اینترنت فیبر نوری (تانوما)

من هنوز فیبر نگرفتم ولی از الان استرس همین سیم کشی داخلیش رو دارم که دوست ندارم روکار باشه.ولی راستش درست متوجه نشدم که چی کار کردین شما :-?

ببینید ما یه اتافک تاسیسات داریم که همه چی مثل جعبه تقسیم و سیم های تلفن ها و آیفون تصویری و آسانسور اونجا هستن و از اونجا مثلا سیمها تقسیم شدن تو واحدها.حالا فرضا از بیرون کابل فیبر رو بیارن تا اونجا، از اونجا چطوری باید مثلا برسونیمش طبقه 4؟مثلا راه سیم تلفنمون معلوم باشه خود طرف میتونه از همون راه سیم رو برسونه بالا؟
ایران رسما مسخره بازیه
اول آسفالت میکنند
بعد لوله کشی
همین محلی که ما هستیم 12-14 سال پیش میگفتن چون فیبر نوریه جز مخابرات سرویس نمیده بهتون
الان سیم کشی فیبر نوری میکنند
شهر عجیبیه

این که خیلی بده واقعا! از یه طرف فیبر بدرد آدم پولدار میخوره، از طرف دیگه آدم پولدار هم نمیتونه کابل اینترنتش رو از پنجره و نمای ساختمون بگیره!! آمریکایی ها یچیزی میدونستن که اینترنت رو با کابل کواکسیال دادن به مشترک...
کابلش خیلی نازکه ها.
اصلا به چشم نمیاد.
اگه مدیر ساختمون یا خانواده ها و... خیلی حساسن تهش میزاری تو داکت و از یه گوشه رد میکنین.
این شتری که باید دم در خونه همه بخوابه.
خب مگه میشه به خاطر یه کابل که نمای ساختمون رو مثلا به هم میریزه اینترنت نگرفت؟
همه خانواده ها باید تا یکی دو سال دیگه دسترسی به فیبر داشته باشن.
همین امسال باید 20 میلیون رو پر کنن.
من هنوز فیبر نگرفتم ولی از الان استرس همین سیم کشی داخلیش رو دارم که دوست ندارم روکار باشه.ولی راستش درست متوجه نشدم که چی کار کردین شما :-?

ببینید ما یه اتافک تاسیسات داریم که همه چی مثل جعبه تقسیم و سیم های تلفن ها و آیفون تصویری و آسانسور اونجا هستن و از اونجا مثلا سیمها تقسیم شدن تو واحدها.حالا فرضا از بیرون کابل فیبر رو بیارن تا اونجا، از اونجا چطوری باید مثلا برسونیمش طبقه 4؟مثلا راه سیم تلفنمون معلوم باشه خود طرف میتونه از همون راه سیم رو برسونه بالا؟
اینکه خیلی راحته.
توی خرطومی که تلفن یا آنتن و چیزی دیگه میاد تو واحدتون با سیم کش کابل رو میرسونن به واحدتون.
حتی اگه نشه و باید روکار بیاد با داکت خیلی خوشگل میشه روکار کابل رو آورد.
خیالت راحت.

• Like
Reactions: hamid_barca
ایران رسما مسخره بازیه
اول آسفالت میکنند
بعد لوله کشی
همین محلی که ما هستیم 12-14 سال پیش میگفتن چون فیبر نوریه جز مخابرات سرویس نمیده بهتون
الان سیم کشی فیبر نوری میکنند
شهر عجیبیه
فکر کن اگه هر کی یه سیم بخواد رو کار از پنحره بکشه داخل خونه، چند سال دیگه شکل شهر و ساختمانها چطوری میشه :-?
اینکه خیلی راحته.
توی خرطومی که تلفن یا آنتن و چیزی دیگه میاد تو واحدتون با سیم کش کابل رو میرسونن به واحدتون.
حتی اگه نشه و باید روکار بیاد با داکت خیلی خوشگل میشه روکار کابل رو آورد.
خیالت راحت.
روکار که داکت بزنن رو میدونم ولی راستش دوست ندارم اینشکلی ولی اون خرطومی که میگید اگه بشه عالیه

• Like
Reactions: VICE
فکر کن اگه هر کی یه سیم بخواد رو کار از پنحره بکشه داخل خونه، چند سال دیگه شکل شهر و ساختمانها چطوری میشه :-?

روکار که داکت بزنن رو میدونم ولی راستش دوست ندارم اینشکلی ولی اون خرطومی که میگید اگه بشه عالیه
اگه فیبر واقعا غیر قابل رد کردن از مسیر داخل ساختمون هست شاید بشه مودمتون رو بیرون ساختمون نصب کنید یه کابل شبکه شیلد دار بفرستید داخل خونه...

• Wow

خرطومی چطوریه ؟
راهی نداره قبل از تماس بر خرید پیمانکار بیاد یا شخصی از بیرون بیاریم ؟

خیلی راحت از همون مسیر سیم تلفن که داخل خرطومی هست یک فنر میندازه میره تا پایین به اون وصل میکنه و میکشه بالا

البته فیبر کشی داخلی واحد رو اطلاعی ندارم - این جایی که من وصل کردم محل سیم تلفن ورودی به اپارتمان هست.
حالا یکی بخواد فیبر رو تا یک اتاق دیگه و کنار میز کامپیوتر بکشه نمیدونم به صورت توکار امکان پذیره یا نه

