفت ربطی نداره باید بیاد باز بررسی کنه.حالا دیگه باید استرس بکشیم تا نظر مهندس صادر بشه :D

• Like
Reactions: Destro and Sarvior
منم امروز رفتم رسما فیبر مخابرات ثبت نام کردم ولی گفت اول مهندس فلانی باید بیاد ببینه که شرایطش رو داری یا نه
گفتم خب تا سرکوچه که فیبر اومده...گفت ربطی نداره باید بیاد باز بررسی کنه.حالا دیگه باید استرس بکشیم تا نظر مهندس صادر بشه :D
از جایی که باکس نصب شده 400 500 متر میتونن فیبر کشی کنن تا جایی که میدونم
احتمالا میخوان هزینه جدا بگیرن و دارن فیلم بازی می کنن
داداش رسما کلاه برداری دیگه واسه شما
من ماهی ۳۰۰ خورده ای میدم ۵۰۰ گیگ حجمشه. به قول خودت ۸۰ واسه اوایل adsl هم کم حساب میشد. چجوری حساب کردن. تو پنل برو شاید بتونی تغییر سرویس بدی
هنوز که نیومدن وصل کنن
فردا میرم مخابرات صحبت می کنم

• Like
فکر کنم از 200 متر کمتره فاصله خونه ما تا باکس
می‌تونه بکشه ما تقریبا ۱۲۰ متر از باکس فاصله داشتیم مشکلی نبود
شکایتت از ۱۹۵ رو پس نگیر ، اگر زنگ زدن گفتن چی شد شرح ماوقع روبده مشکلی نیست
رفتی مرکزی ؟ حتما برو مرکزی اگر کارت نشد تو مخابرات منطقه (بر حسب تجربه میگم)

• Like
می‌تونه بکشه ما تقریبا ۱۲۰ متر از باکس فاصله داشتیم مشکلی نبود
شکایتت از ۱۹۵ رو پس نگیر ، اگر زنگ زدن گفتن چی شد شرح ماوقع روبده مشکلی نیست
رفتی مرکزی ؟ حتما برو مرکزی اگر کارت نشد تو مخابرات منطقه (بر حسب تجربه میگم)
نه همین مخابرات سر پل معالی اباد رفتم.آخه خودش بنر زده بود محل ثبت نام فیبرنوری.حالا ببینم جواب این چی میشه.

• Like
Reactions: Sarvior
دوستان الان من یه سوال دارم
خونه ما حدود 100 تا 150 متر از باکس فت فاصله داره
هزینه این سیمکشی تا خونه ما رو کی باید بده ؟ من ؟
چون مخابرات منطقه همینطوری از رو هوا گفت 5 تومن هزینه داره ( اصلا نپرسید تا کجا اومده باکس )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or