اینترنت فیبر نوری (تانوما)

نسبت به سرعت و حجمی که داره همچینم گرون تر از adsl نیست

یا مستقیم برو مرکز مخابراتی یا زنگ بزن ۲۰۲۰
۶ تومن هزینه تموم شده هست که هم مودم بی کیفیت میدن هم حجم پایین تازه به قول دوستان الان دارن دون پاشی می کنن کاربر جمع کنن مشخص نیست بعدا چند ده برابر کنن قیمتارو با این حساب بنظرم زیاد هم ارزش خاصی نداره
سرعت هم کم میدن البته اگه واسه من کمتر از ۳۰۰ بدن احتمالا هم لغو کنم ثپت نام رو

من 10 روز پیش تو سایت مخابرات ثبت نام کردم اصلا انگار نه انگار. همش میزنه در انتظار تائید. چیکار باید بکنم؟ چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟
یا مستقیم برو مرکز مخابراتی یا زنگ بزن ۲۰۲۰
اینا فایده نداره باید مستقیم بری مخابرات.من 10 بار تو سایت ثبت نام کردم 10 بار زنگ زدم 2020 همه مشخصات گرفت گفت از مخابرات باهاتون تماس میگیرن ولی انگار نه انگار.

فقط ایرانسل که شکایت کردم خودشون زنگ زدن گفتن اگه باشه میخوای که اسمت بنویسیم؟ که اونم الان 1 ماهه رفته دیگه خبری نیست

• Like
Reactions: emaad.mir
۶ تومن هزینه تموم شده هست که هم مودم بی کیفیت میدن هم حجم پایین تازه به قول دوستان الان دارن دون پاشی می کنن کاربر جمع کنن مشخص نیست بعدا چند ده برابر کنن قیمتارو با این حساب بنظرم زیاد هم ارزش خاصی نداره
سرعت هم کم میدن البته اگه واسه من کمتر از ۳۰۰ بدن احتمالا هم لغو کنم ثپت نام رو
6 تومن؟:o
از کجا واری میگیری؟
سرویسش چه سرعت و حجمیه و چند ماهست؟

مخابرات
اول نقد ۱.۵ میگیرن ماهانه هم ۳۰۰ تومن به مدت یک سال هر ماه هم ۸۰ گیگ
سرعت مشخص نیست ولی طبق معمول میزارن رو ۱۰۰
آها سرویس 1 ساله گرفتی.
اما این ترافیک رو نهایتا دو ماه بتونی نگه داری.
هیچی نیست تو سرعت بالا.
سه سوت میبینی 1ترا رفت.
مخصوصا ما که گیمریم و دانلود حجم بالا داریم.

• Like
Reactions: Destro and Homay00n
آها سرویس 1 ساله گرفتی.
اما این ترافیک رو نهایتا دو ماه بتونی نگه داری.
هیچی نیست تو سرعت بالا.
سه سوت میبینی 1ترا رفت.
مخصوصا ما که گیمریم و دانلود حجم بالا داریم.
سرعت بالا تو خارج واسه اونایی به درد میخوره که به برنامه هایی مثل نتفلیکس ، یوتوب پرمیوم و بازی های ابری و ... دسترسی دارن واسه ما که همه چی فیلتره و نمیتونیم از اون خدمات استفاده کنیم درست میگی سرعت بالا به درد نمیخوره
_
درمورد بازی های انلاین هم بازم بنظرم ارزش نداره چون قرار نیست بریم مسابقات esports
اکثرا هم با adsl بهترین پینگ رو دارن بدون قطعی پکت لاس و اینا
در مورد حجم هم اگه بسته های مناسب مثل گیگ باکس ، حجم اضافه دانلود زمانی مثل شبانه ارائه ندادن کلا ازش استفاده نمی کنم
خیلی از همسایه هامون که فرم ثپت نام داده بودن کنسل کردن و گفتن نمیخوایم
نهایت تو هر منطقه چند تا گیمر ، استریمر و یا یوتوبر بخوان برن سمتش