• Like
اگه فیبر واقعا غیر قابل رد کردن از مسیر داخل ساختمون هست شاید بشه مودمتون رو بیرون ساختمون نصب کنید یه کابل شبکه شیلد دار بفرستید داخل خونه...
داداش یه چی میگیا :D
اینطوری که هم باز یه کابل روکاره هم مودم بیرونه
خرطومی چطوریه ؟
راهی نداره قبل از تماس بر خرید پیمانکار بیاد یا شخصی از بیرون بیاریم ؟
نمیدونم منم.شاید یه چیزی مثل لوله از یکی از پریزها رد میکنن تا برسه پایین بعد از اونجا فیبر رو رد کنن:-?
خیلی راحت از همون مسیر سیم تلفن که داخل خرطومی هست یک فنر میندازه میره تا پایین به اون وصل میکنه و میکشه بالا

البته فیبر کشی داخلی واحد رو اطلاعی ندارم - این جایی که من وصل کردم محل سیم تلفن ورودی به اپارتمان هست.
حالا یکی بخواد فیبر رو تا یک اتاق دیگه و کنار میز کامپیوتر بکشه نمیدونم به صورت توکار امکان پذیره یا نه
همینکه جای رد شدن از وسط حیاط و نمای ساختمون، مستقیم بیاد داخل خونه کافیه حالا تو اتاقم نبود هم عیب نداره

دوستان اگه کابل فیبر نور بصورت رو کار از بیرون بیاد تا اتاق نزدیک ۳۰ مترش بیرون ساختمون باشه کابل در شرایط محیطی مثل باد افتاب و برف ممکنه به نرور زمان اسیب ببینه؟
تنها رو واسه من فعلا همینه

دوستان اگه کابل فیبر نور بصورت رو کار از بیرون بیاد تا اتاق نزدیک ۳۰ مترش بیرون ساختمون باشه کابل در شرایط محیطی مثل باد افتاب و برف ممکنه به نرور زمان اسیب ببینه؟
تنها رو واسه من فعلا همینه
شاید بعد از سال های بسیار زیاد ، حساس نشو هر جور میتونی انجام بده استفاده کن فقط سعی کن مرتب از روی سینه دیوار برات بکشن

• Like
Reactions: milad.ps4
شاید بعد از سال های بسیار زیاد ، حساس نشو هر جور میتونی انجام بده استفاده کن فقط سعی کن مرتب از روی سینه دیوار برات بکشن
ممنون ، سعی می کنم کابل فیبر رو از کل مسیر ۳۰ ۳۵ متری با داکت بیارم داخل اتاق تا بعدا مشکلی پیش نیاد
الان فعلا منتظرم بیان باکس رو تو محله ما نصب کنن ۵ تا همسایه دیوار به دیوار هستیم که هممون قراره ثپت نام کنیم

• Like
Reactions: RaminZero21
بعد از گذشت ۱ ماه و کلی سر و کله زدن با امور مشترکین، کارشناس شبکه و کارشناس دیتا بنده هنوز سرعتم از ۱۰۰ رد نشده.
کارشناس دیتا ۲‌ روز و مجموعا ۵ ساعت خونه ما بوده.:)) اول گفتن خطت افتش بالاست، بعد گفتن مودمت نمی‌کشه. خود طرف یه مودم آکبند یوتل آورد که سرعت اومد رو ۱۰ مگ. که من احتمال میدم مودمش مشکل داشت .باز دیروز بهم گفتم ببین کارت شبکه سیستمت کشش داره یا نه که خب من چک کرده بودم و داره.

مودم من HG8546M هواوی هست. من هرجا رو چک کردم زده که پورت گیگ داره. فقط سایت برقچی میگه نداره که تازه اونام تو کاتالوگ زدن داره!
چیزی که عقل خودم قد میده میگه مودم کشش نداره. ولی چیزی که هست میشه سرعت بی‌سیم و با سیم یک مودم یکسان باشه؟ هر دو ۱۰۰ هست.
تنها چیزی که تست نکردم کابل شبکه بوده. ممکنه اون هم محدودیت ایجاد کنه؟ چون اون رو تازه نخریدم‌ یه نیم متری قدیمی داشتم.

راهکاری پیشنهادی؟
این مودم فقط پورت اولش گیگابیتی هست

• Like
Reactions: Ecthelion
خب امروز اومدن باکس فیبر نوری مخابرات محله مارو هم نصب کردن منم مبلغ اولیه رو واریز کردم
تنها دلیلی که رفتم سمتش اینه که adsl غیر قابل استفاده شده بود و عملا به درد نمیخورد
و الا زیاد چیزی مهمی نیست و گرون در میاد البته اگه مجبور نیستین نرین سمتش بزارین هزینه هارو بیارن پایین و اونا اصرار کنن

من 10 روز پیش تو سایت مخابرات ثبت نام کردم اصلا انگار نه انگار. همش میزنه در انتظار تائید. چیکار باید بکنم؟ چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟

خب امروز اومدن باکس فیبر نوری مخابرات محله مارو هم نصب کردن منم مبلغ اولیه رو واریز کردم
تنها دلیلی که رفتم سمتش اینه که adsl غیر قابل استفاده شده بود و عملا به درد نمیخورد
و الا زیاد چیزی مهمی نیست و گرون در میاد البته اگه مجبور نیستین نرین سمتش بزارین هزینه هارو بیارن پایین و اونا اصرار کنن
نسبت به سرعت و حجمی که داره همچینم گرون تر از adsl نیست
من 10 روز پیش تو سایت مخابرات ثبت نام کردم اصلا انگار نه انگار. همش میزنه در انتظار تائید. چیکار باید بکنم؟ چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟
یا مستقیم برو مرکز مخابراتی یا زنگ بزن ۲۰۲۰

• Like
Reactions: emaad.mir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or