amonre
کاربر سایت
بیرون از ملک هر خرابی باشه با خود مخابراته داخلی با مشترک قانونش اینهایشون بالاخره اومدن تو کوچمون
باید داخلی رو انجام بدم و اونام بیان باکس fat بزنن
فقط مشکلی که هست برای همسایه روبرویی هامون که در به حیاط هستن میگن نمیکشیم و اگرم بکشیم باید تعهد بدن که درصورت دزدیده شدنش خودشون باید هزینه تعمیر رو بدن ! حالا این بندگان خدا هزینه ثبت نام رو هم دادن
رفتم مخابرات امروز پیگیر کار این همسایه هامون بشم قرار شد کارشناسشون بیاد بازدید...
خود رئیس مخابرات منطقه اینو به من گفت ، گفت این دست کوچه که خونه ما هست مشکلی نیستبیرون از ملک هر خرابی باشه با خود مخابراته داخلی با مشترک قانونش اینه
اون پیمانکار پول خرابی از مخابرات میگیره از خود مخابرات پیگیری کن که پیمانکار همچین چیزی گفته
سلام منم فیبر مخابرات دارم (استان بوشهر) lag، packet loss وصل نشدن به سرورهای بازی همه اینا رو داره.دوستانی که از فیبر نوری مخابرات استفاده می کنن همچنان این مشکلات رو تو بازی ها دارن ؟؟؟
پکت لاس ، جیتر ، تاخیر
سرعت شما چند هست ؟؟سلام منم فیبر مخابرات دارم (استان بوشهر) lag، packet loss وصل نشدن به سرورهای بازی همه اینا رو داره.
سرویس ۵۰ مگابیت گرفتم با کابل شبکه وصلم. کابل کشی مشکلی ندارهسرعت شما چند هست ؟؟
مودم رو با کابل لن وصل کردی به سیستم یا بصورت وایرلس ؟؟ کابل لنت ورژن چند هست ؟؟
کابل کشی درست انجام شده ؟؟
نباید مشکلی باشه روی فیبر
با دن اس و اپ اینا هم تست کن
داداش رسما کلاه برداری دیگه واسه شمامخابرات
اول نقد ۱.۵ میگیرن ماهانه هم ۳۰۰ تومن به مدت یک سال هر ماه هم ۸۰ گیگ
سرعت مشخص نیست ولی طبق معمول میزارن رو ۱۰۰
از جایی که باکس نصب شده 400 500 متر میتونن فیبر کشی کنن تا جایی که میدونممنم امروز رفتم رسما فیبر مخابرات ثبت نام کردم ولی گفت اول مهندس فلانی باید بیاد ببینه که شرایطش رو داری یا نه
گفتم خب تا سرکوچه که فیبر اومده...گفت ربطی نداره باید بیاد باز بررسی کنه.حالا دیگه باید استرس بکشیم تا نظر مهندس صادر بشه
هنوز که نیومدن وصل کننداداش رسما کلاه برداری دیگه واسه شما
من ماهی ۳۰۰ خورده ای میدم ۵۰۰ گیگ حجمشه. به قول خودت ۸۰ واسه اوایل adsl هم کم حساب میشد. چجوری حساب کردن. تو پنل برو شاید بتونی تغییر سرویس بدی
فکر کنم از 200 متر کمتره فاصله خونه ما تا باکساز جایی که باکس نصب شده 400 500 متر میتونن فیبر کشی کنن تا جایی که میدونم
احتمالا میخوان هزینه جدا بگیرن و دارن فیلم بازی می کنن
پس حتما میشه ، نگران طولانی شدن مسیر هم نباش مسافت تاثیری در سرعت و کیفت نداره تو فیبر نوریفکر کنم از 200 متر کمتره فاصله خونه ما تا باکس
میتونه بکشه ما تقریبا ۱۲۰ متر از باکس فاصله داشتیم مشکلی نبودفکر کنم از 200 متر کمتره فاصله خونه ما تا باکس
نه همین مخابرات سر پل معالی اباد رفتم.آخه خودش بنر زده بود محل ثبت نام فیبرنوری.حالا ببینم جواب این چی میشه.میتونه بکشه ما تقریبا ۱۲۰ متر از باکس فاصله داشتیم مشکلی نبود
شکایتت از ۱۹۵ رو پس نگیر ، اگر زنگ زدن گفتن چی شد شرح ماوقع روبده مشکلی نیست
رفتی مرکزی ؟ حتما برو مرکزی اگر کارت نشد تو مخابرات منطقه (بر حسب تجربه میگم)