آخرین ویرایش:
1000026185.jpg

ایشون بالاخره اومدن تو کوچمون
باید داخلی رو انجام بدم و اونام بیان باکس fat بزنن

فقط مشکلی که هست برای همسایه روبرویی هامون که در به حیاط هستن میگن نمیکشیم و اگرم بکشیم باید تعهد بدن که درصورت دزدیده شدنش خودشون باید هزینه تعمیر رو بدن ! حالا این بندگان خدا هزینه ثبت نام رو هم دادن
رفتم مخابرات امروز پیگیر کار این همسایه هامون بشم قرار شد کارشناسشون بیاد بازدید...

این شعار تماشای محتوای 4k با کیفیت بالا و بدون فریز و تاخیر واقعا مسخرست یا نمیدونن چیه یا طبق معمول نمی فهمن
بسته ۸۰ گیگابابتی میدن واسه یه ماه بعد همون محتوای 4k تو ۱ یا ۲ ساعت مصرفش می کنه

این شعار تماشای محتوای 4k با کیفیت بالا و بدون فریز و تاخیر واقعا مسخرست یا نمیدونن چیه یا طبق معمول نمی فهمن
بسته ۸۰ گیگابابتی میدن واسه یه ماه بعد همون محتوای 4k تو ۱ یا ۲ ساعت مصرفش می کنه
واسه منم سوال بود که مردم چجوری با این بسته ها تلویزیون میگیرن ازش 😂😂😂

• Like
Reactions: milad.ps4
من 10 روز پیش تو سایت مخابرات ثبت نام کردم اصلا انگار نه انگار. همش میزنه در انتظار تائید. چیکار باید بکنم؟ چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟
فقط حضوری جواب میگیری
حواست به سامانه ۱۹۵ هم باشه هر جا احساس کردی دارن کارشکنی میکنن ثبت شکایت کن

اینا فایده نداره باید مستقیم بری مخابرات.من 10 بار تو سایت ثبت نام کردم 10 بار زنگ زدم 2020 همه مشخصات گرفت گفت از مخابرات باهاتون تماس میگیرن ولی انگار نه انگار.

فقط ایرانسل که شکایت کردم خودشون زنگ زدن گفتن اگه باشه میخوای که اسمت بنویسیم؟ که اونم الان 1 ماهه رفته دیگه خبری نیست
حمید اگر تو ۱۹۵ شکایت نکردی ثبت کن ، بنویس علی رقم وجود کابل/باکس برای واحد ما فیبر کشی نمیشه عکس بگیر ضمیمه کن زودت جواب میگیری

حقیقتا این حجم ها برای فیبر مثل فحش میمونه ... نمی‌دونم آیا اینا اصلا فکر میکنن که ۸۰ گیگ رو با فیبر تو ۲ ساعت میشه تموم کرد یا نه

حقیقتا این حجم ها برای فیبر مثل فحش میمونه ... نمی‌دونم آیا اینا اصلا فکر میکنن که ۸۰ گیگ رو با فیبر تو ۲ ساعت میشه تموم کرد یا نه
همین الان مخابرات سرویس های یک ساله ۲۰ ترابایتی adsl ارائه میده با هزینه کمتر از ۳ تومن
باید همه از سامانه ای که بالا اشاره کردی شکایت بزنن
حجم ۸۰ گیگ واسه زمانی که adsl با سرعت 512 ارائه میدادن هم مناسب نبود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sarvior
حمید اگر تو ۱۹۵ شکایت نکردی ثبت کن ، بنویس علی رقم وجود کابل/باکس برای واحد ما فیبر کشی نمیشه عکس بگیر ضمیمه کن زودت جواب میگیری
دمت گرم خوب شد گفتی.رفتم هم از ایرانسل هم مخابرات شکایت کردم عکس هم ضمیمه کردم که تا سرکوچه هم باکس و هم کابل کشیدن ولی اینا کاری نمیکنن.ببینم چی میشه

• Like
Reactions: Sarvior

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or